Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι κορίτσι μου, πάνε 6 χρόνια...

Πάντως το humana που δίνω τώρα στον μπέμπη διαλύεται εξαιρετικά. Αλλά εγώ το διαλύω σε βραστό νερό, όχι σε κρύο.

Σε 40 βαθμούς περίπου το διαλυω κ εγω ....

Οκ ας μου πει η Giouli που το χρησιμοποιεί τώρα....:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rav οταν λεω να σηκωσουμε κουνια εννοω να βαλεις κατι απο κατω απο την κουνια κ να σηκωθει ολη απο την μερια που ειναο το προςκεφαλο αυτη ηταν η οδηγια...και εσενα πολυ γαλα πινει ευτυχως γτ νομιζα οτι μονο εμενα πινει τοσο αν κ εμεις εχουμε φτασει στα 210γρ πια...

Εγω την δευτερα θα παω στον γιατρο για να δουμε τι θα δουμε...

Παντως βλεπω οτι σχεδον οι περισσοτερες δεν θηλασαμε κ πολυ...

Giouli16 ποιο γαλα του δινεις;;

Γενικκα οσες δινετε σκονη ποιο δινετε εμεις το ΝΑΝ αλλα μου την σπαει δεν διελυεται ευκολα κανω ολοκληρη διαδικασια με αποτελεσμα να καθυστερω!!!

Εμενα η περιοδος ηρθε τελος φεβρουαριου με τρελη αιμορραγια ομως κ σταματησε στις 10 μερες..

Ιντως κοριτσια θα ηταν ωραιο να παμε για ενα καφε με τα καροτσια ομως χιχιχιχι....

Τελικα βλεπω μονο της baby2 κοιμαται που θηλαζει κ αποκλειστικα ... Μια χαρα!!!

Σκέψου όμως Καλλιόπη μου οτι η δικιά μου είναι σχεδόν 1 μήνα μεγαλύτερη από τα δικά σας μωράκια γιατί βιάστηκε να έρθει!Ο ύπνος μας πιστεύω έφτιαξε λόγω ηλικίας και όχι λόγω θηλασμού.20 μέρες πριν ούτε εμείς κοιμόμασταν...υπομονή λοιπόν φτάνει ο καιρός!

To frisolac όχι, το γάλα της frezyderm ειναι βιολογικό. Το comfort είναι αντιαναγωγικό αλλά προτείνεται μίξη με το κανονικό όταν υπάρχει ΓΟΠ.

Η κόρη μου σε ηλικία 2-4 μηνών έκανε εμετό κάθε μέρα μετά το βραδινό γάλα. Μετά τη χρήση ΚΑΙ το comfort (έπινε έτσι κι αλλιώς frisolac εκ γεννετής) καταλήξαμε με τον παιδίατρο ότι πίνει πολύ γάλα. Κατόπιν αυτής της σκέψης, μείωσα τα ml του απογευματινού γεύματος και ως εκ θαύματος το παιδί έπαψε να κάνει εμετό.

Δεν είμαι γιατρός αλλά αν δεν υπάρχει αποδεδειγμένα ΓΟΠ δοκιμάστε το, δε χάνετε κάτι.

Εγώ δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα αλλά θηλάζω ακόμα, έστω αυτή τη μία φορά την ημέρα.

Για τη βάπτιση τώρα, baby μη σκας, εμείς δεν έχουμε ΟΥΤΕ νονό! αχαχαχααχχα!

Πάντως απ το να σκάσω ή να παρακαλέσω για νονό ή να περιμένω τον ιδανικό νονό, προτιμώ να μου το βαπτίσει ο αδελφός μου που είναι και η τελευταία μου λύση.

Όταν θα έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να ξεσκάσετε, ρίξτε μια ματιά στο blog μου.

http://womanfulltimejob.blogspot.com/

Κι εγώ την ίδια εναλλακτική σκέφτομαι:αν δεν προκύψει νονός θα βάλω την αδερφή μου ή τον αδερφό μου να βαφτίσει την μπέμπα;)

Πολύ ωραίο blog!Διάβασα το άρθρο :"Μαμά,τι είναι sex;"Κατατοπιστικότατο.Η κόρη μου πριν κανά μήνα με ρώτησε 7,5 χρονών.Αναρωτιόμουν πως και δεν είχε ρωτήσει νωρίτερα...

Αμέ θα ήταν πολύ ωραία να πηγαίναμε για καφέ αλλά με τέτοια αυπνία που βαράω εγώ τουλάχιστον θα ήταν κομματάκι δύσκολο να έρθω ειδικά βαμμένη και σενιαρισμένη. Να σε ρωτήσω baby2 εσένα τώρα που θηλάζεις 3 μήνες το στήθος σου έχει μαλακώσει εμένα είναι μαλακό και θηλάζω 2 μήνες και αναρωτιόμουν είναι φυσιολογικό αυτό που έχω πάθει ή όχι;

Αμ,έχεις την εντύπωση οτι θα έρθω εγώ ειδικά σενιαρισμένη και βαμμένη;Ουουου,τι να σου πω...Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να κλείσω ραντεβού να πάω αύριο για κούρεμα που είναι χάλια το μαλλί μου!

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "μαλακό".Εμένα κάποιες φορές μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πιο σφριγηλό και τεντωμένο το δέρμα από ο,τι πριν και κάποιες άλλες οτι είναι σαν άδεια σακούλα νάυλον....χιχιχιχι

Oυτε εγω ειχα νονα και θα την βαφτιζε η αδελφη μου αν δεν βρισκοταν καποιος.Τελικα μου τη ζητησε μια φιλη μου και πολυ χαρηκα γιατι ειχα αγχωθει.Σημερα εμαθα οτι ηταν κι αλλοι που ηθελαν!Τζαμπα το αγχος μου!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Rav οταν λεω να σηκωσουμε κουνια εννοω να βαλεις κατι απο κατω απο την κουνια κ να σηκωθει ολη απο την μερια που ειναο το προςκεφαλο αυτη ηταν η οδηγια...και εσενα πολυ γαλα πινει ευτυχως γτ νομιζα οτι μονο εμενα πινει τοσο αν κ εμεις εχουμε φτασει στα 210γρ πια...

Εγω την δευτερα θα παω στον γιατρο για να δουμε τι θα δουμε...

Παντως βλεπω οτι σχεδον οι περισσοτερες δεν θηλασαμε κ πολυ...

Giouli16 ποιο γαλα του δινεις;;

Γενικκα οσες δινετε σκονη ποιο δινετε εμεις το ΝΑΝ αλλα μου την σπαει δεν διελυεται ευκολα κανω ολοκληρη διαδικασια με αποτελεσμα να καθυστερω!!!

Εμενα η περιοδος ηρθε τελος φεβρουαριου με τρελη αιμορραγια ομως κ σταματησε στις 10 μερες..

Ιντως κοριτσια θα ηταν ωραιο να παμε για ενα καφε με τα καροτσια ομως χιχιχιχι....

Τελικα βλεπω μονο της baby2 κοιμαται που θηλαζει κ αποκλειστικα ... Μια χαρα!!!

Μπα εμας τρωει ξενο κ εδω κ αρκετο καιρο τρωει 12 κ ξυπνα 7 βεβαια αν ψιλομουγκρισει το βραδυ της δινω την πιπιλα κ ξανακοιμαται.. πιστευω ειναι στο παιδι βεβαια εμεις να πω την αληθεια ψιλοπαιδευτηκαμε να την φερουμε κ λιγο στα μετδα μας το βραδυ..να ρωτησω βρε κοριτσια εμας τρωει 120 τωρα κ ζητα κ 150 σιγα σιγα ειναι δυνατο μια σταλια παιδι τοσο λαιμαργο????

uOZHp12.png

Αμ,έχεις την εντύπωση οτι θα έρθω εγώ ειδικά σενιαρισμένη και βαμμένη;Ουουου,τι να σου πω...Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να κλείσω ραντεβού να πάω αύριο για κούρεμα που είναι χάλια το μαλλί μου!

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "μαλακό".Εμένα κάποιες φορές μου δίνει την αίσθηση οτι είναι πιο σφριγηλό και τεντωμένο το δέρμα από ο,τι πριν και κάποιες άλλες οτι είναι σαν άδεια σακούλα νάυλον....χιχιχιχι

Χα χα άντε να το περιγράψω τώρα πως το εννοώ ε ναι γιατί για καφέ αν δεν φοράω τουλάχιστον τουαλέτα δεν πηγαίνω δεν είναι της τάξης μου (γιατί είμαι και συγγενής της Ελισάβετ μην ξεχνιόμαστε) :P

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

calliope to frizolac το δινω μιξη μαζι με το confort και δεν πηζει ετσι με αυτο τον τροπο. RAV ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ TO frizolac σας προκαλουσε κολικους ? το confort εσεις γιατι το αρχισατε λογω ΓΟΠ?

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Αμέ θα ήταν πολύ ωραία να πηγαίναμε για καφέ αλλά με τέτοια αυπνία που βαράω εγώ τουλάχιστον θα ήταν κομματάκι δύσκολο να έρθω ειδικά βαμμένη και σενιαρισμένη. Να σε ρωτήσω baby2 εσένα τώρα που θηλάζεις 3 μήνες το στήθος σου έχει μαλακώσει εμένα είναι μαλακό και θηλάζω 2 μήνες και αναρωτιόμουν είναι φυσιολογικό αυτό που έχω πάθει ή όχι;

Καλησπερα κοριτσια!Ειμαι απο το διπλα καφε του Φεβρουαρίου! Ευχομαι σε ολες να ζησουν τα μωρακια σας!

Μπηκα σφηνα για να σου απαντήσω enseignante

Οταν εδραιωνεται ο θηλασμός( γυρω στις 6 εβδομαδες συμβαινει αυτο) το στήθος δεν πρήζεται πια!Ειναι απολυτως φυσιολογικο!!Καλους θηλασμούς ;):-D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Όχι η κόρη μου δεν είχε κολικούς! Όπως αναφέρω παραπάνω, το πίναμε για λίγο επειδή έκανε εμετό το νυχτερινό γάλα κάθε μέρα. Μόλις αντιληφθήκαμε πως τρώει περισσότερο απ οσο πρέπει και μειώσαμε τα μλ του προ-τελευταιου γεύματος, σταμάτησαν οι εμετοί και σταματήσαμε το κομφορτ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Μπα εμας τρωει ξενο κ εδω κ αρκετο καιρο τρωει 12 κ ξυπνα 7 βεβαια αν ψιλομουγκρισει το βραδυ της δινω την πιπιλα κ ξανακοιμαται.. πιστευω ειναι στο παιδι βεβαια εμεις να πω την αληθεια ψιλοπαιδευτηκαμε να την φερουμε κ λιγο στα μετδα μας το βραδυ..να ρωτησω βρε κοριτσια εμας τρωει 120 τωρα κ ζητα κ 150 σιγα σιγα ειναι δυνατο μια σταλια παιδι τοσο λαιμαργο????

Eμεις ειμαστε 2 μηνων και απο αυριο θα της τα κανουμε 180 γιατι εδω και 2-3 μερες τα περισσοτερα γευματα των 150 τα αδειαζει.Οποτε νομιζω εισαι σε σωστο δρομο οσων αφορα τα ml

ZpmAp3.png

Οταν μιλας για λαιμαργο μπορεις να μου απευθυνεις τον λογο αχαχαχαχαχα

Απο 50 ημερων ετρωγε 180 κ τωρα τρωει 210 κ δεν του φτανουν....:confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια μου γεια σας! Λίγα νέα κι από εμάς!

Ο μπεμπούλης γίνεται δύο μηνών στις 16/03, συνεχίζω να τον θηλάζω αποκλειστικά κι έχει μπει σε τρίωρο πρόγραμμα την ημέρα - η μέρα του ξεκινά 7.30 και τελειώνει στις 19.30, ενώ το βράδυ ξυπνάει μόνο μια φορά στις 4 για να θηλάσει. Είναι πολύ γλυκό και καλόβολο μωράκι :)

Εγώ έχω επιστρέψει κανονικά στο γραφείο και στα ραντεβού μου (είμαι ψυχολόγος) και όσο λείπω τρώει με μπιμπερό το γάλα που του βγάζω με θήλαστρο. Μαμά κι πεθερά πολύτιμη βοήθεια και ο άντρας μου όμως εξαιρετικός μπαμπάς- πρόθυμος να βοηθά και να υπάρχει σε όλα, το Σάββατο βγήκα για ψώνια μιας κι επανήλθα πια πλήρως στο βάρος μου κι εκείνος κράτησε το μωρό μας :)

Για το Πάσχα κλείσαμε στον Πόρο την πρώτη οικογενειακή εξόρμηση κι ελπίζω να βγει καλά! Τέλος, ο γυναικολόγος μου ειπε πως η μήτρα έχει επανέλθει κανονικά, εφόσον θηλάζω θα έχω μεν αίμα, βλέννες αλλά όχι κανονική περίοδο. Αφού σαράντισα και με εξέτασε ξεκινήσαμε και παλι τις επαφές μα με τον άντρα μου- όλα καλά ανώδυνα και όμορφα οπως πριν!

Σας φιλώ πολύ ελπίζω όλες σιγά σιγά να βρείτε ρυθμό!

tt1b1872.aspx

Κορίτσια μου γεια σας! Λίγα νέα κι από εμάς!

Ο μπεμπούλης γίνεται δύο μηνών στις 16/03, συνεχίζω να τον θηλάζω αποκλειστικά κι έχει μπει σε τρίωρο πρόγραμμα την ημέρα - η μέρα του ξεκινά 7.30 και τελειώνει στις 19.30, ενώ το βράδυ ξυπνάει μόνο μια φορά στις 4 για να θηλάσει. Είναι πολύ γλυκό και καλόβολο μωράκι :)

Εγώ έχω επιστρέψει κανονικά στο γραφείο και στα ραντεβού μου (είμαι ψυχολόγος) και όσο λείπω τρώει με μπιμπερό το γάλα που του βγάζω με θήλαστρο. Μαμά κι πεθερά πολύτιμη βοήθεια και ο άντρας μου όμως εξαιρετικός μπαμπάς- πρόθυμος να βοηθά και να υπάρχει σε όλα, το Σάββατο βγήκα για ψώνια μιας κι επανήλθα πια πλήρως στο βάρος μου κι εκείνος κράτησε το μωρό μας :)

Για το Πάσχα κλείσαμε στον Πόρο την πρώτη οικογενειακή εξόρμηση κι ελπίζω να βγει καλά! Τέλος, ο γυναικολόγος μου ειπε πως η μήτρα έχει επανέλθει κανονικά, εφόσον θηλάζω θα έχω μεν αίμα, βλέννες αλλά όχι κανονική περίοδο. Αφού σαράντισα και με εξέτασε ξεκινήσαμε και παλι τις επαφές μα με τον άντρα μου- όλα καλά ανώδυνα και όμορφα οπως πριν!

Σας φιλώ πολύ ελπίζω όλες σιγά σιγά να βρείτε ρυθμό!

Τυχερη που επανηλθες στο βαρος σου. Εμενα αυτα τα τελευταια 7-8 κιλα δε βλεπω να φευγουν.

ZpmAp3.png

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?εμεις μεγαλωνουμε ειμαστε 2,5 μηνων και απο 2800 που βγηκε απο την κλινικη τωρα ειναι 6 κιλα με αποκλειστικο θηλασμο τωρα για το ποτε τρωει οταν ειναι ξυπνιος θηλαζει οποτε θελει μπορει και ανα μια ωρα μπορει και ανα 3 ωρες ,το βραδυ θηλαζει καθε 4 ωρες ..βολτες βγαινουμε συνεχεια και ειναι πολυ ησυχος ολο κοιμαται με το που βγουμε απο το σπιτι αλλα ετυχε και φορες που τον θηλασα εξω..

βαφτιση και εμεις κλεισαμε για 19/7 που θα εχει αδεια ο αντρας μου και θα ειμαστε ελλαδα δεν ηθελα πιο αργα γιατι θελω να βαφτιστει να μπορει και να κοινωναει, θα εχουμε θεμα πριγκηπα τωρα ψαχνω να κλεισω φωτογραφο ,μπομπο στολισμο και προσκλητηρια εχω διαλεξει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...