Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Εχουμυ κρυφη γοπ μαλλον..γιαυτο ο μικρος χλιμιντριζει,κανει τοξο κ γκλουκ γκλουκ οταξ θηλαζει...επισης τελευταια θηλαζει λιγο κ συχνα..αρχιζεί επαντορεν σημερα..εχετε εμπειρια;

Καλησπέρα κορίτσια !!! Κ εμείς αρχίζουμε epadoren σήμερα έχουμε Γόπ κ ειμαςτε πολυ ανήσυχοι . Έχουμε αλλάξει του κόσμου τα γάλατα αντε να δούμε τωρα με το σιρόπι , εμάς το βραδυ στον ύπνο της ειναι πολυ ανήσυχη τεντώνεται χτυπιέται μόνη της !! Μας ειπε ο γιατρος λογω Γόπ τα κάνει ολα αυτά ! Κατα τα αλλά εμείς 2,5 μηνών κ ακόμη σηκωνόμαστε 2 φορες την νύχτα !! Άχ ποτε θα έρθει η μέρα που θα κοιμηθεί συνεχόμενα 7-8 ωρες !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mama82 Eγω τις συσπασεις ποτε δεν τις καταλαβα οποτε δε μπορω να σε βοηθησω! Σιγουρα παντως θα το αναφερεις στον γιατρο σου.Οσο ομως δεν αυξανονται ανα συντομα διαστηματα ειναι απολυτα φυσιολογικο, μη τρομαζεις! Με το καλο σου ευχομαι!

enseignante

Εγω εκλεισα τοσο νωρις γιατι ηθελα τη συγκεκριμενη ημερομηνια αλλιως δεν ηταν απαραιτητο τοσο νωρις.

Οσο για τα κιλα μην ανησυχεις, εσυ τρως καθε μερα την ιδια ποσοτητα:confused:, οχι, οποτε μην αγχωνεσαι.Και εμας γυρω στα 4600 με 4700 πρεπει να ναι τωρα και γεννηθηκε 3080.

ravT Εψαξα κατι σε ξωκλησι που μου αρεσουν καλυτερα οι πιο μικροι χωροι και εκλεισα στο ξωκλησι του Προφητη Ηλια στα Καρδαμιτσια.Ειναι πολυ ομορφα. Για φαγητο εκλεισα εχθες στη Μυροβολο στο μωλο.Εχει πολυ ωραιο φαγητο και ωραιο χωρο φτιαγμενο μεσα!Σε ρομαντικο και vintage στυλ που θα ταιριαζει κ με τα ρουχα της μικρης χαχα.

Το γοπ τι ειναι ρε κοριτσια:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ZpmAp3.png

mama82 Eγω τις συσπασεις ποτε δεν τις καταλαβα οποτε δε μπορω να σε βοηθησω! Σιγουρα παντως θα το αναφερεις στον γιατρο σου.Οσο ομως δεν αυξανονται ανα συντομα διαστηματα ειναι απολυτα φυσιολογικο, μη τρομαζεις! Με το καλο σου ευχομαι!

enseignante

Εγω εκλεισα τοσο νωρις γιατι ηθελα τη συγκεκριμενη ημερομηνια αλλιως δεν ηταν απαραιτητο τοσο νωρις.

Οσο για τα κιλα μην ανησυχεις, εσυ τρως καθε μερα την ιδια ποσοτητα:confused:, οχι, οποτε μην αγχωνεσαι.Και εμας γυρω στα 4600 με 4700 πρεπει να ναι τωρα και γεννηθηκε 3080.

ravT Εψαξα κατι σε ξωκλησι που μου αρεσουν καλυτερα οι πιο μικροι χωροι και εκλεισα στο ξωκλησι του Προφητη Ηλια στα Καρδαμιτσια.Ειναι πολυ ομορφα. Για φαγητο εκλεισα εχθες στη Μυροβολο στο μωλο.Εχει πολυ ωραιο φαγητο και ωραιο χωρο φτιαγμενο μεσα!Σε ρομαντικο και vintage στυλ που θα ταιριαζει κ με τα ρουχα της μικρης χαχα.

Το γοπ τι ειναι ρε κοριτσια:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Rock me ειναι Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση . Δυστυχώς εμείς το έχουμε κ έχουμε πολυ ανησυχία κ το μωρό ταλαιπωρείται . Έκλεισες για τα βαφτίσια μπράβο !! Στην γειτονιά μου έκλεισες στα καρδαμίτσια !! :D

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Πόσο μικρή είναι αυτή η πόλη ντε; Τη Μυροβόλο την έχουν οικογενειακοί φίλοι και φυσικά το θεωρώ το καλύτερο εστιατόριο αυτής της κατηγορίας. Και εννοείται ξέρω πολύ καλά τη διακόσμηση, τη λατρεύω! Αν δεν ήμασταν τόσοι πολλοί, κι εγώ εκεί θα την έκανα τη βάπτιση αλλά δυστυχώς δε χωράμε...

Για εκκλησία ψάχνομαι εγώ γιατί πόνταρα σε Μοναστήρι αλλά έχει απαγορευτεί η τέλεση μυστηρίων σε Μονές. Θα το κοιτάξω το εκκλησάκι που λες, αν σου είναι εύκολο, στείλε μου με προσωπικό μήνυμα οδηγίες που ακριβώς είναι το εκκλησάκι που έκλεισες.

Κορίτσια με μωράκια με παλλινδρόμηση, κουράγιο. Τα καημένα ταλαιπωρούνται...

Εμείς έχουμε 3-4 μέρες που ξυπνάμε πλέον μια φορά τη νύχτα. Το πάμε είτε 11-5, είτε 12-6. Είμαι ευχαριστημένη εννοείται, το 3-4 με σκότωνε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αχ καταλαβα τι ειναι, το εχει ο αντρας μου.Φανταζομαι ποσο περισσοτερο ταλαιπωρουντε τα μωρακια.Ελπιζω να τους περασει συντομα.

Και εγω απο πισω μενω Νεα Ζωη οποτε με βολεψαν τα Καρδαμιτσια.:D

Και εγω σε μοναστηρι παντρευτηκα στην Αγια Παρασκευη στα Μαρμαρα...υπεροχος χωρος, ο καλυτερος αλλα δυστυχως οπως ειπες σταματησαν τα μυστηρια αλλιως εκει θα πηγαινα παλι.

Καλα ασε και εμεις αρχιζουμε και κοβουμε ατομα γιατι μας ειπε ο ανθρωπος οτι μεχρι 60 μπορω ανετα να καλυψω απο κει περα θα υπαρξει μια μικρη ταλαιπωρια.Εμας μας βγαιναν γυρω στα 80 και αρχιζουμε και κανουμε περικοπες. Εχω καμποσες μερες που εψαχνα χωρο αλλα δυστυχως οπου ρωτησα πανω απο 60 ατομα δυσκολα εξυπηρετουν.Μετα θελει αναγκαστικα χωρο δεξιωσεων αλλα και εκει παλι θα φαινομασταν σαν μυγες μες στο γαλα γιατι αυτοι οι χωροι ειναι περισσοτερο μεγαλοι για γαμους και ετσι αποφασισα με βαρια καρδια να κανω περικοπες χεχε.Θα σου στειλω πληροφοριες για το εκκλησακι.Δες το και θα σου αρεσει σιγουρα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς μαζευόμαστε οι διπλοί,δεδομένα δε χωράμε και θα πάμε σε αίθουσα δεξιώσεων. Σκέψου πως τα 35 θα ναι παιδιά που θα τα βάλω σε μια γωνιά με διασκεδάστρια να απασχοληθούν επομένως τον προτιμώ τον άδειο χώρο. Τον χρειάζομαι.

Είδα φωτογραφίες απ το εκκλησάκι, όντως μου αρέσει! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμείς μαζευόμαστε οι διπλοί,δεδομένα δε χωράμε και θα πάμε σε αίθουσα δεξιώσεων. Σκέψου πως τα 35 θα ναι παιδιά που θα τα βάλω σε μια γωνιά με διασκεδάστρια να απασχοληθούν επομένως τον προτιμώ τον άδειο χώρο. Τον χρειάζομαι.

Είδα φωτογραφίες απ το εκκλησάκι, όντως μου αρέσει! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Ααα για τοσα ατομα μια χαρα σου κανει και ο μεγαλος χωρος.Πωπω πιτσιρικια χαχα εγω με το ζορι θα εχω 10.Εναν κλοουν ομως θα τον εχω στο εκκλησακι να μοιραζει γλυφιτζουρια κ τετοια.Εψαξα στο google μηπως εχει φωτο απο το εκκλησακι αλλα βρηκα μονο κοντινες χωρις να δειχνει το γυρω γυρω.Το χουν πολυ ωραιο και το πετυχαμε και σε εργασιες αρα οταν το θελησω θα ειναι και φρεσκο φρεσκο.

ZpmAp3.png

Σου εστειλα που να παρεις τηλ το πηρες το μηνυμα?Ειμαι λιγο αρχαρια στα private

ZpmAp3.png

Πόσο μικρή είναι αυτή η πόλη ντε; Τη Μυροβόλο την έχουν οικογενειακοί φίλοι και φυσικά το θεωρώ το καλύτερο εστιατόριο αυτής της κατηγορίας. Και εννοείται ξέρω πολύ καλά τη διακόσμηση, τη λατρεύω! Αν δεν ήμασταν τόσοι πολλοί, κι εγώ εκεί θα την έκανα τη βάπτιση αλλά δυστυχώς δε χωράμε...

Για εκκλησία ψάχνομαι εγώ γιατί πόνταρα σε Μοναστήρι αλλά έχει απαγορευτεί η τέλεση μυστηρίων σε Μονές. Θα το κοιτάξω το εκκλησάκι που λες, αν σου είναι εύκολο, στείλε μου με προσωπικό μήνυμα οδηγίες που ακριβώς είναι το εκκλησάκι που έκλεισες.

Κορίτσια με μωράκια με παλλινδρόμηση, κουράγιο. Τα καημένα ταλαιπωρούνται...

Εμείς έχουμε 3-4 μέρες που ξυπνάμε πλέον μια φορά τη νύχτα. Το πάμε είτε 11-5, είτε 12-6. Είμαι ευχαριστημένη εννοείται, το 3-4 με σκότωνε!

Καλημέρα ravT!

Να σε ρωτήσω, όταν λες ότι το μωρό κοιμάται πχ 12-6, πόσο τρώει στις 12 ? Θηλάζεις ή δίνεις ξένο ? Ενδιαφέρομαι να μάθω μήπως και κάνω κάτι λάθος εγώ γιατί αν δεις σε προηγούμενο ποστ μου, εμείς έχουμε λίγο ψυχοβγαλτικό ωράριο.....

SW8up3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(2200)2/12/2014

baby2?: ΠΗΤ14/1/2015.....Γέννησεbaby-laughing-icon.png(2820)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 6/1/2015.....Γεννησε baby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 7/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3600)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/1/15.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3100)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/1/15.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(2980)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/1/2015....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(2720)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(2720)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3420)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3040)5/1/2015

mara30: ΠΗΤ 23/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3065)9/1/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3.080)11/1/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png13/1/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3530)13/1/2015

enseignante:Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3000) 13/1/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3.560)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/1/15.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3610)19/1/2015

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3920)29/1/15

bibitsou: ΠΗΤ 18/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3170)4/2/2015

Katerina88: ΠΗΤ 26/1/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png4/2/2015

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/2/2015.....Γεννησεbaby-laughing-icon.png(3340)6/2/15

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια

giouli16 Επειδη κ εμεις εχουμε παλινδρομησεις βασικα ειχαμε πολλες και το ψαξαμε μεχρι κ υπερηχο καναμε κ τλκ δν ειχε τπτ εκανε κ εμετεους εμενα οποτε ψαξαμε κ αλλεργιες παλι τπτ!!

Κακως αλλαζετε το γαλα συνεχεια γτ το παιδι δεν προλαβαινει να το συνηθισει..

Εμενα η παιδιατρος μου εδωσε καποιες οδηγιες κ ειναι καλυτερα το παιδι...

1. να σηκωσεις την κουνια κ οχι το στρωμα
  2. να το κρατας στο ρεψιμο 30 λεπτα
  3. να του κοβεις το γευμα ενδιαμεσα για να ρευτει
  4. και αν δινεις ξενο κοιτα να διελυεται καλα η σκονη

αυτο με την σκονη ειχα θεμα εγω βρηκα κολπο κ τωρα ειναι μερικες μερες που το παιδι δεν βγαζει το γαλα

Οντως οταν το παιδι κανει τοξο κ κλαιει μετα το γευμα εχει παλινδρομηση αλλα θα περασει αφου ξεκινησουν οι στερεες...ουτε υποαλλεργικο να δωσετε που δινουν δεν χρειαζεται!!!

Βλεπω θα κανετε καποιες νωρις την βαφτιση κ εγω θα ηθελα αλλα δεν μας παιρνει οικον γτ εγω δεν ειμαι απο Χανια κ για να καλεσω δικους μυ ανθρωπους θα πρεπει να πληρωσω δωματια για να ερθουν!!:confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια

giouli16 Επειδη κ εμεις εχουμε παλινδρομησεις βασικα ειχαμε πολλες και το ψαξαμε μεχρι κ υπερηχο καναμε κ τλκ δν ειχε τπτ εκανε κ εμετεους εμενα οποτε ψαξαμε κ αλλεργιες παλι τπτ!!

αυτο με την σκονη ειχα θεμα εγω βρηκα κολπο κ τωρα ειναι μερικες μερες που το παιδι δεν βγαζει το γαλα

Οντως οταν το παιδι κανει τοξο κ κλαιει μετα το γευμα εχει παλινδρομηση αλλα θα περασει αφου ξεκινησουν οι στερεες...ουτε υποαλλεργικο να δωσετε που δινουν δεν χρειαζεται!!!

Βλεπω θα κανετε καποιες νωρις την βαφτιση κ εγω θα ηθελα αλλα δεν μας παιρνει οικον γτ εγω δεν ειμαι απο Χανια κ για να καλεσω δικους μυ ανθρωπους θα πρεπει να πληρωσω δωματια για να ερθουν!!:confused::confused::confused:

Eγω λιγους και καλους.Περισσοτερο φιλους παρα συγγενεις θα καλεσω.Δε μας παιρνει και ο χωρος που εκλεισα οποτε καλυτερα.Με το γαλα και εγω τις οδηγιες που σου δωσε η γιατρος σου κανω και δεν ειχαμε ποτε προβλημα.

ZpmAp3.png

Ντάλια δίνω σκόνη, δε θηλάζω. Είμαστε σε φάση αποθηλασμού αλλά έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό δεν θηλάζω βράδυ.

Πίνει 180μλ γάλα. Τόσο του φτιάχνω δηλαδή. 150 θα πιει σίγουρα αλλά τελευταία πίνει 180.

Μη το ψάχνεις, δεν φταίει το γάλα μόνο. Είναι και στο παιδί.

Καλλιόπη τι εννοείς να σηκώνει την κούνια και όχι το στρώμα; Εμείς δεν έχουμε παλινδρόμηση αλλά εξ αρχής έχω ένα μεγάλο σεντόνι διπλωμένο κάτω απ το στρώμα για παν ενδεχόμενο. Επίσης πάντα τον κόβω στη μέση να ρευτεί και τον κρατάω αρκετά όρθιο. Αν όχι 30' σίγουρα 20'.

Συμφωνώ για τις συχνές αλλαγές γάλακτος αλλά και για το υποαλλεργικό.

Για τη βάπτιση τώρα, αν δεν γίνει τώρα, το παιδί θα είναι 1,5 έτους πράγμα μη αποδεκτό για εμένα. Εμείς δεν έχουμε μια για την ακρίβεια αλλά θα βοηθήσουν οι γονείς μας για να γίνει τραπέζι. Τα υπόλοιπα θα τα κάνω μόνη μου καθώς ασχολούμαι με οργάνωση εκδηλώσεων τα τελευταία δυο χρόνια επομένως τα υλικά μου θα τα αγοράζω σιγά- σιγά.

Διαφωνώ κάθετα στο να πληρώσεις διαμονή. Όποιος θέλει ας έρθει. Και δε μιλάω εκ του ασφαλούς. Κανένας δικός μου συγγενής δε μένει εδώ. Για την ακρίβεια πρέπει να κάνουν 1000 χιλιόμετρα για να έρθουν και να επιστρέψουν. Αυτός που θέλει, θα έρθει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια

Calliope κ εμεισ καναμε υπερηχο κ δειχνει παλλινδρομηση , το παιδι εκανε 4 επεισοδια σε 5 λεπτα που ειναι αρκετα . Εμας απο τις πολλες αλλαγες των γαλατων το παιδι τα σιχαθηκε κ δεν θελει να πιει τιποτα πινει πολυ λιγο. ευτυχως αλλαξα παιδιατρο κ μας ειπε να κανουμε αυτα που γραφεις εσυ παραπανω κ μας εδωσε κανονικο γάλα κ οχι υποαλλεργικό κ αντιαναγωγικο κ το μωρακι μου καπως αρχισε να πινει σε συνδυασμο φυσικα με το σιροπακι γιατι έχει σοβαρή παλλινδρόμηση.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...