Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα !! Εγω πήγα στις 47 ημέρες κ μου έκανε κολπικό υπέρηχο κ τίποτα άλλο. Βέβαια είχα γεννήσει φυσιολογικά δεν είχα τομή για να δει κάτι άλλο. Εμείς κάναμε το πρωτο μας εμβόλιο εδώ κ μια εβδομάδα κ είχαμε απίστευτη γκρίνια κ ανησυχία μετα !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα για ποιο λογο να σου βαλει χερι; Η εξεταση στην οποια αναφερεσαι ειναι για να δουν ποσο εχει ανοιξει ο τραχηλος για τον τοκετο. Τωρα που γεννησες δεν γινεται τετοια εξεταση. Υπερηχο κολπικο ισως σου κανει αλλα μέτρηση διαστολής δεν υπαρχει περιπτωση να σου κανει. Αφου σε ειδε στις 40 μερες, γιατι θελει παλι;

Έλα μου ντε.......και δεν τα πάω καθόλου καλά με τους γυναικολόγους...μακριά κι αγαπημένοι..............:wink:

SW8up3.png

Καλησπέρα !! Εγω πήγα στις 47 ημέρες κ μου έκανε κολπικό υπέρηχο κ τίποτα άλλο. Βέβαια είχα γεννήσει φυσιολογικά δεν είχα τομή για να δει κάτι άλλο. Εμείς κάναμε το πρωτο μας εμβόλιο εδώ κ μια εβδομάδα κ είχαμε απίστευτη γκρίνια κ ανησυχία μετα !

Κι εγώ φυσιολογικά γέννησα αλλά αν ήταν να κάνω κολπικο υπέρηχο θα μου το έλεγε γιατί θα έπρεπε να κλείσω ραντεβού, τον κάνω σε άλλο γιατρό και μετά του τον πάω να τον δει......έτσι είναι το σύστημα στο Μητέρα Κρήτης.....με το συγκεκριμένο γιατρό τουλάχιστον....

Δεν σου ανέβασε πυρετό μετά το εμβόλιο?

SW8up3.png

καλησπερα κοριτσια ..εμεις μεγαλωνουμε λεει ολο λογακια με κοιταει στα ματια γελαει και τρελενει και θελει ολο να του μιλαω αλλιως γκρινιαζει..

εγω εδω που πηγα στον γυναικολογο μου εκανε υπερηχο και τεστ παπ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε;;;

Χαθηκα κ εγω αλλα δεν με αφηνει ο μικρος να κατσω λεπτο μεγαλωνει κ λιγοστευει ο υπνος του!!!

Σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο δεν εκλαψε καθολου ο καλος μου κ ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχει καποια παρενεργεια...

Εχουμε φτασει αισιως στα 6440 κιλα κ 62 ποντους πηρε 3 ποντους μεσα σε 13 μερες η γιατρος μας ειπε οτι βιαζεται να μεγαλωσει κ ειναι ενα μεγαλο μωρο...

Η αληθεια ειναι οτι οποιος τον βλεπει νομιζει οτι ειναι 3-4 μηνων...

Γυναικολογο δεν εχω παει ακομα αλλα εκλεισα ραντεβου για 16 του μηνα..

Μου ηρθε περιοδος κ ακομα να καθαρισω 10 μερες εχουν περασει σχεδον...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίστια, πως πάει η νέα ζωή με τα μπεμπάκια ??

Εμείς κάναμε προχτές το πρώτο μας εμβόλιο, ευτυχώς πέρα από λίγη ανησυχία δεν είχαμε άλλες παρενέργειες...:wink:

Την έχουμε πατήσει ομως εδώ και δυο μέρες γιατί είχα τη φαεινή ιδέα να του αλλάξω το γάλα από το υπέροχο abtamil ec σε S26 και ο μικρούλης μου ταλαιπωρείται πολύ με δυσκοιλιότητα.....σήμερα το πρωί επανήλθαμε στο παλιό γάλα και περιμένουμε εναγωνίως τη μεγάλη στιγμή της ανακούφισης ! Κατά τα άλλα, έχουμε ένα καταπληκτικό ωράριο, κάθε βράδυ ξυπνάμε κατά τις 10 με 10 μισή και μένουμε ξύπνοι ως τις 3......Εκεί κατά τις 3 παρά , κάνουμε κακάκια και κοιμόμαστε ως τις 6.30........Αυτά τις νύχτες, τη μέρα είμαστε πιο εύκολοι στον ύπνο.....Εσείς πως τα πάτε ?

SW8up3.png

Πως πάτε κορίτσια; Εμείς γινόμαστε 2 μηνών την Παρασκευή. Πέρασε ο καιρός πάει αυτό ήταν ξεπετάγεται το μωράκι μου. Μπράβο σας πάντως που οι πιο πολλές έχετε πρόγραμμα εμένα τρώει όποτε θέλει όση ώρα θέλει και κοιμάται επίσης όποτε θέλει. Πως τα καταφέρνετε και με μαγείρεμα και με σπίτι μπράβο σας. Εγώ έχω να βάλω πλυντήριο 3 μέρες. (ντροπή μου αλλά δεν προλαβαίνω ούτε για πιπί να πάω που λέει ο λόγος.) Κατά τα άλλα χωρίς ηλιακό περιμένω εναγωνίως την ΔΕΗ να μου φέρει δυσάρεστα μαντάτα. Αλήθεια εσείς πως καταφέρνετε να έχετε μονίμως ζεστό νερό; Για μοιραστείτε κανένα τρικ.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα σας!

Και εμεις γινομαστε δυο μηνων αυριο και λογικα οπου να ναι θα κανουμε και το εμβολιο μας.Εμας ευτυχως συνεχιζει να κοιμαται ολη νυχτα και μια φορα τη βδομαδα μπορει να ζητησει φαι τα ξημερωματα.Την ημερα παλι εμας δυσκολα κοιμαται και αν την παρει ο υπνος θα ναι για κανα τεταρτο το πολυ.Μετα θελει αγκαλια, βολτα μεσα στο σπιτι να χαζευει και θα κατσει και λιγο στο ριλαξ ορθια εννοειται να βλεπει.Χθες την πηραμε και πηγαμε για φαγητο σε εστιατοριο μιας και ηθελα να συζητησω για τα βαφτισια.Εχουμε αρχισει και ψαχνομαστε ηδη γιατι εκκλησια ηδη εκλεισα για 25 Ιουλιου.Την εκλεισα νωρις γιατι ηθελα τη συγκεκριμενη ημερομηνια.Μια χαρα εκατσε το καλο μου στο καροτσι της και λιγο αγκαλιτσα.Σημερα ειμαστε παλι για βολτα.Θελω να συνηθιζει σιγα σιγα για να μη μας βγαζει το λαδι οποτε παμε καπου.

Με το ζεστο νερο ειναι θεμα.Οσο ειχα το καλοριφερ στους 20 ειχαμε μονιμο ζεστο νερο.Τωρα που το εριξα στους 19 αναβει οποτε θυμηθει.Οποτε το καλοκαιρι δυστυχως θα τον εχουμε μονιμα αναμμενο τον θερμοσιφωνα.

Κατα τα αλλα τα "αγου και αγκου" πανε συννεφο χεχε!

ZpmAp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; καταρχην να σας ζησουν τα αστερακια σας!!! να ναι παντα γερα και καλοτυχα!!!

εγω ειμαι απο τις μανουλες ιουνιου, την πεμπτη μπαινω στον 7ο.. ηθελα να σας ρωτησω κατι: εχθες νομιζω οτι ειχα τις πρωτες μου συσπασεις!!! τρομαξα πολυ!!! αλλα επειδη ειναι και το πρωτο και γενικα δεν εχω νιωσει κατι αντιστοιχο δεν ειμαι σιγουρη , ενιωθα χαμηλα στην κοιλια, οχι σε ολη, σαν να σφιγγει, σαν να τεντωνεται , αφου συνεβη 2 φορες μεσα σε μιση ωρα προσεξα οτι συμβαινει ανα τεταρτο και κραταει πολυ λιγο, δεν ενιωθα πονο και το μωρο μου δεν ξερω αν σχετιζεται κουνιοταν συνεχως και κλωτσουσε ( αυτο με χαλαρωνε, εφοσον το ακουγα), αυτες ειναι οι συσπασεις;;; να παρω τον γιατρο; να αγχωθω;; εσεις πως νιωθατε;;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; καταρχην να σας ζησουν τα αστερακια σας!!! να ναι παντα γερα και καλοτυχα!!!

εγω ειμαι απο τις μανουλες ιουνιου, την πεμπτη μπαινω στον 7ο.. ηθελα να σας ρωτησω κατι: εχθες νομιζω οτι ειχα τις πρωτες μου συσπασεις!!! τρομαξα πολυ!!! αλλα επειδη ειναι και το πρωτο και γενικα δεν εχω νιωσει κατι αντιστοιχο δεν ειμαι σιγουρη , ενιωθα χαμηλα στην κοιλια, οχι σε ολη, σαν να σφιγγει, σαν να τεντωνεται , αφου συνεβη 2 φορες μεσα σε μιση ωρα προσεξα οτι συμβαινει ανα τεταρτο και κραταει πολυ λιγο, δεν ενιωθα πονο και το μωρο μου δεν ξερω αν σχετιζεται κουνιοταν συνεχως και κλωτσουσε ( αυτο με χαλαρωνε, εφοσον το ακουγα), αυτες ειναι οι συσπασεις;;; να παρω τον γιατρο; να αγχωθω;; εσεις πως νιωθατε;;

Κοίτα νομίζω οι συσπάσεις είναι όταν σκληραίνει η κοιλιά κι εγώ το πάθαινα αλλά μετά τον 7ο σίγουρα απ'όσο ξέρω αν χαιδεύεις την κοιλιά σου είναι πιο εύκολο να γίνουν αλλά δεν είμαι και σίγουρη πάντως μην ανησυχείς άμα αισθάνεσαι το μωρό όλα είναι καλά τα πονάκια είναι δικαιολογημένα κοτζάμ μωρό ετοιμάζεται :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Και εμεις γινομαστε δυο μηνων αυριο και λογικα οπου να ναι θα κανουμε και το εμβολιο μας.Εμας ευτυχως συνεχιζει να κοιμαται ολη νυχτα και μια φορα τη βδομαδα μπορει να ζητησει φαι τα ξημερωματα.Την ημερα παλι εμας δυσκολα κοιμαται και αν την παρει ο υπνος θα ναι για κανα τεταρτο το πολυ.Μετα θελει αγκαλια, βολτα μεσα στο σπιτι να χαζευει και θα κατσει και λιγο στο ριλαξ ορθια εννοειται να βλεπει.Χθες την πηραμε και πηγαμε για φαγητο σε εστιατοριο μιας και ηθελα να συζητησω για τα βαφτισια.Εχουμε αρχισει και ψαχνομαστε ηδη γιατι εκκλησια ηδη εκλεισα για 25 Ιουλιου.Την εκλεισα νωρις γιατι ηθελα τη συγκεκριμενη ημερομηνια.Μια χαρα εκατσε το καλο μου στο καροτσι της και λιγο αγκαλιτσα.Σημερα ειμαστε παλι για βολτα.Θελω να συνηθιζει σιγα σιγα για να μη μας βγαζει το λαδι οποτε παμε καπου.

Με το ζεστο νερο ειναι θεμα.Οσο ειχα το καλοριφερ στους 20 ειχαμε μονιμο ζεστο νερο.Τωρα που το εριξα στους 19 αναβει οποτε θυμηθει.Οποτε το καλοκαιρι δυστυχως θα τον εχουμε μονιμα αναμμενο τον θερμοσιφωνα.

Κατα τα αλλα τα "αγου και αγκου" πανε συννεφο χεχε!

Από τόσο νωρίς πρέπει να κλείσω εκκλησία κι εγώ δηλαδή ;; Πρέπει να βιαστώ τότε ενδιαφέρομαι μάλλον για φθινόπωρο.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εχουμυ κρυφη γοπ μαλλον..γιαυτο ο μικρος χλιμιντριζει,κανει τοξο κ γκλουκ γκλουκ οταξ θηλαζει...επισης τελευταια θηλαζει λιγο κ συχνα..αρχιζεί επαντορεν σημερα..εχετε εμπειρια;

F4oIp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω η μικρή μου (κοριτσάκι έχω Calliope* αν θες σημείωσε το στην λίστα μας) κλείνει τους 2 μήνες και έχει φτάσει 4700 σήμερα από βάρος γέννησης 3 κιλά. Είναι καλά πιστεύετε ;; Γιατί κάθε εβδομάδα δεν παίρνει τα ίδια γραμμάρια βρε κορίτσια άλλοτε παίρνει πολλά και άλλοτε λιγότερα. Να ανησυχήσω;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...