Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα !!! Μην αγχωνεσαι Rock me για τον θυρεοειδη το έχουν πολλά παιδακια θα πέσει σίγουρα να ξέρεις . Η περιοδος που λες μου ήρθε έμενα προχθές πρώτη φορά δηλαδή 2 μήνες αφού γέννησα αλλά ειχα σταματησει το θηλασμό απο τέλη Ιανουαρίου. Αν θηλάζεις ακόμα έστω κ λίγο μπορει να αργήσει να σου έρθει. Κ μου ηρθε κ δεν έχω κ καθολου πονο όπως πριν μείνω έγκυος!!!

Kαλημεραααα! Εχεις απολυτο δικιο. Λεγεται παροδικος νεογνικος υποθυροειδισμος (καπως ετσι χαχα) και μαλλον προεκυψε επειδη σταματησαμε την βιταμινη d.Λογω του οτι η μπεμπα ειχε χαμηλο ασβεστιο το οποιο φεραμε ομως στα ισια του αλλα ο παιδιατρος μας ειπε να την κοψουμε γιατι πανω στο μηνα σταματησα να θηλαζω οποτε μας ειπε οτι δεν χρειαζοταν.Τελικα ομως χρειαζοταν γιατι απορυθμισε το ασβεστιο της και κατ επεκταση το θυροειδη.Ολα καλα μας ειπε η γιατρος, τιποτα σημαντικο.Το παθαινουν πολλα μωρακια.Απο τη στιγμη που η tsh της ηταν φυσιολογικοτατη δεν ειναι θεμα θυροειδη.

Αυτο περιμενω να δω και εγω με την περιοδο.Λενε οτι σταματανε οι πονοι μετα αλλα δε νομιζω να ισχυει και για τη καισαρικη χαχα.Δυσκολα!Εισαι τυχερη!

Στο ριλαξ καθεται και μενα, τη βρισκει.Οπως επισης και στο καροτσι την βαζω οταν γκρινιαζει και με μια βολτα σαλονι κουζινα κοιμαται χεχε.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια :) Πώς τα πάτε με τα μπεμπακια σας ? Εμείς τις τελευταίες μέρες έχουμε πάλι πρόβλημα με δυσκοιλιοτητα. ...Ναι μεν κανει κακακια 2 κ 3 φορές τη μέρα και ειναι μαλακα, μέχρι ομως να τα κανει δυσκολεύεται πολυ, ζοριζεται και βγάζει γαλατακια...το λυπαμαι το καημένο που υποφέρει και δεν ξέρω τι να κάνω για να το βοηθήσω. ....αυριο θα το συζητήσω και με την παιδίατρο. ....εσεις έχετε αντιμετωπισει κάτι παρόμοιο .... ? Να σημειώσω ότι κάνουμε μικτη διατροφή. ...

SW8up3.png

Καλημέρα κορίτσια :) Πώς τα πάτε με τα μπεμπακια σας ? Εμείς τις τελευταίες μέρες έχουμε πάλι πρόβλημα με δυσκοιλιοτητα. ...Ναι μεν κανει κακακια 2 κ 3 φορές τη μέρα και ειναι μαλακα, μέχρι ομως να τα κανει δυσκολεύεται πολυ, ζοριζεται και βγάζει γαλατακια...το λυπαμαι το καημένο που υποφέρει και δεν ξέρω τι να κάνω για να το βοηθήσω. ....αυριο θα το συζητήσω και με την παιδίατρο. ....εσεις έχετε αντιμετωπισει κάτι παρόμοιο .... ? Να σημειώσω ότι κάνουμε μικτη διατροφή. ...

Καλημερα!!

Και μενα το κανει καποιες φορες.Νομιζω ειναι συνηθισμενο. Ρωτα και την παιδιατρο βεβαια αλλα δεν ειναι κατι.

ZpmAp3.png

και μεις ειχαμε θεμα δυσκοιλιοτητας κ μας εδωσε κατι φακελακια με προβιοτικα η παιδιατρος κ εχουμε δει διαφορα, η μικρη δεν ζοριζεται τοσο πλεον...

Little star εγω αποθηλασα σταδιακα ανα βδομαδα μειωνα την αντληση ή τον θηλασμο αντιστοιχα κ οταν εκανα μπανιο με ζεστο νερο εβγαζα κ μονη μ το γαλα ωστε να μαλακωσει το στηθος,πλεον βγαζω μονο ελαχιστες σταγονες στο μπανιο λογικα θα κοπουν κ αυτες καποια στιγμη.

Να ρωτησω κοριτσια μετα απο 40 μερες κ τα λοχεια δεν εχουν σταματησει ειναι λογικο???

στον γιατρο μ θα παρω την δευτερα απλα μου φαινεται μεγαλο το διαστημα. ..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα να έχουμε. Πως πάτε; Εμείς ξαγρυπνάμε αλλά το έχω συνηθίσει πλέον και αναγκαστικά κοιμάμαι παράλληλα με το μωρό (το βράδυ που ξενυχτάω βάζω πλυντήρια καθαρίζω κ.ο.κ. εκτός από σκούπα που κάνει θόρυβο). Από βολτίτσες πως πάτε; Στους γιατρούς σας προλάβατε να πάτε; Εγώ κοντεύω να κλείσω 2 μήνες κι ακόμα δεν δέησα να πάω να με δει.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εμεις δινουμε το biolac1 που ειναι βιολογικο αλλα γενικα η μικρη δεν βγαζει γουλιες... μηπως να ρωταγες κ την παιδιατρο αν βγαζει γουλιτσες μηπως υπαρχει κατι εξειδικευμενο..

uOZHp12.png

Kαι εγω το biolac δινω αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ειδικο για γουλιες.Δε νομιζω ομως!

Εγω πηγα σημερα στο γιατρο. Ολα καλα, η μητρα στη θεση της! Μου φανηκε περιεργο που στον υπερηχο εβλεπα ενα κενο.Παει η κουκιδιτσα που ηταν τοτε στις αρχες...

ZpmAp3.png

Kαι εγω το biolac δινω αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο ειδικο για γουλιες.Δε νομιζω ομως!

Εγω πηγα σημερα στο γιατρο. Ολα καλα, η μητρα στη θεση της! Μου φανηκε περιεργο που στον υπερηχο εβλεπα ενα κενο.Παει η κουκιδιτσα που ηταν τοτε στις αρχες...

Θα την ξαναδείς στο επόμενο :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμείς κλείσαμε ραντεβού στην παιδίατρο για το πρώτο μας εμβολιάκι , την Παρασκευή...έχει να πέσει κλάααααμα......(από μας βασικά, το μωρό δεν ξέρω αν θα κλάψει ) :DDD

Εσείς που έχετε ήδη πάει στο γυναικολόγο μετά τη γέννα , τι ακριβώς σας έκανε ? Τρέμω την κολπική εξέταση, όταν μου την έκανε πριν τον τοκετό, ούρλιαζα απ'τον πόνο...........

SW8up3.png

Καλημερα σε ολες!Σε λιγο θα παμε για το πρωτο μας εμβολιο και πολυ στεναχωριεμαι που θα πονεσει μια σταλιτσα ανθρωπος, εστωκ στιγμιαια...

Αυτη τη φορα τις ερωτησεις προς τον παιδιατρο τις εγραψα. Αν και δευτερο γονεις εχουμε μπολικες!

Εμενα οταν με ειδε στις 40 μερες, με ειδε κυριολεκτικα...Ειδε εξετασεις αιματος κ ουρων πουειχε ζητησει, κοιταξε την τομη κ τελος.Τωρα που διαβαζω για υπερηχο, εχω αγχωθει μηπως επρεπε κ δε μου εκανε...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Θα την ξαναδείς στο επόμενο :)

μακαρι χεχεχ!!

Και μενα τις εξετασεις ειδε, τη τομη και εναν υπερηχο που διηρκησε κατι δευτερολεπτα προφανως αν ειναι η μητρα στη θεση της.

Εγω σκαρφιζομαι απο τωρα με τι θα την ξεγελασω την ωρα του εμβολιου.Για να δουμε...

ZpmAp3.png

μα για ποιο λογο να σου βαλει χερι; Η εξεταση στην οποια αναφερεσαι ειναι για να δουν ποσο εχει ανοιξει ο τραχηλος για τον τοκετο. Τωρα που γεννησες δεν γινεται τετοια εξεταση. Υπερηχο κολπικο ισως σου κανει αλλα μέτρηση διαστολής δεν υπαρχει περιπτωση να σου κανει. Αφου σε ειδε στις 40 μερες, γιατι θελει παλι;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...