Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

εμεις παντως δωσαμε γιατι εβαζε κ το χερι της στο στομα συνεχεια,οσο για τον θηλασμο εμας επερνε πιπιλα κ θηλαζε χωρις να εχει θεμα ακομη κ τωρα που πινει με μπιμπερο εδω κ 3 βδομαδες αν την βαλεις στο στηθος δεν εχει προβλημα μια χαρα θηλαζει..αν καταλαβα καλα ρωτας αν η πιπιλα δημιουργει προβλημα με τον θηλασμο..η μικρη εμας παντως μονο το βραδυ την ζητα λιγο γιατι την ηρεμει κ μετα την πεταει...

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

LITTLE_STAR Τα μωράκια κλαίνε με το παραμικρό όλα όσα κάνει και το δικό σου είναι φυσιολογικά.Και το δικό μου μωρό κάνει ήχους όταν κοιμάται δεν είναι κάτι αυτό.

Να ρωτήσω κορίτσια το κοινωνικό χαμόγελο που λένε πότε το κάνουν; Επίσης εσάς τα δικά σας κοιμούνται την μέρα γιατί εμένα όλη τη νύχτα από τις 3 και μέχρι τις 7-8 το πρωί είναι στο πόδι και μετά μέχρι το απόγευμα-βραδάκι κοιμάται σχεδόν σερί και όπως καταλαβαίνετε κοιμάμαι αναγκαστικά παράλληλα και χάνω όλο το πρωί και δεν μπορώ να κάνω καμία εξωτερική δουλειά. Εσάς τι ύπνο κάνουν;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

LITTLE_STAR Τα μωράκια κλαίνε με το παραμικρό όλα όσα κάνει και το δικό σου είναι φυσιολογικά.Και το δικό μου μωρό κάνει ήχους όταν κοιμάται δεν είναι κάτι αυτό.

Να ρωτήσω κορίτσια το κοινωνικό χαμόγελο που λένε πότε το κάνουν; Επίσης εσάς τα δικά σας κοιμούνται την μέρα γιατί εμένα όλη τη νύχτα από τις 3 και μέχρι τις 7-8 το πρωί είναι στο πόδι και μετά μέχρι το απόγευμα-βραδάκι κοιμάται σχεδόν σερί και όπως καταλαβαίνετε κοιμάμαι αναγκαστικά παράλληλα και χάνω όλο το πρωί και δεν μπορώ να κάνω καμία εξωτερική δουλειά. Εσάς τι ύπνο κάνουν;

Ax,ακριβως τον ιδιο υπνο κανει και μενα...και τις περισσοτερες ωρες εχει γκρινια...εγω δυστυχως δεν μπορω να κοιμηθω παραλληλα με το μωρο γιατι το πρωι ξυπναει ο μεγαλος...

Αν θυμαμαι καλα γεννησαμε την ιδια μερα,λες να φταιει η μερα????:tongue:

Θα σε σκεφτομαι οτι περνας τα ιδια οταν νυσταζω και θα περνω κουραγιο...χαχα!!!

Ευχομαι να φτιαξει το προγραμμα τους γιατι δεν την αντεχω την αυπνια και το πρωι να προσπαθω να ειμαι ντουρασελ...ημουν και καλομαθημενη γιατι ο μεγαλος μου εκανε πολυ καλο υπνο...

Ax,ακριβως τον ιδιο υπνο κανει και μενα...και τις περισσοτερες ωρες εχει γκρινια...εγω δυστυχως δεν μπορω να κοιμηθω παραλληλα με το μωρο γιατι το πρωι ξυπναει ο μεγαλος...

Αν θυμαμαι καλα γεννησαμε την ιδια μερα,λες να φταιει η μερα????:tongue:

Θα σε σκεφτομαι οτι περνας τα ιδια οταν νυσταζω και θα περνω κουραγιο...χαχα!!!

Ευχομαι να φτιαξει το προγραμμα τους γιατι δεν την αντεχω την αυπνια και το πρωι να προσπαθω να ειμαι ντουρασελ...ημουν και καλομαθημενη γιατι ο μεγαλος μου εκανε πολυ καλο υπνο...

Ναι ίδια μέρα με σας γεννηθήκαμε κι εμείς :) Εσείς αν επιτρέπεται πήγατε για ευχή ;; Εμείς πήγαμε και πήραμε αλλά με τέτοια ωράρια που έχουμε δεν έχω βρει χρόνο να ξεπορτίσω.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Ναι ίδια μέρα με σας γεννηθήκαμε κι εμείς :) Εσείς αν επιτρέπεται πήγατε για ευχή ;; Εμείς πήγαμε και πήραμε αλλά με τέτοια ωράρια που έχουμε δεν έχω βρει χρόνο να ξεπορτίσω.

Ναι πηγαμε και πηραμε την ευχουλα το Σαββατο το απογευμα!Εγω τον εβγαλα για πρωτη φορα βολτουλα το Σαββατο το μεσημερακι που ειχε καλο καιρο,αλλα δεν τον εχω ξαναβγαλει,φοβαμαι μη αρρωστησει...

Αχ τι θα κανουμε με το ξενυχτι???Πως θα τους το αλλαξουμε????Εγω προσπαθω να το κραταω ξυπνιο το απογευμα αλλα δεν γινεται με τιποτα...τωρα τον ξυπνησα στις 21:00 για να φαει και δοξα το Θεο εχει μεινει ξυπνιος μεχρι τωρα,για να δουμε τι μας περιμενει κι αποψε...

Τι κανετε κοριτσια???

Εμενα ειναι λιγες μερες τωρα που με πονανε 2 συγκεκριμενα δοντια,αν τολμησω και φαω γλυκο πεθαινω απο τον πονο και σημερα πηγα οδοντιατρο,τελικα μου ειπε οτι τα δοντια μου ειναι μια χαρα αλλα εχω ουλιτιδα και γι'αυτο ποναω αλλα λογω θηλασμου δεν μπορουμε να κανουμε θεραπεια οποτε το αφηνω οσο αντεξω....

Σημερα ζυγιστηκα,και μου εχουν μεινει μονο 3 κιλα να χασω και θα ειμαι στα κανονικα μου!!

Οχι εκοψα τον θηλασμο στις 15 μερες απλα το προγραμμα δυστυχως δεν το οριζουμε εμεις ακομα κ με το ξενο γτ δυστυχως το μωρο αν πεινασει θα ξυπνησει κ θα χαλασει τον κοσμο .. Εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει 3 ωρα το πρωι κ 4ωρα με 5 ωρα το βραδυ αλλα ο μικρος μου εχει ρολοι στο στομαχι του πως να το πω ολο το πρωι ανα 3 ωρες ξυπναει να φαει κ το βραδυ αναλογως ανα 4 ωρο με 5 ωρο το παει... Καποιες φορες ελαχιστες μπορει να ξυπνησει κ στο 3 ωρο...

Κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι το βραδυ δεν θα ξυπναει αληθεια στο λεω μην πας να κοψεις τον θηλασμο για αυτο τον λογο θα απογοητευτεις σιγουρα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο κ εσενα μπορει να ξυπναει στο 5 ωρο...αλλα μπορει κ οχι!!!

Απλα το θετικο ειναι οτι με το ξενο ξερεις ποσο τρωει ποτε ξυπναει κ θα εχεις παραπανω ωρες να ξεκουραστεις αλλα οχι τρελες

Οπως σου ειπα κ πριν εμενα πλεον δεν κοιμαται το πρωι κ πλεον πειναει κ στο 2ωρο κ κλαιει κ προσπαθω να τον κρατω για να φαει στο 3 ωρο...

Παρτο αλλιως μην το βλεπεις σαν αγκαρεια γτ θα δυσκολευτεις πολυ...

Δεν ξερω αν προσπαθησες για να αποκτησεις μωρο η απλα ηρθε γτ παιζει κ αυτο ρολο...

Μωρο ηθελα τα τελευταια 4 χρονια, μετα απο 2 παλλινδρομες κυησεις και τις αποξεσεις τους, πολλες εξετασεις και μια υστεροσκοπηση τα καταφεραμε...αν παιζει ρολο...

F4oIp2.png

Μωρο ηθελα τα τελευταια 4 χρονια, μετα απο 2 παλλινδρομες κυησεις και τις αποξεσεις τους, πολλες εξετασεις και μια υστεροσκοπηση τα καταφεραμε...αν παιζει ρολο...

Απλα εχω ακουσει πολλες που δεν τονπροσπαθουσαν κ θεωρησν το μωρο εμποδιο!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Απλα εχω ακουσει πολλες που δεν τονπροσπαθουσαν κ θεωρησν το μωρο εμποδιο!!!

Αυτο παιζει ρολο μετα τις 40 μερες μην σ πω κ μετα τους 3 μηνες δλδ αν εχεις τα ιδια συναισθηματα με τωρα κ μετα τους 3 μηνες μπορει οντως το μωρο νατο θεωρησες εμποδιο..αυτη την στιγμη ομως ειναι μονο ειναι ορμονικο, μετα την γεννα οι ορμονες τρελαινονται για τον λογο αυτο αντιμετωπιζουμε προβληματα με εντονο κλαμα,νευρα κρισεις αγχους κ κρισεις πανικου...θελει υπομονη θα περασουν σιγα σιγα...εμενα με εσωσε το οτι εβγαινα εξω με τον αντρα μ και μιλαγα για το θεμα αυτο κ με αλλους για να μπορεσω να το ξεπερασω..παρε κ τον γυναικολογο σου ενα τηλ..αυτοι ξερουν τι χρειαζεται...:wink:

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!TI KANOYN TA MΩPAKIA ΣAΣ;MIA EPΩTHΣH,O MIKPOΣ ΣXEΔON META AΠO MAΘE ΘHΛAΣMO ΣΦIΓΓETAI K ΠPOΣΠAΘEI NA AEPIΣTEI K APXIZEI TPEΛOKΛAMA..TO ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ,ΤΟΝΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΑΩΡΑ,ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ Κ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΗΓΕ ΑΥΠΝΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΠΝΟ ΤΟΥ Κ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ..ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΙΠΙΛΑ;;

Καλησπέρα Little_Star ! Ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα και να βοηθήσαμε έστω και λιγάκι με τις συμβουλές μας, αν και αρχάριες.....Εμείς αυτό το πρόβλημα με το σφίξιμο και το κλάμα το έχουμε τις τελευταίες μέρες, όχι απαραίτητα μετά από θηλάσμό, το κάνει και κατά τη διάρκεια και μετά που πίνει συμπλήρωμα και συνήθως το πρόβλημα του είναι εντερικής φύσεως ;)... Η παιδίατρος μας είπε να του δίνουμε λίγο χαμομηλάκι (σκέτο, χωρίς ζάχαρη) και είδαμε μεγάλη διαφορά, τον βοηθάει πολύ να ενεργηθεί.....Έχεις δοκιμάσει μήπως το κάνει επειδή πεινάει ? Το λέω γιατί εμένα κλαίει και σφίγγεται πολλές φορές όταν δεν έχει φάει αρκετά και μάλιστα είναι τόση η ταραχή του που πρέπει να του βάλω με επιμονή το μπιμπερό στο στόμα μέχρι να το συνειδητοποιήσει και να αρχίσει να τρώει με μανία σα να μην υπάρχει αύριο χαχαχα!!!

Αυτό με το χλιμίντρισμα και το καθάρισμα του λαιμού (που νόμιζα ότι είναι προνόμιο του δικού μου), καμιά φορά το κάνει και μετά αποκοιμιέται αλλά όταν συνεχίζει, σημαίνει ότι πεινάει ή ότι κάνει κακάκια.....και μέσα στη νύχτα είναι ό,τι πρέπει για να γίνουμε όλοι ερείπιο.........:rolleyes:

SW8up3.png

Kαλημερα!!Πως ειστε?

Εμεις αισιως φτασαμε τα 4210 αλλα ο θυροειδης ειναι λιγο υψηλος.Παροτι απο το ινστιτουτο του παιδιου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο στα νεογεννητα ο παιδιατρος ειπε να το κοιταξουμε οποτε σημερα στις 11 εχουμε ραντεβου με παιδοενδοκρινολογο.Παρολα αυτα το παιδι δεν εχει συμπτωματα οπως να πεταει ο αφαλος του εξω, να εχει τη γλωσσιτσα της εξω, να ειναι νωθρό η να κοιμαται πολυ.Ισα ισα που ειναι πολυ ζωηρη και δεν κοιμαται πολυ.Ειμαι αισιοδοξη.Το πολυ πολυ να παρει μια αγωγη μεχρι να πεσει θελω να πιστευω.

Κατα τα αλλα παροτι σαραντισα,εκανα και την γενικη αιματος και ουρων αλλα ακομα δεν καταφερα να παω να με δει ο γιατρος.Ποτε μας ερχεται περιοδος παλι μετα τη γεννα?

ZpmAp3.png

Kαλημερα!!Πως ειστε?

Εμεις αισιως φτασαμε τα 4210 αλλα ο θυροειδης ειναι λιγο υψηλος.Παροτι απο το ινστιτουτο του παιδιου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο στα νεογεννητα ο παιδιατρος ειπε να το κοιταξουμε οποτε σημερα στις 11 εχουμε ραντεβου με παιδοενδοκρινολογο.Παρολα αυτα το παιδι δεν εχει συμπτωματα οπως να πεταει ο αφαλος του εξω, να εχει τη γλωσσιτσα της εξω, να ειναι νωθρό η να κοιμαται πολυ.Ισα ισα που ειναι πολυ ζωηρη και δεν κοιμαται πολυ.Ειμαι αισιοδοξη.Το πολυ πολυ να παρει μια αγωγη μεχρι να πεσει θελω να πιστευω.

Κατα τα αλλα παροτι σαραντισα,εκανα και την γενικη αιματος και ουρων αλλα ακομα δεν καταφερα να παω να με δει ο γιατρος.Ποτε μας ερχεται περιοδος παλι μετα τη γεννα?

Καλημέρα και καλή επιτυχία με την εξέταση σας εγω από τα ξημερώματα έχω σαν αίμα λίγο και ροζ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι;; Περίοδος ξέρω έρχεται μετά το σαραντισμό αλλά διαφέρει από κοπέλα σε κοπέλα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε? εμεις μεγαλωνουμε κανει φωνουλες λεει αγκου με βλεπει και μου γελαει..τις τελευταιες μερες το απογευμα ομως κλαιει πολυ μαλλον κολικοι λεω..εγω στο ρηλαξ εχει καιρο που τον βαζω του αρεσει και κοιμαται και εκει καμια φορα που εχει γκρινια..τα βραδυα εμαθε και κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι αλλα πρεπει να του το κοψω λιγο λιγο να κοιμαται το μισο βραδυ μαζι μου παρολο που μ αρεσει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Kαλημερα!!Πως ειστε?

Καλημέρα !!! Μην αγχωνεσαι Rock me για τον θυρεοειδη το έχουν πολλά παιδακια θα πέσει σίγουρα να ξέρεις . Η περιοδος που λες μου ήρθε έμενα προχθές πρώτη φορά δηλαδή 2 μήνες αφού γέννησα αλλά ειχα σταματησει το θηλασμό απο τέλη Ιανουαρίου. Αν θηλάζεις ακόμα έστω κ λίγο μπορει να αργήσει να σου έρθει. Κ μου ηρθε κ δεν έχω κ καθολου πονο όπως πριν μείνω έγκυος!!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...