Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!

Πολύ χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα των αυχενικών που εχουν ήδη γίνει! Αρχίζουν να ξεχωρίζουν τα αγοράκια και τα κοριτσάκια! Καλά αποτελέσματα σε όσες δεν εχουμε κάνει ακόμα!!!Εμείς την Τετάρτη έχουμε ραντεβου,εντελώς συμπτωματικά στα γενεθλια μου!

Καλησπερα σε όλες πως ειστε?

Γιουλη περιμενουμε κ τα δικα σου νεα!!

Ζωη ελπιζω να σου κανει δωρο κ το φυλο!!:tongue::tongue:

Εμεις κλεισαμε την κουνια μας πηραν το καροτσι κ θα μας παρουν κ το λικνο!!! πολυ χαιρομαι για αυτες τις αγορες!!!

Κορινα εσυ πως εισαι???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Δυστηχώς το δικό μου ταξίδι τελειώνει κάπου εδώ. Το μικράκι μας έχει Μεσογειακή Αναιμία. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη κύηση. Είναι κρίμα να το φέρω σε ένα κόσμο να υποφέρει. Δεν πήρα αψηφηστα την απόφαση μου αλλά μετά απο πολύ κλάμα... Άλλη μανούλα να μην το ξαναζήσει τέτοιο μαρτύριο.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε εσάς και με το καλό να κρατήσετε γερά και υγιή μωράκια!! Θα σας διαβάζω που και που δεν σας ξεχνάω...

Φιλάκια σε όλες...

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Δυστηχώς το δικό μου ταξίδι τελειώνει κάπου εδώ. Το μικράκι μας έχει Μεσογειακή Αναιμία. Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη κύηση. Είναι κρίμα να το φέρω σε ένα κόσμο να υποφέρει. Δεν πήρα αψηφηστα την απόφαση μου αλλά μετά απο πολύ κλάμα... Άλλη μανούλα να μην το ξαναζήσει τέτοιο μαρτύριο.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε εσάς και με το καλό να κρατήσετε γερά και υγιή μωράκια!! Θα σας διαβάζω που και που δεν σας ξεχνάω...

Φιλάκια σε όλες...

Λινακι πραγματικα εχω στεναχωρηθει παρα πολυ, αλλα νομιζω σκεφτηκες ορθα κ σωστα πλεον στις μερες μας ειναι κριμα να φερνουμε παιδια που θα ταλαιπωρουνται εφοσον το ξερουμε απο νωρις!!!

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω!!! Μονο μην στεναχωριεσαι που ειναι δυσκολο αρκετα...:(:(:(:(

Κανε κουραγιο κ σου ευχομαι να ξανα ζησεις συντομα το ονειρο της μητροτητας χωρις προβληματα!!!:):)

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Kαλημερα και από μένα,

Linaki. Πήρες δύσκολη απόφαση αλλά τη σωστή. Απολαυσε το καλοκαίρι με το παιδάκι σου και ευχομαι μεσα στο Χειμώνα να ευλογηθείς με μια νέα εγκυμοσύνη σε ένα υγιέστατο παιδάκι.

Caliope Περιμένω πως και πως να δω αν το μωράκι μας είναι καλά, και αυτό θα μου φτάνει για δωρο γενεθλίων! Αν δουμε και φύλο, που ετσι νομιζω, θα'μαι 13w 2d 8 θα ειναι εξτρα δωρακι!

Πήρα και γω λίγες μερες αδεια, γιατι από το αγχος στη δουλεια και με τις ετοιμασίες του γαμου ειχα λιγα πονάκια , και ειπα να μεινω σπιτι να ξεκουραστώ λιγο...

φιλια

Καλησπερα σε όλες πως ειστε?

Γιουλη περιμενουμε κ τα δικα σου νεα!!

Ζωη ελπιζω να σου κανει δωρο κ το φυλο!!:tongue::tongue:

Εμεις κλεισαμε την κουνια μας πηραν το καροτσι κ θα μας παρουν κ το λικνο!!! πολυ χαιρομαι για αυτες τις αγορες!!!

Κορινα εσυ πως εισαι???

Καλλιοπι μου μεγεια τα πραγματακια..τι κουνια πηρατε? Τι καροτσι?

Εγω καλα ειμαι λιγα πονακια εχω μονο..ανυπομωνω να ξαναδω το μπεμπε τελος του μηνα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Caliope Περιμένω πως και πως να δω αν το μωράκι μας είναι καλά, και αυτό θα μου φτάνει για δωρο γενεθλίων! Αν δουμε και φύλο, που ετσι νομιζω, θα'μαι 13w 2d 8 θα ειναι εξτρα δωρακι!

Πήρα και γω λίγες μερες αδεια, γιατι από το αγχος στη δουλεια και με τις ετοιμασίες του γαμου ειχα λιγα πονάκια , και ειπα να μεινω σπιτι να ξεκουραστώ λιγο...

φιλια

Με το καλο να δειτε το μωρακι σας και να μαθεται και φυλο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλλιοπι μου μεγεια τα πραγματακια..τι κουνια πηρατε? Τι καροτσι?

Εγω καλα ειμαι λιγα πονακια εχω μονο..ανυπομωνω να ξαναδω το μπεμπε τελος του μηνα..

Κορινακι κ εγω εχω λιγα πονακια σαν περιοδο....εμεις στις 4/8 εχουμε ξανα...

Κουνια πηραμε αυτη

lu1181_11_zps720e745f.jpg

Και καροτσι αυτο

3joli-avorio_zpsraoeezmm.jpg

Δεν γραφω εταιρειες γτ δεν ξερω αν επιτρεπεται....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλλιοπη πολυ ωραια ..μεγεια..το καροτσι σε ασπρο το πηρατε? Εγω θελω να παρω ενα μωβ ουδετερο δεν ειναι? Αν ειναι κοριτσι οπως μου ειπε παντως σιγουρα το μωβ θα παρω..θα περιμενω να παω τελος του μηνα στο γιατρο και μετα θα το παραγγειλω..

Εγω εχω μερικες φορες πονακι στο πλαι στην κοιλια σαν στιγμιαιο σφαχτη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα σε όλες...

Κορινακι δεν ειναι ασπρο ειναι του παγου ειναι λιγο πιο γκρι αλλα στη φωτο φαινεται ετσι...

Εγω εχω κατι λευκα υγρα μου ειπε να παρω ενα υποθετο το βραδυ μαλλον μυκητες μου ειπε!!!

Ασε κ εγω με τον υπνο τα τελευταια βραδυα δεν το εχω μια απο τα ιδια δεν βολευομαι

Τα υπολοιπα κριτσια που ειστε???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...