Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια με συγκινειτε με το ενδιαφερον σας! Εχω παρει την αποφαση μου, θηλασμος μεχρι την Τεταρτη που θα μας δε η παιδιατρος και να μου πει απο κοντα την διαδικασια αποθηλασμου επακριβως..Δεν με πειραζει να αποστειρωνω 1 φορα την ημερα τα μπιμπερο..με πειραζει να τιναζομαι στο ταβανι απο τον πονο οταν το μωρο βαζει στο στομα του τις θηλες μου και αντι να νιωθω αγαλλιαση που το εχω στην αγκαλια μου, να ανυπομονω να τελειωσει να τρωει, να ρευτει και να παω να ξανακοιμηθω..δεν ειναι δικαιο για το μωρακι να νιωθω ετσι απεναντι του..δεν πρεπει οι πρωτες μερες με το μωρο να τις θυμαμαι μετα και να μετανιωνω που ενιωθα ετσι απεναντι του μονο και μονο για να θηλασω..μα να το ακουω να ξυπναει και να λεω: ΩΧ...ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ΦΟΥΛ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ..

αφηστε που νιωθω οτι το διασθανεται και τις τελευταιες μερες οταν ερχεται στο στηθος, ορμαει σαν αγριμι..

Μιλησα με εναν ξαδερφο μου, ψυχολογο και ειπε οτι θηλαζοντας ετσι του μεταφερω αρνητικα συναισθηματα και καλυτερα μπιμπερο και αγαπη παρα στηθος και καταθλιψη..

Τωρα διαβασα το μηνυμα σου...

Εχω να σου πω οτι το ιδιο επαθα κ εγω με εσενα εμενα βεβαια αργησε να κατεβει το γαλα κ αρχισα να κουραζομαι κ να νοιωθω ασχημα...εμενα επινε στηθος απο 20 λεπτα η ενα τεταρτο κ μετα ξενο κ μεχρι να ρευτει περνουσε 1,5 με 2 ωρες αλλα το παιδι κοιμοταν ενα 3 ωρο κ το βραδυ 4ωρο κ παλι με κουραζε κ πιστευα οτι μονο με το ξενο θα αλλαξει ολο αυτο...

Θα σου πω μονο τι κερδισα μιση ωρα παραπανω υπνο δηλ το μισαωρο του θηλασμου κ τπτ αλλο παραπανω...κ ξυπναω κ νυσταζω κ δεν βλεπω μπροστα μου κ ολα αυτα κ με βοηθαει κ ο αντρας μου φτιαχνοντας του το γαλα μεχρι να τον αλλαξω εγω.

Επισης παροτι θηλαζα εβγαινα κιολας γτ κοιμοταν πολυ κ προλαβαινα να παω κ για καφε..απλα δεν αντεχα τον πονο δεν αντεξα οπως νομιζα την αυπνια...τλκ γλιτωσα μονο τον πονο:confused:

Το παιδι εφτιαξε το προγραμμα μονος του εξαρχης κ παροτι εκοψα το θηλασμο αυτος το συνεχισε δεν αλλαξε τπτ.

Δεν στο λεω για να αλλαξεις γνωμη κ δεν ειμαι η καταλληλη στα λεω για να ξερεις τι θα αντιμετωπισεις κ οτι δεν θα ειναι ολα ροδινα..

Να σου πω οτι εμενα ο μικρος ειναι περιπου 50 ημερων κ ομως σταματησε τα πρωινα να κοιμαται κ εχει πολυ γκρινια παροτι ηταν πολυ υπναρας κ ησυχος στις αρχες...

Γτ μετα δεν υπαρχει κατι αλλο να αλλαξεις!!!

Πρεπει να το παρεις αποφαση απλα οτι υπνος τελος!!!

Βεβαι μπορει να εισαι τυχερη κ να κοιμται 5 ωρες το βραδυ αλλα μπορει να ξυπναει 3ωρο..

Καλο ειναι να αποθηλασεις σιγα σιγα ελαττωνοντας το στηθος κ οχι με χαπι γτ απλα ειναι τοσο επωδυνο που πραγματικα δεν θα την παλεψεις!!!

Για μενα παντως ειναι κουλο που λενε κοιμησου οταν κοιμαται το μωρο δεν υφισταται δεν γινεται παντα εως καθολου...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, ειναι βαλσαμο αυτες τις ωρες,αληθεια.. Υπομονη λοιπον μεχρι την Τεταρτη..αληθεια, ξεκινωντας αποθηλασμος με ενα γευμα ξενο την ημερα στην αρχη, σε ποσο καιρο θα αποθηλασω,ξερει καμια?

Θα συμφωνησω με την vaso...

Νομιζω θελεις κανα μηνα δεν ειμαι κ σιγουρη!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, ειναι βαλσαμο αυτες τις ωρες,αληθεια.. Υπομονη λοιπον μεχρι την Τεταρτη..αληθεια, ξεκινωντας αποθηλασμος με ενα γευμα ξενο την ημερα στην αρχη, σε ποσο καιρο θα αποθηλασω,ξερει καμια?

Καλά, η μεγαλύτερη μπαρούφα που έχω ακούσει από μαμά μαθητή μου που έκανε δεύτερο κ το θηλάζει είναι" α, εγώ θηλάζω γιατι τα παιδιά που θηλάζουν βγαίνουν με πιο υψηλο i.q." Βρε βλήμα, όσο κ να θηλάσει το παιδάκι, άμα οι γονείς είναι "περιορισμενης ευθυνης", εν ολίγοις δεν τους κόβει κ πολύ, σε τέτοιο περιβάλλον θα μεγαλώσει το παιδακι, τέτοιες εμπειρίες θα αποκτήσει κ τέτοιο θα βγει. 1 στα 1000 γλιτώνει. Μερικές νομίζουν ότι ο θηλασμός κάνει θαύματα κ ότι έτσι θα βγάλουν Αϊνστάιν.. Δε βλέπουν τριγυρω τους άτομα που θηλασαν κ εξελίχθηκαν σε καμμενα χαρτιά κ άτομα που δεν θηλασαν ούτε μια μέρα και είναι σούπερ στη ζωή τους; Έλα Χριστέ μου! Όχι τπτ,τα γράφω αυτα για να γελάσουμε κ λίγο.

82ZHp3.png

Καλά, η μεγαλύτερη μπαρούφα που έχω ακούσει από μαμά μαθητή μου που έκανε δεύτερο κ το θηλάζει είναι" α, εγώ θηλάζω γιατι τα παιδιά που θηλάζουν βγαίνουν με πιο υψηλο i.q." Βρε βλήμα, όσο κ να θηλάσει το παιδάκι, άμα οι γονείς είναι "περιορισμενης ευθυνης", εν ολίγοις δεν τους κόβει κ πολύ, σε τέτοιο περιβάλλον θα μεγαλώσει το παιδακι, τέτοιες εμπειρίες θα αποκτήσει κ τέτοιο θα βγει. 1 στα 1000 γλιτώνει. Μερικές νομίζουν ότι ο θηλασμός κάνει θαύματα κ ότι έτσι θα βγάλουν Αϊνστάιν.. Δε βλέπουν τριγυρω τους άτομα που θηλασαν κ εξελίχθηκαν σε καμμενα χαρτιά κ άτομα που δεν θηλασαν ούτε μια μέρα και είναι σούπερ στη ζωή τους; Έλα Χριστέ μου! Όχι τπτ,τα γράφω αυτα για να γελάσουμε κ λίγο.

Η οτι δεν αρρωσταινουν αλλη μπαρουφα που ξερω παιδακια που θηλασαν κ αρρωσταινουν 2-3 φορες τον χρονο κ αλλα που δεν θηλασαν αν αρρωστησουν αν λεω 1 φορα τον χρονο δηλ ελεος

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!!!

Σχετικα με το θεμα του θηλασμου που συζηταμε ηθελα να συμφωνησω οτι το παν ειναι να ειμαστε καλα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Δεν υπαρχουν κανονες.Ολα ειναι σχετικα.

πχ. αλλα παιδακια ξυπνανε μεχρι να χρονισουν ενω αλλα κοιμουνται 12ωρα την νυχτα.

Και μενα ο μεγαλος μου δεν θηλασε και δεν αρρωσταινει,πολυ σπανια να αρρωστησει σαν παιδακι.

Επισης στον μεγαλο μου δεν θηλασα,τωρα θηλαζω.Και????Τι σημαινει αυτο?????Οτι το δευτερο το αγαπαω περισσοτερο???Οτι το δευτερο θα βγει πιο εξυπνο?????ΟΧΙ!!!!Απλα ετυχε και τωρα και πετυχε!!!

Το παν ειναι να ειμαστε καλα!!!Κοιταξτε τι γραφουμε πριν λιγο καιρο γραφαμε οτι γενναμε,και αν κοιταξουμε λιγο πιο πριν λεγαμε για την εγκυμοσυνη μας και τωρα οι περισσοτερες σαραντηζουμε,πραγμα που σημαινει οτι δεν εχουμε πλεον νεογεννητα αλλα μωρακια.

Το μονο που θελω να σας πω απο την εμπειρια μου ειναι:ΖΗΣΤΕ ΤΟ!!!Περναει τοσο γρηγορα ο καιρος και οι στιγμες αυτες που περναμε ειναι ανεπαναληπτες!!!Σε πολυ λιγο(ετσι θα μας φανει...) ο καιρος θα εχει περασει και θα τα θυμομαστε σαν ονειρο τα ξενυχτια μας και θα καμαρωνουμε για τα θαυματακια μας!!!

Διαφημίσεις

Εμεις εχθες σαραντισαμε και πηγαμε στην εκλησσια και πηραμε την σαραντιση,ενιωσα τοσο ομορφα!!!

Επισης πηγαμε την πρωτη μας βολτα σαν τετραμελη οικογενεια!!!Βγηκαμε εξω και οδηγουσα το καροτσι και μου φαινοταν τοσο παραξενο που ξανα ειχα μωρο,ο κοσμος σταματαγε και τον χαζευε και καμαρωνα σαν χαζη..

Γεια σας κοριτσάκια!Έχω τη μανούλα μου σήμερα εδώ κι έτσι βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω και να σας πω τα νέα μας.Καταρχήν ,να ζήσουν τα μπεμπάκια στις καινούριες μανούλες!

Εμείς κάναμε την Πέμπτη το πρώτο μας εμβόλιο (2 για την ακρίβεια).Το infravix hexa και το rotatec που είναι πόσιμο.Ευτυχώς δεν είχαμε ενοχλήσεις΄ούτε πυρετό ούτε γκρίνια.Κορίτσια εμένα η μπέμπα μου το βράδυ (μετά που σαραντίσαμε) άρχισε να παρουσιάζει κολικούς που γίνονταν όλο και πιο έντονοι.Δεν είχαν μεγάλη διάρκεια αλλά το παιδί πόναγε πολύ .Φανταστείτε οτι μια μέρα ούρλιαξε τόσο άγαρμπα που έκλεισε η φωνή της κι ήταν σα βραχνοκόκορας.Λυπόσουν να την ακους...Προσπαθούσαμε να μην κλαίει καθόλου για να φτιάξει η φωνή της κι όταν τα καταφέρναμε τύχαινε πάλι κάποιο βράδυ να ουρλιάξει από τους κολικούς και φτου κι από την αρχή.Η παιδίατρος στην αρχή είπε να δοκιμάσουμε kinderten (ρόφημα με βότανα για τις πρωτομανούλες που δεν ξέρουν)αλλά δεν είδαμε βελτίωση.Ξεκινήσαμε λοιπόν το infacolic κι έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση .Έχουμε ακόμα κολικούς αλλά πιο ήπιους οπότε δεν ουρλιάζει το παιδί...

Εγώ το ρηλάξ το χρησιμοποιώ αρκετά όταν είναι ξύπνια γιατί της αρέσει να με βλέπει να μαγειρεύω ,να πλένω πιάτα ,με χαζεύει.Είμαστε 4300 και 55 πόντους ,αρκετά καλά αν σκεφτεί κανείς οτι είμαστε ένα μήνα πρόωρες...

Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να λέει " κουβεντούλες "όταν βλέπει τις ζωγραφιές που της έχει φτιάξει η αδερφή της και της έχουμε βάλει πάνω από την αλλαξιέρα!Σα να τους μιλάει,πολύ πλάκα!Το πρώτο συνειδητό της χαμόγελο το χάρισε στην αδερφή της που την κοιτάζει να χορεύει ,να τραγουδάει και γουρλώνει τα μάτια.Το δεύτερο στον πατέρα της΄τη μάνα που έχει λιώσει στα πόδια της ούτε να τη φτύσει,:tongue:

Αχ βρε baby2 συγκινηθηκα τοσο πολυ με την μικρη σου που χαρισε το πρωτο της χαμογελο στην αδελφουλα της!!!Τι ομορφες στιγμες!!!Κανατε το πρωτο εμβολιο ε?Μεγαλωσατε!!!!

Τωρα διαβασα το μηνυμα σου...

Εχω να σου πω οτι το ιδιο επαθα κ εγω με εσενα εμενα βεβαια αργησε να κατεβει το γαλα κ αρχισα να κουραζομαι κ να νοιωθω ασχημα...εμενα επινε στηθος απο 20 λεπτα η ενα τεταρτο κ μετα ξενο κ μεχρι να ρευτει περνουσε 1,5 με 2 ωρες αλλα το παιδι κοιμοταν ενα 3 ωρο κ το βραδυ 4ωρο κ παλι με κουραζε κ πιστευα οτι μονο με το ξενο θα αλλαξει ολο αυτο...

Θα σου πω μονο τι κερδισα μιση ωρα παραπανω υπνο δηλ το μισαωρο του θηλασμου κ τπτ αλλο παραπανω...κ ξυπναω κ νυσταζω κ δεν βλεπω μπροστα μου κ ολα αυτα κ με βοηθαει κ ο αντρας μου φτιαχνοντας του το γαλα μεχρι να τον αλλαξω εγω.

Επισης παροτι θηλαζα εβγαινα κιολας γτ κοιμοταν πολυ κ προλαβαινα να παω κ για καφε..απλα δεν αντεχα τον πονο δεν αντεξα οπως νομιζα την αυπνια...τλκ γλιτωσα μονο τον πονο:confused:

Το παιδι εφτιαξε το προγραμμα μονος του εξαρχης κ παροτι εκοψα το θηλασμο αυτος το συνεχισε δεν αλλαξε τπτ.

Δεν στο λεω για να αλλαξεις γνωμη κ δεν ειμαι η καταλληλη στα λεω για να ξερεις τι θα αντιμετωπισεις κ οτι δεν θα ειναι ολα ροδινα..

Να σου πω οτι εμενα ο μικρος ειναι περιπου 50 ημερων κ ομως σταματησε τα πρωινα να κοιμαται κ εχει πολυ γκρινια παροτι ηταν πολυ υπναρας κ ησυχος στις αρχες...

Γτ μετα δεν υπαρχει κατι αλλο να αλλαξεις!!!

Πρεπει να το παρεις αποφαση απλα οτι υπνος τελος!!!

Βεβαι μπορει να εισαι τυχερη κ να κοιμται 5 ωρες το βραδυ αλλα μπορει να ξυπναει 3ωρο..

Καλο ειναι να αποθηλασεις σιγα σιγα ελαττωνοντας το στηθος κ οχι με χαπι γτ απλα ειναι τοσο επωδυνο που πραγματικα δεν θα την παλεψεις!!!

Για μενα παντως ειναι κουλο που λενε κοιμησου οταν κοιμαται το μωρο δεν υφισταται δεν γινεται παντα εως καθολου...

Ουτε εγω καταφερα να κοιμηθω ως τωρα οταν κοιμαται...Ε, και τον πονο να γλιτωσεις δεν ειναι και λιγο...!αληθεια, με ξενο γαλα και το βραδυ τρωει ανα τριωρο?Νομιζα οτι ειναι 5 γευματα την ημερα με το ξενο και οτι συνηθως τελικο γευμα ειναι καπου 11 το βραδυ και μετα 7 το πρωι..μηπως κανεις μικτη σιτιση?

F4oIp2.png

Ουτε εγω καταφερα να κοιμηθω ως τωρα οταν κοιμαται...Ε, και τον πονο να γλιτωσεις δεν ειναι και λιγο...!αληθεια, με ξενο γαλα και το βραδυ τρωει ανα τριωρο?Νομιζα οτι ειναι 5 γευματα την ημερα με το ξενο και οτι συνηθως τελικο γευμα ειναι καπου 11 το βραδυ και μετα 7 το πρωι..μηπως κανεις μικτη σιτιση?

Οχι εκοψα τον θηλασμο στις 15 μερες απλα το προγραμμα δυστυχως δεν το οριζουμε εμεις ακομα κ με το ξενο γτ δυστυχως το μωρο αν πεινασει θα ξυπνησει κ θα χαλασει τον κοσμο .. Εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει 3 ωρα το πρωι κ 4ωρα με 5 ωρα το βραδυ αλλα ο μικρος μου εχει ρολοι στο στομαχι του πως να το πω ολο το πρωι ανα 3 ωρες ξυπναει να φαει κ το βραδυ αναλογως ανα 4 ωρο με 5 ωρο το παει... Καποιες φορες ελαχιστες μπορει να ξυπνησει κ στο 3 ωρο...

Κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι το βραδυ δεν θα ξυπναει αληθεια στο λεω μην πας να κοψεις τον θηλασμο για αυτο τον λογο θα απογοητευτεις σιγουρα το καθε παιδι ειναι διαφορετικο κ εσενα μπορει να ξυπναει στο 5 ωρο...αλλα μπορει κ οχι!!!

Απλα το θετικο ειναι οτι με το ξενο ξερεις ποσο τρωει ποτε ξυπναει κ θα εχεις παραπανω ωρες να ξεκουραστεις αλλα οχι τρελες

Οπως σου ειπα κ πριν εμενα πλεον δεν κοιμαται το πρωι κ πλεον πειναει κ στο 2ωρο κ κλαιει κ προσπαθω να τον κρατω για να φαει στο 3 ωρο...

Παρτο αλλιως μην το βλεπεις σαν αγκαρεια γτ θα δυσκολευτεις πολυ...

Δεν ξερω αν προσπαθησες για να αποκτησεις μωρο η απλα ηρθε γτ παιζει κ αυτο ρολο...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

εγω αποθηλασα στις 3 βδομαδες αλλα δεν ειχα κ τρελο γαλα...την τελευταια φορα εβγαλα με το θηλαστρο περιπου 10 ml πριν 3 μερες κ γω ειμαι υπερ στον να αποθηλασεις φυσικα..

Εμενα πλεον τρωει 12 μετα 4:30 κ επειτα 9:30... αλλα την προσαρμοσαμε σιγα σιγα..αρχικα καναμε 9 γευματα τα ελατωσαμε σταδιακα στα 8 στα 7 και τωρα στα 5 με 6..τωρα που ειναι μικρουλη θα το ξυπνας ανα 3 ωρο μεχρι που θα αυξησει κ μονος του την ποσοτητα με το ξενο κ θα μπορεσεις σταδιακα να πας στο 4 ωρο...βεβαια ολα εξαρτωνται απο το παιδι δεν ειναι ολα τα παιδακια ιδια...

uOZHp12.png

Αχ βρε little star... Στα λέμε πολλές από χθες αλλά μάλλον δεν θες να το πιστέψεις. Δεν είναι ο θηλασμός το πρόβλημά σου. Το θέμα σου είναι η κούραση και η αυπνία. Και με το σκονόγαλα ΔΕΝ θα τα γλιτώσεις. Ο δικός μου κοντεύει 2 μηνών και ακόμα (μόνο ξένο πίνει στην ουσία) ξυπνάει στις 3-4 ώρες μάξιμουμ για να φάει. Δεν έχει σουπερ δυνάμεις το ξένο γάλα ώστε να κρατάει χορτασμένα για 5-6 ώρες από τόσο μωρά. Μικρό στομάχι= λίγη τροφή = λίγο διάστημα χορτασμένα.

Άλλο λοιπόν αν πονάς και δεν αντέχεις και άλλο να κοιμάσαι περισσότερο. Γιατί για το 2ο δεν φταίει ο θηλασμός. Και στο λένε και θηλάζουσες και μη

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!

Πριν λιγο γυρισαμε απο το πρωτο μας μικρο ταξιδακι.Ειχε πολυ πλακα.Στο πηγαινε κοιμοταν και στο γυρνα χαζευε εξω τα φωτα.

Διαβασα τα μηνυματα σας στην Little Star και συμφωνω με ολες σας.

Εμενα παρεπιπτοντως χθες εφαγε στις 11μιση το βραδυ και ξαναξυπνησε 6 το πρωι.Δεν ειχα ξανα κοιμηθει τοσες ωρες σερι εδω και μηνες χαχα! Δεν νομιζω να ειμαι τοσο τυχερη και να το κανει και αποψε αλλα θα δειξει.Εχουν δικιο τα κοριτσια με το σκονογαλο δεν γλιτωνεις και πολυυυ χρονο αλλα σιγουρα θα ξεκουραζεσαι περισσοτερο.

ZpmAp3.png

Αχ βρε baby2 συγκινηθηκα τοσο πολυ με την μικρη σου που χαρισε το πρωτο της χαμογελο στην αδελφουλα της!!!Τι ομορφες στιγμες!!!Κανατε το πρωτο εμβολιο ε?Μεγαλωσατε!!!!

Κι εμείς μεγαλώσαμε κι εσείς σαραντίσατε!Να τα εκατοστήσετε σε χρόνια!Γερά να είναι τα παιδάκια μας!

Εγώ στην μεγάλη μου κόρη χρειάστηκα περίπου 20 μέρες να αποθηλάσω αλλά μου είχε μειωθεί και η ροή γιατί είχα αδιαθετήσει κι ας θήλαζα αποκλειστικά.Δεν ξέρω γιατί λένε οτι όσο θηλάζεις δεν αδιαθετείς..

Κορίτσια εγώ το Σάββατο αξιώθηκα και πήγα στο γυναικολόγο που είχε πει να με δει όταν σαραντίσω αλλά πήγα τώρα μετά από 2 μήνες και...Μου είπε οτι η μήτρα έχει επανέλεθει πλήρως στο κανονικό της μέγεθος κι οτι οι ωοθήκες δε λειτουργούν ακόμα γιατί θηλάζω.Στη μεγάλη μου κόρη αδιαθέτησα στους 3,5 μήνες μετά τον τοκετό κι ας θήλαζα.Είμαι περίεργη να δω τώρα πως θα πάει...

Η μπέμπα μου χτες πάλι πόναγε πολύ μετά τα μεσάνυχτα.Νόμιζα οτι είχαμε σωθεί με το infacolic αλλά τζίφος.Αναρωτιέμαι μήπως την πειράζει κάτι που τρώω εγώ και λέω να αρχίσω τα πειράματα με το να αποκλείω κάποιες τροφές μήπως και την ανακουφίσω λιγάκι.

Ανυπομονώ να φτιάξει ο καιρός να ξαμοληθώ με την μπέμπα μου στους δρόμους.ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ μέσα στο σπίτι.Το δε παιδί πιστεύω θα το πάθει ένα σοκ όταν βγει έξω και δει ουρανό,δέντρα κλπ.Μόνο τους τοίχους του σπιτιού ξέρει!Μια φορά που την βγάλαμε με το καρότσι κοιμόταν και δεν είδε τίποτα.

Άντε να έρθει η Άνοιξη!Φτάνουν τα χιόνια για φέτος!:P

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!TI KANOYN TA MΩPAKIA ΣAΣ;MIA EPΩTHΣH,O MIKPOΣ ΣXEΔON META AΠO MAΘE ΘHΛAΣMO ΣΦIΓΓETAI K ΠPOΣΠAΘEI NA AEPIΣTEI K APXIZEI TPEΛOKΛAMA..TO ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ,ΤΟΝΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΑΩΡΑ,ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ Κ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΗΓΕ ΑΥΠΝΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΧΛΙΜΙΝΤΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΠΝΟ ΤΟΥ Κ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ..ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΙΠΙΛΑ;;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...