Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Η Rock me νομίζω εννοεί πως το μωρό που θηλάζει δεν αρρωσταίνει όταν η μαμά είναι άρρωστη καθώς μέσα απ το γάλα παίρνει αντισώματα.

Δεν ισχύει πως τα μωρά που πίνουν μητρικό δεν αρρωσταίνουν και από το περιβάλλον μου δεν ισχύει ούτε το ότι όσα παιδιά θήλασαν δεν αρρωσταίνουν συχνά. Μύθος.

Στα δικά μας τώρα, έχουμε γίνει λίγο γκρινιαρούληδες. Δεν κοιμάται εύκολα πλέον και ειδικά μετά το πρωινό γεύμα(6.30-7.30) δεν κοιμάται καθόλου. Λες και θα πάει για δουλειά!

Αισίως φτάσαμε τα 4 κιλά και ελπίζω πως πηγαίνουν όλα καλά.

Καλό τριήμερο σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015...Γεννησε κοριτσάκι(3065)9/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3530gr)13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560gr)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610gr)19/01/2015

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3920gr)29/1/15

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 ...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3170)4/02/2015

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3340)6/02/15

mommy!!! baby-bottle-icon.png Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015...αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015...κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015...κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 ...κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κορίτσια μάλλον έχουμε κολικούς εμείς γιατί σπαράζουμε στο κλάμα. Κουνάμε πόδια και χέρια με δύναμη πάνω κάτω λες και κάνουμε γυμναστική. Ευτυχώς ο λαιμός μου με αφήνει σιγά σιγά. Πως το παλεύεται εσείς με τους κολικούς μου είπαν να πιω χαμομήλι θα το δοκιμάσω αλλά δεν πιστεύω να κάνει και τεράστια δουλειά. Οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μάλλον έχουμε κολικούς εμείς γιατί σπαράζουμε στο κλάμα. Κουνάμε πόδια και χέρια με δύναμη πάνω κάτω λες και κάνουμε γυμναστική. Ευτυχώς ο λαιμός μου με αφήνει σιγά σιγά. Πως το παλεύεται εσείς με τους κολικούς μου είπαν να πιω χαμομήλι θα το δοκιμάσω αλλά δεν πιστεύω να κάνει και τεράστια δουλειά. Οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη.

Θηλάζεις αποκλειστικά? Αν ναι μπορεί να το πειράζουν το μωράκι σου πράγματα που τρως. Συνήθως αν κόψεις τα αγελαδινά προϊόντα βελτιώνεται η κατάσταση σε κολικούς και αναγωγές. Αν είναι πιο έντονοι οι κολικοί ίσως χρειαστεί να κόψεις όλα τα γαλακτοκομικά, και τα κρυφά που υπάρχουν σε ψωμιά κλπ. Αν δυσκολεύεσαι, οι κολικοί θα περάσουν κάποια στιγμή, απλά θέλει υπομονή. Δεν παθαίνει κάτι το μωρό πάντως εκτός απο την ταλαιπωρία σας.

Κοριτσια,θα το εκτιμουσα δεοντως ανβλεπατε το ποστ μου στις μανουλες Φεβρουαριου κ μου λεγατε κατι..ειμαι με κινητο κ δεν μπορω να κανω copy paste..

LITTLE STAR διαβασα το ποστ σου,δεν ξερω να σου πω αν οντος οδευεις προς την καταθλιψη ή αν εχεις κουραστει αρκετα,το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι:προσπαθησε να σκεφτεσαι οσο γινεται θετικα,σκεψου οτι αυτο το πλασματακι ειναι μοναδικο στον κοσμο,οπου κι αν κοιταξεις δεν θα βρεις πουθενα ιδιο με αυτο,και εσυ εισαι η μανουλα του!Οτι ο Θεος εχει επιλεξει εσενα για να το μεγαλωσεις γιατι ξερει οτι εισαι δυνατη και ικανη για να το κανεις!

Σκεψου ποσο δυνατη εισαι που μονο με την αγκαλιτσα σου μπορεις να το ηρεμισεις!

Ειναι πολυ αρχη ακομα και ολα σου φαινονται πολυ δυσκολα,και ειναι λογικο αλλα σιγα-σιγα θα προσαρμοστεις και εσυ αλλα και αυτο θα μπει σε ενα προγραμμα.

Προσπαθησε να κανεις πραγματα που σου φτιαχνουν την διαθεση,ζητησε βοηθεια απο τους δικους σου ανθρωπους,η μαμα σου ή καποιος αλλος δικος σου ανθρωπος δεν θα μπορουσε να ερχεται καποιες ωρες να στο κραταει ωστε να κοιμασαι λιγες ωρες και να ξεκουραζεσαι?

LITTLE STAR διαβασα το ποστ σου,δεν ξερω να σου πω αν οντος οδευεις προς την καταθλιψη ή αν εχεις κουραστει αρκετα,το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι:προσπαθησε να σκεφτεσαι οσο γινεται θετικα,σκεψου οτι αυτο το πλασματακι ειναι μοναδικο στον κοσμο,οπου κι αν κοιταξεις δεν θα βρεις πουθενα ιδιο με αυτο,και εσυ εισαι η μανουλα του!Οτι ο Θεος εχει επιλεξει εσενα για να το μεγαλωσεις γιατι ξερει οτι εισαι δυνατη και ικανη για να το κανεις!

Σκεψου ποσο δυνατη εισαι που μονο με την αγκαλιτσα σου μπορεις να το ηρεμισεις!

Ειναι πολυ αρχη ακομα και ολα σου φαινονται πολυ δυσκολα,και ειναι λογικο αλλα σιγα-σιγα θα προσαρμοστεις και εσυ αλλα και αυτο θα μπει σε ενα προγραμμα.

Προσπαθησε να κανεις πραγματα που σου φτιαχνουν την διαθεση,ζητησε βοηθεια απο τους δικους σου ανθρωπους,η μαμα σου ή καποιος αλλος δικος σου ανθρωπος δεν θα μπορουσε να ερχεται καποιες ωρες να στο κραταει ωστε να κοιμασαι λιγες ωρες και να ξεκουραζεσαι?

Ο αντρας μου γυρναει την τριτη στη δουλεια του μετα απο αδεια..προσπαθησα να εκμεταλλευτω την παρουσια του κ να κοιμαμαι αυτες τις μερες,αλλα μαλλον εχω υπερενταση..σκεφτομαι οτιθα ερθει η ωρα του θηλασμου,των κολικων κ καταρρεω..μονο εκεινον αντεχω αυτες τις μερες..οσο σκεφτομαο οτι απο τριτη τελος,πεφτω..η μανα μου δουλευει κεχρι απογευμα..ο πατερας κου ειναι παρεμβατικος κ δεν εχω καμια διαθεση για καυγαδες..αυτο που με αρρωσταινει ειναι οτι το ξυπνημα 7-8 το πρωι του μικρου που ειμαι πλεον κομματια,θα ειμαι μονη εδω..κ οταν λεωκομματια,βαζωτον συζυγο να μουφερει το μωρο να το θηλασω,δεν μπορω να σηκωθω καν..:(

F4oIp2.png

Κοριτσια,θα το εκτιμουσα δεοντως ανβλεπατε το ποστ μου στις μανουλες Φεβρουαριου κ μου λεγατε κατι..ειμαι με κινητο κ δεν μπορω να κανω copy paste..

Eισαι στην αρχη και ειναι λογικο να αγχωνεσαι.Ολες τα ιδια περασαμε.Πιστεψε με μεχρι να σαραντησεις ειναι τα πιο δυσκολα.Μετα τα μωρακια μπαινουν λιγο πολυ σε προγραμμα.Εγω σταματησα να θηλαζω τελειως.Εχω 3 μερες να την βαλω.Δεν πρεπει να ειχα και πολυ γαλα γιατι δεν νιωθω πρησμενη καθολου.Ενιωθα το ιδιο κουρασμενη με σενα, το ιδιο αυπνη και ας με βοηθουσε ο αντρας μου φουλ ολη μερα. Μολις σαραντησεις και σταματησεις να το ταιζεις τη νυχτα και αφου αποθηλασεις θα δεις οτι θα ξυπναει μια φορα μονο και αν και ολα θα ειναι πιο ευκολα.Εμας πλεον ξυπναει μια φορα μονο τη νυχτα πινει 100 με 130 γρ γαλα και μετα ριχνει υπνους μεχρι το πρωι αργα.Ολα τα μωρακια δεν ειναι ιδια βεβαια αλλα σιγουρα θα εισαι πολυ πιο ανετα.Υπομονη, εισαι στα μισα ηδη.Ολα καλα με τον θηλασμο αλλα ειλικρινα για μενα χιλιες φορες μπουκαλι.Ετσι ηρθα στα ισια μου.Ηρωιδες οσες τα καταφερνουν με αποκλειστικο.Me no!!:tongue::tongue:

Οσο για το πως θα βγαινεις και τετοια εγω θα κανω την πρωτη αποπειρα τη δευτερα να παω στα πεθερικα μου σε διπλανη πολη μια ωρα αποσταση.Θα παρω μπιμπερο γαλατα πανες απαντα στη τσαντα και σβαρνα τους δρομους.Σιγα που θα σκασουμε.Αν θελουμε ολα γινονται!

ZpmAp3.png

Ο αντρας μου γυρναει την τριτη στη δουλεια του μετα απο αδεια..προσπαθησα να εκμεταλλευτω την παρουσια του κ να κοιμαμαι αυτες τις μερες,αλλα μαλλον εχω υπερενταση..σκεφτομαι οτιθα ερθει η ωρα του θηλασμου,των κολικων κ καταρρεω..μονο εκεινον αντεχω αυτες τις μερες..οσο σκεφτομαο οτι απο τριτη τελος,πεφτω..η μανα μου δουλευει κεχρι απογευμα..ο πατερας κου ειναι παρεμβατικος κ δεν εχω καμια διαθεση για καυγαδες..αυτο που με αρρωσταινει ειναι οτι το ξυπνημα 7-8 το πρωι του μικρου που ειμαι πλεον κομματια,θα ειμαι μονη εδω..κ οταν λεωκομματια,βαζωτον συζυγο να μουφερει το μωρο να το θηλασω,δεν μπορω να σηκωθω καν..:(

Όπως είπα και σε μια άλλη κοπέλα, σημασία έχει να είσαι καλά και να μπορείς να απολαύσεις το μωρό σου....όλα τα άλλα είναι θεωρίες.....Κι εγώ το πέρασα αλλά έχω και τον άντρα μου όλη μέρα εδώ (δουλεύει μόνο καλοκαίρι) και τη μαμά μου...Και πάλι , κόντεψε να μου σαλέψει........Κρίμα θα είναι να σκέφτεσαι μετά από καιρό ότι έχασες αυτή την περίοδο και δεν ευχαριστήθηκες το μπεμπάκι σου επειδή έπρεπε ντε και καλά να θηλάσεις........βάζε του να ακούει απαλή μουσικούλα, απόφυγε να τον έχεις σε εντάσεις και δυνατή τηλεόραση και θα ηρεμήσει....επίσης, δεν ξέρω τι γάλα πίνετε αλλά εμείς αλλάξαμε το δικό μας , στην αρχή πίναμε frisolac, μετά guigoz και όταν άρχισαν οι κολικοί, πήραμε το Abtamil Extra Care και βρήκαμε την υγειά μας.........:D

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Little star σαν μανουλα που περασα βαρια καταθλιψη απο την 2 η βδομαδα γεννησης της μικρης και ακομη περναω ομως σε πιο ηπιο επιπεδο τωρα πια μιας που το καταλαβα νωρις και ζητησα βοηθεια οτι θες ειμαι εδω....υπομονη το κυριοτερο κ μην νιωσεις τυψεις για τιποτα το βασικοτερο ειναι να εισαι εσυ καλα για να ειναι και το μωρο σου...διαβασα τα ποστ σου στις μανουλες φεβρουαριου καθως κ απαντησεις ειμαι κ γω τελειομανης κ του προγραμματος κ να πω οτι καμια δεν γεννηθηκε ετοιμη Μανουλα...ολα ερχονται σιγα σιγα..επισης επειδη διαβασα πολλες συμβουλες χωρις να Παρεξηγηθω ναπω οτι οσες κοπελες δεν το περασαν(περαν του οτι ειναι πολυ τυχερες) δεν μπορουν να αντιληφθουν την κατασταση κ μερικες φορες αυτα που λεμε περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο το λεω καλοπροεραιτα παντα μην παρεξηγηθω το τονιζω...Αυτος ηταν και ο λογος που σταματησα να γραφω οταν το επαθα...εγω. απευθυνθηκα στην φαιναρετη κ πραγματικα με βοηθησαν το γραφω γιατι μπορει κ αλλες κοπελες να εχουν παρομοιο θεμα κ να φοβουνται να το πουν εχουν κ μαιες που μπορουν να σε βοηθησουν σε πρακτικα θεματα οπως θηλασμος- αποθηλασμος κτλ..

uOZHp12.png

Γεια σας κοριτσάκια!Έχω τη μανούλα μου σήμερα εδώ κι έτσι βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω και να σας πω τα νέα μας.Καταρχήν ,να ζήσουν τα μπεμπάκια στις καινούριες μανούλες!

Εμείς κάναμε την Πέμπτη το πρώτο μας εμβόλιο (2 για την ακρίβεια).Το infravix hexa και το rotatec που είναι πόσιμο.Ευτυχώς δεν είχαμε ενοχλήσεις΄ούτε πυρετό ούτε γκρίνια.Κορίτσια εμένα η μπέμπα μου το βράδυ (μετά που σαραντίσαμε) άρχισε να παρουσιάζει κολικούς που γίνονταν όλο και πιο έντονοι.Δεν είχαν μεγάλη διάρκεια αλλά το παιδί πόναγε πολύ .Φανταστείτε οτι μια μέρα ούρλιαξε τόσο άγαρμπα που έκλεισε η φωνή της κι ήταν σα βραχνοκόκορας.Λυπόσουν να την ακους...Προσπαθούσαμε να μην κλαίει καθόλου για να φτιάξει η φωνή της κι όταν τα καταφέρναμε τύχαινε πάλι κάποιο βράδυ να ουρλιάξει από τους κολικούς και φτου κι από την αρχή.Η παιδίατρος στην αρχή είπε να δοκιμάσουμε kinderten (ρόφημα με βότανα για τις πρωτομανούλες που δεν ξέρουν)αλλά δεν είδαμε βελτίωση.Ξεκινήσαμε λοιπόν το infacolic κι έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση .Έχουμε ακόμα κολικούς αλλά πιο ήπιους οπότε δεν ουρλιάζει το παιδί...

Εγώ το ρηλάξ το χρησιμοποιώ αρκετά όταν είναι ξύπνια γιατί της αρέσει να με βλέπει να μαγειρεύω ,να πλένω πιάτα ,με χαζεύει.Είμαστε 4300 και 55 πόντους ,αρκετά καλά αν σκεφτεί κανείς οτι είμαστε ένα μήνα πρόωρες...

Εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να λέει " κουβεντούλες "όταν βλέπει τις ζωγραφιές που της έχει φτιάξει η αδερφή της και της έχουμε βάλει πάνω από την αλλαξιέρα!Σα να τους μιλάει,πολύ πλάκα!Το πρώτο συνειδητό της χαμόγελο το χάρισε στην αδερφή της που την κοιτάζει να χορεύει ,να τραγουδάει και γουρλώνει τα μάτια.Το δεύτερο στον πατέρα της΄τη μάνα που έχει λιώσει στα πόδια της ούτε να τη φτύσει,:tongue:

LITTLE STAR ζήτα βοήθεια καλή μου.Από κάποιον ειδικό ίσως,μήπως μπορεί να σε συμβουλέψει κι ο γιατρός σου.Δε χάλασε ο κόσμος αν δε θηλάσεις κιόλας.Κι εγώ θα σου έλεγα να δώσεις ξένο για το βράδυ μήπως και κοιμάται περισσότερο το μωρό.Είναι μικρούλη ακόμα ,θα φτιάξει το πρόγραμμά του σιγά σιγά.Εσύ πάντως καλό θα είναι να βγεις λίγο από το σπίτι ,πήγαινε κομμωτήριο,κανόνισε ένα καφέ με φίλες κάπου κοντά και προλαβαίνεις και το τάισμα.Φιλιά πολλά!

Κοριτσια με συγκινειτε με το ενδιαφερον σας! Εχω παρει την αποφαση μου, θηλασμος μεχρι την Τεταρτη που θα μας δε η παιδιατρος και να μου πει απο κοντα την διαδικασια αποθηλασμου επακριβως..Δεν με πειραζει να αποστειρωνω 1 φορα την ημερα τα μπιμπερο..με πειραζει να τιναζομαι στο ταβανι απο τον πονο οταν το μωρο βαζει στο στομα του τις θηλες μου και αντι να νιωθω αγαλλιαση που το εχω στην αγκαλια μου, να ανυπομονω να τελειωσει να τρωει, να ρευτει και να παω να ξανακοιμηθω..δεν ειναι δικαιο για το μωρακι να νιωθω ετσι απεναντι του..δεν πρεπει οι πρωτες μερες με το μωρο να τις θυμαμαι μετα και να μετανιωνω που ενιωθα ετσι απεναντι του μονο και μονο για να θηλασω..μα να το ακουω να ξυπναει και να λεω: ΩΧ...ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ΦΟΥΛ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ..

αφηστε που νιωθω οτι το διασθανεται και τις τελευταιες μερες οταν ερχεται στο στηθος, ορμαει σαν αγριμι..

Μιλησα με εναν ξαδερφο μου, ψυχολογο και ειπε οτι θηλαζοντας ετσι του μεταφερω αρνητικα συναισθηματα και καλυτερα μπιμπερο και αγαπη παρα στηθος και καταθλιψη..

F4oIp2.png

Κοριτσια με συγκινειτε με το ενδιαφερον σας! Εχω παρει την αποφαση μου, θηλασμος μεχρι την Τεταρτη που θα μας δε η παιδιατρος και να μου πει απο κοντα την διαδικασια αποθηλασμου επακριβως..Δεν με πειραζει να αποστειρωνω 1 φορα την ημερα τα μπιμπερο..με πειραζει να τιναζομαι στο ταβανι απο τον πονο οταν το μωρο βαζει στο στομα του τις θηλες μου και αντι να νιωθω αγαλλιαση που το εχω στην αγκαλια μου, να ανυπομονω να τελειωσει να τρωει, να ρευτει και να παω να ξανακοιμηθω..δεν ειναι δικαιο για το μωρακι να νιωθω ετσι απεναντι του..δεν πρεπει οι πρωτες μερες με το μωρο να τις θυμαμαι μετα και να μετανιωνω που ενιωθα ετσι απεναντι του μονο και μονο για να θηλασω..μα να το ακουω να ξυπναει και να λεω: ΩΧ...ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ΦΟΥΛ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ..

αφηστε που νιωθω οτι το διασθανεται και τις τελευταιες μερες οταν ερχεται στο στηθος, ορμαει σαν αγριμι..

Μιλησα με εναν ξαδερφο μου, ψυχολογο και ειπε οτι θηλαζοντας ετσι του μεταφερω αρνητικα συναισθηματα και καλυτερα μπιμπερο και αγαπη παρα στηθος και καταθλιψη..

Little star, ο θηλασμός έχει νόημα όταν η μαμά είναι ψυχολογικά καλά με αυτή την διαδικασία. Αλλιώς, γιατί να γινεται;;;; Όταν καταντάει μαρτύριο, δεν έχει νόημα. Είπαμε, δίνουμε τον εαυτό μας για τα παιδιά μας, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!!!!! Πολλά μπορεί να είναι τα οφέλη του θηλασμού, δεν το αμφισβητώ, αλλά έχει παραγίνει το θέμα με την τάση "ααα, οπωσδήποτε να θηλασεις!!" Ξεκινάς, βλέπεις πώς θα πάει και κρίνεις!! Άμα δεν μπορείς, Τέλος!!! Δε θα μας στρίψει κιόλας!! Και ποιος μου λέει εμένα ότι σε 30 χρόνια δε θα βγουν πάλι άλλες έρευνες που θα λένε ότι τα παιδιά που θηλαζαν 30 χρόνια πριν (τωρα δηλ) παρουσιάζουν ασθένειες λόγω της ηλιθιας διατροφής των μανάδων τους που ήταν τίγκα στις ορμόνες, τα συντηρητικα κ τα φυτοφάρμακα;;;;;!!!!!!, Μην τρελαθούμε κιόλας!! Μας γεμίζουν τύψεις! Η καθεμία ας κρίνει, αλλά απολυτοτητες δεν υπάρχουν. Και φυσιολογικό γιατρό να ρωτήσεις, θα σου πει, ναι θέλουμε θηλασμό, αλλά πρώτα από όλα θέλουμε την μαμά να είναι καλά. Αύτα είχα να πω.

82ZHp3.png

Little star, ο θηλασμός έχει νόημα όταν η μαμά είναι ψυχολογικά καλά με αυτή την διαδικασία. Αλλιώς, γιατί να γινεται;;;; Όταν καταντάει μαρτύριο, δεν έχει νόημα. Είπαμε, δίνουμε τον εαυτό μας για τα παιδιά μας, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!!!!! Πολλά μπορεί να είναι τα οφέλη του θηλασμού, δεν το αμφισβητώ, αλλά έχει παραγίνει το θέμα με την τάση "ααα, οπωσδήποτε να θηλασεις!!" Ξεκινάς, βλέπεις πώς θα πάει και κρίνεις!! Άμα δεν μπορείς, Τέλος!!! Δε θα μας στρίψει κιόλας!! Και ποιος μου λέει εμένα ότι σε 30 χρόνια δε θα βγουν πάλι άλλες έρευνες που θα λένε ότι τα παιδιά που θηλαζαν 30 χρόνια πριν (τωρα δηλ) παρουσιάζουν ασθένειες λόγω της ηλιθιας διατροφής των μανάδων τους που ήταν τίγκα στις ορμόνες, τα συντηρητικα κ τα φυτοφάρμακα;;;;;!!!!!!, Μην τρελαθούμε κιόλας!! Μας γεμίζουν τύψεις! Η καθεμία ας κρίνει, αλλά απολυτοτητες δεν υπάρχουν. Και φυσιολογικό γιατρό να ρωτήσεις, θα σου πει, ναι θέλουμε θηλασμό, αλλά πρώτα από όλα θέλουμε την μαμά να είναι καλά. Αύτα είχα να πω.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, ειναι βαλσαμο αυτες τις ωρες,αληθεια.. Υπομονη λοιπον μεχρι την Τεταρτη..αληθεια, ξεκινωντας αποθηλασμος με ενα γευμα ξενο την ημερα στην αρχη, σε ποσο καιρο θα αποθηλασω,ξερει καμια?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...