Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Little star εγώ θα πω και πάλι πως είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να ΜΗΝ πάσχει από κατάθλιψη λόγω πίεσης χωρίς λόγο.

Για τη νύχτα τώρα, αν σε παρηγορεί, ο δικός μου που δεν θηλάζει βράδυ, πάλι δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Γιατί ή θα αποκοιμηθεί και θα ξυπνήσει απ το ρέψιμο, ή θα βγάλει γουλιά, θα μισο-πνιγεί και θα ξυπνήσει ή θα χεστεί και θα τον αλλάξω. Αν ενώ τον αλλάζω κατουρήσει και τα ρούχα του, καταλαβαίνεις πως ξαγρυπνά πλήρως.

Α, μη ξεχάσω τους κολικούς ε...

Πάντως έχεις και τις ορμόνες να σε παιδεύουν. Τα πέρασα κι εγώ σε συνδυασμό με κάτι αναποδιές επομένως θα σου πω υπομονή να περάσουν οι μέρες. Προσεχώς καλύτερα.

Εμείς σήμερα ας πούμε, διανύουμε νύχτα και μέρα δύσκολες. Πολλή γκρίνια... Ελπίζω να είναι καλύτερα όσο περνούν οι ώρες!

Κορίτσια που έχετε μπεμπούλες, ρίξτε ,αν θέλετε, μια ματιά στην αγγελία μου. Ειδικά τα βρεφικά έως 12 μηνών είναι φορεμένα 1-2 φορές και οι τιμές πολύ χαμηλές...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=29946

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3340 γεννηθηκε ο μικρος..κοριτσια το παλευω ακομα,τη μερα ειναι αγγελουδι,κοιμαται διωρα τριωρα,τοβραδυ ενω τρωει κ μετα κοιμαται πανω μου,οταν τονβαζω καλαθουνα ξυπνα,γκρινιαζει κλπ..να φταινε τα αλλαγματα πανας με νερακι;

Το βράδυ η προλακτίνη, η ορμόνη που κατεβάζει το γάλα, ειναι στα υψηλότερα επίπεδά της, γιαυτό τα μωράκια είναι φτιαγμένα να ξυπνάνε περισσότερο τη νύχτα για να σου φτιάξουν την παραγωγή.

Πάντως αν σε παρηγορεί, τα περισσότερα νεογέννητα αντιδρούν ακριβώς όπως το δικό σου μωρό, δηλαδή το βράδυ κοιμούνται επάνω στη μαμά και μόλις τα ακουμπήσεις ξυπνάνε. Σιγά σιγά θα αρχίσει να κοιμάται περισσότερο τη νύχτα. Προς το παρόν προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται τη μέρα.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!Mια ερωτηση,ειμαι εντελως ανικανη που δεν μπορω να κανω τη λαβη για το πλυσιμο στην αλλαγη πανας;;Βαζω τον συζυγο αλλα συντομα επιστρεφει στη δουλεια,μπορω να τον καθαριζω μονο με αφρο και μαντηλακια..Κατι ακομα,εχω και συντριβανακι γαλακτος και επισης καθε φορα,παροκο που βαζω επιθεματα,οι μπλουζες μου γινονται χαλια..

F4oIp2.png

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!Mια ερωτηση,ειμαι εντελως ανικανη που δεν μπορω να κανω τη λαβη για το πλυσιμο στην αλλαγη πανας;;Βαζω τον συζυγο αλλα συντομακαθένας μαςεφει στη δουλεια,μπορω να τον καθαριζω μονο με αφρο και μαντηλακια..Κατι ακομα,εχω και συντριβανακι γαλακτος και επισης καθε φορα,παροκο που βαζω επιθεματα,οι μπλουζες μου γινονται χαλια..

Αχ ποσο το ζηλεύω αυτό το συντριβανακι, μακάρι να το είχα κι εγώ κι ας έπλενα μπλουζες όλη μέρα χαχαχαχα. .....οσο για το πλύσιμο, εγω τον ελουσα μονη μου προχτες για πρωτη φορά ..και απο θαύμα δεν μου γλυστρισε....υπομονη, ο καθένας μας έχει το ρυθμό του στην εκμάθηση :))

SW8up3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015...Γεννησε κοριτσάκι(3065)9/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3530gr)13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560gr)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610gr)19/01/2015

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3920gr)29/1/15

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3340)6/02/15

mommy!!! baby-bottle-icon.png Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Πωπω ρε κοριτσια πως περασε ο καιρος γεννησαμε η λιστα μας εκλεισε!!!

Πολυ συγκινουμαι ελπιζω να συνεχισουμε να τα λεμε!!

εμεις χθες πηγαμε στην καινουρια γιατρο ναι την αλλαξαμε γτ με την αλλη ακρη δεν βγαλαμε οσον αφορα τις γουλιες κ ηδη απο χθες το παιδι ειναι καλυτερα!!Δεν εφταιγε το γαλα απλα δεν μας εδωσε τις καταλληλες οδηγιες...μας ειπε οτι κακως αλλαξε το παιδι τοσα γαλατα κακως πηρε υποαλλεργικο κ ειχε απολυτο δικιο!!

Μα ειπε να μην τον ταιζουμε τοσο πολυ κατι που η αλλη μας ελεγε οο θελει το παιδι κ καθε φορα να του αυξανουμε τα γραμμαρια για αυτο κ ειχε τοσες αναγωγες!!!

Βεβαια εχει μια γκρινια γτ οσο να ναι του λειπει το φαγητο αλλα θα το συνηθισει...:rolleyes::rolleyes:

Καταρχην πηρε 1 κιλο παααλι σε 15 μερες κ 4 ποντους προτου κλεισουμε τον 2 μηνα ειναι 5720 κ 59 ποντους η γιατρος ειπε οτι ειναι ενα μεγαλο μωρο!! Το εχουμε καταλαβει αφου εχει φτασει να φοραει ρουχα για 6 μηνων!!

Κατα τ αλλα το μωρο ειναι μια χαρα θα κανουμε μια εξεταση ουρων για τυχον ουρολοιμωξη μιας κ ειχε θεμα με τα νεφρα, την εξεταση για τα ισχια και για την ακοη!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Πωπω ρε κοριτσια πως περασε ο καιρος γεννησαμε η λιστα μας εκλεισε!!!

Πολυ συγκινουμαι ελπιζω να συνεχισουμε να τα λεμε!!

εμεις χθες πηγαμε στην καινουρια γιατρο ναι την αλλαξαμε γτ με την αλλη ακρη δεν βγαλαμε οσον αφορα τις γουλιες κ ηδη απο χθες το παιδι ειναι καλυτερα!!Δεν εφταιγε το γαλα απλα δεν μας εδωσε τις καταλληλες οδηγιες...μας ειπε οτι κακως αλλαξε το παιδι τοσα γαλατα κακως πηρε υποαλλεργικο κ ειχε απολυτο δικιο!!

Μα ειπε να μην τον ταιζουμε τοσο πολυ κατι που η αλλη μας ελεγε οο θελει το παιδι κ καθε φορα να του αυξανουμε τα γραμμαρια για αυτο κ ειχε τοσες αναγωγες!!!

Βεβαια εχει μια γκρινια γτ οσο να ναι του λειπει το φαγητο αλλα θα το συνηθισει...:rolleyes::rolleyes:

Καταρχην πηρε 1 κιλο παααλι σε 15 μερες κ 4 ποντους προτου κλεισουμε τον 2 μηνα ειναι 5720 κ 59 ποντους η γιατρος ειπε οτι ειναι ενα μεγαλο μωρο!! Το εχουμε καταλαβει αφου εχει φτασει να φοραει ρουχα για 6 μηνων!!

Κατα τ αλλα το μωρο ειναι μια χαρα θα κανουμε μια εξεταση ουρων για τυχον ουρολοιμωξη μιας κ ειχε θεμα με τα νεφρα, την εξεταση για τα ισχια και για την ακοη!!

Wow!! Οντως μεγαλο μωρο χεχε. Και σου εγραψα χθες οτι και εμας βγαζει καμια φορα οταν παρατρωει αλλα δεν εδωσα εμφαση μιας και το ειχατε ψαξει ηδη με γιατρο.Καλα εκανες και την αλλαξες.Μας οδηγουν μονα τους ποτε θελουν περισσοτερο γαλα.Και εμας σιγα σιγα τελειωνει τα 120αρια και θα οδευσουμε στα 150.

ZpmAp3.png

Γεια σας κορίτσια !!! Τι κάνετε ; Ειμαςτε 53 ημερών μεγαλώνουμε κ ομορφαινουμε !! Να σας ρωτήσω όσες δίνετε ξένο γάλα τι ωρα δίνετε το τελευταιο γεύμα κ το βραδυ ποσες φορές ξυπνάει ; Εμείς συνεχίζουμε να ξυπνάμε 2 φορες το βραδυ σκότωμα κορίτσια ! Άσε που προς τις 12 δεν κοιμάται ακόμα και αν έχουμε πιει γάλα από τις 9 !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Γεια σας κορίτσια !!! Τι κάνετε ; Ειμαςτε 53 ημερών μεγαλώνουμε κ ομορφαινουμε !! Να σας ρωτήσω όσες δίνετε ξένο γάλα τι ωρα δίνετε το τελευταιο γεύμα κ το βραδυ ποσες φορές ξυπνάει ; Εμείς συνεχίζουμε να ξυπνάμε 2 φορες το βραδυ σκότωμα κορίτσια ! Άσε που προς τις 12 δεν κοιμάται ακόμα και αν έχουμε πιει γάλα από τις 9 !!

Eμας παντως μας τις αλλαζει που και που τις ωρες.Δεν ειναι στανταρ.Ας πουμε αποψε θα φαει 9και μιση το βραδυ και μετα 1 και μιση και μετα 5 μιση.Σε κανα δυο μερες θα σταματησουμε να τη ξυπναμε και θα ταιζω μονο οποτε θελει αυτη.Και μας γυρω στις 11 με 12 κοιμαται το βραδυ ανεξαρτητα με το τι ωρα εφαγε αλλα τουλαχιστον κοιμαται σερι μεχρι το πρωι πολλες φορες και μεχρι τις 10-11.Με το ζορι τη ξυπναω να φαει!Δε θα τρωει πολυ εσενα προφανως για αυτο ξαναξυπναει μεσα στη νυχτα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Είχα καιρό να γράψω αλλά τώρα που βρήκα ευκαιρία είπα να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Γέννησα στις 4/2 ένα κοριτσάκι 3.170 γρ. με καισαρική τελικά... Ήταν λίγο δύσκολα αλλά άρχισα να συνέρχομαι. Το μωρό ήταν 4 φορές τυλιγμένο με τον λώρο κι έτσι δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο τοκετός, είχε κάνει και κακά στην κοιλιά και τελικά δεν απέφυγα το μαχαίρι... Βγήκε ταλαιπωρημένο, αφυδατωμένο, του έκαναν και πλύση στομάχου γιατί είχε καταπιεί μηκώνιο, πήρε αντιβίωση, του έβαλαν και σωληνάκι τη μια ημέρα για να τρώει λόγω αφυδάτωσης και γενικά οι πρώτες μέρες στην κλινική δεν ήταν και ότι καλύτερο. Γενικά είναι πολύ ήσυχο μωρό. Κοιμάται, κοιμάται, κοιμάται και τρώει λίγο και μετά ξανά κοιμάται! Θηλάζουμε αποκλειστικά μιας και ο παιδίατρος στην κλινική είπε ότι καλύτερα να το θηλάζω παρά να του δίνω ξένο γιατί δεν μπορούσε να φάει εύκολα και αναγούλιαζε ότι κι αν δοκιμάσανε. Τρώει περίπου 5' και χορταίνει (ευτυχώς!). Μάλιστα έβαλε 600γρ. σε 8 ημέρες οπότε πάμε πολύ καλά! Το βράδυ κοιμάται περίπου 6 ώρες, θα ξυπνήσει μία φορά κατά τις 3:30, θα θηλάσει λίγο και θα ξανακοιμηθεί μόνη της μέχρι τις 7 περίπου. Αυτά λίγο πολύ τα νέα μας, καλή μέρα να έχετε όλες σας!

Καλημέρα στα κορίτσια του thread. Bibitsou να σου ζήσει είναι μικρούλι ακόμα το μωράκι σου γι'αυτό είναι ήσυχο μάλλον μακάρι να συνεχίσει έτσι βέβαια. Εμένα ξεκίνησε ήσυχο μωρό αλλά πλέον 38 ημερών έχει γίνει φουλ επιλεκτικό θέλει αγκαλίτσες και να ασχολούμαστε μαζί του για να ηρεμίσει. Βέβαια μωρό είναι και όχι ρομπότ να το ρυθμίζουμε όπως μας αρέσει οπότε προσπαθώ και το απολαμβάνω παρά το ξενύχτι. Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω με έπιασε από χθες ο λαιμός μου ευτυχώς χωρίς πυρετό το μωρό προστατεύεται σωστά ή κάνω λάθος;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα κορίτσια!Είχα καιρό να γράψω αλλά τώρα που βρήκα ευκαιρία είπα να σας πω κι εγώ τα νέα μου. Γέννησα στις 4/2 ένα κοριτσάκι 3.170 γρ. με καισαρική τελικά... Ήταν λίγο δύσκολα αλλά άρχισα να συνέρχομαι. Το μωρό ήταν 4 φορές τυλιγμένο με τον λώρο κι έτσι δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο τοκετός, είχε κάνει και κακά στην κοιλιά και τελικά δεν απέφυγα το μαχαίρι... Βγήκε ταλαιπωρημένο, αφυδατωμένο, του έκαναν και πλύση στομάχου γιατί είχε καταπιεί μηκώνιο, πήρε αντιβίωση, του έβαλαν και σωληνάκι τη μια ημέρα για να τρώει λόγω αφυδάτωσης και γενικά οι πρώτες μέρες στην κλινική δεν ήταν και ότι καλύτερο. Γενικά είναι πολύ ήσυχο μωρό. Κοιμάται, κοιμάται, κοιμάται και τρώει λίγο και μετά ξανά κοιμάται! Θηλάζουμε αποκλειστικά μιας και ο παιδίατρος στην κλινική είπε ότι καλύτερα να το θηλάζω παρά να του δίνω ξένο γιατί δεν μπορούσε να φάει εύκολα και αναγούλιαζε ότι κι αν δοκιμάσανε. Τρώει περίπου 5' και χορταίνει (ευτυχώς!). Μάλιστα έβαλε 600γρ. σε 8 ημέρες οπότε πάμε πολύ καλά! Το βράδυ κοιμάται περίπου 6 ώρες, θα ξυπνήσει μία φορά κατά τις 3:30, θα θηλάσει λίγο και θα ξανακοιμηθεί μόνη της μέχρι τις 7 περίπου. Αυτά λίγο πολύ τα νέα μας, καλή μέρα να έχετε όλες σας!

Να σου ζησει!! Ταλαιπωρηθηκε λιγο αλλα ολα καλα! Αχ μακαρι να σου μεινει ησυχο.Και μας στην αρχη αθορυβο.Τωρα δε στεκεται πουθενα.Την βαζω οριζοντια στη κουνια και μετα τη βρισκω καθετα.χαχαχα

Να σου ζησει και παλι με υγεια!

ZpmAp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια του thread. Bibitsou να σου ζήσει είναι μικρούλι ακόμα το μωράκι σου γι'αυτό είναι ήσυχο μάλλον μακάρι να συνεχίσει έτσι βέβαια. Εμένα ξεκίνησε ήσυχο μωρό αλλά πλέον 38 ημερών έχει γίνει φουλ επιλεκτικό θέλει αγκαλίτσες και να ασχολούμαστε μαζί του για να ηρεμίσει. Βέβαια μωρό είναι και όχι ρομπότ να το ρυθμίζουμε όπως μας αρέσει οπότε προσπαθώ και το απολαμβάνω παρά το ξενύχτι. Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω με έπιασε από χθες ο λαιμός μου ευτυχώς χωρίς πυρετό το μωρό προστατεύεται σωστά ή κάνω λάθος;

Οσες θηλαζουν δεν κολλανε το παιδι.Ετσι μου ειπαν στο νοσοκομειο που ανεβασα πυρετο και θηλαζα.Τωρα τι να σου πω! Δεν ξερω αν ισχυει.

ZpmAp3.png

Οσες θηλαζουν δεν κολλανε το παιδι.Ετσι μου ειπαν στο νοσοκομειο που ανεβασα πυρετο και θηλαζα.Τωρα τι να σου πω! Δεν ξερω αν ισχυει.

Δεν ξερεις ποσο με ανακουφιζει αυτο που εγραψες....

Δεν μπορειτε να φανταστειτε κοριτσια,τι γινεται εδω...οταν γυρισα σπιτι απο το μαιευτηριο ανεβασε ο μεγαλος μου 38.8 πυρετο,αναγκαστικα να τον στειλω στο πατρικο μου,κλααααααμα εγω γιατι μου ελειπε,μετα κολλησαν ολοι σαν ντομινο,και οταν καποιες στιγμες δεν ενιωθα εγω καλα,μαλλον λογω κουρασης,ετρεμα να μην κολλησει κατι...

Αντε να περασει ο καιρος να φυγουν οι παλιοιωσεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...