Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια ειμαστε οχτω ημερων και ειλικρινα εχω φτασει στα ορια μου,ντρεπομαι που το λεω..φταιει ο ατελειωτος αποκλ.θηλασμος;;διωρα στο στηθος και μια ωρα υπνος..θελω πληροφοριέ για μικτη διατροφη,βοηθεια..ειμαι χαλια,ολο κλαιω..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ειμαστε οχτω ημερων και ειλικρινα εχω φτασει στα ορια μου,ντρεπομαι που το λεω..φταιει ο ατελειωτος αποκλ.θηλασμος;;διωρα στο στηθος και μια ωρα υπνος..θελω πληροφοριέ για μικτη διατροφη,βοηθεια..ειμαι χαλια,ολο κλαιω..

Φταίνε κυρίως οι ορμόνες, το κουρασμένο σώμα απο την εγκυμοσύνη και το ξενύχτι.

Κατ'αρχην να μην ντρεπεσαι,η καθεμια περναει το δικο της ζορι,εμενα π.χ ξυπναει καθε βραδυ στις 4:00 kai κοιμαται καλες 9:30...και εγω θελω να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο...

Το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι μολις σαραντησεις ολα θα εχουν στρωσει απο θεμα θηλασμου και τα πραγματα θα ειναι πολ πολυ ευκολα σε σχεση με την μικτη διατροφη.Ομως εσυ ξερεις καλυτερα τις αντοχες σου,αν θελεις να δωσεις ξενο γαλα,θα σου προτεινα να δωσεις ενα γευμα το βραδυ πριν τον υπνο,ετσι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να μην ξυπνησει το βραδυ και εσυ να κοιμηθεις και να ξεκουραστεις.Τα περασα και εγω αυτα τα 2ωρα στο στηθος και καταλαβαινω την κουραση σου...

Καταρχήν αν μπορείς να έχεις οποιαδήποτε βοήθεια, απο άντρα, μαμά, πεθερά, χρησιμοποίησέ την, να σου μαγειρεύουν, να σου πλένουν και να κάνουν 2-3 πραγματάκια μέσα στο σπίτι.

Μπορούν και να αλλάζουν και να κάνουν μπάνιο το μωρό. Εσύ θα ασχολήσε με το μωρό και να κοιμάσαι όποτε κοιμάται.

Απο εκεί και πέρα για το αν θα δώσεις ξένο γάλα ή όχι είναι δική σου απόφαση. Συζήτησέ το με τον παιδίατρό σας, να δεις τι σου προτείνει.

Κατά τα άλλα θα σου προτείνω 2 πρακτικά πραγματάκια μήπως σε βοηθήσουν με τον θηλασμό, χωρίς να το πάρεις στραβά. Αν θέλεις τα κάνεις.

Προσπάθησε να κρατάς ξύπνιο το μωρό την ώρα που θηλάζει όσο περισσότερο μπορείς, γιατί σίγουρα θα το παίρνει εύκολα ο ύπνος. Θα του τρίβεις το αυτάκι, το φρύδι, την πατούσα, την πλάτη, ότι μπορείς για να το ξυπνάς και να τρώει λίιιγο παραπάνω. Αν κοιμάται για τα καλά, θα το αλλάζεις και θα το πλένεις και θα ξυπνάει σίγουρα και θα το ξαναβάζεις στο στήθος. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να τρώει λίγο παραπάνω και να κοιμάται λίγο παραπάνω επίσης. Λέω όμως μπορεί γιατί δεν πιάνει σε όλα τα μωρά.

Απο εκεί και πέρα είναι φυσιολογικό να είναι όλη μέρα στο στήθος, αλλά αν δεν αντέχεις μπορείς να δώσεις λίγο ξένο μετά τον βραδινό θηλασμό, μήπως κοιμηθεί λίγο παραπάνω και ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις. μπορείς να το κάνεις αυτό 2 φορές την βδομάδα για να παίρνεις δυνάμεις τώρα στην αρχή.

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω να γράψω στα γρήγορα γιατί ήδη έχει αρχίσει να ξυπνάει το μπεμπάκι μου και θα θέλει γαλατάκι της μαμάς.....Λοιπόν...ό,τι σου πω θα είναι από τελείως προσωπική πείρα, είναι το πρώτο μου μωρό οπότε δεν είμαι και φωστήρας :P......

Έκλεισα χτες τις 40 μέρες και σήμερα σκεφτόμουν ότι έχουν περάσει επιτέλους 3 ολόκληρες μέρες που δεν έχω κλάψει καθόλου !!!! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τις προηγούμενες μέρες , υπήρχε πάντοτε κάποια ώρα της μέρας που θα ξέσπαγα σε κλάματα (λυγμούς λέμε τώρα, όχι αστεία), πότε με αφορμή , πότε άνευ.....Είπα άπειρες φορές ότι θα σταματήσω το θηλασμό, ευχήθηκα να μου κοπεί το γάλα για να τον κόψω χωρίς τύψεις, δήλωσα σε φίλη μου (λεχώνα που θηλάζει με άνεση το 2ο της παιδί) ότι απεχθάνομαι το θηλασμό, ότι σιχαίνομαι την ιδέα ότι όλη μέρα θα έχω ένα μωρό να μου 'μαντζαλιάζει" (αυτό το λέμε στην Κρήτη, δεν ξέρω αν είναι διεθνής ορολογία) τη θηλή μου, ότι λατρεύω τη διαδικασία πλυνε-αποστείρωσε μπουκάλι κλπ κλπ κλπ............Και όλα αυτά ενώ μένω πάνω-κάτω με τη μαμά μου και τα έχω όλα έτοιμα, πλυσίματα, σιδερώματα, φαγητό, τα πάντα!!!! Επίσης θηλάζω μόνο με ψευδοθηλές γιατί πονάω πολύ....

Μετά από όοοολα αυτά και πολλά άλλα που δε μπορώ να τα πω διαδικτυακώς γιατί θα με χωρίσει ο αγαπημένος μου και θα με αποκηρύξει η μανούλα μου, έχω να σου πω το εξής:

Πρώτον, ισχύει αυτό που άκουσα να λέει μια παιδίατρος: Για να καταφέρεις να θηλάσεις, πρέπει βασικά να ΜΗ σε ενδιαφέρει αν θα τα καταφέρεις...δηλαδή να είσαι χαλαρή, και ό,τι γίνει...το παιδί σου έχει ανάγκη ΠΡΩΤΑ εσένα και ΜΕΤΑ το γάλα σου....που σημαίνει ότι , αν έχει μια μανούλα με σπασμένα νεύρα που δε μπορεί να το απολαύσει, τι να το κάνει? Επίσης, είτε θηλάσεις λίγο, είτε αποκλειστικά, είτε όχι , θα είσαι η τέλεια μανούλα για το μωρό σου!!!

Εγώ από την αρχή έκανα μικτή διατροφή γιατί δεν άντεχα την ταλαιπωρία και το ξενύχτι και εδώ και 2 μέρες που είμαι καλύτερα, παλεύω για αποκλειστικό θηλασμό..μέχρι τώρα το στήθος μου δεν είχε αρκετό γάλα (έπρεπε σχεδόν να..καθήσω επάνω του για να βγάλει σταγόνες) και πάντα συμπληρώναμε...Από χτες το μεσημέρι όμως, κάτι έγινε, και έχω πολύ περισσότερα και ο μικρούλης χορταίνει χωρίς συμπλήρωμα!!! Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά εδώ και 2 μέρες παίρνω μαγιά μπύρας σε χάπι.....Αυτά είχα να σου πω....Φλυάρισα λίγο αλλά πραγματικά ξέρω πόσο άσχημα νιώθεις και ήθελα να σου πω ότι , είναι απόλυτα φυσιολογικά να πεις δεν αντέχω ...σημασία έχει να απολαμβάνουμε τα μωράκια μας τελικά και όχι να είμαστε σαν τις αλλοπαρμένες γιατί αυτές οι μέρες είναι μοναδικές και δε γυρίζουν πίσω....!!!!

SW8up3.png

Καλησπερα κοριτσια

Χαθηκα λιγο αλλα ηταν εδω η μαμα μου κ δεν εμπαινα!!

Εμεις παλευουμε να δουμε ποιο γαλα κανει στο μικρο γτ εχει πολλες γουλιες σχεδον σε καθε γευμα κ σε μεγαλες ποσοτητες κ κανει που κ που εμετους!!

Πηρε υποαλλεργικο ωστε να αποκλεισουμε το ενδεχομενο αλλεργιων κ επαθε δυσκοιλιοτητα το σταμτησαμε κ του πηραμε ενα βιολογικο κ εφτιαξε η δυσκοιλιοτητα αλλα συνεχιζει με τις γουλιες αυριο θα παρω 2η γνωμη απο παιδιατρο αν δω τι θα μου πει!!

Να μας τον ζυγισει κιολας να δουμε που εχει φτασει

Χθες πηρε κ την ευχη!!

Κατα τα αλλα ολα καλα εχει αρχισει να μας λεει αγκου μπου και ολα αυτα τα γλυκα λογακια σκαει κ γελακια αν κ μου φαινεται νωρις που τα κανει!!

Επισης μου βγαζει δακρυα ειναι φυσιολογικο? αυριο πρεπει να ρωτησω την γιατρο κ για αυτο!!

Το πρωι καποιες φορες κοιμαται κ καποιες οχι εχει μια μικρη γκρινια το βραδυ ομως εχει ξεκινησει να κοιμαται παραπανω ωρες..

χθες τον ταισα στις 12 κ ξανα εφαγε στις 5 κ μετα στις 9 οχι κ ασχημα αυτο το ενδιαμεσα να κοψει κ τι καλα στο κοσμο!!

Για αυτους τους θορυβους ηθελα να ρωτησω εμενα ειδκα τα πρωινα μουρμουριζει κανα μισαωρο πριν ξυπνησει ενω ολη την υπολοιπη μερα τπτ!!

LITTLE_STAR Να σου ζησει το μωρακι σου γερο κ καλοτυχο να ειναι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015...Γεννησε κοριτσάκι(3065)9/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3530gr)13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560gr)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610gr)19/01/2015

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3920gr)29/1/15

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png6/02/15

mommy!!! baby-bottle-icon.png Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

καλησπερα κοριτσια..εβαψα τα μαλλια επιτελους μετα απο σχεδον 1 χρονο χαλια ειχαν γινει..

καλλιοπη και εμενα λεει αγκου κτλ. και κανει χαμογελα και οταν του μιλαω και μουγκριζει οπως λες και το ματι του δακρυζει ..και οταν τον σηκωνω να ρευτει τιναζει ολο το κεφαλι και προσπαθει με τα ποδια του να ανεβει κατα πανω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Πως πάμε; Και σε εμάς το ξενύχτι καλά κρατεί. Calliope* τόσο μικρό μωράκι και κάνει όλα αυτά που λες; Εμένα ίσα που παρακολουθεί σιγά σιγά αντικείμενα. Να ρωτήσω σε ριλάξ έχετε αρχίσει να βάζετε τα μπεμπάκια σας ή όχι ακόμα; Εμείς έχουμε αύριο παιδίατρο και θα μας πει την πορεία μας. Ανυπομονώ να μας δώσει και το οκ για φουλ εξόδους αν και είπε ο καιρός θα χαλάσει. Little Star όσο πιο διακριτικά μπορώ θα σου προτείνω αφού έχεις γάλα κάνε λίγο υπομονή και θα βρείτε τους ρυθμούς σας είναι ακόμα πολύ μωρό το μπεμπάκι σου. Σιγά σιγά θα στρώσει το πράγμα. Βέβαια εσύ αποφασίζεις.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας!!!

Διαβασα τα νεα σας.Και μενα βγαζει κατι επιφωνηματα σαν να προσπαθει να μιλησει και ειδικα οταν την παμε στην αλλαξιερα της οπου και σημαινει "νερο"που της αρεσει.Πιανει το πορτ μπεμπε απο την ακρη και σηκωνει το κεφαλι για να σηκωθει.Πολυ γελιο.Αυτη η βδομαδα ακομα υπομονη και μετα ειπε ο παιδιατρος αφου θα σαραντισουμε θα σταματησω να τη ξυπναω τη νυχτα και οποτε ξυπνησει μονη της.Επιτελους!

Calliope αν δε βγαλεις ακρη δοκιμασε και το biolac 1.Εμας δεν μας εκανε προβλημα και αν και τα μωρακια δεν ειναι ολα το ιδιο δε χανεις κατι.Ελπιζω να καταληξετε γρηγορα σε καποιο.

Ριλαξ σκεφτομαι και εγω να παρω γιατι οταν ειναι ξυπνια της αρεσει πολυ να κοιταει τριγυρω!

Little Star ακουσες γνωμες οποτε δε θα επεκταθω.Απλα κοιτα να εισαι εσυ καλα ειτε θηλασεις ειτε οχι. Καλη μανουλα θα εισαι ετσι κ αλλιως.Εγω ελαττωσα τα γευματα απο το στηθος γιατι ηθελα να ξερω οτι παιρνει βαρος μιας και ημασταν λιγο πισω.Ενιωθα τυψεις στην αρχη και ακομα νιωθω αλλα θα το παλεψω.Δεν ειμαι η μονη.Τουλαχιστον τωρα παιρνει κανονικα βαρος και μου κοιμαται και περισσοτερες ωρες χωρις καθολου γκρινια.

ZpmAp3.png

Γεια σας!!!

Διαβασα τα νεα σας.Και μενα βγαζει κατι επιφωνηματα σαν να προσπαθει να μιλησει και ειδικα οταν την παμε στην αλλαξιερα της οπου και σημαινει "νερο"που της αρεσει.Πιανει το πορτ μπεμπε απο την ακρη και σηκωνει το κεφαλι για να σηκωθει.Πολυ γελιο.Αυτη η βδομαδα ακομα υπομονη και μετα ειπε ο παιδιατρος αφου θα σαραντισουμε θα σταματησω να τη ξυπναω τη νυχτα και οποτε ξυπνησει μονη της.Επιτελους!

Calliope αν δε βγαλεις ακρη δοκιμασε και το biolac 1.Εμας δεν μας εκανε προβλημα και αν και τα μωρακια δεν ειναι ολα το ιδιο δε χανεις κατι.Ελπιζω να καταληξετε γρηγορα σε καποιο.

Ριλαξ σκεφτομαι και εγω να παρω γιατι οταν ειναι ξυπνια της αρεσει πολυ να κοιταει τριγυρω!

Little Star ακουσες γνωμες οποτε δε θα επεκταθω.Απλα κοιτα να εισαι εσυ καλα ειτε θηλασεις ειτε οχι. Καλη μανουλα θα εισαι ετσι κ αλλιως.Εγω ελαττωσα τα γευματα απο το στηθος γιατι ηθελα να ξερω οτι παιρνει βαρος μιας και ημασταν λιγο πισω.Ενιωθα τυψεις στην αρχη και ακομα νιωθω αλλα θα το παλεψω.Δεν ειμαι η μονη.Τουλαχιστον τωρα παιρνει κανονικα βαρος και μου κοιμαται και περισσοτερες ωρες χωρις καθολου γκρινια.

Αν σου πω οτι διαβασα καλες κριτικες για το biolac 1 το πηρα αυτο δινω τωρα αλλα δυστυχωσ κ αυτο το βγαζει συνεχεια κ περισσοτερες φορες θα δουμε αυριο θα παω στην γιατρο να δουμε τι θα γινει..

Εγω ριλαξ εχω που ειναι κουνια καθεται αλλα για λιγο!!

Γενικα εμενα κοιμαται ξυνπαει κ οταν ξυπναει ειναι για να γκρινιαξει η για να φαει ελαχιστα καθεται για να ασχοληθουμε μαζι του!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Eμας καμια γουλιτσα βγαζει οταν παρατρωει.

Παντως τα δακρυα ειναι φυσιολογικα τωρα. Εγω παρατηρησα σημερα οτι με κοιτουσε στα ματια και ας ημουν σε καποια αποσταση χωρις να αληθωριζει.Αρχισε να εστιαζει ισως.Μου εκανε εντυπωση.

ZpmAp3.png

3340 γεννηθηκε ο μικρος..κοριτσια το παλευω ακομα,τη μερα ειναι αγγελουδι,κοιμαται διωρα τριωρα,τοβραδυ ενω τρωει κ μετα κοιμαται πανω μου,οταν τονβαζω καλαθουνα ξυπνα,γκρινιαζει κλπ..να φταινε τα αλλαγματα πανας με νερακι;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...