Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα,,γεννησα το σαββατο το αγορι μου κ θηλαζουμε αποκλειστικα..οι θηλες καθε φορα στην αρχη με πεθαινουν..γινεται τοσο μικρο να εχει κολικους;σφιγεται κ κοκκινιζει και νευριαζει..οσο για τα γευματα,το αφηνω οσο θελει,μρτα πεφτει ξερο κ τις δυο τελευταιες μερες μετα απομισηωρα ξυπνα και ξαναορμαει στο στηθος οπου θα ξαναγινουν τα ιδια..γιατι;;;κ κατι ακομα,ποτε το αλλαζετε;πριν φαει,αμεσως μετα η πιο μετα;το αλλαζω λιγο μετα το γευμα..δλδ καθε 3 με 4 ωρες,αλλα χτες κ σημετα πχ που εκανεγευματα ανα μιση με μιαωρα δεν το αλλαζα...κανω λαθος;

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εμεις σημερα κλεινουμε 1 μηνα!Βρε κοριτσια πως περασε?????Νομιζω πως εχθες βγηκα απο το μαιευτηριο...πως περναει ετσι ο καιρος???

Αποψε ειχαμε ηρεμο βραδυ,βεβαια το ξενυχτι μου το εριξα αλλα δεν με πειραζει γιατι ηταν ηρεμος,δεν γκρινιαζε-εκλαιγε,απλα ξυπναγε για να φαει!

Οχι Καλλιοπη μου,σταδιακα εκοβε τα νυχτερινα γευματα και στο τελος το εκανε 12ωρο,μακαρι να γινει ετσι και τωρα, ειναι το ιδανικο!

ravt εχεις δικιο.Το γνωριζω οτι το καλυτερο ειναι το νοσοκομειακο,αλλα επειδη το νοικιαζουν 40 ευρω το μηνα και επειδη δεν δουλευω και κατα βαση ειμαι σπιτι με τα παιδια ειπα να μην το νοικιασω για 2-3 φορες το μηνα που θα χρειαστει να αντλησω και οτι θα βολευτω με αυτο που εχω απο το προηγουμενο παιδι. Η αληθεια ειναι ομως οτι εχω αρχισει να το σκεφτομαι.

Και εγω πιστευω πως ευθυνεται το θηλαστρο,γιατι αν δεν ειχα παραγωγη θα μου το εδειχνε ο μικρος.Εiχα αγορασει αυτο:http://www.skroutz.gr/s/2192635/Medela-Mini-Electric.html

Να σε ρωτησω κατι?Εσυ εχεις νοικιασει νοσοκομειακο ή εχεις αγορασει καποιο?Γιατι εχω ακουσει οτι αυτα τα απλα που αγοραζουμε δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε καθημερινα γιατι μειωνουν την παραγωγη.Ξερεις αν ισχυει?

Καλησπέρα!!

Χρησιμοποιώ το swing της medela και στη δική μου περίπτωαη κάνει εξαιρετική δουλειά! Θηλάζω κανονικά τον μπέμπη πλην των δυο γευματων που βγαζω με το θηλαστρο μιας και ειμαι δουλεια κι εκεινου του τα δινουν οι γιαγιαδες με μπιμπερο (της medela με τη θηλη calma επισης ειμαι πολυ ικανοποιημενη)

Το θηλαστρο δεν μειωνει την παραγωγη εφοσον δεν αντικαθιστα το θηλασμο αλλα λειτουργει συμπληρωματικα. Βοηθα στο αδειασμα του στηθους και αρα στην αποφυγη μαστιτιδας και βεβαια βοηθα τις εργαζομενες μαμαδες να παμε στη δουλεια και να θηλαζουμε αποκλειστικα!

tt1b1872.aspx

Γεια σας και απο μενα,,γεννησα το σαββατο το αγορι μου κ θηλαζουμε αποκλειστικα..οι θηλες καθε φορα στην αρχη με πεθαινουν..γινεται τοσο μικρο να εχει κολικους;σφιγεται κ κοκκινιζει και νευριαζει..οσο για τα γευματα,το αφηνω οσο θελει,μρτα πεφτει ξερο κ τις δυο τελευταιες μερες μετα απομισηωρα ξυπνα και ξαναορμαει στο στηθος οπου θα ξαναγινουν τα ιδια..γιατι;;;κ κατι ακομα,ποτε το αλλαζετε;πριν φαει,αμεσως μετα η πιο μετα;το αλλαζω λιγο μετα το γευμα..δλδ καθε 3 με 4 ωρες,αλλα χτες κ σημετα πχ που εκανεγευματα ανα μιση με μιαωρα δεν το αλλαζα...κανω λαθος;

Να σου ζησει!!

Καταρχην ψυχραιμια, διαισθανομαι και συναισθανομαι την αγωνια και το αγχος σου, σιγα σιγα ολα θα μπουν σε σειρα!!

Καταρχην για τις θηλες: καλο πλυσιμο με νερο και σαπουνι και προσωπικα με εσωσε η celestoderm την οποια εβαζα στις θηλες για να σκληρυνουν. Επιπλεον βοηθα πολυ η επαλειψη με το γαλα σου μετα το θηλασμο!

Ο θηλασμος για εμενα λειτουργησε καλα με επιμονη και υπομονη. Ζητα παλι στηθος γιατι δεν εχει χορτασει- οταν αποκοιμιεται ξεκινα πατουσακια, μαγουλακια, ρεψτον, εγω μεχρι και πανα του αλλαζω για να ξυπναει και συνεχιζουμε! Φυσικα θα υπαρξουν μερες που θα ζηταει συχνα στηθος, τα μωρα αναπτυσσονται και ζητουν τροφη- αναλογα με το αλμα αναπτυξης ζητανε περιςςοτερη η λιγοτερη τροφη.

Τελος, τον αλλαζω πριν καθε γευμα για να αποφυγω ανακατωσουρα του στομαχιου του μετα το γευμα, και οπως σου ειπα καποιες φορες ενδιαμεσα στο γευμα. Φυσικα τον αλλαζω και οταν ακουω να αεριζεται!

Ολα σωστα τα κανεις, καθε μωρο και καθε μανουλα εχουν το ρυθμο τους! Οτι χρειαστεις μας λες!!

tt1b1872.aspx

Καλησπέρα!!

Χρησιμοποιώ το swing της medela και στη δική μου περίπτωαη κάνει εξαιρετική δουλειά! Θηλάζω κανονικά τον μπέμπη πλην των δυο γευματων που βγαζω με το θηλαστρο μιας και ειμαι δουλεια κι εκεινου του τα δινουν οι γιαγιαδες με μπιμπερο (της medela με τη θηλη calma επισης ειμαι πολυ ικανοποιημενη)

Το θηλαστρο δεν μειωνει την παραγωγη εφοσον δεν αντικαθιστα το θηλασμο αλλα λειτουργει συμπληρωματικα. Βοηθα στο αδειασμα του στηθους και αρα στην αποφυγη μαστιτιδας και βεβαια βοηθα τις εργαζομενες μαμαδες να παμε στη δουλεια και να θηλαζουμε αποκλειστικα!

Καλησπερα!

Ακριβως τις ιδιες πληροφοριες εχω και εγω για το θηλαστρο αλλα υπαρχουν κι αλλες κοπελες που υποστηριζουν οτι μονο το νοσοκομειακο αυξανει την παραγωγη και δεν την μειωνει.Δεν ξερω τι ισχυει στην πραγματικοτητα:rolleyes:

Θελω να βρω μια λυση,γιατι σκεφτομαι αν πανε ολα καλα και συνεχιστει ο θηλασμος να κανω τραπεζα γαλακτος ωστε να του δινω απο το δικο μου για καποιο διαστημα οταν θα σταματησει να θηλαζει.

Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Να σου ζησει!!!!

Αν σε πονανε οι θηλες κατα την διαρκεια του θηλασμου σημαινει πως δεν εχει πιασει το μωρο καλα την θηλη οποτε με το μικρο σου δαχτυλακι πρεπει να βγαλεις την θηλη και να τον ξαναβαλεις στο στηθος,αν σε πονανε μονο στην αρχη ισως ειναι μεχρι να την πιασει σωστα.Αυτο που εκανα εγω και με βοηθησε πολυ ηταν το εξης:μολις τελειωνε ο θηλασμος,απλωνα λιγο γαλα πανω στις θηλες και αφηνα το στηθος χωρις σουτιεν μεχρι να ρεφτει ο μικρος,με αυτον τον τροπο και αποστειρωνεται η περιοχη αλλα και γατρευεται τυχον πληγη.

Ενας σωστος θηλασμος κραταει περιπου 10 λεπτα,ομως τωρα στην αρχη τα μωρα καθονται αρκετες ωρες στο στηθος και με αυτο τον τροπο φτιαχνει την παραγωγη του.Μην του το αρνείσαι οταν στο ζηταει.Απο την εμπειρια μου σου λεω οτι θελει λιγο υπομονη αλλα στο τελος ολα γινονται πολυ ευκολα!

Για την αλλαγη της πανας εγω τον αλλαζω παντα πριν απο καθε γευμα,γιατι μετα συνηθως θελει να κοιμηθει και με την αλλαγη εκνευριζεται,αν κανει συχνοτερα γευματα τον αλλαζω καθε τρεις ωρες εκτις αν δω νωριτερα πως ειναι λερωμενος.Αν δεις πως κοιμαται κατα την διαρκεια του θηλασμου(πολυ πιθανον, γιατι ειναι μικρα ακομα και κουραζονται),οπως σου ειπε και η cookie mother χαιδευε λιγο εντονα πατουσακια,εμενα με βοηθαει πολυ και ο λοβος του αυτιου.

Ελπιζω να σε βοηθησα!Να σου ζησει και παλι!

Διαφημίσεις

Να σου ζησει!!!!!!!!! Γερό και τυχερο!!!Οσων αφορα το θηλασμο συμφωνω με οτι σου ειπαν τα κοριτσια, κολικους δεν νομιζω οτι παρουσιαζουν τοσο νωρις αλλα δεν ξερω κιολας.Στο στηθος καθεται και μενα με τις ωρες και ας μη θηλαζω αποκλειστικα.Επισης παρατηρησα οτι ηρεμει και απο τους κολικους ετσι.Και αν κοιμηθει κλασσικα ξεκιναει το γαργαλητο η της βγαζω τα ποδαρακια εξω.Οσο για το αλλαγμα αναλογα την καθε μανουλα.Εγω το αλλαζω πριν φαει μονο αν ειναι λερωμενο η αν κοιμαται για να καταφερω να την ξυπνησω (ειναι και θεμα μωρου εμενα και να νυσταζει μετα το φαγητο την ευχαριστει πολυ το νερο,ακομα και απο κολικους να ποναει με το που την βαζουμε στην αλλαξιερα στο μπανιο ηρεμει).Ειναι φορες που την αλλαζω και ενδιαμεσα του φαγητου γιατι συνηθιζει να τα κανει ενω τρωει και μετα σταματαει να τρωει επειδη την ενοχλει που ειναι λερωμενη.Μπανακι κλασσικα το βραδυ για να το συνδυασει στη πορεια με τον βραδυνο υπνο.Μαμ κακα και νανι!:D

Να σου ζησει και παλι!!!

ZpmAp3.png

Καλημερααα!

Μιας και κοιμαται ας προλαβω να γραψω τιποτα χαχα!

Λοιπον οι εξετασεις που κανανε στη μικρη οσο ημασταν νοσοκομειο για το ασβεστιο ηταν απολυτως φυσιολογικες.Παρολα αυτα το ινστιτουτο του παιδιου δεν μπορεσε να παρει δειγμα απο τη μικρη μας και ετσι ζητησε δειγμα εκ νεου.Πηραμε λοιπον με τον παιδιατρο για να τους το στειλουμε και στειλαμε υπολοιπο και εδω σε ενα μικροβιολογικο για να δουμε και το ασβεστιο της αν συνεχιζει να ειναι ενταξει.Το αποτελεσμα του ασβεστιου ηταν σουπερ αλλα ηταν υψηλα ο θυροειδης της.Ετσι λοιπον πηραμε και τριτο δειγμα (γκρρρ) για να παει σε αλλο κεντρο και να δουμε.Βγηκε επισης υψηλος.Ετσι καλεσαμε στο ινστιτουτο και ρωτησαμε πως βγηκαν τα δικα τους αποτελεσματα και μας ειπαν οτι ειναι απολυτως φυσιολογικα.Με λιγα λογια να σας ενημερωσω οτι στα νεογνα εως δυο μηνων ο θυροειδης μπορει να ειναι ανεβασμενος ενω η tsh φυσιολογικη.Αν σας τυχει μη τρομαξετε.

Επισης ανοιξαμε τις τρυπουλες στα μπιμπερο και τωρα τρωμε καλυτερα και οδευουμε στο επιθυμητο βαρος.Αρα εφταιγαν οι πιπιλες που δε μπορουσε να τραβηξει η καημενη και προφανως την εβαζα εγω στο στηθος στην αρχη κουραζοταν απο κει κ μετα κουραζοταν και απο τα μπιμπερο και τα παραταγε.

Κατα τα αλλα σουπερ.Ζωηρεψε, ξεσκεπαζεται τη νυχτα (μαλλον ειναι η ωρα του υπνοσακου μου φαινεται), τη βαζεις στο πλαι και τη βρισκεις ανασκελα.Κραταει το κεφαλακι της ορθιο,θελει να κοιταει συνεχεια τριγυρω,χαμογελαει και μας τρελαινει.Τελεια!!

ZpmAp3.png

Καλημερααα!

Μιας και κοιμαται ας προλαβω να γραψω τιποτα χαχα!

Λοιπον οι εξετασεις που κανανε στη μικρη οσο ημασταν νοσοκομειο για το ασβεστιο ηταν απολυτως φυσιολογικες.Παρολα αυτα το ινστιτουτο του παιδιου δεν μπορεσε να παρει δειγμα απο τη μικρη μας και ετσι ζητησε δειγμα εκ νεου.Πηραμε λοιπον με τον παιδιατρο για να τους το στειλουμε και στειλαμε υπολοιπο και εδω σε ενα μικροβιολογικο για να δουμε και το ασβεστιο της αν συνεχιζει να ειναι ενταξει.Το αποτελεσμα του ασβεστιου ηταν σουπερ αλλα ηταν υψηλα ο θυροειδης της.Ετσι λοιπον πηραμε και τριτο δειγμα (γκρρρ) για να παει σε αλλο κεντρο και να δουμε.Βγηκε επισης υψηλος.Ετσι καλεσαμε στο ινστιτουτο και ρωτησαμε πως βγηκαν τα δικα τους αποτελεσματα και μας ειπαν οτι ειναι απολυτως φυσιολογικα.Με λιγα λογια να σας ενημερωσω οτι στα νεογνα εως δυο μηνων ο θυροειδης μπορει να ειναι ανεβασμενος ενω η tsh φυσιολογικη.Αν σας τυχει μη τρομαξετε.

Επισης ανοιξαμε τις τρυπουλες στα μπιμπερο και τωρα τρωμε καλυτερα και οδευουμε στο επιθυμητο βαρος.Αρα εφταιγαν οι πιπιλες που δε μπορουσε να τραβηξει η καημενη και προφανως την εβαζα εγω στο στηθος στην αρχη κουραζοταν απο κει κ μετα κουραζοταν και απο τα μπιμπερο και τα παραταγε.

Κατα τα αλλα σουπερ.Ζωηρεψε, ξεσκεπαζεται τη νυχτα (μαλλον ειναι η ωρα του υπνοσακου μου φαινεται), τη βαζεις στο πλαι και τη βρισκεις ανασκελα.Κραταει το κεφαλακι της ορθιο,θελει να κοιταει συνεχεια τριγυρω,χαμογελαει και μας τρελαινει.Τελεια!!

Να σε ρωτήσω πόσες φορές την εβδομάδα κάνετε μπάνιο; Εμείς γύρω στις 4 λες να κάνω χαζομάρα και να πρέπει κάθε μέρα; Απλά σκέφτομαι δεν πάει σε οικοδομή να λερώνεται για κάθε μέρα. Και δεν είναι νωρίς να μπαίνουν στην ρουτίνα του βραδυνού μπάνιου ή τα νομίζω λάθος; Επίσης τι αφρόλουτρο χρησιμοποιείτε; Εγώ έχω αγοράσει της frezyderm. Και κάτι εξίσου σημαντικό έχετε αρχίσει την χρήση του μπανιερού ή είναι ακόμα νωρίς;

Να ζήσουν τα μωράκια στις νέες μανούλες κιόλας. Γερά και τυχερά να είναι.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να σε ρωτήσω πόσες φορές την εβδομάδα κάνετε μπάνιο; Εμείς γύρω στις 4 λες να κάνω χαζομάρα και να πρέπει κάθε μέρα; Απλά σκέφτομαι δεν πάει σε οικοδομή να λερώνεται για κάθε μέρα. Και δεν είναι νωρίς να μπαίνουν στην ρουτίνα του βραδυνού μπάνιου ή τα νομίζω λάθος; Επίσης τι αφρόλουτρο χρησιμοποιείτε; Εγώ έχω αγοράσει της frezyderm. Και κάτι εξίσου σημαντικό έχετε αρχίσει την χρήση του μπανιερού ή είναι ακόμα νωρίς;

Να ζήσουν τα μωράκια στις νέες μανούλες κιόλας. Γερά και τυχερά να είναι.

Ξεκινησαμε με μπανιο καθε βραδυ αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το τηρουμε καθε βραδυ.Οντως υπερβολικο μας φανηκε και εμας το καθε μερα.Αφρολουτρο εχουμε το biolane γιατι κοστιζει μονο 8 ευρω και μυριζει υπεροχαααα.Ειναι αφρολουτρο και σαμπουαν μαζι.Σκεφτομαι να το παιρνω και για μας χαχα.Της frezyderm ειναι καλα αλλα πανακριβα.Πηρα μονο την κρεμα συγκαματος αυτης της εταιρειας που ειναι πολυ καλη.Στο μπανιερακι την βαλαμε ενα βραδυ αλλα τρομαξε.Ισως βαλαμε πολυ νερο μεσα.Οπου να ναι ομως θα της το καθιερωσουμε γιατι δε χωραει πλεον καλα στον νιπτηρα.Ειναι και χαμηλος εμας!!

ZpmAp3.png

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα αφήνετε τα μωράκια σας να κοιμούντε όσο θέλουν και όποτε ξυπνήσουν από μόνα τους ή τα ξυπνάτε ανά τακτά διαστήματα για να φάνε;

Rock me: Να σε ρωτήσω για συγκάματα η sudocrem δεν είναι καλή;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα αφήνετε τα μωράκια σας να κοιμούντε όσο θέλουν και όποτε ξυπνήσουν από μόνα τους ή τα ξυπνάτε ανά τακτά διαστήματα για να φάνε;

Rock me: Να σε ρωτήσω για συγκάματα η sudocrem δεν είναι καλή;

Μεχρι τα μωρακια να σαραντισουν μου ειπαν πρεπει οπωσδηποτε να τα ξυπναμε για το γαλα τους.Ανα 4ωρο οσα πινουν ξενο και ανα 3ωρο οσα θηλαζουν.Η sudocream ειναι πολυ καλη αλλα μου ειπε η φαρμακοποιος οτι επειδη ειναι βαρια καλυτερα να χρησιμοποιειται σε βαρυ εγκαυμα του μωρου και οχι με το παραμικρο και οχι σε καθημερινη βαση.

ZpmAp3.png

Τυχερή είσαι, εμένα δυστυχώς μου τις έδωσαν στο μαιευτήριο μολις τους είπα οτι ποναω και εκτοτε θηλάζω μόνο μ αυτες.... αν το είχα παλέψει τοτε, θα ηταν ολα πολυ πιο ευκολα.... χτες τη νυχτα επανηλθαν δυναμικα σε χρήση γιατί έκλαιγα γοερα απ τους πονους........ενιωσα οτι ηττήθηκα και οτι του στερω την άμεση επαφή μαζί μου αλλά η επόμενη λύση θα ήταν να κοψω τελείως το θηλασμό. ....
Κορίτσια καλησπερα!!

Εχω σημαντική ερώτηση!! Τα μωράκια σας κάνουν θορύβους όταν τρώνε- αράζουν- κοιμούνται; Ο μπέμπης μου μουγκρίζει, τεντώνεται και βγαζει ήχους- φωνούλες, ένας χαμός! Αναρωτιέμαι εάν ετσι κάνουν ολα τα μωράκια η αν πρεπει να το ψάξω περαιτέρω με τον παιδίατρο του!

Σας φιλωωωω

και εμενα στο μαιευτηριο μου εδωσαν ψευδοθηλες γιατι δεν επιανε και τωρα θηλαζει μονο με αυτες..

και εμενα κανει θορυβους οταν τρωει μπορει να μουγκριζει και οταν κοιμαται..τωρα στιριζει ορθιο το κεφαλι του οταν τον εχω ορθιο να ρευτει τιναζεται συνεχεια κατα πισω και χαμογελαει οταν του μιλαω οχι οπως πριν ασυνιδειτα..

απο πανες και εμενα το νουμερο 2 φοραει εδω και μια εβδομαδα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα..τι κανετε?χθες πηγαμε παιδιατρο ειμαι πολυ περηφανη σε 15 μερες εβαλε 800γρ με αποκλειστικο θηλασμο..ειναι 4750 κιλα και 58 εκατοστα..καναμε και το πρωτο μας εμβολιο ποσιμο ηταν ..επομενο ραντεβου 30/3 για εμβολιο..ο μπεμπης μου μεγαλωνει πολυ τα πρωτα ρουχακια του μυκριναν ..απο τροφες εγω τρωω τα παντα εκτος απο οσπρια που δεν μου αρεσουν ετσι κι αλλιως..θελω να βαψω τα μαλλια μου γιατι ειναι χαλια μισα καστανα μισα κοκκινα εχω να τα βαψω απο πριν την εγκυμοσυνη αλλοι λενε κανει αλλοι οχι θα τα βαψω λιγο πιο κατω απο τη ριζα ..εσεις τα βαφετε?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα..τι κανετε?χθες πηγαμε παιδιατρο ειμαι πολυ περηφανη σε 15 μερες εβαλε 800γρ με αποκλειστικο θηλασμο..ειναι 4750 κιλα και 58 εκατοστα..καναμε και το πρωτο μας εμβολιο ποσιμο ηταν ..επομενο ραντεβου 30/3 για εμβολιο..ο μπεμπης μου μεγαλωνει πολυ τα πρωτα ρουχακια του μυκριναν ..απο τροφες εγω τρωω τα παντα εκτος απο οσπρια που δεν μου αρεσουν ετσι κι αλλιως..θελω να βαψω τα μαλλια μου γιατι ειναι χαλια μισα καστανα μισα κοκκινα εχω να τα βαψω απο πριν την εγκυμοσυνη αλλοι λενε κανει αλλοι οχι θα τα βαψω λιγο πιο κατω απο τη ριζα ..εσεις τα βαφετε?

Eγω τα εβαψα κανονικα πριν 2 μερες.Ειχα ρωτησει τη μαια και μου ειπε να τα βαψω κανονικα.Δεν υπαρχει τεκμηριωμενη ερευνα οτι μπορει να επηρεαζουν καπου.Παρολα αυτα βεβαια για να ειμαι σιγουρη τα εβαψα με το που θηλασα οποτε για 2 ωρες μετα δεν την εβαλα στο στηθος.

ZpmAp3.png

Γεια και απο μενα κοριτσια!Ο μικρος ειναι πολυ φαγανας, δεν εξηγειται αλλιως...κλεινουμε 2ωρα πανω στο στηθος μεχρι να αποκοιμηθει...απαλευτο...

Οσο για τον υπνο,η παιδιατρος μας ειπε να τον ξυπναμε την ημερα το αργοτερο 3ωρο ΜΕΤΑ το ΤΕΛΟΣ του προηγουμενου γευματος (και οχι την αρχη,εξαλου με τα 2ωρα πανω μου, θα επρεπε να τον θηλαζω Non stop!!) και τη νυχτα να τον αφηνουμε και παραπανω πχ 3μισι ωρες ειναι οκ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...