Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Eχε το νου σου να μην ειναι ανησυχο το μωρο οταν μπαινει στηθος.Ετσι με ποναει και μενα ενω οταν ειναι ηρεμα πιανουν ευκολα.Εμενα τις ψευδοθηλες δεν τις ηθελε καθολου.

Τυχερή είσαι, εμένα δυστυχώς μου τις έδωσαν στο μαιευτήριο μολις τους είπα οτι ποναω και εκτοτε θηλάζω μόνο μ αυτες.... αν το είχα παλέψει τοτε, θα ηταν ολα πολυ πιο ευκολα.... χτες τη νυχτα επανηλθαν δυναμικα σε χρήση γιατί έκλαιγα γοερα απ τους πονους........ενιωσα οτι ηττήθηκα και οτι του στερω την άμεση επαφή μαζί μου αλλά η επόμενη λύση θα ήταν να κοψω τελείως το θηλασμό. ....

SW8up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στην παρέα! Εμείς είμαστε μια χαρά! Κοιμόμαστε σχετικά καλά το βράδυ, πονάμε σχετικά λίγο και η μαμά έχει συνέλθει πλήρως απ τον τοκετό, με τις προηγούμενες μέρες να είναι πολύ δύσκολες καθώς υπέφερα από τρομερούς πόνους στα χέρια και τα γόνατα. Όταν επανέρχεσαι σε φουλ ρυθμούς μετά από 2 μήνες ακινησίας, αυτά συμβαίνουν.

Σχετικά με τον θηλασμό και τις τροφές μας, ο παιδίατρος μου είχε πει να μην τρώω όσπρια, τσιγαριστά φαγητά, λαδερά και τηγανιτά. Επίσης βαριά λαχανικά (μπρόκολο-κουνουπίδι). Θεωρεί πως όταν υπάρχουν φαγητά που δυσκολεύουν τους ενήλικες (σκεφτείτε πως είστε ημέρα που τρώτε όσπρια ή λουκάνικα πχ) στην πέψη, επηρεάζουν εις διπλούν το μωρό. Λογικό. Αν εγώ υποφέρω να χωνέψω κάποια τροφή, πως να σκεφτώ πως δεν θα επηρεαστεί το μωρό;

Επίσης δεν πίνω τον λατρεμένο μου καφέ για να μη ρισκάρω αυπνίες του μωρού, όπως και αναψυκτικά τύπου κόλα για τον ίδιο λόγο. Από σοκολάτα ελάχιστα πράγματα επίσης επειδή περιέχει καφεϊνη.

Ο θηλασμός για εμάς οδεύει προς το τέλος του, καθώς πλέον προσφέρω 3 φορές τη μέρα στήθος αλλά ο μικρός δεν κάθεται σε αυτό πάνω από 5 -7 λεπτά. Δεν το νιώθω πρησμένο ή βαρύ οπότε ελπίζω μειώνοντας σταδιακά γεύματα, θα καταφέρω να αποθηλάσω ομαλά, χωρίς χάπια.

Πάνες φοράμε ακόμα το ν.1 στις babylino ενώ το 1 των pampers μέχρι πριν 2 εβδομάδες μας ήταν αρκετά φαρδύ ακόμα.

Από γάλα πίνει πλέον 120μλ ανά γεύμα αλλά έχουμε γουλίτσες αν δεν ρευτεί 3 φορές μέχρι να τελειώσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εμας εχει προηγηθει ενα ακομα δυσκολο βραδυ,κοιμηθηκα ελαχιστα μιας και ο μικρος μου ειχε κολικους...τον λυπομουν τον καημενουλη μου που ποναγε και δεν μπορουσα να κανω τιποτα...τον εβαζα λιγο στο στηθος και καπως ανακουφιζοταν.Το πρωι πηρα την παιδιατρο και μου προτινε να παρω μαραθο και να του φτιαξω αφεψιμα,του εδωσα του απογευμα και ελπιζω να τον ανακουφισει λιγο...Ας ελπισουμε πως αποψε θα κοιμηθουμε λιγο...

Απο φαγητα μου ειπε να μην τρωω οσπρια,πολλα λαχανικα και καθολου κουπιδια,λαχανα,απο σοκολατες κτλ μου ειπε να τρωω αλλα να μην το παρακανω,και γενικα αν δω οτι τρωω κατι και με πειραζει να μην το ξαναφαω,ας πουμε προχθες εφαγα σπανακορυζο και ποναγε πολυ ο μικρουλης μου οποτε το σπανακι αποριπτεται...

Πριν λιγο πηγα εναν περιπατο με τον αντρα μου για μιση ωριτσα και μου κρατησε τα παιδια η μητερα μου και ο μικρος κλαψουριζε συνεχεια και μολις επεστρεψα ηρεμισε.

Απο πανες πριν λιγο φορεσαμε την τελευταια πανα Νο1 και στην επομενη αλλαγη θα του βαλω το Νο2,ελπιζω να μην εχουμε διαρροες...

Κοριτσια εχω θεμα με το θηλαστρο...Πριν αρκετο καιρο επρεπε να παω στο γυναικολογο μου και το χρησιμοποιησα ωστε να αφησω γευμα στο μικρο και βγαλε ελαχιστο γαλα,το ειπα στο γιατρο μου και μου ειπε οτι μειωνεται το γαλα και σε λιγο θα κοπει,στεναχωρηθηκα πολυ αλλα λεω θα τον βαζω στο στηθος κι αν κατι δεν παει καλα θα φανει οταν το ζυγιζω.Τον ζυγιζα με πολυ φοβο οτι δεν θα εχει παρει τα απαραιτητα γραμμαρια,ομως αυτος παντα περνει πολυ περισσοτερα απο οτι μου εχει η γιατρος,οποτε αναθαρεψα.Την Κυριακη ηθελα να παω σε μια υποχρεωση το χρησιμοποιησα παλι και εβγαλα ελαχιστο,ομως το μωρο τρωει κανονικα,χορταινει και ειμαι πολυ ικανοποιημενη με το βαρος του οποτε φταιει το θηλαστρο.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καποιες στιγμες που πρεπει να απομακρυνθω απο το μικρο,πχ μολις σαραντισω θα πρεπει να παω παλι στον γυναικολογο μου,τοτε τι κανω????Πως θα φυγω????

Το είχα τονίσει πριν μήνες. Στην κόρη μου είχα αγοράσει το mini electric της medela. Άχρηστο. 10-20 μλ όση ώρα κι αν έκανα άντληση. Πίστεψα κι εγώ οτι δεν έχω γάλα (η μικρή δεν έπιανε ούτε την ψευτοθηλή) και ζήτησα χάπια να κοπεί το γάλα.

Έπειτα ενημερώθηκα σχετικά και καθοδήγησα την συνυφάδα μου επί του θέματος. Όταν γέννησε της νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο και πράγματι αυτό ήταν η λύση.

Τώρα στον μπέμπη, μόλις βγήκα απ το νοσοκομείο νοικιάσαμε νοσοκομειακό και όντως έβγαζα σεβαστή ποσότητα.

Άρα ας το ξαναπώ. Μην αγοράζετε θήλαστρο, νοικιάστε νοσοκομειακό. Μόνο αυτά έχουν την απαιτούμενη ισχύ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εμας εχει προηγηθει ενα ακομα δυσκολο βραδυ,κοιμηθηκα ελαχιστα μιας και ο μικρος μου ειχε κολικους...τον λυπομουν τον καημενουλη μου που ποναγε και δεν μπορουσα να κανω τιποτα...τον εβαζα λιγο στο στηθος και καπως ανακουφιζοταν.Το πρωι πηρα την παιδιατρο και μου προτινε να παρω μαραθο και να του φτιαξω αφεψιμα,του εδωσα του απογευμα και ελπιζω να τον ανακουφισει λιγο...Ας ελπισουμε πως αποψε θα κοιμηθουμε λιγο...

Απο φαγητα μου ειπε να μην τρωω οσπρια,πολλα λαχανικα και καθολου κουπιδια,λαχανα,απο σοκολατες κτλ μου ειπε να τρωω αλλα να μην το παρακανω,και γενικα αν δω οτι τρωω κατι και με πειραζει να μην το ξαναφαω,ας πουμε προχθες εφαγα σπανακορυζο και ποναγε πολυ ο μικρουλης μου οποτε το σπανακι αποριπτεται...

Πριν λιγο πηγα εναν περιπατο με τον αντρα μου για μιση ωριτσα και μου κρατησε τα παιδια η μητερα μου και ο μικρος κλαψουριζε συνεχεια και μολις επεστρεψα ηρεμισε.

Απο πανες πριν λιγο φορεσαμε την τελευταια πανα Νο1 και στην επομενη αλλαγη θα του βαλω το Νο2,ελπιζω να μην εχουμε διαρροες...

Κοριτσια εχω θεμα με το θηλαστρο...Πριν αρκετο καιρο επρεπε να παω στο γυναικολογο μου και το χρησιμοποιησα ωστε να αφησω γευμα στο μικρο και βγαλε ελαχιστο γαλα,το ειπα στο γιατρο μου και μου ειπε οτι μειωνεται το γαλα και σε λιγο θα κοπει,στεναχωρηθηκα πολυ αλλα λεω θα τον βαζω στο στηθος κι αν κατι δεν παει καλα θα φανει οταν το ζυγιζω.Τον ζυγιζα με πολυ φοβο οτι δεν θα εχει παρει τα απαραιτητα γραμμαρια,ομως αυτος παντα περνει πολυ περισσοτερα απο οτι μου εχει η γιατρος,οποτε αναθαρεψα.Την Κυριακη ηθελα να παω σε μια υποχρεωση το χρησιμοποιησα παλι και εβγαλα ελαχιστο,ομως το μωρο τρωει κανονικα,χορταινει και ειμαι πολυ ικανοποιημενη με το βαρος του οποτε φταιει το θηλαστρο.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καποιες στιγμες που πρεπει να απομακρυνθω απο το μικρο,πχ μολις σαραντισω θα πρεπει να παω παλι στον γυναικολογο μου,τοτε τι κανω????Πως θα φυγω????

Αναρωτιέμαι μήπως εχει να κανει με το θηλαστρο, ποιο χρησιμοποιεις;

Επίσης χρειάζεται και το στήθος να εξοικειωθεί με την διαδικασία αντλησης. Προτείνω να ξεκινήσεις καθημερινά αντλήσεις ενα δεκάλεπτο απο το κάθε στήθος ώστε να αντλείς όλο και περισσότερο γαλα. Φυσικά οτι αντλείς θα το φυλάς στα ειδικά σακουλάκια στην κατάψυξη για να φτιάξεις την δίκη σου τράπεζα γάλατος για όποτε θες να ξεπορτιζεις ;) εγω ετσι έκανα απο τη δεύτερη μερα που γέννησα και παει περιφημα!

tt1b1872.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερα!!

Εχω σημαντική ερώτηση!! Τα μωράκια σας κάνουν θορύβους όταν τρώνε- αράζουν- κοιμούνται; Ο μπέμπης μου μουγκρίζει, τεντώνεται και βγαζει ήχους- φωνούλες, ένας χαμός! Αναρωτιέμαι εάν ετσι κάνουν ολα τα μωράκια η αν πρεπει να το ψάξω περαιτέρω με τον παιδίατρο του!

Σας φιλωωωω

tt1b1872.aspx

Κορίτσια καλησπερα!!

Εχω σημαντική ερώτηση!! Τα μωράκια σας κάνουν θορύβους όταν τρώνε- αράζουν- κοιμούνται; Ο μπέμπης μου μουγκρίζει, τεντώνεται και βγαζει ήχους- φωνούλες, ένας χαμός! Αναρωτιέμαι εάν ετσι κάνουν ολα τα μωράκια η αν πρεπει να το ψάξω περαιτέρω με τον παιδίατρο του!

Σας φιλωωωω

Κι εμένα κάνει αλλά όχι στον βαθύ ύπνο κυρίως όταν πρόκειται να ξυπνήσει σιγά σιγά αλλιώς αν έχει κοιμηθεί βαθιά δεν βγαίνει κιχ. :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια καλησπερα!!

Εχω σημαντική ερώτηση!! Τα μωράκια σας κάνουν θορύβους ότανξυπναει αράζουν- κοιμούνται; Ο μπέμπης μου μουγκρίζει, τεντώνεται και βγαζει ήχους- φωνούλες, ένας χαμός! Αναρωτιέμαι εάν ετσι κάνουν ολα τα μωράκια η αν πρεπει να το ψάξω περαιτέρω με τον παιδίατρο του!

Σας φιλωωωω

Το έγραψα και σε μια άλλη κοπέλα προηγουμένως, ο δικος μου κανει σαν πορτα που τριζει και θέλει λάδωμα και επίσης κανει κατι σαν εσωτερικό χλιμιντρισμσα :mrgreen:, οταν ξυπναει, οταν δεν είναι σε βαθύ ύπνο, οταν πειναει και γενικως σε δουλειά να βρισκόμαστε. ..!!!!

SW8up3.png

Η απόλυτη χαρά της μανας: είναι 6 το πρωί, τον έχεις θηλάσει μετα κοπων και βασανων, εχει ρευτει και εχει γλαρωσει στην αγκαλια σου....και εκει που του ψιθυρίζεις γλυκολογα "εισαι ο γλυκας μου, το καραμελακι μου, το σοκολατακι μου" και σκεφτεσαι οτι σε 8 λεπτά μάξιμουμ θα ειστε και οι δύο στα κρεβατάκια σας, ακους η δόλια μάνα αυτο το χαρακτηριστικο "προυουουουουτς":tongue: :tongue::tongue: !!!!!!! Φτουουου!!!!!!!!!! Τυφλα να χουν όλα τα αποσμητικα χωρου, μιλάμε για μοναδική διάχυση ευωδιας !!!!! Και εχεις την ελπίδα ότι ηταν μόνο ηχος, ελα σου ομως που 9 στις 10 ανακαλυπτεις οτι τελικά ειναι ήχος + εικόνα. ..με γλαφυρες μουσταρδι αποχρωσεις.......τι σκ..μηχανες έχουμε γεννησει βρε παιδιά ????

SW8up3.png

χαχαχα με κανατε και γελασα.Και μεις λαδωμα θελουμε.Εμας τεντωνεται πολυ με τις ωρες χεχε και μουγκριζει. Σημερα θα παμε τη πρωτη μας βολτουλα ελπιζω.Προς το παρων εχει ηλιο και περιμενουμε και το μαρσιπο να μας ερθει οπου να'ναι!!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

rock me θα το βγάλεις έξω με αυτό το κρύο; Μπρρρρρρρρρρρρρ

Εμείς αύριο είπαμε να τον πάρουμε μαζί με το αυτοκίνητο όσο θα κάνουμε δουλειές και ψώνια και πάλι το σκέφτομαι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

rock me θα το βγάλεις έξω με αυτό το κρύο; Μπρρρρρρρρρρρρρ

Εμείς αύριο είπαμε να τον πάρουμε μαζί με το αυτοκίνητο όσο θα κάνουμε δουλειές και ψώνια και πάλι το σκέφτομαι.

Eιδα ηλιο σημερα και πηραμε τους δρομους χαχα! Με το αμαξι βγηκαμε και μεις βολτα για μερικα ψωνια.

ZpmAp3.png

Κι εμένα κορίτσια κάνει τέτοιους θορύβους.Άλλοτε τρίζει,άλλοτε σα να βογγάει,άλλοτε τεντώνεται, ένας χαμός!Κι όταν ενεργείται λες και ξεβουλώνει σωλήνας.:D

Από πάνα φοράμε το 2 κι αγοράζω όποιο βρω προσφορά (pampers,libero ,babylino)Με τα pampers είχαμε κάτι διαρροές,προτιμάμε τα babylino.Χτες γίναμε 2 μηνών κι από βδομάδα θα πάμε παιδίατρο για το πρώτο εμβόλιο.Είμαι περίεργη να δω πόσο ύψος έχει πάρει.Τα φορμάκια της ,της κόντυναν.Δε χωράει να τεντώσει το ποδαράκι της.Οπότε φοράμε τα μεγαλύτερα τώρα που όμως στο σώμα της ψιλοπλέουν...Σα ψηλόλιγνη μου φαίνεται...

Το Σάββατο ελπίζω να πάω κι εγώ στο γυναικολόγο να με δει.Μου είπε αφού σαραντίσω να πάω αλλά εγώ το παρακαθυστέρησα.Αυτά,κοριτσάκια.Πάω να κοιμηθώ όσο προλάβω...Εύχομαι καλόν ύπνο σε όλες!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εμεις σημερα κλεινουμε 1 μηνα!Βρε κοριτσια πως περασε?????Νομιζω πως εχθες βγηκα απο το μαιευτηριο...πως περναει ετσι ο καιρος???

Αποψε ειχαμε ηρεμο βραδυ,βεβαια το ξενυχτι μου το εριξα αλλα δεν με πειραζει γιατι ηταν ηρεμος,δεν γκρινιαζε-εκλαιγε,απλα ξυπναγε για να φαει!

Μαμά Κων/νου ο μικρός σου πριν γίνει 2 μηνων ξυπνούσε το βραδυ κ ξαφνικά πήγε στο 12ωρο;;

Οχι Καλλιοπη μου,σταδιακα εκοβε τα νυχτερινα γευματα και στο τελος το εκανε 12ωρο,μακαρι να γινει ετσι και τωρα, ειναι το ιδανικο!

Το είχα τονίσει πριν μήνες. Στην κόρη μου είχα αγοράσει το mini electric της medela. Άχρηστο. 10-20 μλ όση ώρα κι αν έκανα άντληση. Πίστεψα κι εγώ οτι δεν έχω γάλα (η μικρή δεν έπιανε ούτε την ψευτοθηλή) και ζήτησα χάπια να κοπεί το γάλα.

Έπειτα ενημερώθηκα σχετικά και καθοδήγησα την συνυφάδα μου επί του θέματος. Όταν γέννησε της νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο και πράγματι αυτό ήταν η λύση.

Τώρα στον μπέμπη, μόλις βγήκα απ το νοσοκομείο νοικιάσαμε νοσοκομειακό και όντως έβγαζα σεβαστή ποσότητα.

Άρα ας το ξαναπώ. Μην αγοράζετε θήλαστρο, νοικιάστε νοσοκομειακό. Μόνο αυτά έχουν την απαιτούμενη ισχύ.

ravt εχεις δικιο.Το γνωριζω οτι το καλυτερο ειναι το νοσοκομειακο,αλλα επειδη το νοικιαζουν 40 ευρω το μηνα και επειδη δεν δουλευω και κατα βαση ειμαι σπιτι με τα παιδια ειπα να μην το νοικιασω για 2-3 φορες το μηνα που θα χρειαστει να αντλησω και οτι θα βολευτω με αυτο που εχω απο το προηγουμενο παιδι. Η αληθεια ειναι ομως οτι εχω αρχισει να το σκεφτομαι.

Αναρωτιέμαι μήπως εχει να κανει με το θηλαστρο, ποιο χρησιμοποιεις;

Επίσης χρειάζεται και το στήθος να εξοικειωθεί με την διαδικασία αντλησης. Προτείνω να ξεκινήσεις καθημερινά αντλήσεις ενα δεκάλεπτο απο το κάθε στήθος ώστε να αντλείς όλο και περισσότερο γαλα. Φυσικά οτι αντλείς θα το φυλάς στα ειδικά σακουλάκια στην κατάψυξη για να φτιάξεις την δίκη σου τράπεζα γάλατος για όποτε θες να ξεπορτιζεις ;) εγω ετσι έκανα απο τη δεύτερη μερα που γέννησα και παει περιφημα!

Και εγω πιστευω πως ευθυνεται το θηλαστρο,γιατι αν δεν ειχα παραγωγη θα μου το εδειχνε ο μικρος.Εiχα αγορασει αυτο:http://www.skroutz.gr/s/2192635/Medela-Mini-Electric.html

Να σε ρωτησω κατι?Εσυ εχεις νοικιασει νοσοκομειακο ή εχεις αγορασει καποιο?Γιατι εχω ακουσει οτι αυτα τα απλα που αγοραζουμε δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε καθημερινα γιατι μειωνουν την παραγωγη.Ξερεις αν ισχυει?

mama konstantinou Κι εμείς γίναμε 1 μήνα σήμερα βγάλαμε και την αναμνηστική μας φωτογραφία (στο τέλος κάθε μήνα θα βγάζουμε και από μία επίσημη που την λέω εγώ). Πέρασε κιόλας 1 μήνας. Ανυπομονώ να αρχίσει να ανταποκρίνεται το μπεμπίνι μου. Ακόμα είναι μικρούλι αλλά κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνουμε. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μας δει και η παιδίατρος να δούμε πόσο έχουμε αναπτυχθεί. Κατά τα άλλα πως είστε κορίτσια; Άντε να φτιάξει λίγο ο καιρός να πάω καμιά βόλτα όχι ότι υπάρχουν λεφτά για ψώνια αλλά λέμε τώρα. Και το windows shopping κάτι είναι από το τίποτα. Και μία άσχετη ερώτηση με τους άντρες σας πως τα πάτε(το ξέρω αδιάκριτη ερώτηση όποια θέλει ας απαντήσει); Εννοώ έχετε ξαναβρει τους προ-εγκυμοσύνη ρυθμούς σας ή όχι ακόμα;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...