Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια πως ειστε πως τα πατε με το μωρο σας?

Γτ εγω τα εχω παιξει δεν ξερω αν οντως εχει κολικους οπως ειπε η γιατρος αλλα εχουμε πολυυυ γκρινια αλλα οχι κλαμα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να θελει γτ κ αγκαλια που τον εχω παλι γκρινιαζει ηρεμει μονο αν ειμαι ορθια κ κοβω βολτες στο σπιτι κατι που δεν ειναι κ τοσο εφικτο μιας κ εχει παχυνει δεν μπορω να τον κραταω τοσες ωρες!!:confused::confused::confused:

Εσεις τι αντιμετωπιζετε?:rolleyes::rolleyes:

Κι εμείς όταν έχουμε κολικούς, σπανίως κλαίμε...ο ήχος που κάνει είναι..πως να το πω...σα να τρίζει...σα να θέλει λάδωμα....χαχαχαχα!!! Πάντως, από τότε που αλλάξαμε γάλα είδαμε μεγάλη βελτίωση...στην αρχή πίναμε το Frisolac και εδώ και λίγες μέρες η παιδίατρος μας σύστησε το Abtamil Extra Care που είναι για κολικούς...Επίσης έχω δει ότι ανακουφίζεται πολύ όταν τον ξαπλώνω ανάσκελα στα πόδια μου και του πιάνω τα ποδαράκια και του τα μαζεύω με λίγη πίεση προς την κοιλιά...και ένα κ δύο κ τριά κ τέσσερα.........κάνουμε γυμναστικούλα ....και το μασαζάκι στην κοιλιά βοηθάει....αχχχ υπομονή !!!

SW8up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχως μεχρι στιγμης κοιμαται τα βραδυα κ καποιες ωρες το μεσημερι αλλα ολη την υπολοιπη μερα φουλ γκρινια....

Εγω τον βαζω στο κραβατι κ παααλι γκρινιαζει μονο οταν ειμαι ορθια ηρεμει!!

Και εμενα στον υπνο του πολλες φορες γκρινιαζει κ αγχωνομαι πολυ οταν τον ακουω...κ απο αεριααα ουουουου πολλα εντωμεταξυ του δινω γαλα υποαλλεργικο και κανει πρασινα κακα κ επισης βρωμανεεεε!!!

Αληθεια ποτε μπαινουν σε προγραμμα γτ εκει που ειχε ξαφνικα το χαλασε!!

Εισαι τυχερη που κοιμαται τα βραδια!Εμενα δεν με νοιαζει καθολου η κουραση μεσα στην μερα,ας τον θηλαζω απο το πρωι ως το βραδυ,αντεχω.Αυτο που δεν παλευω ειναι να μην κοιμαμαι το βραδυ,ειμαι και υπναρου οποτε καταλαβαινεις...

Καλα,για την βρωμα,τι να σου πω,αφου εχθες αναρωτιομουν μηπως κατι δεν παει καλα...μια σταλια παιδια,φαντασου να αρχισουν να τρωνε στερεες τροφες τι εχουμε να παθουμε...χαχα!!!

Τωρα για το προγραμμα,ειναι αναλογως το παιδι,παρα πολλα παιδακια μπαινουν σε μια σειρα οταν κλεινουν τις σαραντα μερες,υπαρχουν ομως αρκετα παιδακια που χρειαζονται παρα πανω χρονο.Ο μεγαλος μου εφτιαξε το προγραμμα του οταν εγινε 2 μηνων,κοιμοταν δωδεκαρα,αλλα επινε και ξενο,οποτε σιγουρα επαιξε ρολο και αυτο.Για να δουμε ο μικρουλης τι θα κανει...εχω αρχισει να προσπαθω να τον κραταω ξυπνιο απο τις 20:00 και μετα για να κοιμαται την νυχτα,αλλα δεν πιανει παντα.

Έχω πραγματικά σοκαριστεί με το πόσο αερίζεται ο μπέμπης :D Μιλάμε για φυλαρμονική!!! χαχαχαχαχαχαχα

Σας φιλώ κορίτσια!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!!!!

Χαχαχα!!!Μια απο τα ιδια και εμεις...αφου απορω απο που βγαινει ολος αυτος ο ηχος...!!!

Ντάλια τον ιδιο θόρυβο κανει κ εμάς κ ο άντρα μου ετσι λέει ότι θελει λάδωμα!!

Κ εγω του κανω αυτές τος ασκήσεις κ όντως ανακουφίζεται... Εγω του δινω Almiron ha υποαλλεργικο επειδή έβγαζε σε κάθε γεύμα γουλιές όχι γουλιτςε είχε κανει κ εμετό και μου ειπε η παιδιατρος θα το βοηθήσει κ στους κολικους!!!

Μαμά Κων/νου ο μικρός σου πριν γίνει 2 μηνων ξυπνούσε το βραδυ κ ξαφνικά πήγε στο 12ωρο;;

Καλα μην φανταστείς απλα ξυπνάει ενδιάμεσα τρώει κ κοιμαται το πρωι κατα τις 6-7 που ξανά ξυπνάει σπάνια θα κοιμηθεί ε εγω τότε ειναι που δεν αντέχω κ θελω να κοιμηθώ!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα Rock_Me! Πες μου σε παρακαλώ, όταν λες ότι την έχεις μια ώρα στο στήθος κ μετά της κάνεις μπουκάλι, εννοείς ότι διακόπτεις το θηλασμό επειδή βλέπεις ότι δεν έχεις άλλο γάλα ή απλά την βγάζεις από το στήθος επειδή είναι ήδη πολλή ώρα ? Ρωτάω γιατί είπα να το προσπαθήσω για αποκλειστικό θηλασμό (ενώ στην αρχή τον έβαζα 25 λεπτά σε κάθε στήθος κ μετα του έδινα συμπλήρωμα) και δεν ξέρω πόσες ώρες πρέπει να τον έχω να πιπιλάει.........βέβαια , οι υπέρμαχες του αποκλειστικού θηλασμού θα απαντήσουν, " όσο θέλει το μωρό " αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.....

Καλησπερα!!! Την αφηνω στο στηθος μεχρι να το αφησει μονη της.Αλλες φορες σε δεκα λεπτα αλλες σε 45 λεπτα.Δεν την πιεζω μιας και δεν προσπαθω να θηλασω αποκλειστικα.Ασε που και 45 οταν καθεται το συμπληρωμα της το θελει.Οι συμβουλοι θηλασμου θα σου ελεγαν να τον αφηνεις οσο θελει και μετα να τον βαζεις και στο αλλο στηθος ετσι ωστε να χορτασει.Εγω το βλεπω τρομερα δυσκολο αλλα ειναι κοπελες εδω που τα καταφερνουν.Και οντως μετα τα δεκα λεπτα με τεταρτο δεν πινουν αλλα απλα πιπιλανε.Ολοι οι γιατροι που μιλησα μου ειπαν οτι τρωνε στα 10 λεπτα με ενα τεταρτο το πολυ και μετα απλα χαζολογουν στο στηθος.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!!!

Εμεις αυριο γινομαστε ενος μηνα και απορω ποτε περασε.Ο καιρος δε μας αφησε να βγουμε ακομη οποτε στην αναμονη.Το βαρος μας ειναι στα ορια μας ειπε ο παιδιατρος.Δεν πηρε πολυ.Του ειπαμε οτι εχουμε ενα θεμα με τις τρυπες απο τις πιπιλες των μπουκαλιων και οτι δεν μπορει να τραβηξει καλα.Μας προτεινε να παρουμε ενα νυστερακι και να τις ανοιξουμε λιγο.Για να δουμε θα δουμε διαφορα απο αποψε?Κατα τα αλλα εμας σημερα ειναι ησυχη απο κολικους και ευτυχως προς το παρον κοιμαται σαν πουλακι τα βραδια.

ZpmAp3.png

Καλησπερα!!! Την αφηνω στο στηθος μεχρι να το αφησει μονη της.Αλλες φορες σε δεκα λεπτα αλλες σε 45 λεπτα.Δεν την πιεζω μιας και δεν προσπαθω να θηλασω αποκλειστικα.Ασε που και 45 οταν καθεται το συμπληρωμα της το θελει.Οι συμβουλοι θηλασμου θα σου ελεγαν να τον αφηνεις οσο θελει και μετα να τον βαζεις και στο αλλο στηθος ετσι ωστε να χορτασει.Εγω το βλεπω τρομερα δυσκολο αλλα ειναι κοπελες εδω που τα καταφερνουν.Και οντως μετα τα δεκα λεπτα με τεταρτο δεν πινουν αλλα απλα πιπιλανε.Ολοι οι γιατροι που μιλησα μου ειπαν οτι τρωνε στα 10 λεπτα με ενα τεταρτο το πολυ και μετα απλα χαζολογουν στο στηθος.

Εμείς σήμερα θηλασαμε πρώτη μέρα χωρις τις ψευδοθηλες και εχω μαραθεί απ τον πόνο. .κλάμαααααααα οποτε πιασει το στήθος ...!!!!

SW8up3.png

Τον θηλάζω από το ένα στήθος για ένα εικοσάλεπτο αν το εκτιμήσω σε συνεχή χρόνο- αφαιρώ διαδικασία ρεψίματος!

Και στο επόμενο γεύμα τον πάω στο άλλο στήθος!

Όταν είμαι γραφείο ότι γεύμα χάνω το βγάζω με θήλαστρο ώστε να μένει κατά το δυνατόν άθικτη η ποσότητα γάλατος στην κατάψυξη.

Κολικούς ευτυχώς δεν έχουμε ακόμη τουλάχιστον- διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα, ο παιδίατρος μας είπε ότι με αποκλειστικό θηλασμό ίσως τους γλιτώσουμε, θα σας ενημερώσω!

Έχω πραγματικά σοκαριστεί με το πόσο αερίζεται ο μπέμπης :D Μιλάμε για φυλαρμονική!!! χαχαχαχαχαχαχα

Σας φιλώ κορίτσια!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!!!!

κι εμεις αποκλειστικό κάνουμε! μονο σημερα του εδωσα ξενο επειδη εκλαιγε ολη μερα και λεω μην πειναει!

απο κολικούς όμως φουλ!

οι θηλάζουσες, για πειτε μου, τρωτε τα πάντα???

Κορίτσια δεν μου λέτε εσείς σε ποιο νούμερο έχετε φτάσει στις πάνες εμείς μπήκαμε στο 2 και επίσης χρησιμοποιείτε βουρτσούλα για τα μαλλάκια των μωρών σας ή όχι ακόμα(εμένα βέβαια έχει και μαλλάκια :| )

το 2 εμεις!

και χτενιζομαστε σε καθε λούσιμο!!!!

κι εμεις αποκλειστικό κάνουμε! μονο σημερα του εδωσα ξενο επειδη εκλαιγε ολη μερα και λεω μην πειναει!

απο κολικούς όμως φουλ!

οι θηλάζουσες, για πειτε μου, τρωτε τα πάντα???

Καλησπέρα καλησπέρα εγώ τρώω τα πάντα και δυστυχώς τρώω και σοκολάτες αν και απαγορεύεται ευτυχώς το μωρό μου προς το παρόν και ελπίζω και προς το μέλλον δεν έχει δείξει κάποια ενδεχόμενη ενόχληση. Κι εσύ αποκλειστικά θηλαζεις ;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα θηλασαμε πρώτη μέρα χωρις τις ψευδοθηλες και εχω μαραθεί απ τον πόνο. .κλάμαααααααα οποτε πιασει το στήθος ...!!!!

Eχε το νου σου να μην ειναι ανησυχο το μωρο οταν μπαινει στηθος.Ετσι με ποναει και μενα ενω οταν ειναι ηρεμα πιανουν ευκολα.Εμενα τις ψευδοθηλες δεν τις ηθελε καθολου.

ZpmAp3.png

Κι εγώ τρώω τα πάντα εκτός από γαλακτοκομικά για πιθανή αλλεργία.Νομίζω όμως οτι δεν κάνω καλά.2-3 μέρες τώρα η μπέμπα δεν είχε καθόλου κολικούς και χτες για κανα μισάωρο ούρλιαζε.(Ευτυχώς όχι περισσότερο)Και είχα φάει φακές...

Πάντως η μαία δε μου είχε πει να αποφεύγω κάποιες τροφές.Οι γιαγιάδες όμως λένε μην τρως χόρτα,μην τρως λάχανο,να τρως ανάλατα χωρίς καρυκεύματα...Ισχύουν όλα αυτά;

Δεν ξέρω...Μια ευχαρίστηση μας έχει μείνει(το φαί),θα μας την κόψουν κι αυτή;χαχαχαχα

Καλησπέρα καλησπέρα εγώ τρώω τα πάντα και δυστυχώς τρώω και σοκολάτες αν και απαγορεύεται ευτυχώς το μωρό μου προς το παρόν και ελπίζω και προς το μέλλον δεν έχει δείξει κάποια ενδεχόμενη ενόχληση. Κι εσύ αποκλειστικά θηλαζεις ;

ναι το παλευω βασικά!!!!!!!!

Κι εγώ τρώω τα πάντα εκτός από γαλακτοκομικά για πιθανή αλλεργία.Νομίζω όμως οτι δεν κάνω καλά.2-3 μέρες τώρα η μπέμπα δεν είχε καθόλου κολικούς και χτες για κανα μισάωρο ούρλιαζε.(Ευτυχώς όχι περισσότερο)Και είχα φάει φακές...

Πάντως η μαία δε μου είχε πει να αποφεύγω κάποιες τροφές.Οι γιαγιάδες όμως λένε μην τρως χόρτα,μην τρως λάχανο,να τρως ανάλατα χωρίς καρυκεύματα...Ισχύουν όλα αυτά;

Δεν ξέρω...Μια ευχαρίστηση μας έχει μείνει(το φαί),θα μας την κόψουν κι αυτή;χαχαχαχα

η παιδιάτρος μου είπε τρως τα πάντα κι αν παρατηρήσεις πόνους στο μωρο , κόβεις το συγκεκριμένο!

παμε αναποδα δηλαδη κι οτι προκύψει το αφαιρούμε.

κι εγώ έκοψα το αγελαδινό γάλα, κατσικίσο πίνω !!!

Και εγω για γαλα αγελαδινο ξερω, επισης οχι λαχανο,κρεμμυδι και μπαχαρικα.Και μενα η μαια μου ειπε κατα τα αλλα βλεποντας και κανοντας.Αν παρατηρησω οτι κατι την πειραζει το κοβω.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...