Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Εγώ της έχω δώσει πιπίλα από την πρώτη στιγμή και καθόλου δεν επηρέασε το θηλασμό μας!Όταν έχει πονάκια την ηρεμεί η πιπίλα.Πάντως πρώτη φορά της την έδωσα κι εγώ καλή ώρα σαν κι εσένα μετά από τρελό ξενύχτι.

Η θλάση σου στην τομή πέρασε;Αυτό ακριβώς είχα πάθει κι εγώ στην πρώτη μου κόρη μετά από μια απότομη κίνηση (πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι με το παιδί στα χέρια κι έμεινα΄πως δε μου έπεσε από τα χέρια ένας θεός ξέρει!)

Ακόμα θυμάμαι το κάψιμο και το τσούξιμο που ένιωσα στην τομή κι έκανε μέρες να περάσει!

Ωχ...το ειχες παθει και εσυ?Και εγω ετσι ακριβως το επαθα,πηγα να σηκωθω με το παιδι στα χερια,αλλα ειχα ξαπλωσει στον καναπε και κοντεψα να μεινω...Ευτυχως τωρα ειμαι πολυ καλα,ελαχιστη ενοχληση νιωθω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε εμείς την Παρασκευή κλίνουμε μήνα πέρασε κιόλας 1 μήνας δεν το πιστεύω για πότε θα ξεπεταχτεί το παιδάκι μου ούτε που θα το καταλάβω. Την άλλη εβδομάδα θα μας δει και η παιδίατρος και μετά θα το ρίξουμε στις εξόδους. :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια πως ειστε πως τα πατε με το μωρο σας?

Γτ εγω τα εχω παιξει δεν ξερω αν οντως εχει κολικους οπως ειπε η γιατρος αλλα εχουμε πολυυυ γκρινια αλλα οχι κλαμα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να θελει γτ κ αγκαλια που τον εχω παλι γκρινιαζει ηρεμει μονο αν ειμαι ορθια κ κοβω βολτες στο σπιτι κατι που δεν ειναι κ τοσο εφικτο μιας κ εχει παχυνει δεν μπορω να τον κραταω τοσες ωρες!!:confused::confused::confused:

Εσεις τι αντιμετωπιζετε?:rolleyes::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γτ εγω τα εχω παιξει δεν ξερω αν οντως εχει κολικους οπως ειπε η γιατρος αλλα εχουμε πολυυυ γκρινια αλλα οχι κλαμα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να θελει γτ κ αγκαλια που τον εχω παλι γκρινιαζει ηρεμει μονο αν ειμαι ορθια κ κοβω βολτες στο σπιτι κατι που δεν ειναι κ τοσο εφικτο μιας κ εχει παχυνει δεν μπορω να τον κραταω τοσες ωρες!!:confused::confused::confused:

Calliope αντιμετωπίζω τα ιδια !!! Εγω τις δίνω κ infacolic για τους κολικούς κ ηρεμεί που κ που . Σήμερα γκρινιάζει όλη μέρα κ δεν κοιμάται καθόλου . Κ εμάς θέλει βόλτες κ το βραδυ ο άντρας την εχει στον ώμο κ την πηγαίνει βόλτες κ μονο έτσι ψηλό ηρεμεί . Επίσης το βραδυ το μάτι γαρίδα μετα τις 1 κ αν κοιμηθεί χθες την πήραμε στο κρεβάτι μας 1 ωρα γιατί δεν άντεχαμε άλλο κ την πήρε ο ύπνος εκει !!! Χαχαχαχα !! Υπομονή calliope !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Εμεις Καλλιοπη μου εχουμε κολικους την νυχτα...Αποψε εχω κοιμηθει ελαχιστα,και αυτο το λιγο που κοιμηθηκα ημουν με το ενα ματι ανοιχτο....εν τω μεταξυ λιγο γκρινιαζει,λιγο κλαιει και τις περισσοτερες ωρες αυτο γινεται μεσα στον υπνο του,και αφου ζοριζεται και αφηνει αερια μετα ηρεμει,οποτε ειναι κολικοι.

Αχ!Νυσταζωωω...

Υπομονη, καποια στιγμη θα μπουν σε ενα προγραμμα.

Διαφημίσεις

Εμένα αν δεν το πάρω αγκαλίτσα να κοιμηθούμε μαζί και να είναι επάνω μου δεν κοιμάται εύκολα. Και μόλις αποκοιμηθεί στην αγκαλιά μου για τα καλά το μετακινώ στο πορτ-μπεμπέ και κοιμάται σαν πουλάκι. Αυτό με το βάρος πάντως ισχύει και με μας από την πολλή αγκαλιά τα χεράκια μου έχουν αρχίσει να γίνονται σαν του Πύρρου Δήμα. Αλλά σκέψου πως σε λίγο καιρό όταν ξεπεταχτούν όλα αυτά δεν θα είναι παρά μόνο αναμνήσεις. Εσείς αγοράσατε το βιβλίο των εκδόσεων Ψυχογιός που είναι μέχρι τα 3 χρόνια όλα τα κατορθώματα του μωρού; Εμένα μου το έφεραν δώρο και έχω ξετρελαθεί. Έχει και για τα δύο φύλα. :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Λοιπόν για το θήλαστρο:Αγορά κοστίζει 145 ευρώ και ενοικίαση για ένα μήνα 40 ευρώ (το μηχάνημα)+20 ευρώ το αναλώσιμο(δηλ.το εξάρτημα που βεντουζάρει στο στήθος μαζί με το μπιμπερό συλλογής).Συνολικά εγώ έδωσα 60 ευρώ για ένα μήνα και όντως δε θα το χρειαστώ περισσότερο.Οι 2 μήνες αντί για 80 το έχουν προσφορά 70 ευρώ(το μηχάνημα).Υπάρχουν διάφορες εταιρείες αλλά πάνω κάτω οι τιμές στη Αθήνα είναι αυτές

μπορεις να μου στειλεις πμ με τα στοιχεια απο που το νοικιασες??

Γεια σας κορίτσια!

Πως περνάει η ώρα από τρίωρο σε τρίωρο βρε παιδιά;Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!Όλα με την ψυχή στο στόμα!Η διασκέδαση μου είναι μία βόλτα μέχρι το σούπερμάρκετ.Από φίλους δεν έχουμε δει κανέναν γιατί έχουν όλοι παιδιά στο σχολείο και είναι φουλ στις ιώσεις!Έχω πήξει!

Σήμερα δεν πήγαινε άλλο !Κάναμε την πρώτη μας βόλτα με το καρότσι στην εξοχή.Βέβαια η μπέμπα μας έριξε κάτι ύπνους τρελούς και δεν είδε τίποτα όμως την είδε επιτέλους ο ήλιος μετά από σχεδόν 2 μήνες!Είχε λιακάδα αλλά φύσαγε αρκετά οπότε της είχαμε βάλει και τη ναυλον κουκούλα που έχει το καρότσι για τη βροχή και ήταν πλήρως προστατευμένη!Βέβαια πιο πολύ η μάνα την απόλαυσε τη βόλτα παρά το μωρό που κοιμόταν του καλού καιρού!Τρελαθήκαμε βρε κορίτσια με τον άντρα μου που σπρώχναμε καρότσι μετά από τόσα χρόνια.Το είχαμε ξεγράψει και να που το ξαναζήσαμε!Είχαμε πάει τη μεγάλη σε ένα πάρτι και ήμαστε μόνοι μας με το μωρό οπότε δεν κρύβαμε την τρελή χαρά μας!Χαζογονείς κυριολεκτικά!Όταν είναι κι η μεγάλη μπροστά προσπαθούμε να είμαστε πιο φειδωλοί με τις εκδηλώσεις μας στο μωρό!

Μου λείπει η παρέα σας πολύ αλλά δεν προλαβαίνω.Χίλια κομμάτια γίνομαι και πάλι όλα δεν τα καταφέρνω.Έχω και να ελέγχω τις εργασίες της μεγάλης για το σχολείο (και πάλι καλά που το παιδί τα κάνει όλα μόνο του κι απλά μου φέρνει να τα δω όταν τελειώσει)Τώρα μαθαίνουνε κλίση ουσιαστικών και προπαίδεια,στη Β΄Δημοτικού!Και θέλει συνεχή επανάληψη γιατί την ξεχνάνε τα παιδιά.Η πλάκα είναι οτι κάθεται και λέει την προπαίδεια στην μπέμπα!Θα το παλαβώσουμε το παιδί!Θηλάζω και λέω στην κόρη μου : "Κλίνε μου "ο πίνακας" Είμαστε για γέλια!Θυμάστε εσείς (οι άνω των 30 ) σε ποια τάξη

μαθαίναμε προπαίδεια;Εγώ νομίζω στην τρίτη ή στην τετάρτη.Είναι ώριμο το μυαλό των παιδιών στη Β΄Δημοτικού να απομνημονεύσει την προπαίδεια;Τέλοσπάντων,σας φιλώ τέλειωσε το τρίωρο,πάω για τάισμα!Καληνύχτα!

Τι ωραια που πηγατε βολτουλα!!!Εγω δεν τον εχω βγαλει ακομα,ανηπομονω να φτιαξει λιγο ο καιρος να βγουμε και εμεις.Αστα και εγω μεχρι τωρα για βολτα πηγαινω για ψωνια και αυτο ελαχιστες φορες εχει γινει.

χαχα!!!Η μικρη σου θα γινει ξεφτερι στην προπαιδεια!!!:tongue:

κι εμενα κορίτσια γκρίνια!

ξυπνάει με κλάμα τρελό, τρώει τοσο λαίμαργα που πνιγεται κάποιες φορες στο στηθος και μετα γκρίνια και γκρίνια..

τον βάζω κάτω απ τον αποροφητηρα αλλες φορες πιανει αλλες οχι!

το ινφακόλικ μας ειπε κι εμας η γιατρος να το αρχισουμε αλλα ακόμη δεν το πήρα... έχω ενδοιασμους :-(

κι από πορδούλες και σφιξίματα είμαστε κι εμείς φουλ!!!!!!!!!!!!!

εγω δεν το εχω νοικιασει αλλα αυτο ακριβως χρησιμοποιησα στο μαιευτηριο και με βολεψε παρα πολυ,δεν με ταλαιπωρησε καθολου,σε αντιθεση με αυτο που αγορασα της medela που τελικα αποδειχτηκε αχρηστο.

κι εγω το Mini electric εχω και μου έκανε σαν αιματωμα στη θηλή! μπλιάξ!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν μου λέτε εσείς σε ποιο νούμερο έχετε φτάσει στις πάνες εμείς μπήκαμε στο 2 και επίσης χρησιμοποιείτε βουρτσούλα για τα μαλλάκια των μωρών σας ή όχι ακόμα(εμένα βέβαια έχει και μαλλάκια :| )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

20 ημερών και προγραμματίστηκε κιολας στο θηλασμό???

φτου φτου μπράβο σας!!!

πόση ώρα τρώει ανά γεύμα? από το ένα στήθος ή και από τα δύο?

Τον θηλάζω από το ένα στήθος για ένα εικοσάλεπτο αν το εκτιμήσω σε συνεχή χρόνο- αφαιρώ διαδικασία ρεψίματος!

Και στο επόμενο γεύμα τον πάω στο άλλο στήθος!

Όταν είμαι γραφείο ότι γεύμα χάνω το βγάζω με θήλαστρο ώστε να μένει κατά το δυνατόν άθικτη η ποσότητα γάλατος στην κατάψυξη.

Κολικούς ευτυχώς δεν έχουμε ακόμη τουλάχιστον- διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα, ο παιδίατρος μας είπε ότι με αποκλειστικό θηλασμό ίσως τους γλιτώσουμε, θα σας ενημερώσω!

Έχω πραγματικά σοκαριστεί με το πόσο αερίζεται ο μπέμπης :D Μιλάμε για φυλαρμονική!!! χαχαχαχαχαχαχα

Σας φιλώ κορίτσια!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!!!!

tt1b1872.aspx

Calliope αντιμετωπίζω τα ιδια !!! Εγω τις δίνω κ infacolic για τους κολικούς κ ηρεμεί που κ που . Σήμερα γκρινιάζει όλη μέρα κ δεν κοιμάται καθόλου . Κ εμάς θέλει βόλτες κ το βραδυ ο άντρας την εχει στον ώμο κ την πηγαίνει βόλτες κ μονο έτσι ψηλό ηρεμεί . Επίσης το βραδυ το μάτι γαρίδα μετα τις 1 κ αν κοιμηθεί χθες την πήραμε στο κρεβάτι μας 1 ωρα γιατί δεν άντεχαμε άλλο κ την πήρε ο ύπνος εκει !!! Χαχαχαχα !! Υπομονή calliope !

Ευτυχως μεχρι στιγμης κοιμαται τα βραδυα κ καποιες ωρες το μεσημερι αλλα ολη την υπολοιπη μερα φουλ γκρινια....

Εγω τον βαζω στο κραβατι κ παααλι γκρινιαζει μονο οταν ειμαι ορθια ηρεμει!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Εμεις Καλλιοπη μου εχουμε κολικους την νυχτα...Αποψε εχω κοιμηθει ελαχιστα,και αυτο το λιγο που κοιμηθηκα ημουν με το ενα ματι ανοιχτο....εν τω μεταξυ λιγο γκρινιαζει,λιγο κλαιει και τις περισσοτερες ωρες αυτο γινεται μεσα στον υπνο του,και αφου ζοριζεται και αφηνει αερια μετα ηρεμει,οποτε ειναι κολικοι.

Αχ!Νυσταζωωω...

Υπομονη, καποια στιγμη θα μπουν σε ενα προγραμμα.

Και εμενα στον υπνο του πολλες φορες γκρινιαζει κ αγχωνομαι πολυ οταν τον ακουω...κ απο αεριααα ουουουου πολλα εντωμεταξυ του δινω γαλα υποαλλεργικο και κανει πρασινα κακα κ επισης βρωμανεεεε!!!

Αληθεια ποτε μπαινουν σε προγραμμα γτ εκει που ειχε ξαφνικα το χαλασε!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια δεν μου λέτε εσείς σε ποιο νούμερο έχετε φτάσει στις πάνες εμείς μπήκαμε στο 2 και επίσης χρησιμοποιείτε βουρτσούλα για τα μαλλάκια των μωρών σας ή όχι ακόμα(εμένα βέβαια έχει και μαλλάκια :| )

Εμεις εδω και καιρο βαζουμε το 2 κ το βρδυ το 3 κ αυτο για να μην πανε χαμενες!!

Εγω εχω βουρτσα απο την 1η μερα εσεις αν εχετε πολλα μαλακια να παρεις την χτενουλα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Aσε και εγω σημερα και χθες βαρεθηκα να ταιζω.Δεν τρωει πολυ και μετα απο δυο-τρεις ωρες θελει παλι.Πριν την ειχα μια ωρα στο στηθος και συνεχισε να κλαιει.Της εκανα μπουκαλι ηπιε μονο 50 ml και τωρα κοιμηθηκε.Λογικα σε δυο ωρες φτου και απο την αρχη.Το βραδυ εμενα δε ξυπναει προς το παρων.Χθες μαρτυρησα να τη ξυπνησω να φαι και μετα βιας ηπιε 60 ml.

Καλησπέρα Rock_Me! Πες μου σε παρακαλώ, όταν λες ότι την έχεις μια ώρα στο στήθος κ μετά της κάνεις μπουκάλι, εννοείς ότι διακόπτεις το θηλασμό επειδή βλέπεις ότι δεν έχεις άλλο γάλα ή απλά την βγάζεις από το στήθος επειδή είναι ήδη πολλή ώρα ? Ρωτάω γιατί είπα να το προσπαθήσω για αποκλειστικό θηλασμό (ενώ στην αρχή τον έβαζα 25 λεπτά σε κάθε στήθος κ μετα του έδινα συμπλήρωμα) και δεν ξέρω πόσες ώρες πρέπει να τον έχω να πιπιλάει.........βέβαια , οι υπέρμαχες του αποκλειστικού θηλασμού θα απαντήσουν, " όσο θέλει το μωρό " αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.....

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...