Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια, πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο.Τα νεα μας: παμε για καισαρικη, για την ακριβεια το ορισα μεθαυριο,Σαββατο.Ο μικρος δεν εχει εμπεδωθει και ουτε προβλεπεται και επισης το κεφαλακι του κοιταει προς τα πανω, οποτε....

Το θεμα ειναι οτι μου ηρθε εντελως ξαφνικο..Δεν ξερω τι χρειαζεται να ξερω για την καισαρικη.Εμπειρες, τα φωτα σας!Καταρχας μονο νυχτικα εκει,ε?

ΒΟΗΘΕΙΑ, θελω πηλροφοριες!!

Aντε με το καλο!!!!!!

Τιποτα δεν χρειαζεσαι.Νυχτικο οπως σου ειπαν ηδη μονο τη πρωτη μερα αν δε θες.Εγω την πρωτη μονο το φορεσα λογω καθετηρα.Μετα πυζαμουλες που με βολευουν καλυτερα.Αν ο αντρας σου εχει παρακολουθησει μαθηματα του επιτρεπεται η εισοδος με το που σε πανε στην ανανηψη και πριν ξυπνησεις (αν ισχυουν τα ιδια και εκει).Εμενα αυτος εντυσε τη μπεμπα μαζι με τη μαια οσο οι συγγενεις τους χαζευαν απο το παραθυρακι του σαλονιου.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ιδιο προβλημα εχουμε και εμεις εδω και δυο μερες,Κλαμα χωρις λογο.Εκει που λεγαμε εμεις εχουμε ησυχο μωρο νατα μας τωρα.Καποιες φορες ειναι κολικοι αλλα καποιες αλλες δε ξερουμε.Μπρουμυτα ανακουφιζονται αλλα οχι για πολυ και ποτε στον υπνο.Κατα τη διαρκεια της μερας ομως βοηθαει.Επισης για λιγο βοηθαει ο απορροφητηρας η ηλεκτρικη σκουπα η πιστολακι μαλλιων.Επισης δοκιμαστε και κανα τραγουδι.Ολα αυτα βεβαια για λιγο μετα παμε παλι...Εμας τη βρισκει να τη βαζουμε να καθεται και στον κωλο της στον καναπε αναμεσα απο μαξιλαρια για να στηριζεται οπως επισης και μπρουμυτα πανω στο στηθος μας χαιδευοντας την πλατουλα της.

ZpmAp3.png

Κορίτσια καλησπέρα πως πάμε; Να σας ρωτήσω το frisolac θεωρείται από τα καλά ξένα; Μου το σύστησε η παιδίατρος δεν θα το χρησιμοποιήσω αλλά πρέπει για ώρα ανάγκης να έχω και ένα ξένο σπίτι και ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη. Και γενικά τα ξένα έχουν μεγάλη διάρκεια ή λήγουν γρήγορα;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Μια χαρά γάλα είναι, το έπινε η κόρη μου. Απ το άνοιγμα πρέπει να καταναλωθεί σε 3 εβδομάδες. Νομίζω ισχύει για όλα τα γάλατα σε σκόνη

Θεωρείται εύπεπτο όμως ή όχι; Αν και αυτό έχει να κάνει με το παιδί πως θα το λάβει λογικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα πως πάμε; Να σας ρωτήσω το frisolac θεωρείται από τα καλά ξένα; Μου το σύστησε η παιδίατρος δεν θα το χρησιμοποιήσω αλλά πρέπει για ώρα ανάγκης να έχω και ένα ξένο σπίτι και ήθελα να ακούσω και την δική σας γνώμη. Και γενικά τα ξένα έχουν μεγάλη διάρκεια ή λήγουν γρήγορα;

Καλησπέρα! Εμένα ο νεογνολογος απο τη μοναδα προωρων που τον ειχαμε για λιγο μας συστησε frisolac, Τον θηλαζω και τρωει απο αυτο 2-3 φορες τη μερα, χωρις κανενα προβλημα Τα γαλατα κρατανε εφοσον ανοιξουνε συμφωνα με την παιδιατρο μου και το κουτι, 28 μερες/4 βδομαδες. Προσπαθησα να του δωσω το βιολογικο frezylac αλλά τελικα του εκανε δοιαριες και ξαναγυρισαμε στο frisolac που ειμαστε μια χαρα!

καλησπερα..τι κανετε?

και εμενα τις τελευταιες 4 μερες ειναι πιο ανησυχος θελει αγκαλια για να κοιμαται αν τον βαλω κατω ξυπναει και τα βραδια απο την αρχη τον βαζουμε καποιες ωρες και κοιμαται μαζι μας γιατι αλλιως δεν κοιμαται συνηθως μετα που ξυπναει για να θηλασει γιατι αλλιως δεν κοιμαται κλαιει να δω πως θα του το κοψω τωρα που το εμαθε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι κομματια...ειναι λιγες μερες τωρα που θηλαζω τον μπεμπη στη 1:00 την νυχτα και κατα τις 3:00 ξυπναει και το παει σερι μεχρι το πρωι και ολες αυτες τις ωρες θελει να το εχω αγκαλια...Σημερα δεν αντεξα αλλο και του εδωσα πιπιλα κατα τις 8 παρα,την αρπαξε αμεσως και σε λιγα λεπτα ειχε κοιμηθει...Νιωθω τυψεις που του εδωσα πιπιλα και φοβαμαι πολυ να μην επηρεασει τον θηλασμο,αλλα δεν αντεχα αλλο βρε κοριτσια,χρειαζομαι λιγο υπνο,αφηστε που το πρωι με το που κοιμοταν ο μικρος ξυπναγε ο μεγαλος και το πηγαινα σερι...

Υπαρχει καποια κοπελα που θηλαζει αποκλειστικα και του εχει πιπιλα?

Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τις 20 μερες μπορω να του δωσω,αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ ολες οι πληροφοριες(κυριως οι φανατικες του θηλασμου)ελεγαν μετα τις 40 μερες...Τωρα ο Θεος Βοηθος...

Εγώ της έχω δώσει πιπίλα από την πρώτη στιγμή και καθόλου δεν επηρέασε το θηλασμό μας!Όταν έχει πονάκια την ηρεμεί η πιπίλα.Πάντως πρώτη φορά της την έδωσα κι εγώ καλή ώρα σαν κι εσένα μετά από τρελό ξενύχτι.

Η θλάση σου στην τομή πέρασε;Αυτό ακριβώς είχα πάθει κι εγώ στην πρώτη μου κόρη μετά από μια απότομη κίνηση (πήγα να σηκωθώ από το κρεβάτι με το παιδί στα χέρια κι έμεινα΄πως δε μου έπεσε από τα χέρια ένας θεός ξέρει!)

Ακόμα θυμάμαι το κάψιμο και το τσούξιμο που ένιωσα στην τομή κι έκανε μέρες να περάσει!

Γεια σας κορίτσια!

Πως περνάει η ώρα από τρίωρο σε τρίωρο βρε παιδιά;Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα!Όλα με την ψυχή στο στόμα!Η διασκέδαση μου είναι μία βόλτα μέχρι το σούπερμάρκετ.Από φίλους δεν έχουμε δει κανέναν γιατί έχουν όλοι παιδιά στο σχολείο και είναι φουλ στις ιώσεις!Έχω πήξει!

Σήμερα δεν πήγαινε άλλο !Κάναμε την πρώτη μας βόλτα με το καρότσι στην εξοχή.Βέβαια η μπέμπα μας έριξε κάτι ύπνους τρελούς και δεν είδε τίποτα όμως την είδε επιτέλους ο ήλιος μετά από σχεδόν 2 μήνες!Είχε λιακάδα αλλά φύσαγε αρκετά οπότε της είχαμε βάλει και τη ναυλον κουκούλα που έχει το καρότσι για τη βροχή και ήταν πλήρως προστατευμένη!Βέβαια πιο πολύ η μάνα την απόλαυσε τη βόλτα παρά το μωρό που κοιμόταν του καλού καιρού!Τρελαθήκαμε βρε κορίτσια με τον άντρα μου που σπρώχναμε καρότσι μετά από τόσα χρόνια.Το είχαμε ξεγράψει και να που το ξαναζήσαμε!Είχαμε πάει τη μεγάλη σε ένα πάρτι και ήμαστε μόνοι μας με το μωρό οπότε δεν κρύβαμε την τρελή χαρά μας!Χαζογονείς κυριολεκτικά!Όταν είναι κι η μεγάλη μπροστά προσπαθούμε να είμαστε πιο φειδωλοί με τις εκδηλώσεις μας στο μωρό!

Μου λείπει η παρέα σας πολύ αλλά δεν προλαβαίνω.Χίλια κομμάτια γίνομαι και πάλι όλα δεν τα καταφέρνω.Έχω και να ελέγχω τις εργασίες της μεγάλης για το σχολείο (και πάλι καλά που το παιδί τα κάνει όλα μόνο του κι απλά μου φέρνει να τα δω όταν τελειώσει)Τώρα μαθαίνουνε κλίση ουσιαστικών και προπαίδεια,στη Β΄Δημοτικού!Και θέλει συνεχή επανάληψη γιατί την ξεχνάνε τα παιδιά.Η πλάκα είναι οτι κάθεται και λέει την προπαίδεια στην μπέμπα!Θα το παλαβώσουμε το παιδί!Θηλάζω και λέω στην κόρη μου : "Κλίνε μου "ο πίνακας" Είμαστε για γέλια!Θυμάστε εσείς (οι άνω των 30 ) σε ποια τάξη

μαθαίναμε προπαίδεια;Εγώ νομίζω στην τρίτη ή στην τετάρτη.Είναι ώριμο το μυαλό των παιδιών στη Β΄Δημοτικού να απομνημονεύσει την προπαίδεια;Τέλοσπάντων,σας φιλώ τέλειωσε το τρίωρο,πάω για τάισμα!Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Πλακα κανεις!!!!Και εγω πηγα κατα τις 3:30 στο Ιασω και γεννησα 5:20 και ημουν με μια κοπελα στην ανανηψη!!!!Λες να ειμασταν εμεις???Παντως αν οχι σιγουρα ειμασταν καπου εκει γυρω...σε ποιο δωματιο ησουν?Να μας ζησουν τα παιδακια μας!!!

Αχ τι καλα με την πιπιλα και μενα απο χθες δεν εχει δειξει καποια διαφορα,μακαρι να συνεχισουν ετσι!

να δεις που εμείς είμασταν!

εγω ρώτησα την κοπέλα που ηταν εκέι αν είναι το πρώτο της και μου είπε οτι είναι το δευτερο!!! και της φερανε και το μωρο να το θηλασει όση ώρα είμασταν εκέι!

στον 6ο όροφο ήμουν!!! εσυ???

Καλημερα και απο εμας!!

Χθες ο μπεμπης εγινε 20 ημερων, τον θηλαζω αποκλειστικα κι εχει πια προγραμματιστει (απο μονος του!)να ζηταει ανα τρεις ωρες την ημερε και ανα τεσσερις τη νυχτα. Τη Δευτερα γυρισα στο γραφειο και δυο γευματα τα δινουν οι γιαγιαδες με μπιμπερο και γαλα που αντλω. Απο μπιμπερο με εχει βολεψει πολυ της medela με την θηλη calma μιας και δεν εχει συνεχη ροη αλλα ροη μετα απο θηλαστικες κινησεις. Κι ετσι το μωρο δεν βολευεται..!

Με το καλο σε ολες τις μανουλες to be , καθοτι γεννησε φυσιολογικα δεν μπορω να βοηθησω για καισαρικη

Σας φιλω!!!!!!!

20 ημερών και προγραμματίστηκε κιολας στο θηλασμό???

φτου φτου μπράβο σας!!!

πόση ώρα τρώει ανά γεύμα? από το ένα στήθος ή και από τα δύο?

να δεις που εμείς είμασταν!

εγω ρώτησα την κοπέλα που ηταν εκέι αν είναι το πρώτο της και μου είπε οτι είναι το δευτερο!!! και της φερανε και το μωρο να το θηλασει όση ώρα είμασταν εκέι!

στον 6ο όροφο ήμουν!!! εσυ???

Εγω ημουν στον 3ο οροφο,και στην ανανηψη μου ειχαν φερει το μωρο και το θηλασα αλλα δεν μιλησαμε με την κοπελα,εκτος αν δεν το θυμαμαι μεσα στο αγχος μου:confused:

κορίτσια όσες το νοικίασατε μπορείτε να μου στείλετε pm με τα στοιχεία???

λέω να το πάρω κι εγώ!

σας βόλεψε??

εγω δεν το εχω νοικιασει αλλα αυτο ακριβως χρησιμοποιησα στο μαιευτηριο και με βολεψε παρα πολυ,δεν με ταλαιπωρησε καθολου,σε αντιθεση με αυτο που αγορασα της medela που τελικα αποδειχτηκε αχρηστο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...