Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Μάρσιππο εμένα μου έδωσαν ένα της chicco αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακόμα γιατι ο καιρός είναι χάλια .

Να σας ρωτησω κατι οσες δίνετε ξένο γάλα μετά το τελευταιο γευμα ποσες ώρεσ κοιμάται συνεχόμενα το μωράκι σας γιατι έμενα η μπεμπούλα μετα βίας κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενες το βράδυ. Αχ ελπιζω σιγα σιγα να φτιάξει αυτό το βραδυνο!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εμεις χθες το απογευμα πηγαμε βολτα μεχρι το σουπερ μαρκετ καλα ντυμενος κ στο μαρσιπο του...κοιμοταν καθολη την διαρκεια μετα πηγαμε στην πεθερα μου κ ξυονησε αλλα ηταν κυριος ε μεχρι που εφτασε η ωρα του φαγητου κ φυγαμε γτ αρχισε να γκρινιαζει!!!

Εγω στην αρχη ειχα μικρα μπιμπερο γτ ετρωγε μεχρι 120ml πλεον εχω μονο μεγαλα γτ τρωει μεχρι κ 180ml αλλα τα μικρα δεν πανε χαμενα μιας κ τα χρησιμοποιω οταν του δινω χαμομηλακι!!

mara30 να σου ζησει το κοριτσακι σου!!

picgifs-baby-2087895.gif

mama-mpempouli να σου ζησει ο μικρος σου πριγκηπας!!picgifs-baby-495329.gif

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3065)9/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3530gr)13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560gr)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610gr)19/01/2015

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3920gr)29/1/15

mommy to be!! Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

καλημεριζω μανούλες και εγγυούλες!!

γεννήσαμε κι εμείς τρίτη και 13 στις 05:30 το πρωί στο ΙΑΣΩ!!!:):):)

είχα ραντεβού για πρόκληση την τετάρτη αλλα το ξημέρωμα μ επιασαν πόνοι και τρέξαμε για τη κλινική όπου και στην είσοδο σπάσανε τα νερά! χαχα

03:30 μπήκα και 05:30 τον είχα αγκαλίτσααααααααααααα! έρωτας με την πρώτη ματιά!

ο τοκέτός πήγε ανέλπιστα καλα, ο γιατρός ενθουσιάστηκε κι εγώ ενθουσιάστηκα με την επισκληρίδιο! χεχεχε

3.530 κιλά και 54 πόντους και κούκλος ρε κορίτσια!

να τα χαιρόμαστε να τα καμαρώνουμε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nα σου ζησει ο γιος!

F4oIp2.png

Μάρσιππο εμένα μου έδωσαν ένα της chicco αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακόμα γιατι ο καιρός είναι χάλια .

Να σας ρωτησω κατι οσες δίνετε ξένο γάλα μετά το τελευταιο γευμα ποσες ώρεσ κοιμάται συνεχόμενα το μωράκι σας γιατι έμενα η μπεμπούλα μετα βίας κοιμάται 3 ώρες συνεχόμενες το βράδυ. Αχ ελπιζω σιγα σιγα να φτιάξει αυτό το βραδυνο!

Aσε και εγω σημερα και χθες βαρεθηκα να ταιζω.Δεν τρωει πολυ και μετα απο δυο-τρεις ωρες θελει παλι.Πριν την ειχα μια ωρα στο στηθος και συνεχισε να κλαιει.Της εκανα μπουκαλι ηπιε μονο 50 ml και τωρα κοιμηθηκε.Λογικα σε δυο ωρες φτου και απο την αρχη.Το βραδυ εμενα δε ξυπναει προς το παρων.Χθες μαρτυρησα να τη ξυπνησω να φαι και μετα βιας ηπιε 60 ml.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμεις χθες το απογευμα πηγαμε βολτα μεχρι το σουπερ μαρκετ καλα ντυμενος κ στο μαρσιπο του...κοιμοταν καθολη την διαρκεια μετα πηγαμε στην πεθερα μου κ ξυονησε αλλα ηταν κυριος ε μεχρι που εφτασε η ωρα του φαγητου κ φυγαμε γτ αρχισε να γκρινιαζει!!!

Εγω στην αρχη ειχα μικρα μπιμπερο γτ ετρωγε μεχρι 120ml πλεον εχω μονο μεγαλα γτ τρωει μεχρι κ 180ml αλλα τα μικρα δεν πανε χαμενα μιας κ τα χρησιμοποιω οταν του δινω χαμομηλακι!!

mara30 να σου ζησει το κοριτσακι σου!!

picgifs-baby-2087895.gif

mama-mpempouli να σου ζησει ο μικρος σου πριγκηπας!!picgifs-baby-495329.gif

Καλησπέρα Calliope* , να σου ζήσει το μπεμπάκι σου...κι εγώ 5/1 γέννησα και είμαστε τώρα στον αγώνα θηλασμός-συμπλήρωμα, χόρτασε-δε χόρτασε.....:?

Γράφεις ότι χρησιμοποίσησες μάρσιπο, ποιον έχεις πάρει ? Εγώ να πω την αλήθεια φοβάμαι να τον βάλω σε μάρσιπο , μου φαίνεται ότι είναι πολύ μικρούλης και ότι ή δε θα βολεύεται ή θα μου φύγει από κανένα άνοιγμα στο πλάι και θα τον ψάχνω :( .......

SW8up3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι κομματια...ειναι λιγες μερες τωρα που θηλαζω τον μπεμπη στη 1:00 την νυχτα και κατα τις 3:00 ξυπναει και το παει σερι μεχρι το πρωι και ολες αυτες τις ωρες θελει να το εχω αγκαλια...Σημερα δεν αντεξα αλλο και του εδωσα πιπιλα κατα τις 8 παρα,την αρπαξε αμεσως και σε λιγα λεπτα ειχε κοιμηθει...Νιωθω τυψεις που του εδωσα πιπιλα και φοβαμαι πολυ να μην επηρεασει τον θηλασμο,αλλα δεν αντεχα αλλο βρε κοριτσια,χρειαζομαι λιγο υπνο,αφηστε που το πρωι με το που κοιμοταν ο μικρος ξυπναγε ο μεγαλος και το πηγαινα σερι...

Υπαρχει καποια κοπελα που θηλαζει αποκλειστικα και του εχει πιπιλα?

Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τις 20 μερες μπορω να του δωσω,αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ ολες οι πληροφοριες(κυριως οι φανατικες του θηλασμου)ελεγαν μετα τις 40 μερες...Τωρα ο Θεος Βοηθος...

εμενα απο την κλινικη ακομα μου ειχαν δωσει και του εδινα πιπιλα και ακομα παιρνει μεσα στην μερα για να ηρεμει η οταν πειναει πολυ μεχρι να φαει οταν δεν την θελει την φτυνει και θηλαζουμε αποκλειστικα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?εμεις μεγαλωνουμε ..το μωρο εχει νινιδα στο κεφαλακι σαν καπαρα ξηροδερμια του βαζω μπειμπι οιλ πανω τωρα..του εδωσα χθες κιντερτε που μου ειπε ο γιατρος 10μλ μου ειπε και το ηπιε κατευθειαν..

να ζησουν τα νεα μωρακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα Calliope* , να σου ζήσει το μπεμπάκι σου...κι εγώ 5/1 γέννησα και είμαστε τώρα στον αγώνα θηλασμός-συμπλήρωμα, χόρτασε-δε χόρτασε.....:?

Γράφεις ότι χρησιμοποίσησες μάρσιπο, ποιον έχεις πάρει ? Εγώ να πω την αλήθεια φοβάμαι να τον βάλω σε μάρσιπο , μου φαίνεται ότι είναι πολύ μικρούλης και ότι ή δε θα βολεύεται ή θα μου φύγει από κανένα άνοιγμα στο πλάι και θα τον ψάχνω :( .......

Πηρα της stokke γτ εχει καλο στηριγμσ για το μωρο κ δεν κρεμονται τα ποδια του κ ετι δεν εχουν θεμα με τα ισχια..επισης εχει πολυ καλο στηριγμα για την πλατη κ ετσι δεν κουραζομαι...μια χαρα ειναι κ ας ειναι μικρουλης ειναι πολυ ασφαλες κ δεν μπορει να πεσει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσια, πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο.Τα νεα μας: παμε για καισαρικη, για την ακριβεια το ορισα μεθαυριο,Σαββατο.Ο μικρος δεν εχει εμπεδωθει και ουτε προβλεπεται και επισης το κεφαλακι του κοιταει προς τα πανω, οποτε....

Το θεμα ειναι οτι μου ηρθε εντελως ξαφνικο..Δεν ξερω τι χρειαζεται να ξερω για την καισαρικη.Εμπειρες, τα φωτα σας!Καταρχας μονο νυχτικα εκει,ε?

ΒΟΗΘΕΙΑ, θελω πηλροφοριες!!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια :) Ελπιζω να περάσατε ήσυχη νύχτα γιατί εμείς ζοριστηκαμε κ τωρα κουτουλαω απ τη νύστα. .....δεν ξέρω τελικά αν περναμε κολικούς ή απλά του μικρού δεν του αρεσει το σκοτάδι κ η απόλυτη ησυχια αλλά τον βαζω στο λικνο κ μετά από λίγο αρχίζει να κάνει κάτι ήχους σα να σφίγγεται. ..κ αυτό μπορεί να κρατήσει ωρα... κ τωρα το πρωί μου το έκανε παλι κ δοκίμασα να τον βάλω μπρουμυτα κ ως εκ θαύματος σταματησαν ολα...... το θέμα είναι ότι παλι δε μπορώ να είμαι ησυχη γιατί οι παιδιατροι λενε τωρα να τα βάζουμε ανάσκελα ή πλάι. .... ουφφφφφ δεν ξέρω τι να κάνω. ...καμιά μανούλα με παρομοιο πρόβλημα ??

SW8up3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Νταλια και εμεις εχουμε θεμα με τον υπνο....ασε...την πρωτη εβδομαδα αναρωτιομασταν με τον αντρα μου αν εχουμε παιδι μεσα στο σπιτι και τωρα ειμαστε σε μονιμο συναργεμο...εχω επιστρατευσει οτι ιδεες μου ρχονται αλλα τιποτα,η πιπιλα καπως βοηθαει αλλα και παλι...σημερα εχει ξυπνησει απο τις 5 και ψευτοκοιμηθηκε πριν λιγο γιατι τον εβαλα σε ενα ριλαξακι που κουνιεται σαν κουνια...αλλα εγω ειμαι απο πανω και κουναω και κοντευει να μου πεσει το κεφαλι απο την νυστα...

Γεια σας κοριτσια, πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο.Τα νεα μας: παμε για καισαρικη, για την ακριβεια το ορισα μεθαυριο,Σαββατο.Ο μικρος δεν εχει εμπεδωθει και ουτε προβλεπεται και επισης το κεφαλακι του κοιταει προς τα πανω, οποτε....

Το θεμα ειναι οτι μου ηρθε εντελως ξαφνικο..Δεν ξερω τι χρειαζεται να ξερω για την καισαρικη.Εμπειρες, τα φωτα σας!Καταρχας μονο νυχτικα εκει,ε?

ΒΟΗΘΕΙΑ, θελω πηλροφοριες!!

Με το καλο!!!

Αντε σε λιγες ωρες θα εχεις το θαυματακι σου αγκαλιτσα!!!!

Νυχτικο θα χρειαστεις την πρωτη μερα,απο κει και περα μπορεις να βαλεις και πυζαμες.

Καλημερα και απο εμας!!

Χθες ο μπεμπης εγινε 20 ημερων, τον θηλαζω αποκλειστικα κι εχει πια προγραμματιστει (απο μονος του!)να ζηταει ανα τρεις ωρες την ημερε και ανα τεσσερις τη νυχτα. Τη Δευτερα γυρισα στο γραφειο και δυο γευματα τα δινουν οι γιαγιαδες με μπιμπερο και γαλα που αντλω. Απο μπιμπερο με εχει βολεψει πολυ της medela με την θηλη calma μιας και δεν εχει συνεχη ροη αλλα ροη μετα απο θηλαστικες κινησεις. Κι ετσι το μωρο δεν βολευεται..!

Με το καλο σε ολες τις μανουλες to be , καθοτι γεννησε φυσιολογικα δεν μπορω να βοηθησω για καισαρικη

Σας φιλω!!!!!!!

tt1b1872.aspx

Καλημέρα κορίτσια :) Ελπιζω να περάσατε ήσυχη νύχτα γιατί εμείς ζοριστηκαμε κ τωρα κουτουλαω απ τη νύστα. .....δεν ξέρω τελικά αν περναμε κολικούς ή απλά του μικρού δεν του αρεσει το σκοτάδι κ η απόλυτη ησυχια αλλά τον βαζω στο λικνο κ μετά από λίγο αρχίζει να κάνει κάτι ήχους σα να σφίγγεται. ..κ αυτό μπορεί να κρατήσει ωρα... κ τωρα το πρωί μου το έκανε παλι κ δοκίμασα να τον βάλω μπρουμυτα κ ως εκ θαύματος σταματησαν ολα...... το θέμα είναι ότι παλι δε μπορώ να είμαι ησυχη γιατί οι παιδιατροι λενε τωρα να τα βάζουμε ανάσκελα ή πλάι. .... ουφφφφφ δεν ξέρω τι να κάνω. ...καμιά μανούλα με παρομοιο πρόβλημα ??

Γεια σου Ντάλια ! Εμείς περνάμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την μπεμπούλα μας αυτοί οι ήχοι στην αρχή με φόβισαν δεν ήξερα τι να κανω αλλά λογικά ειναι κολικοί. Εμένα μου έφεραν δώρο το λίκνο next to me που ειναι πολυ καλο κ το βραδυ με το που την βάζω εκει να κοιμηθεί αρνείται , αναρωτιέμαι τι να φταίει το σκοτάδι το στρώμα δέντρα της αρέσει ειναι σκληρό δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο. Χθες όλες κ όλες 3 ωρες κοιμήθηκε . Ο άντρας μου παει για δουλεια σαν ζόμπι. Λες να δοκιμάσω κ εγω το μπρούμυτα ; Βέβαια οι παιδίατροι το απαγορεύουν .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...