Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Καλη αναρρωση Λινακι κ καλα αποτελεσματα..οσο για τον μικρο μην στεναχωριεσαι 2 μερουλες ειναι μονο!!!

Εκανες τουμπες ε? μονο το δικο μου οποτε παω κοιμαται δεν το εχω δει ποτε να κανει τουμπες!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα..τι κανετε?

λινακι καλα αποτελεσματα..ολα θα ειναι καλα..ξεκουραση τωρα..

εγω χθες ειχα πονακια..μπορει και απο το εντερο ..δεν παιρνω τηλ. τον γιατρο να μην τον πρηζω, παρολο που ειναι πολυ καλος..και αλλες φορες που ειχα μου ελεγε μαλλον εντερο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερααα πως ειστε;;;

Εγω την παρασκευη ειχα γενεθλια κ καναμε ενα παρτυ σπιτι γτ ειχε μερικες πριν κ ο αντρας μοιυ κ ενας φιλος του χαμος εγινε...βεβαια μετα απο τους πονους στην μεση δεν μπορουσα να κοιμηθω...

Την τεταρτη εχω ραντεβου για να δω το μωρακι μου ειναι ενα εξτρα ραντεβου-δωρο απο τον γιατρο μου επειδη ειχα γενεθλια!!! Το καλυτερο δωρο:D:D

Κορινα ουτε εγω τον παιρνω μονο αν με ανησυχησουν οι πονοι θα κανω αυτη την κινηση...

Λινακι πως εισαι;;;

Οι υπολοιπες τι νεα;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Calliope* πολύχρονη κοπέλα μου και οτι επιθυμείς!!! Του χρόνου με το καλό θα σβήνεις τούρτα με το νινί σου αγκαλιά!!! :)

Κορινάκι πέρασαν οι πόνοι; ενστιτωδώς νομίζω ξέρουμε πότε να καλέσουμε το γιατρό επομένως όποτε αισθάνεσαι περιέργα και σε αγχώνει καλό είναι να επικοινωνείς μαζί του. Αυτή είναι και η δουλειά του άλλωστε!

Εγώ μέχρι τώρα δόξα το Θεό είμαι καλά.. χθες κουράστηκα λίγο γιατί ήταν ο γάμος του κουμπάρου μας και νονού του Νικόλα μου και ήταν λίγο ταλαιπωρία αλλά χαλάλι. Είχα και τη πεθερά να με βοηθάει με το μικρό (αν και αυτό δεν είναι πάντα καλό).. Αυτές τις μέρες ξεκουράστηκα αρκετά μπορώ να πω..ακόμη και τα βράδια που ξύπναγε ο μικρός του έφτιαχνε ο σύζυγος γάλα και έτσι για πρώτη φορά μετά απο 20 μήνες κοιμήθηκα σερί ;)

Που είστε οι υπόλοιπες εγκυούλες;;;

oYNBp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Χρόνια πολλά στην Calliope! Να ζήσεις! Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!

Εγώ πέρασα ωωραία το σκ! Πήγαμε κ για μπανακι! Ζεσταίνομαι παρα πολύ τα βράδυα! Ευτυχώς έχουμε το κλιματιστικό γιατί δε θα την παλευα! Ελπίζω να μην αρπαξω καμια πούντα!

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..

Καλλιοπη χρονια πολλα ..του χρονου θα γιορτασεις τα γενεθλια σου με το μπεμπε..

Εγω καθε μερα βολτες ειμαι..το σαββατο βγηκαμε εξω ειχε λαικη βραδια ..ολοι χορευαν ηθελα και εγω αλλα δεν το τολμαω..

Σημερα εχει γενεθλια και ο αντρας μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Μόλις γύρισα απο το γιατρό. Πέρασαν δυο εβδομαδες απο την αυχενική κ ήθελα να πάω να δω το μωρακι μου. Μια χαρά ηταν. Δυο λεπτα μονο το είδαμε, αλλά έχει μεγαλώσει πολύ! Ηταν πολύ ωραία. Ο γιατρός παλι δεν μας είπε φύλο. Είναι νωρίς ακόμη. Σε 15 μέρες θα ξαναπαω. Ελπίζω τοτε να μας πει.

tt1ac959.aspx

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω σημερα γινομαι 12 εβδομαδων!Παει το πρωτο τριμηνο,το φαγαμε!!!

Σημερα το πρωι εκανα την Αυχενικη και ολα πηγαν πολυ πολυ καλα και ειμαι πολυ χαρουμενη και ηρεμη:wink::P

Φιλια Πολλα!!!

Καλησπερα ευχαριστω πολυ για τις ευχες;;

Hope υπομονη πολυ δεν λενε για τυχον λαθη!! Ελπιζω την επομενη φορα να σου πει...

Μαμα κωνστ μπραβο παει το πρωτο αγχος...φυλο δεν σου ειπε ουτε εσενα;;

Ροδο καλη επιτυχια....κ εγω αυριο εχω ραντεβου στις 3 για να το δω!!!

Κορινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...μια χαρα βλεποω περνας!!;)

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;;;

Λινακι εσυ εισαι καλυτερα;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Γυρισα απο το γιατρο επιβεβαιωθηκε το φυλο ΑΓΟΡΙΙΙΙ....χιχι και ειμαστε 73ολοκληρα γραμμαρια...ειχε πιο μεγαλα ποδια κ χερακια κ επιτελους δεν κοιμοταν...

Ηδη βρηκαμε χρωμα για δωματιο κ ψαχνουμε για κουνια δεν πιστευα οτι θα δυσκολευτω τοσο η αληθεια ειναι!!!! Εχω μπερδευτει στο τι θελω!!!

Ροδο εσυ πηγες για αυχενικη;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλλιοπη μου εσυ γαλαζια εγω ροζ!!!!!!!εχω μια πολυ ψηλη κοριτσαρα που κουνουσε ποδια κ βυζαινε το δαχτυλο της!!ολα καλα,ειμαι πολυ χαρουμενη!

Συγχαρητηρια ροδο μου πολυ χαιρομαι...πιστευω οτι θελατε το κοριτσι ετσι?

αχ θα τρελαθωωω βυζαινε δαχτυλο? πωπωπω φοβερο θεαμα!!!μπραβο μπραβο!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Συγχαρητηρια ροδο μου πολυ χαιρομαι...πιστευω οτι θελατε το κοριτσι ετσι?

αχ θα τρελαθωωω βυζαινε δαχτυλο? πωπωπω φοβερο θεαμα!!!μπραβο μπραβο!!!:D:D:D

Δεν ειχαμε προβλημα και αγορι να ηταν το ιδιο θα χαιρομασταν.ναι,ηταν πολυ δραστηρια.τεντωνε ποδια,τα μαζευε και αυτο με το δαχτυλο....επαθα ερωτα!!!!με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια μας!

Δεν ειχαμε προβλημα και αγορι να ηταν το ιδιο θα χαιρομασταν.ναι,ηταν πολυ δραστηρια.τεντωνε ποδια,τα μαζευε και αυτο με το δαχτυλο....επαθα ερωτα!!!!με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια μας!

Κ εγω θα παθαινα ασε....σου εχω στειλει π.μ.

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...