Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Rock_Me, να σου ζήσει το μωράκι σου ! Διάβασα που γράφεις ότι κάνεις μεικτή διατροφή και επειδή κάνω κι εγώ το ίδιο ήθελα να σε ρωτήσω πως τα καταφέρνεις....Για παράδειγμα, πως ξέρεις πόσο ξένο να του δώσεις? Δίνεις σε κάθε γεύμα? Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να του δίνω μόνο από το ένα στήθος ανά γεύμα αλλά δεν έχω πολύ γάλα οπότε τρώει και από τα δύο και μετά θέλει κ συμπλήρωμα....Το 'χουμε χάσει λίγο το θέμα με τις ποσότητες..τη μια θέλει 90μλ , την άλλη 120 (!!), μετά τα βγάζει σε γουλίτσες, τώρα έχουμε και πονάκια, χαμός!! Πίνουμε το frisolac το απλό όχι το confort...εσύ πως τα καταφέρνεις ? Και κάθε πότε τρώει το δικό σου? Αχχχχχ.....πότε θα μπούμε σε σειρά ?? Νυστάζωωωωω!!!!:confused:

Καλησπερααα!

Δεν ξερω ποσο ξενο θα πιει.Τα κανω 90αρια προς το παρων και αλλες φορες πινει 80 αλλες 50. Ειχαμε κανει και 120αρια αλλα τα πετουσαμε.Αργοτερα μολις δουμε οτι φτανει τα 90 θα το αλλαξουμε.Σε καθε γευμα (εκτος της νυχτας γιατι κουτουλαω)ξεκιναω με στηθος.Γυρω στα δεκα λεπτα.Καθε γευμα και στηθος το παω εγω αλλα αν δεν εχεις καλα κανεις και το βαζεις και στα δυο πιστευω.Μετα δινω συμπληρωμα και οσο πιει.Δεν την αφηνω να πιει κατω απο 40 γιατι θα πειναει παλι μετα απο δυο ωρες.Τωρα αν τη νυχτα ξυπνησει ουρλιαζοντας για φαγητο μονο τοτε θα τη βαλω στηθος μεχρι να φτιαξει το γαλα ο αντρας μου για να μη μας παρει τα αφτια χαχα.Πριν λιγο ας πουμε γκρινιαζε χωρις λογο.2 ωρες ειχαν περασει απο οταν εφαγε.Την εβαλα στο στηθος να ξεχαστει, εκατσε μιση ωρα κα μετα παλι εβαζε το χερι στο στομα.Οποτε της ξαναεκανα γαλα και ηπιε μονο 50.Οποτε θελει να τρωει μου ειπε ο παιδιατρος οποτε χορευουμε στο ρυθμο της.Οσο και να κατσει στο στηθος και μενα θελει συμπληρωμα ΠΑΝΤΑ.Γουλιτσες (δεν ειναι τιποτα αυτο), πονακια εχει και μενα και εχω καταλαβει οτι αν τη βαλω στο στηθος για κανα 5λεπτο τα ξεχναει τα πονακια και τη παιρνει ο υπνος.Εμεις παιρνουμε το biolac 1.Ειναι βιολογικο και χωνευεται ευκολα.Ειναι φορες που θα ζητησει να φαει στις 4 ωρες(τη νυχτα ας πουμε οπου συνηθως εγω τη ξυπναω)και ειναι και η μερα οπου συνηθως πειναει στις 3 ωρες.Σε αυτη την ηλικια ταιζουμε οποτε αυτα θελησου.Και εγω νυσταζω..ασε!Ζομπι καταντησα και υποτιθεται εμενα κοιμαται ολη τη νυχτα αλλα αυτο το ξυπνα ταισε αλλαξε ειναι σκοτωμα!

ZpmAp3.png

Ολος ο οροφος,ε?Τι στο καλο..ειναι λογω...ξηρασιας τοσο καιρο?λογω αγαρμποσυνης του γιατρου?Τοσο βαθια τα βαζει..??:confused:

Εμενα μια φορα μου την κανανε.Και εγω ενα "αααααααααααααα" το'κανα η αληθεια ειναι αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν εκανε και τιποτα το φοβερο ο κυριουλης.Ειναι η αισθηση μαλλον οτι ΘΑ πονεσουμε και προδιαθετουμε την κατασταση χαχα.

ZpmAp3.png

Καλησπέρα Rock_Me, να σου ζήσει το μωράκι σου ! Διάβασα που γράφεις ότι κάνεις μεικτή διατροφή και επειδή κάνω κι εγώ το ίδιο ήθελα να σε ρωτήσω πως τα καταφέρνεις....Για παράδειγμα, πως ξέρεις πόσο ξένο να του δώσεις? Δίνεις σε κάθε γεύμα? Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να του δίνω μόνο από το ένα στήθος ανά γεύμα αλλά δεν έχω πολύ γάλα οπότε τρώει και από τα δύο και μετά θέλει κ συμπλήρωμα....Το 'χουμε χάσει λίγο το θέμα με τις ποσότητες..τη μια θέλει 90μλ , την άλλη 120 (!!), μετά τα βγάζει σε γουλίτσες, τώρα έχουμε και πονάκια, χαμός!! Πίνουμε το frisolac το απλό όχι το confort...εσύ πως τα καταφέρνεις ? Και κάθε πότε τρώει το δικό σου? Αχχχχχ.....πότε θα μπούμε σε σειρά ?? Νυστάζωωωωω!!!!:confused:

Αν και σου απάντησε η rock me επειδή κι εγώ κάνω μεικτή συμφωνώ μαζί της. Στήθος όσο θέλει (15-25 λεπτα) και μόνο απ τον ένα μαστό. Αν παρατηρήσετε, το μητρικό γάλα στην αρχή του θηλασμού είναι σχεδόν διάφανο. Στο τέλος όμως είναι ολόλευκο. Άρα όντως στο τέλος του θηλασμού υπάρχει το πιο πλούσιο σε συστατικά γάλα. Γι αυτό λένε οι γιατροί ένα μαστό ανά τάισμα.

Εμείς μέχρι σήμερα δίναμε συμπλήρωμα (σε κάθε γεύμα) 60μλ. Όταν δίναμε μόνο σκόνη, δίναμε 100μλ.

Από χθες ζητάει νωρίτερα γάλα και σήμερα που είχαμε εξέταση στον παιδίατρο μου τόνισε πως δεν πάμε βάσει των οδηγιών του κουτιού του γάλακτος αλλά βάσει ζήτησης. Είναι σαφές πως το παιδί δεν χορταίνει άρα ήδη το συμπλήρωμα πήγε 100μλ και το ολοκληρωμένο γεύμα σε σκόνη στα 120μλ. Μπορεί να ζητήσει και 120 μου είπε. Θέλει λέει να μένει γάλα στο μπουκάλι. Μόνο τότε είσαι σίγουρη πως έχει χορτάσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημεριζω μανούλες και εγγυούλες!!

γεννήσαμε κι εμείς τρίτη και 13 στις 05:30 το πρωί στο ΙΑΣΩ!!!:):):)

είχα ραντεβού για πρόκληση την τετάρτη αλλα το ξημέρωμα μ επιασαν πόνοι και τρέξαμε για τη κλινική όπου και στην είσοδο σπάσανε τα νερά! χαχα

03:30 μπήκα και 05:30 τον είχα αγκαλίτσααααααααααααα! έρωτας με την πρώτη ματιά!

ο τοκέτός πήγε ανέλπιστα καλα, ο γιατρός ενθουσιάστηκε κι εγώ ενθουσιάστηκα με την επισκληρίδιο! χεχεχε

3.530 κιλά και 54 πόντους και κούκλος ρε κορίτσια!

να τα χαιρόμαστε να τα καμαρώνουμε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι κομματια...ειναι λιγες μερες τωρα που θηλαζω τον μπεμπη στη 1:00 την νυχτα και κατα τις 3:00 ξυπναει και το παει σερι μεχρι το πρωι και ολες αυτες τις ωρες θελει να το εχω αγκαλια...Σημερα δεν αντεξα αλλο και του εδωσα πιπιλα κατα τις 8 παρα,την αρπαξε αμεσως και σε λιγα λεπτα ειχε κοιμηθει...Νιωθω τυψεις που του εδωσα πιπιλα και φοβαμαι πολυ να μην επηρεασει τον θηλασμο,αλλα δεν αντεχα αλλο βρε κοριτσια,χρειαζομαι λιγο υπνο,αφηστε που το πρωι με το που κοιμοταν ο μικρος ξυπναγε ο μεγαλος και το πηγαινα σερι...

Υπαρχει καποια κοπελα που θηλαζει αποκλειστικα και του εχει πιπιλα?

Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τις 20 μερες μπορω να του δωσω,αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ ολες οι πληροφοριες(κυριως οι φανατικες του θηλασμου)ελεγαν μετα τις 40 μερες...Τωρα ο Θεος Βοηθος...

mama konstantinou εγώ τον θηλάζω αποκλειστικά και πιπίλα του δίνω! είναι 21 ημερών και μια χαρα και τα δυο τα παιρνει.... ιασώ γεννήσαμε ίδια μέρα και ώρα! να σου ζησει! ημουν με μια κοπέλα στην ανανηψη λες να ησουν εσυ???:D

καλημεριζω μανούλες και εγγυούλες!!

γεννήσαμε κι εμείς τρίτη και 13 στις 05:30 το πρωί στο ΙΑΣΩ!!!:):):)

είχα ραντεβού για πρόκληση την τετάρτη αλλα το ξημέρωμα μ επιασαν πόνοι και τρέξαμε για τη κλινική όπου και στην είσοδο σπάσανε τα νερά! χαχα

03:30 μπήκα και 05:30 τον είχα αγκαλίτσααααααααααααα! έρωτας με την πρώτη ματιά!

ο τοκέτός πήγε ανέλπιστα καλα, ο γιατρός ενθουσιάστηκε κι εγώ ενθουσιάστηκα με την επισκληρίδιο! χεχεχε

3.530 κιλά και 54 πόντους και κούκλος ρε κορίτσια!

να τα χαιρόμαστε να τα καμαρώνουμε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nα σου ζησει!!!!!Γερο,τυχερο και ολα τα καλα να εχει στη ζωη του!:D:D:D

ZpmAp3.png

Καλημερα κοριτσια!Αποτι βλεπω,καμια δν πηρε τον δρ.μπραουν..ωχ,να ανησυχησω..?κ κατι αλλο που δν μου διευκρινισατε,χρειαζονται τελικα τα μικρα μπιμπερο,η να μην πεταξω τα λεφτακια μου? Ζωη,επειδη φυσικο ειναι να μην ξερω ακομα αν θα χρειαστω θηλαστρο,αν θα το αντεχω κλπ,μονο πλαστικα μπιμπερο παιρνουν?δλδ με αυτα που εχω,δεν..?

Εμένα τα μικρα ήταν δωρακια σε κατι πακετα για μελλουσες μανουλες αλλά βολέψανε πολύ. Ενα που αγόρασα μεγάλο όπως ειπε και άλλη κοπέλα στο φορουμ ειναι βαρύ στο χέρι, εμένα με βολευουν αερκετά τα μικρα΄μια και θηλάζω, τα μπιμπερό τα θέλω οταν βλέπω ότι κλαιει πολύ να του δινω συμπληρωμα 2-3 φορες τη μερα από 70 οπότε τα μικρα ειναι ακομα χρησιμα(μεχρι να φτασουμε τα 120 που ειναι το οριο στα μπουκαλακια).

Να ξερεις οτι το μητρικο γαλα που βγαινει με θηλαστρο αποθηκευεται μονο σε πλαστικο μπουκαλι, στο γυαλινο αναπτυσονται κατι μικροοργανισμοι( δεν θυμαμαι το ονομα), οποτε παρε τουλαχιστον 1-2 αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις θηλαστρο. Εγώ παντως το χρησιμοποιησα λιγο(ειχα νοικιασει ενα της AMENDA) γιατι αρχισε το μωρο να τρωει καλά από το στήθος και δεν μου περισσευε να βγάζω και με το θηλαστρο (20-40 εβγαζα) οποτε το ονειρο για τραπεζα μητρικου γαλακτος ναυαγησε.Οτι εβγαζα του το εδινα συμπληρωμα αντι να του δινω μπουκαλι.

Καλημερα κοριτσια!!!

mama konstantinou εγώ τον θηλάζω αποκλειτικά και πιπίλα του δίνω! είναι 21 ημερών και μια χαρα και τα δυο τα παιρνει.... ιασώ γεννήσαμε ίδια μέρα και ώρα! να σου ζησει! ημουν με μια κοπέλα στην ανανηψη λες να ησουν εσυ???:D

Πλακα κανεις!!!!Και εγω πηγα κατα τις 3:30 στο Ιασω και γεννησα 5:20 και ημουν με μια κοπελα στην ανανηψη!!!!Λες να ειμασταν εμεις???Παντως αν οχι σιγουρα ειμασταν καπου εκει γυρω...σε ποιο δωματιο ησουν?Να μας ζησουν τα παιδακια μας!!!

Αχ τι καλα με την πιπιλα και μενα απο χθες δεν εχει δειξει καποια διαφορα,μακαρι να συνεχισουν ετσι!

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι κομματια...ειναι λιγες μερες τωρα που θηλαζω τον μπεμπη στη 1:00 την νυχτα και κατα τις 3:00 ξυπναει και το παει σερι μεχρι το πρωι και ολες αυτες τις ωρες θελει να το εχω αγκαλια...Σημερα δεν αντεξα αλλο και του εδωσα πιπιλα κατα τις 8 παρα,την αρπαξε αμεσως και σε λιγα λεπτα ειχε κοιμηθει...Νιωθω τυψεις που του εδωσα πιπιλα και φοβαμαι πολυ να μην επηρεασει τον θηλασμο,αλλα δεν αντεχα αλλο βρε κοριτσια,χρειαζομαι λιγο υπνο,αφηστε που το πρωι με το που κοιμοταν ο μικρος ξυπναγε ο μεγαλος και το πηγαινα σερι...

Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τις 20 μερες μπορω να του δωσω,αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ ολες οι πληροφοριες(κυριως οι φανατικες του θηλασμου)ελεγαν μετα τις 40 μερες...Τωρα ο Θεος Βοηθος...

Θηλάζω σχεδον αποκλειστικα, επειδη δεν επαιρνε βαρος καθολου, του δινουμε 20-3 φορες από το ξενο από 70, οταν κλαιει. Πιπιλα παιρνει αλλά πολύ επιλεκτικά, μονο οταν πραγματικα την χρειαζεται για να ηρεμησει και να κοιμηθει , αλλιώς τη φτυνει οσο και να προσπαθησω εγω να του τη δωσω,και δεν επηρεασε καθολου το θηλασμο. του εδωσα περιπου στις 15 μερες ενα βραδυ αναλογο με αυτο που περιγράφεις και συ!

Διαφημίσεις

Θηλάζω σχεδον αποκλειστικα, επειδη δεν επαιρνε βαρος καθολου, του δινουμε 20-3 φορες από το ξενο από 70, οταν κλαιει. Πιπιλα παιρνει αλλά πολύ επιλεκτικά, μονο οταν πραγματικα την χρειαζεται για να ηρεμησει και να κοιμηθει , αλλιώς τη φτυνει οσο και να προσπαθησω εγω να του τη δωσω,και δεν επηρεασε καθολου το θηλασμο. του εδωσα περιπου στις 15 μερες ενα βραδυ αναλογο με αυτο που περιγράφεις και συ!

Ax ποσο ενθαρρυντικες ειναι οι απαντησεις σας!!!!

Εγω προσπαθω να μην του τη δινω καθολου μεσα στην μερα,παρα μονο την νυχτα μπας και ηρεμει λιγο και κοιμομαστε και εμεις!Αποψε ηταν το πρωτο βραδυ που το χειριστηκα με αυτο τον τροπο και πηγε καλυτερα!Κοιμηθηκε ολο το βραδυ και ξυπναγε μονο για να φαει ξυπνησε στις 5:30 και ξανακοιμηθηκε στις 7:30,εγω ομως δεν ξανακοιμηθηκα αλλα δεν πειραζει,πηγαμε καλυτερα σημερα!!!

Επισης αποψε ηταν το πρωτο βραδυ που δεν εβαλα ξυπνητηρι για να τον ταισω,βεβαια δεν το χρειαστηκα και τοσες μερες που το εβαζα γιατι ξυπναγε απο μονος του,ελπιζω σιγα-σιγα να μπουμε σε μια σειρα!

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά πλεον, 15 μερες περιπου, και εχουμε και πιπιλα μερες τωρα! Το πώς βρέθηκε με την πιπιλα το παιδι δεν ξέρω...ο άνδρας μου πρεπει να της την έδωσε σε ανυποπτη στιγμή! Αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...Γεννήσαμε στις 9/1 καισαρική, 3065 και τώρα είμαστε πανω απο 4100. Κοριτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας καλοτυχα και γερά να είναι για να είμαστε και εμεις ευτυχισμένες!

Τα μεγάλα μπιμπερό μπορεί να είναι βαριά αλλά εμείς 32 ημερών σήμερα ήδη αρχίσαμε τα 125γρ ανά γεύμα επομένως εύκολα κατανοεί κανείς πως τα μικρά μπιμπερό έχουν σύντομη ημερομηνία "λήξης".

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως πάτε; Εμείς περιμένουμε μια μέρα με λιακάδα να πάμε καμιά βόλτα. Τα μπεμπάκια σας έχουν αρχίσει να διακρίνουν αντικείμενα; Επίσης μάρσιπο θα αγοράσετε ή έχετε αγοράσει; Το σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν θα φτουρίσουν τα λεφτά του ή αν θα πάει χαμένο. :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...