Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Μην γελασετε αλλα εγω εχω χεστει απο φοβο, μηπως μου κανει την δαχτυλικη εξεταση...εχω διαβασει οτι ποναει πολυυυ... και ειμαι και φοβιτσιαρα..

Εγω εχω παρει 4, τα μεγαλα τα γυαλινα διοτι μου ειπαν τα μικρα ειναι για λιγο στην αρχη και οτι δεν ειναι απαραιτητα..να παρω αλλα 2 μεγαλα η 2 μικρα?Μπλεχτηκα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω αντιθετα εχω της nuk 3 μικρα κ 3 μεγαλα κ 1 μικρο κ μεγαλο της chicco εμενα παλι ο μικρος πινει καλυτερα στο μπουκαλι της nuk με της chicco πνιγεται...θελω να δοκιμασω της avent

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εγώ πήρα της AVENT και αποστειρωτή μου έχουνε δώσει AVENT. Στην αρχή είχα πάρει 2 των 125 ml και 2 των 260 ml και τωρα έχω 4 και 4 γιατι δεν θηλάζω καθόλου πλέον. Το γάλα μου είναι έλαχιστο πλέον.

Rock me εμας οι κολικοί αρχίζουν συνήθως τέτοια ώρα κ διαρκουν όλο το βράδυ!

Oλο το βραδυ? Ωχ! Παλουκι!

ZpmAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εμένα ο μπέμπης μου κολικους εκανε 1-2 φορές και από τότε τιποτα!

Τωρα που μεγάλωσε λιγο( 36 ημερων) εχει αρχισει και κοιμαται αρκετα το βραδυ, 1 φορά ξυπναει μονο, θηλαζει σχεδον μια ωρα και μετά ξημερώματα.

Εγω από μπιμπερο εχω 4 της nuk (3 μικρά και ενα μεγαλο γυαλινα)και 3 της mam πλαστικα ( τα ειχα πάρει για να αποθηκευω το μητρικο γάλα από το θηλαστρο, που θέλει πλαστικο) Σαν θηλή μπιμπερό τον βολευει της nuk καλύτερα (και η καουτσουκ και η σιλικόνη). τα μπουκαλια της την mam τα εχω βαλει στην ακρη προς το παρόν μαι και μπερδευοταν μια τη μια θηλη, μια την αλλη και στηθος! Εξάλλου 2-3 φορές την ημέρα τρώει ξενο γάλα μόνο, οπότε τα 4 μπιμπερό τα γυαλινα φτανουν!Με τον αποκλειστικό θηλασμό δεν εβαζε καθολου βαρος στις αρχές οπότε αναγκαστικά πινει λιγο και από το ξενο. Ελπιζω καποια στιγμη να βαζει βαρος μονο με το δικό μου!

Ο δικός μου άντρας βοηθαει οσο μπορεί, τον ταιζει, τον αλλάζει οταν ειναι σπίτι και τον κανουμε μαζι μπανακι. Αλλα με το θηλασμο δεν μπορουν να σε βοηθησουν οι άλλοι...το μωρο θελει εσενα!

Σαραντίζω Πεμπτη και την Παρασκευη ξεκινα η εξεταστική μου στο Πανεπιστήμιο, ανυπομονω να βγω και γω το Σαββατο, πρωταο Θεος , αγορα!Ολες αυτςς τις μερες βγηκα μονο 4 φορες, τις 3 στην παιδίατρο και αλλη μια σε ενα μαγαζι να παρουμε το καρότσι μας το τελειο!!!Που ανυπομονω να βγαλω στους δρομους!

Αυτά από εμας.

Κουραγιο μανουλες με του κολικους ...ειναι μεγαλο ζορι

Καλημερα κοριτσια!Αποτι βλεπω,καμια δν πηρε τον δρ.μπραουν..ωχ,να ανησυχησω..?κ κατι αλλο που δν μου διευκρινισατε,χρειαζονται τελικα τα μικρα μπιμπερο,η να μην πεταξω τα λεφτακια μου? Ζωη,επειδη φυσικο ειναι να μην ξερω ακομα αν θα χρειαστω θηλαστρο,αν θα το αντεχω κλπ,μονο πλαστικα μπιμπερο παιρνουν?δλδ με αυτα που εχω,δεν..?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κ κατι ακομα,ισχυει οτι οι πονοι πριν παμε μαιευτηριο,συνηθως ειναι χαραματα η μες στ νυχτα?

Eμένα μου ειπαν οτι τα μικρα μπιμπερο ειναι για πολυ λιγο και θα πανε χαμενα.Παρολα αυτα επειδη ειναι πιο βολικα πηρα ενα ετσι να μου φυγει ο καημος.Οσο για τους πονους εγω απο φτ δεν εχω εμπειρια αλλα στα μαθηματα ανωδυνου μας ειπαν οτι οντως τη νυχτα ειναι τα περισσοτερα ποσοστα.

ZpmAp3.png

Να ρωτησω κ κατι ακομα,ισχυει οτι οι πονοι πριν παμε μαιευτηριο,συνηθως ειναι χαραματα η μες στ νυχτα?

Εμένα με έπιασαν 2 τα ξημερώματα και μέχρι να γεννήσω δεν έφυγαν βέβαια από την προηγούμενη το βράδυ δεν ένιωθα καλά σαν προαίσθημα/προμήνυμα ένα πράγμα. Επίσης τα νερά δεν μου έσπασαν μου τα έσπασαν στο μαιευτήριο. Γέννησα το μεσημέρι μετά από 5 ώρες που είχα φτάσει στην κλινική. Δεν είναι κανόνας η νύχτα πάντως άλλες τους πιάνει μεσημέρι προς απόγευμα. Ενημερωτικά να ξέρεις αν σε πιάσουν οι πόνοι θα πρέπει να έχουν περιοδικότητα και να είναι έντονοι να μην μπορείς να κάτσεις όταν θα σου έρχονται αν δεν είναι όπως στα περιγράφω τότε ενδέχεται να είναι false alarm. Τέλος εγω είχα και κόκκινη βλεννη όχι όμως με το που με έπιασαν αλλά λίγο πριν φύγω για την κλινική. Και μην δίνεις σημασία και πολύ στην θέση που σου βρίσκει ο γιατρός το παιδί γιατί κι εμένα μου το έβγαζε ψηλά κι όμως όταν πήγα στην κλινική είχα και διαστολή και είχε αρχίσει να κατεβαίνει. Αυτά ελπίζω να βοήθησα κάπως :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι κομματια...ειναι λιγες μερες τωρα που θηλαζω τον μπεμπη στη 1:00 την νυχτα και κατα τις 3:00 ξυπναει και το παει σερι μεχρι το πρωι και ολες αυτες τις ωρες θελει να το εχω αγκαλια...Σημερα δεν αντεξα αλλο και του εδωσα πιπιλα κατα τις 8 παρα,την αρπαξε αμεσως και σε λιγα λεπτα ειχε κοιμηθει...Νιωθω τυψεις που του εδωσα πιπιλα και φοβαμαι πολυ να μην επηρεασει τον θηλασμο,αλλα δεν αντεχα αλλο βρε κοριτσια,χρειαζομαι λιγο υπνο,αφηστε που το πρωι με το που κοιμοταν ο μικρος ξυπναγε ο μεγαλος και το πηγαινα σερι...

Υπαρχει καποια κοπελα που θηλαζει αποκλειστικα και του εχει πιπιλα?

Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τις 20 μερες μπορω να του δωσω,αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ ολες οι πληροφοριες(κυριως οι φανατικες του θηλασμου)ελεγαν μετα τις 40 μερες...Τωρα ο Θεος Βοηθος...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Εγω ειμαι κομματια...ειναι λιγες μερες τωρα που θηλαζω τον μπεμπη στη 1:00 την νυχτα και κατα τις 3:00 ξυπναει και το παει σερι μεχρι το πρωι και ολες αυτες τις ωρες θελει να το εχω αγκαλια...Σημερα δεν αντεξα αλλο και του εδωσα πιπιλα κατα τις 8 παρα,την αρπαξε αμεσως και σε λιγα λεπτα ειχε κοιμηθει...Νιωθω τυψεις που του εδωσα πιπιλα και φοβαμαι πολυ να μην επηρεασει τον θηλασμο,αλλα δεν αντεχα αλλο βρε κοριτσια,χρειαζομαι λιγο υπνο,αφηστε που το πρωι με το που κοιμοταν ο μικρος ξυπναγε ο μεγαλος και το πηγαινα σερι...

Υπαρχει καποια κοπελα που θηλαζει αποκλειστικα και του εχει πιπιλα?

Δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω πως η παιδιατρος μου ειχε πει μετα τις 20 μερες μπορω να του δωσω,αλλα διαβαζοντας στο ιντερνετ ολες οι πληροφοριες(κυριως οι φανατικες του θηλασμου)ελεγαν μετα τις 40 μερες...Τωρα ο Θεος Βοηθος...

Πωπω σε καταλαβαινω..τι να'κανες? Και εγω τις ιδιες τυψεις ειχα που της εδωσα πιπιλα αλλα λογω κολικων μονο αυτη την ηρεμουσε.Δεν θηλαζω αποκλειστικα.Κανω μεικτη διατροφη.Παρολα αυτα και το στηθος πιανει με τη μια και το μπιμπερο και τη πιπιλα.Ειναι και θεμα παιδιου βεβαια.Αυτη τη "συγχιση θηλων"δεν την εζησα ευτυχως!Ελπιζω να μην εχεις θεμα.

ZpmAp3.png

Πωπω σε καταλαβαινω..τι να'κανες? Και εγω τις ιδιες τυψεις ειχα που της εδωσα πιπιλα αλλα λογω κολικων μονο αυτη την ηρεμουσε.Δεν θηλαζω αποκλειστικα.Κανω μεικτη διατροφη.Παρολα αυτα και το στηθος πιανει με τη μια και το μπιμπερο και τη πιπιλα.Ειναι και θεμα παιδιου βεβαια.Αυτη τη "συγχιση θηλων"δεν την εζησα ευτυχως!Ελπιζω να μην εχεις θεμα.

Αχ μακαρι να μη μας συμβει και εμας...

Όσο είναι μικρούλια δεν μπερδεύονται με τις διάφορες θηλές μετά όσο μεγαλώνουν δυσκολεύει το πράγμα πιστεύω. Κορίτσια έχω κι εγώ απορία μάρσιπο θα αγοράσετε ή έχετε αγοράσει και αν ναι ποιο; Και μέχρι πόσες ώρες μπορούμε να έχουμε το μωρό στο μάρσιπο;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπέρα Rock_Me, να σου ζήσει το μωράκι σου ! Διάβασα που γράφεις ότι κάνεις μεικτή διατροφή και επειδή κάνω κι εγώ το ίδιο ήθελα να σε ρωτήσω πως τα καταφέρνεις....Για παράδειγμα, πως ξέρεις πόσο ξένο να του δώσεις? Δίνεις σε κάθε γεύμα? Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να του δίνω μόνο από το ένα στήθος ανά γεύμα αλλά δεν έχω πολύ γάλα οπότε τρώει και από τα δύο και μετά θέλει κ συμπλήρωμα....Το 'χουμε χάσει λίγο το θέμα με τις ποσότητες..τη μια θέλει 90μλ , την άλλη 120 (!!), μετά τα βγάζει σε γουλίτσες, τώρα έχουμε και πονάκια, χαμός!! Πίνουμε το frisolac το απλό όχι το confort...εσύ πως τα καταφέρνεις ? Και κάθε πότε τρώει το δικό σου? Αχχχχχ.....πότε θα μπούμε σε σειρά ?? Νυστάζωωωωω!!!!:confused:

SW8up3.png

Μην γελασετε αλλα εγω εχω χεστει απο φοβο, μηπως μου κανει την δαχτυλικη εξεταση...εχω διαβασει οτι ποναει πολυυυ... και ειμαι και φοβιτσιαρα..

Εγω εχω παρει 4, τα μεγαλα τα γυαλινα διοτι μου ειπαν τα μικρα ειναι για λιγο στην αρχη και οτι δεν ειναι απαραιτητα..να παρω αλλα 2 μεγαλα η 2 μικρα?Μπλεχτηκα..

Καλησπέρα Little_Star!

Όσον αφορά την ερώτηση για τα μπιμπερό, όντως μπορεί αργότερα να μην είναι τόσο χρήσιμα τα μικρά αλλά εμένα τουλάχιστον με έχουν βολέψει τώρα, είναι πιο ξεκούραστα..θα μου πεις, με πειράζει να κρατάω λίγο πιο μεγάλο μπουκάλι ? Δεν ξέρω..ίσως είναι αυτές οι πρώτες μέρες που οι ορμόνες στήνουν χορό και με πειράζουν όλα:tongue:..

Τώρα, για τη δαχτυλική εξέταση....εγώ σίγουρα ΔΕΝ θα γελάσω μαζί σου ...ακόμα με πιάνει πανικός όταν σκέφτομαι την εξέταση που μου έκανε 3 μέρες πριν γεννήσω , όπως και τη διαδικασία για το τεχνητό σπάσιμο των νερών....έχω ακούσει όμως άλλες κοπέλες να λένε ότι δεν ήταν τίποτα, ότι ένιωσαν μια μικρή ενοχλησούλα, ή γαργάλημα...εμένα με άκουσε όλος ο όροφος της κλινικής και ο γιατρός μου είπε ότι τέτοια αντίδραση δεν την είχε ξαναδει όσα χρόνια δουλεύει...τι να πω....σου εύχομαι καλή επιτυχία, να είσαι χαλαρή (όσο γίνεται) και να σκέφτεσαι ότι κρατάει μερικά δευτερόλεπτα...:)

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...