Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Calliope* Βλέπω εσείς κοντεύετε να σαραντίσετε άντε με το καλό θα τον βγάλεις μόλις σαραντίσετε έξω ή όχι; Εγώ το περιμένω πως και πως να σαραντίσουμε να βγω λίγο από το σπίτι να ξελαμπικάρω. Επίσης γενική ερώτηση προς όλα τα κορίτσια εσάς τα μπεμπάκια σας κλαίνε αν είναι έστω και λίγο λερωμένα ή κοιμούνται και δεν παίρνουν πρέφα; Εμένα και λίγα να έχει κάνει σηκώνει τον τόπο στον κλάμα. Και κάτι άσχετο οι άντρες σας σας βοηθάνε ή όχι;Εμένα δυστυχώς λόγω πρωινής δύσκολης εργασίας κοιμάται και τα κάνω όλα μόνη μου ειδικά το βράδυ.:|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Calliope* Βλέπω εσείς κοντεύετε να σαραντίσετε άντε με το καλό θα τον βγάλεις μόλις σαραντίσετε έξω ή όχι; Εγώ το περιμένω πως και πως να σαραντίσουμε να βγω λίγο από το σπίτι να ξελαμπικάρω. Επίσης γενική ερώτηση προς όλα τα κορίτσια εσάς τα μπεμπάκια σας κλαίνε αν είναι έστω και λίγο λερωμένα ή κοιμούνται και δεν παίρνουν πρέφα; Εμένα και λίγα να έχει κάνει σηκώνει τον τόπο στον κλάμα. Και κάτι άσχετο οι άντρες σας σας βοηθάνε ή όχι;Εμένα δυστυχώς λόγω πρωινής δύσκολης εργασίας κοιμάται και τα κάνω όλα μόνη μου ειδικά το βράδυ.:|

Αχ και εμενα θα κοιμαται λογικα, διοτι ξυπναει 6 και τεταρτο και γυρναει απο την δουλεια στις 7..μανικι,ε?:confused:

F4oIp2.png

Εμενα ευτυχως κολικους δεν μου εχει κανει...βεβαια εχει να κανει ποσο καλα ρευεται ετσι θελει ενα μισαωρο ορθιο στανταρ το μωρο...εμενα ρευεται με το που τον σηκωνω κ καπου στο 20 λεπτο ξανα!!!

s.ria Εγω του δινω σκετο χαμομηλι για να ηρεμησει αλλα κ παλι μου τον κανει πιο ανησυχο!!:rolleyes::rolleyes:

Οι κολικοί ουδεμία σχέση έχουν με το ρέψιμο... Είναι στην ουσία τα αέρια που εγκλωβίζονται στο εντεράκι του μωρού και το κάνουν να υποφέρει μέχρι να τα βγάλει.

Για το ρέψιμο τώρα, ένα μωρό που θηλάζει μπορεί και να μη ρευτεί καν (σύμφωνα με τον παιδίατρο, ο δικός μου ρεύεται και με το μητρικό και το ανηψάκι μου κάνει και 1 ώρα να ρευτεί), μπορεί να ρευτεί αμέσως μπορεί και να κάνει 1 ώρα να τα καταφέρει (ειδικά αν το πάρει ο ύπνος). Το ότι ξαναρεύεται αργότερα, σημαίνει πως δεν έχει ρευτεί καλά εξ αρχής. Επειδή ο δικός μου αν δεν ρευτεί καλά, όταν του ξαναέρθει κλαίει και χαλάει ο ύπνος του, σταματάω το τάισμα στη μέση (και τον θηλασμό και το μπουκάλι), ρεύεται, συνεχίζουμε και ξαναρεύεται. Έτσι τα πηγαίνουμε καλύτερα.

Τα χαμομήλια και τα τσάγια εγώ ούτε στην κόρη μου τα έδωσα ποτέ και δε σκοπεύω αν δεν επιμείνει για την αναγκαιότητά τους ο γιατρός.

Εμείς σήμερα κλείσαμε έναν μήνα και αύριο έχουμε παιδίατρο! Αν όλα πάνε καλά και το μωρό κοιμηθεί θα πεταχτώ να ψωνίσω κάποια πράγματα κυρίως για τη μεγάλη μου. Κάθε χρόνο στις εκπτώσεις ψωνίζω ρούχα για την επόμενη χρονιά και με βολεύει αφάνταστα επομένως δεν θα περιμένω να σαραντίσω για να βγω. Αυτή την πλευρά του σαραντισμού δεν την πιστεύω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αχ και εμενα θα κοιμαται λογικα, διοτι ξυπναει 6 και τεταρτο και γυρναει απο την δουλεια στις 7..μανικι,ε?:confused:

Το δύσκολο δεν είναι ότι ξυπνάω αυτό μου αρέσει να φροντίζω το μωράκι μου το δύσκολο είναι ότι από κάποια στιγμή και μετά κουτουλάω φυσικά το δικό σου μπεμπίνι μπορεί να κοιμάται την νύχτα και να μην είναι νυχτόβιο σαν το δικό μου. Εσένα μπορεί να κάνει τα δικά του την μέρα θα το δεις στην πορεία. :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εμένα κλαίει αν ειναι λερωμένη κ επίσης κλαίει παρά πολυ αν πεινάει !! 2 λεπτά να την αφήσω να ζεστάνω το γάλα της ξεσηκώνει τον κόσμο !! Ειναι απαιτητική πολυ !!! Εμένα με βοηθαει αρκετά αλλά τουλάχιστον ξυπνάει 7 15 οχι 6 , πάλι καλά. Εμείς έχουμε πολλά ζόρια με τους κολικούς χθες έκλαιγε ασταμάτητα απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 1 τα ξημερώματα . Πονάει πολύ!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Το δύσκολο δεν είναι ότι ξυπνάω αυτό μου αρέσει να φροντίζω το μωράκι μου το δύσκολο είναι ότι από κάποια στιγμή και μετά κουτουλάω φυσικά το δικό σου μπεμπίνι μπορεί να κοιμάται την νύχτα και να μην είναι νυχτόβιο σαν το δικό μου. Εσένα μπορεί να κάνει τα δικά του την μέρα θα το δεις στην πορεία. :)

Nα σε ρωτησω κατι..Εγω οταν ξυπναω το βραδυ για..πιπι ειμαι σαν ζομπι..εννοω παω με τα ματια σχεδον κλειστα...αναρωτιεμαι πως θα μπορω να το φροντιζω μες τη μαυρα νυχτα ςτσι?Φοβαμαι μην μου πεσει απο τα χερια..:confused:

F4oIp2.png

Εμένα κλαίει αν ειναι λερωμένη κ επίσης κλαίει παρά πολυ αν πεινάει !! 2 λεπτά να την αφήσω να ζεστάνω το γάλα της ξεσηκώνει τον κόσμο !! Ειναι απαιτητική πολυ !!! Εμένα με βοηθαει αρκετά αλλά τουλάχιστον ξυπνάει 7 15 οχι 6 , πάλι καλά. Εμείς έχουμε πολλά ζόρια με τους κολικούς χθες έκλαιγε ασταμάτητα απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 1 τα ξημερώματα . Πονάει πολύ!!

Το καημενουλι...και πως σταματαει να κλαιει?Με αγκαλιτσα?Με πιπιλα? Ωχ, στα 2 λεπτα ξεσηκωνει τον κοσμο,ε?Ε, τι να κανεις, θελει και λιγη ωρα να ζεσταθει το γαλα..

F4oIp2.png

Λοιπον εμεις πηγαμε στον γιατρο σημερα φτασαμε τα 4700γρ 1 κιλο πανω σε 1 εβδομαδα ειπε οτι τρωμε πολυ κ ετσι ειναι ειμαστε λιγο παχουλοι αλλα δεν πειραζει και 55 εκ απο 52 που γεννηθηκε!!ειναι μια χαρα υγιεστατος!!!

enseignanteΕμενα σημερα ειναι 28 ημερων και μια χαρα καναμε την βολτα μας στην αγορα σιγα μην περιμενω να σαραντησει!!:tongue::tongue::tongue:

Επισης εγω βγαινω κ τον καφε μου γτ μου κραταει το μωρο ο αντρας μου!!

Εμενα κλαιει μονο οταν κανει τα κακακια του αλλα κοιμαται μετα δεν ξυπναει εμενα οσο κ λερωμενος να ειναι!!!

Αλλα αν τα τσισακια του βγουν εκτος μπεμπιλινου παει χαλαει τον κοσμο!!!

Εμενα ο αντρας μου με βοηθαει αρκετα και καθε σαββατο βραδυ τον αναλαμβανει για να κοιμηθω εγω μιας κ την κυριακη δεν δουλευει!!

LITTLE_STAR Θα δεις μια χαρα θα ξυπνας!!

ravT ουουου και απο αερια παμε πολυ καλα!!!:D:D

Εμενα και οταν θηλαζε παλι ρευοταν και τωρα μονο με το ξενο..

Και εγω μεχρι το τελος της εβδομαδας θελω να παω να ψωνισω!!

Ειδικα το ζαρα εχει μπλουζακια με 2,99? για τον μικρουλη

giouli16 Κ εμενα χαλαει τον κοσμο μεχρι να του φτιαξω το γαλα για αυτο οταν αρχιζει να μουρμουραει παω του φτιαχνω το γαλα τον αλλαζω κ δεν προλαβαινει να κλαψει!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κοριτσια, θα ηθελα να μου πειτε τι μαρκα μπιμπερο, μεγεθος και ποσα εχετε παρει?

Εγώ έχω πάρει της Avent θεωρούνται από τα πιο καλά και αποστειρωτή έχω πάρει πάλι της Avent αλλά τα μπιμπερό κοιτάνε το ράφι γιατί θηλάζω αποκλειστικά και μέχρι στιγμής μου είναι άχρηστα.

Και όσο για το που θα βρίσκεις την δύναμη να σηκώνεσαι θα την βρίσκεις πίστεψε με αφότου γέννησα γνώρισα έναν εαυτό μου που τον αγνοούσα. Κρύβουμε απίστευτα αποθέματα μέσα μας αλλά συνήθως το αγνοούμε.

Calliope* τυχερή που σε βοηθάει κι εμένα κάθεται την Κυριακή αλλά λέει ότι του μένει μία μέρα για ξεκούραση και κοιμάται. Βέβαια ο δικός μου έχει κάτι τρελά 10ώρα-12ώρα και ψιλοδικαιολογείται.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αχ εμενα τωρα καταφερε να κοιμηθει απο τους κολικους.Δυσκολη μερα και οντως δεν εχει να κανει με το ρεψιμο. Εμενα με το μητρικο δεν ρευεται ενω με το ξενο ναι.Ποτε αμεσως ποτε καθολου.Ειναι φορες που σταματαω και εγω το ταισμα ρευεται και μετα ξανασυνεχιζουμε.

Οσο για το πως θα το φροντιζεις τη νυχτα?Εγω ηυπναω 10 λεπτα πριν το ξυπνητηρι δυο μερες τωρα.Βιολογικο ρολοι και οσο κομματια και να ειμαι το αισθημα της ευθυνης μαλλον μου ανοιγει τα ματια στο δευτερολεπτο.

Και λιγα τσισακια να εχει εμας γκρινιαζει και οταν πειναει χαλαει τον κοσμο.Τη βαζω στηθος μεχρι να προλαβει ο αντρας μου να της κανει το γαλα!

Ψωνια καναμε και μεις.Εχει πολυ ωραια και οικονομικα τα h&m αυτες τις μερες.

Μπιμπερο εγω πηρα 3 της Chicco και 3 της Nuk.Τα δευτερα δεν εχουν καθολου καλη πιπιλα και την παιδευουν.Δεν παιρνουν καλα αερα και δυσκολευεται να τραβηξει γαλα.Τα πρωτα με βολεψαν παρα πολυ!

ZpmAp3.png

Εγώ έχω πάρει της Avent θεωρούνται από τα πιο καλά και αποστειρωτή έχω πάρει πάλι της Avent αλλά τα μπιμπερό κοιτάνε το ράφι γιατί θηλάζω αποκλειστικά και μέχρι στιγμής μου είναι άχρηστα.

Και όσο για το που θα βρίσκεις την δύναμη να σηκώνεσαι θα την βρίσκεις πίστεψε με αφότου γέννησα γνώρισα έναν εαυτό μου που τον αγνοούσα. Κρύβουμε απίστευτα αποθέματα μέσα μας αλλά συνήθως το αγνοούμε.

Calliope* τυχερή που σε βοηθάει κι εμένα κάθεται την Κυριακή αλλά λέει ότι του μένει μία μέρα για ξεκούραση και κοιμάται. Βέβαια ο δικός μου έχει κάτι τρελά 10ώρα-12ώρα και ψιλοδικαιολογείται.

Εχεις παρει γυαλινα και μεγαλα?Εγω της DR.BROWNS πηρα..

F4oIp2.png

Εντωμεταξυ τωρα με πηρε τηλ.ο γυναικολογος να με ρωτησει πως παω και να παω απο εκει την Πεμπτη να με δει.Του ειπα οτι εχουμε κλεισει ετσι κ αλλιως για την Πεμπτη (μαλλον δεν το θυμοταν με τοση πελατεια..) και με εβαλε το πρωι αντι για το απογευμα που ειχαμε ραντεβου..Μου λεει 2 λεπτακια θα σε δω.. Να πω οτι αγχωθηκα?Θα το πω...

F4oIp2.png

Εγώ πήρα της AVENT και αποστειρωτή μου έχουνε δώσει AVENT. Στην αρχή είχα πάρει 2 των 125 ml και 2 των 260 ml και τωρα έχω 4 και 4 γιατι δεν θηλάζω καθόλου πλέον. Το γάλα μου είναι έλαχιστο πλέον.

Rock me εμας οι κολικοί αρχίζουν συνήθως τέτοια ώρα κ διαρκουν όλο το βράδυ!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Εντωμεταξυ τωρα με πηρε τηλ.ο γυναικολογος να με ρωτησει πως παω και να παω απο εκει την Πεμπτη να με δει.Του ειπα οτι εχουμε κλεισει ετσι κ αλλιως για την Πεμπτη (μαλλον δεν το θυμοταν με τοση πελατεια..) και με εβαλε το πρωι αντι για το απογευμα που ειχαμε ραντεβου..Μου λεει 2 λεπτακια θα σε δω.. Να πω οτι αγχωθηκα?Θα το πω...

Άντε κοριτσάκι κοντεύεις κι εσύ. Με το καλό με το καλό να διαβάσουμε και τα δικά σου νέα. Εγώ θυμάμαι όταν πήγαινα από το σπίτι στο μαιευτήριο ήμουν χεσμένη από τον φόβο και μετά όλα πέρασαν. Όσο για τα μπιμπερό είναι τα μικρά που μπορείς να τα αποθηκεύσεις και στο ψυγείο και είναι γυάλινα. Και μπράβο στον γιατρό σου που σε παίρνει δείχνει ενδιαφέρον αυτό εμένα δεν ακολουθούσε τέτοια τακτική.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...