Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Και μενα μετα απο 40 μερες μου ειπε να παω με μια εξεταση αιματος και μια ουρων.Για επαφες δε ρωτησα.Μου φανηκε δυσκολο να μου το επιτρεψει πριν τις 40 μερες οποτε δε ρωτησα.Εγω θα την εβγαζα σημερα τη μικρη μου (βολτα με το αμαξι) αλλα ειχε πολυ παλιοκαιρο και το αναβαλλαμε.Ευχη δε νομιζω να παρω εγω μιας και δεν τα'χω καλα με παπαδες κλπ.Τωρα περιμενουμε τον παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει!

Έχετε κλείσει ραντεβού και πριν τις 40 μέρες εσείς με τον παιδίατρο γιατί εμένα ήρθε με το που γυρίσαμε από το μαιευτήριο και μετά μου είπε θα ξαναδεί το μωρό όταν θα κοντεύει να σαραντίσει(την εβδομάδα εκείνη εννοώ).

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχετε κλείσει ραντεβού και πριν τις 40 μέρες εσείς με τον παιδίατρο γιατί εμένα ήρθε με το που γυρίσαμε από το μαιευτήριο και μετά μου είπε θα ξαναδεί το μωρό όταν θα κοντεύει να σαραντίσει(την εβδομάδα εκείνη εννοώ).

Nαι.Εμας ηρθε πρωτη φορα δυο μερες αφοτου βγηκαμε απο το νοσοκομειο.Ηρθε παλι χθες που ημασταν 20 ημερων, τωρα λεει θα ερθει τη Τριτη μονο για ζυγισμα και μετα μια και καλη οταν σαραντισουμε.

ZpmAp3.png

Τι κανετε κοριτσια καλο μηνα να εχουμε..κ μενα ο γιατρος μ μολις 40ισω θα με δει για επαφες δεν μ ειπε κατι λογικα μετα που θα με δει θα μας πει ακομη βεβαια εχω καφε..να ρωτησω βρε κοριτσια κανα παιδιατρο προς καλλιθεα,νεα σμυρνη κτλ γνωριζει καμια να μ στειλει με πμ....καλος ο γιατρος που την ειδε αλλα δυσκολο να τον βρουμε στο τηλ σε αναγκη...η μικρη 2 μερες δυσκοιλια καθως κοβεται το γαλα μ και διναμε ξενο κ με το ζορι τον βρηκαμε..

uOZHp12.png

Θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να δώσεις χαμομήλι, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο μωρό απο ότι το γάλα και αν διψάει θα ξεδιψάσει με το γάλα. Δεν θα σου πω οτι θα πάθει σύχγιση θηλών, είναι πολύ πιθανό να μην θέλει καν μπιμπερό μετά απο 1 μήνα θηλασμού και είναι λογικό, αλλά ενδέχεται να γεμίζει το στομάχι του με το χαμομήλι χωρίς να παίρνει θερμίδες και βάρος και τον επόμενο μήνα να σου πει οτι δεν πήρε αρκετό βάρος. Απο εκεί και πέρα όμως και άλλες κοπέλες δώσανε χαμομήλι παράλληλα με τον θηλασμό και δεν είχανε κανένα πρόβλημα και θηλάσανε 1 και 1,5 χρόνο, οπότε κάνε ότι πιστεύεις εσύ καλύτερο.
Απεχθάνομαι τις ακραίες απόψεις σε κάθε χώρο/ περίπτωση.

Στο 2015 ζούμε και έχουμε άμεση πρόσβαση στα πάντα μέσω του ίντερνετ. Οι νέες μητέρες γνωρίζουν τα οφέλη του θηλασμού και τον πιθανό ρόλο των παιδιάτρων (λόγω συμφερόντων). Όπως δεν πρέπει να ρίχνουμε στην πυρά όλους τους παιδιάτρους έτσι δεν γίνεται η κάθε σύμβουλος θηλασμού να φορτώνει τύψεις μια γυναίκα επειδή δεν μπορεί ή δεν θέλει να θηλάσει.

Επιπροσθέτως η Κορίνα ζει στη Γερμανία. Μέχρι αναφερόταν πως οι Έλληνες δεν ξέρουμε τα οφέλη του θηλασμού και καταλήγουμε σε φόρμουλα. Τώρα φυσικά θα βγουν και οι Ευρωπαίοι άσχετοι...

Κορίνα κορίτσι μου απ όταν γέννησα θηλάζω με ψευτοθηλή. Το παιδί δεν έρχεται σε επαφή με τη θηλή μου απευθείας αλλά ουσιαστικά με πιπίλα. Θηλάζει τουλάχιστον 15 - 20 λεπτά σε κάθε γεύμα και έπειτα ζητάει και το συμπλήρωμα. Το κάνει επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν χορταίνει (τα "όλες έχουν γάλα" ή "να κάτσεις όλη μέρα με το μωρό στο στήθος και θα χορτάσει" φαντάζουν εξαιρετικά αστεία στα αυτιά μου). Παίρνει και το μπουκάλι κανονικά αλλά και πιπίλα όταν τη χρειάζεται για να ηρεμήσει. Αααααλλη ιστορία η πιπίλα... Όχι, θα το αφήσω να πλαντάζει ή να μάθει το δάχτυλο (ο δικός μου εξ αρχής βάζει τα χέρια στο στόμα)... Ως γνωστόν η πιπίλα κόβεται, το δάχτυλο όχι.

Με τα παραπάνω θέλω να πω πως δεν πρόκειται να κάνεις κακό στον θηλασμό αν δώσεις μπουκάλι αλλά αν με ρωτάς (σαν απλή μαμά και μόνον) δεν θεωρώ πως έχει κάτι να προσφέρει στο μωρό το χαμομήλι. Εγώ - απ τη στιγμή που δίνεται για να ηρεμήσει- θα δοκίμαζα πιπίλα. Εγώ στο παιδί μου, ξαναλέω. Δεν συμβουλεύω κανέναν να το κάνει.

Καλλιόπη εμείς δίνουμε το Humana και το θεωρώ εύπεπτο. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το παιδί.

κοριτσια ο γιατρος μου ειπε να δωσω τσαι η νερο βρασμενο γιατι το μωρο ειναι αφυδατωμενο λεει και εμενα μου φανηκε περιεργο αλλα θα τον ακουσω για να το λεει κατι θα ειδε ..δεν βρηκα τσαι για μωρα εδω δινουν κανονικο αλλα εγω θα περιμενω δεματακι απο ελλαδα απο την μαμα μου που μου εστειλε τσαι αυριο θα ερθει..επισης και εγω με ψευδοθηλη θηλαζω απο την αρχη αλλιως δεν πιανει την θηλη μου και παιρνει και πιπιλα οταν κλαιει αρα λογικα θα πιασει και μπιμπερο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα..καλο μηνα..εδω χιονιζει πολυ συχνα και εχει κρυο το μωρο το εβγαλα 2 φορες για παιδιατρο και 2 φορες που πηγαμε για ψωνια ..την παρασκευη σαραντιζουμε και θα αρχισω κανονικες βολτες παντου..

εμενα μου ειπαν να παω γυναικολογο απο την κλινικη σε 6 εβδομαδες απο την γεννα μεχρι τοτε οχι επαφες..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλο μηνα σε ολες!!!

Τι χαλια καιρο παλι που ειχε;;; και ηθελα να βγουμε οικογενειακως βολτα....:?

Αυριο εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο θελω να δω ποσο ζυγιζει γτ τρωει πολυ...

Τι κανετε κοριτσια καλο μηνα να εχουμε..κ μενα ο γιατρος μ μολις

40ισω θα με δει για επαφες δεν μ ειπε κατι λογικα μετα που θα με δει θα μας πει ακομη βεβαια εχω καφε..να ρωτησω βρε κοριτσια κανα παιδιατρο προς καλλιθεα,νεα σμυρνη κτλ γνωριζει καμια να μ στειλει με πμ....καλος ο γιατρος που την ειδε αλλα δυσκολο να τον βρουμε στο τηλ σε αναγκη...η μικρη 2 μερες δυσκοιλια καθως κοβεται το γαλα μ και διναμε ξενο κ με το ζορι τον βρηκαμε..

Ποιο γαλα της δινεις;;;μετα τις 3 μερες ανησυχεις δωστης λιγο χαμομηλι εγω που του δινω μονο καλο του κανει....εσενα ο γιατρος τι σου ειπε;;

Ειναι σπαστικο να τους θες κ να μην τους βρισκεις η να σου λενε πες γρηγορα γτ εχουν δουλεια!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

της δινω το αλμιρον 1 λενε κανει λιγη δυσκοιλιοτητα, αυτο τηςδωσαν συμπληρωμα στο μαιευτηριο οταν εχασε πολυ βαρος κ με αυτο συνεχισα κ εδω.. μας ειπε για μια 2 μερες αντι για νερο στο γαλα να βαζω χαμομηλονερο κ οντως ενεργηθηκε ευτυχως...αλλα θελησαμε να τον ρωτησουμε μηπως χρειαζεται να της αλλαξουμε γαλα κ δεν τον βρισκουμε...οποτε καλυτερα να ψαξουμε για καποιον αλλο..

uOZHp12.png

της δινω το αλμιρον 1 λενε κανει λιγη δυσκοιλιοτητα, αυτο τηςδωσαν συμπληρωμα στο μαιευτηριο οταν εχασε πολυ βαρος κ με αυτο συνεχισα κ εδω.. μας ειπε για μια 2 μερες αντι για νερο στο γαλα να βαζω χαμομηλονερο κ οντως ενεργηθηκε ευτυχως...αλλα θελησαμε να τον ρωτησουμε μηπως χρειαζεται να της αλλαξουμε γαλα κ δεν τον βρισκουμε...οποτε καλυτερα να ψαξουμε για καποιον αλλο..

Αυτο το χαμομηλονερο πως το φτιαχνουν με το γαλα;; και ειναι καλο;ποια η διαφορα;;

Ναι κ εγω αυτο θα εκανα θα εβρισκα αλλον...

Εγω το αλλαξα κ πηρα το nativa 1 αλλα μονο την 1η μερα επαθε μια συγχηση με την αλλαγη αλλα ευτυχως δεν ειχαμε θεμα .... Κ ευτυχως δεν επαθε δυσκοιλιοτητα αντιθετως καθε μερα τα κανει την ιδια ωρα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μας ειπε αντι για νερο να φτιαξουμε ελαφρυ χαμομηλονερο πολυ νερο βρασμενο κ χαμομηλι ελαχιστο κ οχι βαρυ αφεψημα κ το βαζουμε με το γαλα..τωρα θα ρωτησω τον νεο παιδιατρο μολις βρω κ την δει μηπως κ της ειναι βαρυ κ χρειαζεται να της το αλλαξω...εχω ακουσει πολυ καλα για το νατιβα κ οτι ειναι οτι πιο κοντα στο μητρικο..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Μας ειπε αντι για νερο να φτιαξουμε ελαφρυ χαμομηλονερο πολυ νερο βρασμενο κ χαμομηλι ελαχιστο κ οχι βαρυ αφεψημα κ το βαζουμε με το γαλα..τωρα θα ρωτησω τον νεο παιδιατρο μολις βρω κ την δει μηπως κ της ειναι βαρυ κ χρειαζεται να της το αλλαξω...εχω ακουσει πολυ καλα για το νατιβα κ οτι ειναι οτι πιο κοντα στο μητρικο..

Δηλ βαζω νερο την δοση για το χαμομηλι εχω το μιλουπα κ μετα βαζω τις δοσεις της σκονης;;

Ναι καλο ειναι αλλα δεν διαλυεται ευκολα....:confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια με τους κολικούς πως τα πάτε ;; Εμάς σήμερα νομίζω ήταν στο peak ! Κλαίει όλη μέρα η μπεμπούλα . Τι σας εχει δώσει ο παιδίατρος για τους κολικούς ;; Εμείς απο γάλα πίνουμε το nova lac premium 1 , αυτό έδιναν στο ιασω κ το συνεχίσαμε αλλά ειναι πανάκριβο κ θα πούμε στην παιδίατρο αν μπορούμε να το αλλάξουμε .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Κορίτσια με τους κολικούς πως τα πάτε ;; Εμάς σήμερα νομίζω ήταν στο peak ! Κλαίει όλη μέρα η μπεμπούλα . Τι σας εχει δώσει ο παιδίατρος για τους κολικούς ;; Εμείς απο γάλα πίνουμε το nova lac premium 1 , αυτό έδιναν στο ιασω κ το συνεχίσαμε αλλά ειναι πανάκριβο κ θα πούμε στην παιδίατρο αν μπορούμε να το αλλάξουμε .

Εμας με τους κολικους ταλαιπωρειτε συνολικα κανα δυωρο,τρίωρο το πολυ μεσα στη μερα.Ευτυχως το βραδυ κοιμαται.Με εχει σωσει η πιπιλα οπου οταν κλαιει τη θελει για να ξεσπασει εκει και την πιπιλαει με μανια.Μολις της περασει το εντερακι της τη πεταει.Για κολικους εμας δεν μας εδωσε κατι γιατι απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει και κατι που να επιβεβαιωνεται οτι τους μειωνει.Το novalac το δινανε και σε μας στο νοσοκομειο αλλα βγαινοντας μας προτεινανε αλλο.Ασε που παρατηρησε ο αντρας μου στο νοσοκομειο τα συστατικα του και εχει μεσα ταυρινη.Απορω γιατι!

ZpmAp3.png

Δηλ βαζω νερο την δοση για το χαμομηλι εχω το μιλουπα κ μετα βαζω τις δοσεις της σκονης;;

Ναι καλο ειναι αλλα δεν διαλυεται ευκολα....:confused::confused:

Βραζω το νερακι που χρειαζεται για την δοση του μπιμπερο κ βουταω για ελαχιστα ενα φακελακι χαμομηλι απο αυτο που πινουμε κ μεις μας ειπε ο γιατρος. Ελαχιστα ομως ισα να αρωματιστει με χαμομηλι το νερακι μολις ερθει σε θερμοκρασια δωματιου ουτε κρυο ουτε καυτο επειτα βαζω την δοση σκονης....συνηθως φυλαω για 2-3 γευματα νερακι σε θερμος..για να μην βραζω συνεχεια...κ αυτο με το χαμομηλι οχι σε καθημερινη βαση εννοειται μονο οταν εχει προβλημα...παντως απο χθες που της φτιαχνω με σκετο νερακι υπηρξε βελτιωση 2 κενωσεις χθες κ 1 σημερα αρα καπου την βοηθησε ισως συνηθισε κ το γαλα σιγα σιγα...εγω με το θηλαστρο πλεον ενα γευμα βγαζω κ με το ζορι...

uOZHp12.png

Εμενα ευτυχως κολικους δεν μου εχει κανει...βεβαια εχει να κανει ποσο καλα ρευεται ετσι θελει ενα μισαωρο ορθιο στανταρ το μωρο...εμενα ρευεται με το που τον σηκωνω κ καπου στο 20 λεπτο ξανα!!!

s.ria Εγω του δινω σκετο χαμομηλι για να ηρεμησει αλλα κ παλι μου τον κανει πιο ανησυχο!!:rolleyes::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...