Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα!

Συνεχιζουμε κι εμεις με αποκλειστικο θηλασμο και απο δευτερα γραφειο! Θα δινει η μαμα μου μητρικο γαλα με μπουκαλι κι εχω φτιαξει αποθεμα-τραπεζα γαλατος. Θα ηθελα να ρωτησω ποσα γραμμαρια πινουν τα παιδακια σας; Εγω λογω θηλασμου δεν εχω ιδεα ποσο πινει! Και θελω μα αποκτησω μια εικονα για να ξερω ποσο θα αντλω!

Σας ευχαριστω πολυ!

cookie_mother Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αντλησεις γαλα και να της δωσεις γευμα με το μπιμπερο ετσι θα το τσεκαρεις κ θα ξερεις ποσο τρωει!!!:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3530gr)13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560gr)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610gr)19/01/2015

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3920gr)29/1/15

mommy to be!! Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω στον γυναικολόγο σας πότε θα πάτε εμένα μου έχει πει να πάω να με δει στις 40 μέρες. Και τις επαφές μου τις έχει απαγορέψει μέχρι τότε. Σε εσάς τι έχει προτείνει; Και αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει με το τικέρακι μου :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω νυσταζω...αποψε ο μικρος ξυπναγε καθε 3 ωρες για να φαει και αφου τελειωναμε και τον εβαζα στην κουνια γκρινιαζε,και με που τον επερνα αγκαλιτσα ηρεμουσε,και ετσι ξαπλωναμε αγκαλιτσα,περιμενα να κοιμηθει και μετα τον εβαζα στην κουνια του,και ετσι εχω κοιμηθει ελαχιστα...Απο την μια νιωθω απιστευτη γλυκα που θελει την αγκαλια μου για να ηρεμισει αλλα απο την αλλη νυσταζωωωωωω....

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι απο ποτε σκεφτεστε να βγαλετε τα μωρακια σας εξω????Η αληθεια ειναι οτι ειναι νωρις ακομα και ο καιρος δεν βοηθαει αλλα εχω πεθυμησει μια βολτα,εστω και εναν απλο περηπατο,εν τω μεταξυ μου το ζηταει και ο μεγαλος μου πολυ εντονα,την Δευτερα θα φωναξω τον πατερ να ερθει στο σπιτι να μας διαβασει μια ευχουλα γιατι γινομαστε 20 ημερων.

Κορίτσια να ρωτήσω στον γυναικολόγο σας πότε θα πάτε εμένα μου έχει πει να πάω να με δει στις 40 μέρες. Και τις επαφές μου τις έχει απαγορέψει μέχρι τότε. Σε εσάς τι έχει προτείνει; Και αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει με το τικέρακι μου :)

Καλημερα!Εμενα μου ειπε σε 20 μερες απο τοτε που γεννησα αλλα επειδη πηγα ηδη 2 φορες γιατι ειχα ενοχλησεις στην τομη και με εξετασε μου ειπε να παω μολις σαραντησω.Για τις επαφες δεν μου ειπε κατι.

Διαφημίσεις

Καλημερα!Εμενα μου ειπε σε 20 μερες απο τοτε που γεννησα αλλα επειδη πηγα ηδη 2 φορες γιατι ειχα ενοχλησεις στην τομη και με εξετασε μου ειπε να παω μολις σαραντησω.Για τις επαφες δεν μου ειπε κατι.

Δεν σας είπε κάτι για επαφές ε; Περίεργο μου φαίνεται αλλά ο κάθε γιατρός ακολουθεί φαίνεται άλλη τακτική. Εγώ βέβαια γέννησα φυσιολογικά δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό ρόλο. Δεν έχω συνέλθει πάντως ακόμα από τα λόχεια. Και όσο για τον ύπνο αυτόν τον έχω ξεγράψει κι από την εγκυμοσύνη ακόμα. Το μωρό μου ξυπνάει την νύχτα και την μέρα είναι όλο ύπνους.

Όσο για τις βόλτες αν φτιάξει ο καιρός ίσως τολμήσω να πάμε μέχρι το πάρκο με το καρότσι αφού κλείσουμε μήνα όμως. Βρε κορίτσια το έχω ξαναγράψει και ίσως γίνομαι μελό και επαναλαμβανόμενη αλλά μου λείπει η κοιλίτσα μου και οι κλωτσιές του μωρού μου. Θα μου πείτε τώρα το έχω στην αγκαλίτσα μου αλλά πέρασε νερό η εγκυμοσύνη μου μέχρι να καταλάβω τι έγινε γέννησα. Κοιτάω τις φωτογραφίες μας και τρέχει το δάκρυ. Μας έπεσε ο οφαλός κιόλας χθες. Πάει κορίτσια ξεπετάγεται σιγά σιγά το μπεμπίνι μου.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αααα εμενα μου ειπε απο τον τοκετο 2 μηνες μετα να με δει κ επαφες!!!

enseignante Που εχεις κολησει με το τικερ πατας πανω σε καποιο ας πουμε στο δικο μου σε παει στην σελιδα εκει το φτιαχνεις κ στο τελος επιλεγεις το λινκ που ειναι για το φορουμ (Forum signatures: HTML • Babycenter • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code κ πατας πανω σε αυτο που σου εχω υπογραμισει κ χρωματισει) απο κατω θα σου βγαλει το λινκ που θα κανεις αντιγραφη μετα πας πινακα ελεγχου κ επεξεργασια υπογραφης και επικοληση:D:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Δεν σας είπε κάτι για επαφές ε; Περίεργο μου φαίνεται αλλά ο κάθε γιατρός ακολουθεί φαίνεται άλλη τακτική. Εγώ βέβαια γέννησα φυσιολογικά δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό ρόλο. Δεν έχω συνέλθει πάντως ακόμα από τα λόχεια. Και όσο για τον ύπνο αυτόν τον έχω ξεγράψει κι από την εγκυμοσύνη ακόμα. Το μωρό μου ξυπνάει την νύχτα και την μέρα είναι όλο ύπνους.

Όσο για τις βόλτες αν φτιάξει ο καιρός ίσως τολμήσω να πάμε μέχρι το πάρκο με το καρότσι αφού κλείσουμε μήνα όμως. Βρε κορίτσια το έχω ξαναγράψει και ίσως γίνομαι μελό και επαναλαμβανόμενη αλλά μου λείπει η κοιλίτσα μου και οι κλωτσιές του μωρού μου. Θα μου πείτε τώρα το έχω στην αγκαλίτσα μου αλλά πέρασε νερό η εγκυμοσύνη μου μέχρι να καταλάβω τι έγινε γέννησα. Κοιτάω τις φωτογραφίες μας και τρέχει το δάκρυ. Μας έπεσε ο οφαλός κιόλας χθες. Πάει κορίτσια ξεπετάγεται σιγά σιγά το μπεμπίνι μου.

Ασε...εγω πηγα στο γιατρειο του και εβλεπα τις εγκυμονουσες και ζηλευα....το ειπα στον αντρα μου και με κοιταγε καπως ετσι::shock:xaxa!!!

Γενικοτερα η 2η εγκυμοσυνη μου ειχε αρκετες δυσκολιες και η γεννα αλλα με ενα μαγικο τροπο ολα ξεχνιουνται...και σου μενουν μονο οι ομορφες και γλυκες στιγμες...και σκεφτομαι πως δεν θα το ξαναζησω...κοιταω και τα δυο μου παιδακια και δεν το πιστευω πως ειναι δικα μου και φουσκωνω σαν το παγονι απο περηφανια...κουκουβααααα....

Calliope*: 2 μήνες για επαφές; Εμένα πριν τις 40 μου είπε όχι και μου φαίνεται βουνό. Ευχαριστώ και για τις οδηγίες με το τίκερ μου :)

Mama Konstantinou: Έτσι είναι κοιτάμε τα παιδιά μας και λέμε μα καλά αυτό το ψυχάκι ήταν στην κοιλιά μας και όμως και όμως. Εγώ σου εύχομαι και τρίτο πάντως. Τα παιδιά είναι κούραση και έξοδα αλλά νομίζω (έχω καταλήξει καλύτερα) πως είναι το νόημα της ζωής μας (εντάξει εκτός από τον άντρα μας γιατί και με αυτόν περνάμε καλά χι χι).

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Tωρα προσεξα οτι γεννησαμε την ιδια μερα!

Διαφημίσεις

Calliope*: 2 μήνες για επαφές; Εμένα πριν τις 40 μου είπε όχι και μου φαίνεται βουνό. Ευχαριστώ και για τις οδηγίες με το τίκερ μου :)

Mama Konstantinou: Έτσι είναι κοιτάμε τα παιδιά μας και λέμε μα καλά αυτό το ψυχάκι ήταν στην κοιλιά μας και όμως και όμως. Εγώ σου εύχομαι και τρίτο πάντως. Τα παιδιά είναι κούραση και έξοδα αλλά νομίζω (έχω καταλήξει καλύτερα) πως είναι το νόημα της ζωής μας (εντάξει εκτός από τον άντρα μας γιατί και με αυτόν περνάμε καλά χι χι).

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Οταν αποκτας παιδια ολα αρχιζουν και περνουν αλλο νοημα στην ζωη σου και βλεπεις τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια(ισως και πιο ουσιαστικη...).

Σ'ευχαριστω για την ευχη!!!!Το βλεπω πολυ πολυ δυσκολο αλλα βεβαια ποτε δεν ξερεις τι φυλαει για τον καθενα μας ο Θεος!

Καλησπέρα σας! Εμείς απόψε κααααααααπως κοιμηθήκαμε αλλά είχαμε ζόρια το πρωί. Με το ζόρι να καθίσει λίγο στο κρεββατάκι του να μαγειρέψω για την μεγάλη μου. Βρε έχω και άλλο παιδί του έλεγα, τίποτα αυτός! αχαχχαχαχα

Τώρα θήλασε λίγο και κοιμήθηκε. Σε λίγο θα του φτιάξω γαλατάκι να μη χάσει το γεύμα.

Στις 40 μέρες θα με δει. Και σε εμένα μου είπε όχι επαφές μέχρι τότε. Όσο κι αν θέλω βέβαια, απ τα λόχεια δεν έχω καθαρίσει επομένως δεν το σκέφτομαι καν. Εγώ από καισαρική, δεν παίζει ρόλο η μορφή του τοκετού.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας!!!

Και μενα μετα απο 40 μερες μου ειπε να παω με μια εξεταση αιματος και μια ουρων.Για επαφες δε ρωτησα.Μου φανηκε δυσκολο να μου το επιτρεψει πριν τις 40 μερες οποτε δε ρωτησα.Εγω θα την εβγαζα σημερα τη μικρη μου (βολτα με το αμαξι) αλλα ειχε πολυ παλιοκαιρο και το αναβαλλαμε.Ευχη δε νομιζω να παρω εγω μιας και δεν τα'χω καλα με παπαδες κλπ.Τωρα περιμενουμε τον παιδιατρο να δουμε τι θα μας πει!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...