Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια .. εμεις χθες είχαμε παιδίατρο. .καναμε υπερηχο ισχυων και ειναι μια χαρά. .ο μπεμπης ειναι 4 κιλα σε ενα μηνα πηρε 1200γρ με θηλασμό μονο και μας ειπε ειναι τελεια μεγαλωνει γρηγορα ,περίμετρος κεφαλιού 37.5 και υψος 54 εκατοστα αλλα δεν τον μετρησε καλά γιατι ειχε λυγισμένα ποδαράκια ..ολα καλα μας ειπε ειναι..μου ειπε να του δινω 10μλ την μερα χαμομήλι γιατι διψαει λεει γι αυτο γκρινιαζει εγω φοβαμαι να δωσω μπουκάλι μην μαθει με αυτο μετα αλλα αφου το ειπε ο γιατρος θα τον ακουσω τι να κάνω. .επόμενο ραντεβού 13/2 για εμβόλιο. .

Θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να δώσεις χαμομήλι, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο μωρό απο ότι το γάλα και αν διψάει θα ξεδιψάσει με το γάλα. Δεν θα σου πω οτι θα πάθει σύχγιση θηλών, είναι πολύ πιθανό να μην θέλει καν μπιμπερό μετά απο 1 μήνα θηλασμού και είναι λογικό, αλλά ενδέχεται να γεμίζει το στομάχι του με το χαμομήλι χωρίς να παίρνει θερμίδες και βάρος και τον επόμενο μήνα να σου πει οτι δεν πήρε αρκετό βάρος. Απο εκεί και πέρα όμως και άλλες κοπέλες δώσανε χαμομήλι παράλληλα με τον θηλασμό και δεν είχανε κανένα πρόβλημα και θηλάσανε 1 και 1,5 χρόνο, οπότε κάνε ότι πιστεύεις εσύ καλύτερο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος να δώσεις χαμομήλι, δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο μωρό απο ότι το γάλα και αν διψάει θα ξεδιψάσει με το γάλα. Δεν θα σου πω οτι θα πάθει σύχγιση θηλών, είναι πολύ πιθανό να μην θέλει καν μπιμπερό μετά απο 1 μήνα θηλασμού και είναι λογικό, αλλά ενδέχεται να γεμίζει το στομάχι του με το χαμομήλι χωρίς να παίρνει θερμίδες και βάρος και τον επόμενο μήνα να σου πει οτι δεν πήρε αρκετό βάρος. Απο εκεί και πέρα όμως και άλλες κοπέλες δώσανε χαμομήλι παράλληλα με τον θηλασμό και δεν είχανε κανένα πρόβλημα και θηλάσανε 1 και 1,5 χρόνο, οπότε κάνε ότι πιστεύεις εσύ καλύτερο.

Θα μπορουσε να εκφρασει αυτους τους προβληματισμους ( δεν προσφερει κατι παραπανω απο το γαλα, και το γαλα ξεδιψαει, θα γεμιζει το στομαχι και μετα δεν θα παρει αρκετο βαρος) στον παιδιατρο της θεωρω. Αν και μετα απο αυτα ο παιδιατρος επιμεινει και εχει αιτιολογια για ποιο λογο να δωσει χαμομηλι, θεωρω οτι πρεπει να το δωσει..Το να κανουμε ο,τι πιστευουμε εμεις δεν ειναι παντα το καλυτερο..καθενας στην ειδικοτητα του..αποψη μου βεβαια..:)

F4oIp2.png

Ερωτηση προς τις μανουλες!!

Ποιο γαλα δινετε στο μικρουλη σας?

Εμεις διναμε το rontamil (πρωην neomil) αλλα σημερα το αλλαξαμε σε nativa 1 γτ ηταν ακριβο το αλλο κ ετσι οπως τρωει δεν βγαιναμε οικον. βεβαια μου το εβγαλε το καινουριο να μην του αρεσει η ειναι μεχρι να το συνηθισει?

Οποια ξερει ας με βοηθησει:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ναι θα μπορούσατε όλες σας να εκφράσετε αυτές τις απορίες στους παιδιάτρους για οποιεσδήποτε οδηγίες σας δίνουν. Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε να τα κρίνουμε απο μόνες μας και ο παιδίατρος κάνει μόνο συμβουλευτική.

Επίσης να ξέρετε οτι οι περισσότεροι παιδίατροι δεν είναι ειδικοί στο θέμα του θηλασμού, ειδικοί είναι οι σύμβουλοι θηλασμού που έχουνε πιστοποίηση.

Τα λέω με όλη την αγάπη μου, μήπως βοηθήσω κάποια κοπέλα να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που θεωρώ εγώ καλύτερο.

Κατά τα άλλα καλή συνέχεια σε όλες και να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Ναι θα μπορούσατε όλες σας να εκφράσετε αυτές τις απορίες στους παιδιάτρους για οποιεσδήποτε οδηγίες σας δίνουν. Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε να τα κρίνουμε απο μόνες μας και ο παιδίατρος κάνει μόνο συμβουλευτική.

Επίσης να ξέρετε οτι οι περισσότεροι παιδίατροι δεν είναι ειδικοί στο θέμα του θηλασμού, ειδικοί είναι οι σύμβουλοι θηλασμού που έχουνε πιστοποίηση.

Τα λέω με όλη την αγάπη μου, μήπως βοηθήσω κάποια κοπέλα να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που θεωρώ εγώ καλύτερο.

Κατά τα άλλα καλή συνέχεια σε όλες και να σας ζήσουν τα μωράκια σας.

Μπορει να μην ειναι ειδικοι στο θεμα του θηλασμου, αλλα ειναι στο θεμα της σωστης σιτισης και αναπτυξης του παιδιου και της γενικοτερα κλινικης εικονας του και υγειας..Οσο για τους πιστοποιημενους, θα ελεγα να μην τους θεοποιουμε και τοσο, καποια σεμιναρια εχουν παρακολουθησει παραπανω απο οτι εμεις..Ουτε εμπειρια με εκατονταδες γυναικες + μωρα εχουν (οπως οι παιδιατροι), ουτε αποφοιτοι ιατρικης σχολης ειναι, το 90% τουλαχ...Ασε που αν πχ καποια μαμα επιλεξει να ακολουθησει τις συμβουλες του συμβουλου και οχι του παιδιατρου, αν, ω μη γενοιτο συμβει κατι στο παιδι, μετα ποιον θα κατηγορησει, τον συμβουλο?? Εγω δεν θα αντεχα να κουβαλαω τετοια ευθυνη πανω μου και να μου λενε ολοι (και με το δικιο τους) οτι τρελαθηκα και δεν εμπιστευτηκα την υγεια και ζωη του παιδιου μου στον αρμοδιο γιατρο αλλα σε μια γυναικα, που ουτε ιατρος ειναι με τις απαραιτητες γνωσεις και εμπειρια(πχ μπορει να ειναι μελισσοκομος!!) και ουτε εχει ενα συλλογο να την καταγγειλεις αν παει κατι στραβα..σε αντιθεση με τον ιατρο που μπορεις να τον ξεσκισεις στις μηνυσεις..Θα εμπιστευομασταν τη ζωη τη δικια μας η των δικων μας πχ μανας-πατερα αν δεν σιτιζομασταν σωστα ή αντιμετωπιζαμε καποιο προβλημα (συμφωνα με τον ιατρο μας) σε καποιον συμβουλατορα..? Μου θυμιζει μαντζουνια,χωρια σε εποχες προπολεμικες που δεν υπηρχε γιατρος κλπ.. Καλη συνεχεια και σε σενα κοριτσι!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου στη διατροφή όλοι σύμβουλοι είναι και ούτε οι παιδίατροι είναι θεοί και ούτε αυτοί έχουνε εμπειρία πάνω στον θηλασμό. Πρέπει να έχουμε κρίση πάνω απο όλα.

Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστότερο για το παιδί του. Αν εσύ ή η οποιαδήποτε γυναίκα δεν θέλει να θηλάσει ή το θεωρεί ανέφικτο είναι δικαίωμά της να μην το κάνει. Εγώ προσπαθώ να συμβουλέψω με όσα ξέρω μια κοπέλα που θέλει να το κάνει, αλλά εκείνη θα κρίνει τι θα κάνει.

Και αν πάθει κάτι έναπαιδάκι (που δεν το εύχομαι σε καμμία μανούλα στον κόσμο) πίστεψέ με το αν θα την πληρώσει κάποιος άλλο ή όχι είναι το τελευταίο πράγμα που θα τη νοιάζει, γιαυτό υπέυθυνοι είναι πάνω απο όλα οι γονείς και κανένας άλλος.

Απεχθάνομαι τις ακραίες απόψεις σε κάθε χώρο/ περίπτωση.

Στο 2015 ζούμε και έχουμε άμεση πρόσβαση στα πάντα μέσω του ίντερνετ. Οι νέες μητέρες γνωρίζουν τα οφέλη του θηλασμού και τον πιθανό ρόλο των παιδιάτρων (λόγω συμφερόντων). Όπως δεν πρέπει να ρίχνουμε στην πυρά όλους τους παιδιάτρους έτσι δεν γίνεται η κάθε σύμβουλος θηλασμού να φορτώνει τύψεις μια γυναίκα επειδή δεν μπορεί ή δεν θέλει να θηλάσει.

Επιπροσθέτως η Κορίνα ζει στη Γερμανία. Μέχρι αναφερόταν πως οι Έλληνες δεν ξέρουμε τα οφέλη του θηλασμού και καταλήγουμε σε φόρμουλα. Τώρα φυσικά θα βγουν και οι Ευρωπαίοι άσχετοι...

Κορίνα κορίτσι μου απ όταν γέννησα θηλάζω με ψευτοθηλή. Το παιδί δεν έρχεται σε επαφή με τη θηλή μου απευθείας αλλά ουσιαστικά με πιπίλα. Θηλάζει τουλάχιστον 15 - 20 λεπτά σε κάθε γεύμα και έπειτα ζητάει και το συμπλήρωμα. Το κάνει επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν χορταίνει (τα "όλες έχουν γάλα" ή "να κάτσεις όλη μέρα με το μωρό στο στήθος και θα χορτάσει" φαντάζουν εξαιρετικά αστεία στα αυτιά μου). Παίρνει και το μπουκάλι κανονικά αλλά και πιπίλα όταν τη χρειάζεται για να ηρεμήσει. Αααααλλη ιστορία η πιπίλα... Όχι, θα το αφήσω να πλαντάζει ή να μάθει το δάχτυλο (ο δικός μου εξ αρχής βάζει τα χέρια στο στόμα)... Ως γνωστόν η πιπίλα κόβεται, το δάχτυλο όχι.

Με τα παραπάνω θέλω να πω πως δεν πρόκειται να κάνεις κακό στον θηλασμό αν δώσεις μπουκάλι αλλά αν με ρωτάς (σαν απλή μαμά και μόνον) δεν θεωρώ πως έχει κάτι να προσφέρει στο μωρό το χαμομήλι. Εγώ - απ τη στιγμή που δίνεται για να ηρεμήσει- θα δοκίμαζα πιπίλα. Εγώ στο παιδί μου, ξαναλέω. Δεν συμβουλεύω κανέναν να το κάνει.

Καλλιόπη εμείς δίνουμε το Humana και το θεωρώ εύπεπτο. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το παιδί.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοπέλα μου στη διατροφή όλοι σύμβουλοι είναι και ούτε οι παιδίατροι είναι θεοί και ούτε αυτοί έχουνε εμπειρία πάνω στον θηλασμό. Πρέπει να έχουμε κρίση πάνω απο όλα.

Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι θεωρεί σωστότερο για το παιδί του. Αν εσύ ή η οποιαδήποτε γυναίκα δεν θέλει να θηλάσει ή το θεωρεί ανέφικτο είναι δικαίωμά της να μην το κάνει. Εγώ προσπαθώ να συμβουλέψω με όσα ξέρω μια κοπέλα που θέλει να το κάνει, αλλά εκείνη θα κρίνει τι θα κάνει.

Και αν πάθει κάτι έναπαιδάκι (που δεν το εύχομαι σε καμμία μανούλα στον κόσμο) πίστεψέ με το αν θα την πληρώσει κάποιος άλλο ή όχι είναι το τελευταίο πράγμα που θα τη νοιάζει, γιαυτό υπέυθυνοι είναι πάνω απο όλα οι γονείς και κανένας άλλος.

Δεν ειπα οτι ειναι θεοι και εχουν την τοπ εμπειρια στο θηλασμο, ξερουν ομως να διακρινουν ποτε ο θηλασμος ειναι αποτελεσματικος και ποτε οχι..Η συμβουλος, προκειμενου να σε οδηγησει ΚΑΙ σε ξενο γαλα, θα εξαντλησει οτιδηποτε αλλο, με κινδυνο την υγεια του παιδιου σου, διοτι δεν μπορει να γνωριζει λεπτομερειες που γνωριζει ενας σωστος ιατρος..Το ρισκο ΣΑΦΩΣ και ειναι των γονιων και κανενος αλλου..Γι'αυτο πρεπει οι γονεις να ειμαστε οχι φανατισμενοι και χωρις παρωπιδες.Kοιτα, οσον αφορα εμενα τουλαχ.επειδη αναφερθηκες στο προσωπο μου δεν ειπα ποτε οτι δεν θελω να θηλασω..το οτι εχω παρακολουθησει σεμιναρια και το εχω ψαξει το αποδεικνυει..το αν ειναι εφικτο η οχι, καμμια μας δεν μπορει να το ξερει απολυτα, μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα..Μακαρι να ειναι εφικτο για ολες τις μανουλες που το επιθυμουν, εννοειται!Επισης,δεν ειπα οτι μας νοιαζει αν θα πληρωσει καποιος, αλλα πως να το κανουμε,ειναι διαφορετικο να υπαρχει ενας ιατρικος συλλογος οπου ανηκει ο ανθρωπος που ασχολειται με το παιδι σου και αλλο να πηγαινεις στα κουτουρου..

F4oIp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω ειμαι χαλια...επαθα θλαση στους μυς στην τομη και ποναω απιστευτα πολυ...με το ζορι περπαταω...γενικοτερα διανυουμε μια περιοδο απιστευτης γκατεμιας...τεσπα....

Κοριτσια μου εγω θηλαζω αποκλειστικα μεχρι τωρα(ελπιζω να τα καταφερω και παρακατω αλλα δεν θελω να λεω μεγαλα λογια...)

Η αληθεια ειναι πως ειναι αρκετα δυσκολο και θελει παααααρα πολυ υπομονη...ειδικα οταν εχεις και αλλο παιδακι...

Για να καταλαβαιτε πριν κατι μερες,ενα απογευμα εβαλα το μικρο στο στηθος στις 19:30 και τον εβγαλα στις 21:30:shock::shock:Ουτε εγω το πιστευα πως ειχα τοση υπομονη...Ευτυχως δεν ειναι ετσι ολες τις ημερες.Απ'οτι λενε αυτο ισχυει τις πρωτες 40 μερες και μετα σιγα-σιγα μπαινουν σε καποιο ρυθμο,αντε να δουμε...Ευχομαι να τα καταφερω μεχρι να γινει το μωρο 6 μηνων αλλα δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι μην παει κατι στραβα...

Συμφωνω με την Αλεξανδρουλα οτι το χαμομηλι δεν νομιζω οτι προσφερει κατι αλλα αν μου το ελεγε και μενα η παιδιατρος θα φοβομουν να μην την ακολουθησω.

Κορινα μου δεν μπορεις να συζητησεις μαζι της?Να της εκφρασεις τις σκεψεις σου και να δεις τι θα σου πει?

Απεχθάνομαι τις ακραίες απόψεις σε κάθε χώρο/ περίπτωση.

Στο 2015 ζούμε και έχουμε άμεση πρόσβαση στα πάντα μέσω του ίντερνετ. Οι νέες μητέρες γνωρίζουν τα οφέλη του θηλασμού και τον πιθανό ρόλο των παιδιάτρων (λόγω συμφερόντων). Όπως δεν πρέπει να ρίχνουμε στην πυρά όλους τους παιδιάτρους έτσι δεν γίνεται η κάθε σύμβουλος θηλασμού να φορτώνει τύψεις μια γυναίκα επειδή δεν μπορεί ή δεν θέλει να θηλάσει.

Επιπροσθέτως η Κορίνα ζει στη Γερμανία. Μέχρι αναφερόταν πως οι Έλληνες δεν ξέρουμε τα οφέλη του θηλασμού και καταλήγουμε σε φόρμουλα. Τώρα φυσικά θα βγουν και οι Ευρωπαίοι άσχετοι...

Κορίνα κορίτσι μου απ όταν γέννησα θηλάζω με ψευτοθηλή. Το παιδί δεν έρχεται σε επαφή με τη θηλή μου απευθείας αλλά ουσιαστικά με πιπίλα. Θηλάζει τουλάχιστον 15 - 20 λεπτά σε κάθε γεύμα και έπειτα ζητάει και το συμπλήρωμα. Το κάνει επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν χορταίνει (τα "όλες έχουν γάλα" ή "να κάτσεις όλη μέρα με το μωρό στο στήθος και θα χορτάσει" φαντάζουν εξαιρετικά αστεία στα αυτιά μου). Παίρνει και το μπουκάλι κανονικά αλλά και πιπίλα όταν τη χρειάζεται για να ηρεμήσει. Αααααλλη ιστορία η πιπίλα... Όχι, θα το αφήσω να πλαντάζει ή να μάθει το δάχτυλο (ο δικός μου εξ αρχής βάζει τα χέρια στο στόμα)... Ως γνωστόν η πιπίλα κόβεται, το δάχτυλο όχι.

Με τα παραπάνω θέλω να πω πως δεν πρόκειται να κάνεις κακό στον θηλασμό αν δώσεις μπουκάλι αλλά αν με ρωτάς (σαν απλή μαμά και μόνον) δεν θεωρώ πως έχει κάτι να προσφέρει στο μωρό το χαμομήλι. Εγώ - απ τη στιγμή που δίνεται για να ηρεμήσει- θα δοκίμαζα πιπίλα. Εγώ στο παιδί μου, ξαναλέω. Δεν συμβουλεύω κανέναν να το κάνει.

Καλλιόπη εμείς δίνουμε το Humana και το θεωρώ εύπεπτο. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το παιδί.

RavT, μια συμβουλος θα σου ελεγε οτι θα χορτασει αν το εχεις 50 ωρες την ημερα πανω σου, το ξερουμε αυτο ολες, ετσι δεν ειναι?:rolleyes: Και τα κλασσικα, οχι πιπιλα, το στηθος της μαμας ειναι η ηρεμια του κλπ κλπ..Και η ηρεμια της μαμας ας φυγει απο το παραθυρο!!

Καλη ιδεα δεν θα ηταν να ρωτησει τον παιδιατρο μηπως καλυτερα να δωσει πιπιλα αντι για χαμομηλι?Μηπως ο γιατρος βλεπει κατι αλλο που εμεις δεν το βλεπουμε και γιάυτο δεν προτεινει πιπιλα? Διοτι ποσο δυσκολο θα ηταν να πει, δωσε πιπιλα αντι να πει να δωσει χαμομηλι?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω ειμαι χαλια...επαθα θλαση στους μυς στην τομη και ποναω απιστευτα πολυ...με το ζορι περπαταω...γενικοτερα διανυουμε μια περιοδο απιστευτης γκατεμιας...τεσπα....

Κοριτσια μου εγω θηλαζω αποκλειστικα μεχρι τωρα(ελπιζω να τα καταφερω και παρακατω αλλα δεν θελω να λεω μεγαλα λογια...)

Η αληθεια ειναι πως ειναι αρκετα δυσκολο και θελει παααααρα πολυ υπομονη...ειδικα οταν εχεις και αλλο παιδακι...

Για να καταλαβαιτε πριν κατι μερες,ενα απογευμα εβαλα το μικρο στο στηθος στις 19:30 και τον εβγαλα στις 21:30:shock::shock:Ουτε εγω το πιστευα πως ειχα τοση υπομονη...Ευτυχως δεν ειναι ετσι ολες τις ημερες.Απ'οτι λενε αυτο ισχυει τις πρωτες 40 μερες και μετα σιγα-σιγα μπαινουν σε καποιο ρυθμο,αντε να δουμε...Ευχομαι να τα καταφερω μεχρι να γινει το μωρο 6 μηνων αλλα δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι μην παει κατι στραβα...

Συμφωνω με την Αλεξανδρουλα οτι το χαμομηλι δεν νομιζω οτι προσφερει κατι αλλα αν μου το ελεγε και μενα η παιδιατρος θα φοβομουν να μην την ακολουθησω.

Κορινα μου δεν μπορεις να συζητησεις μαζι της?Να της εκφρασεις τις σκεψεις σου και να δεις τι θα σου πει?

Καταρχας περαστικουλια.. Κατα δευτερον, χιλια μπραβο για τις αντοχες σου ως τωρα, μας δινεις κουραγιο για αυτα που ερχονται!Για να δουμε ποσο θα αντεξουμε και εμεις...!

F4oIp2.png

Καταρχας περαστικουλια.. Κατα δευτερον, χιλια μπραβο για τις αντοχες σου ως τωρα, μας δινεις κουραγιο για αυτα που ερχονται!Για να δουμε ποσο θα αντεξουμε και εμεις...!

Αχ!Σ'ευχαριστω πολυ!!!

Alexandroula, μια ερωτηση:

Μανούλα γέννησε φυσιολογικά μωράκι 3260. Θηλάζει αποκλειστικά απεριόριστα κ χωρίς πιπίλα από την 1η μέρα. γυρνώντας σπίτι 3 μέρες μετά το μωρό είχε χάσει σχεδόν 500 γρ. Τώρα 1 μηνός και απλά έχει ανακτήσει το βάρος γέννησής της. 1)

Η σύμβουλος θηλασμού της έδωσε μαγιά μπύρας.

2)Ο γιατρός της είπε να κάνει σήμερα τεστ για ουρολοίμωξη κ εξετάσεις αίματος στο μωρό.

Περιμένει βέβαια ναναι αρνητικές οι απαντήσεις δεδομένου ότι το μωρό είναι ζωηρό. Αν δε δείξουν κάτι τότε είπε ο γιατρός το μωρό υποσιτίζεται και πρέπει να δώσει κ ξένο.

Ποια η γνωμη σου?

F4oIp2.png

Ερωτηση προς τις μανουλες!!

Ποιο γαλα δινετε στο μικρουλη σας?

Εμεις διναμε το rontamil (πρωην neomil) αλλα σημερα το αλλαξαμε σε nativa 1 γτ ηταν ακριβο το αλλο κ ετσι οπως τρωει δεν βγαιναμε οικον. βεβαια μου το εβγαλε το καινουριο να μην του αρεσει η ειναι μεχρι να το συνηθισει?

Οποια ξερει ας με βοηθησει:D:D

Eγω της δινω το biolac 1.Ειναι βιολογικο και αρκετα ευπεπτο.Κοστιζει 8.90 αν θυμαμαι καλα.Οσο τρεχαμε στο νοσοκομειο με τη λαχταρα της μπεμπας μας γνωρισαμε ενα ζευγαρι το οποιο εφερε το μωρο τους γιατι ενω το γαλα του νοσοκομειου το επινε μετα αυτο που τους ειχε γραψει να παρουν στο σπιτι η παιδιατρος του νοσοκομειου δεν το επινε και το εβγαζε οπως λες και εσυ.Τελικα απλα δεν του αρεσε.Συμβαινει δηλαδη να μη τους αρεσει.Τωρα το αν το συνηθισει δεν το ξερω.

ZpmAp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα!

Συνεχιζουμε κι εμεις με αποκλειστικο θηλασμο και απο δευτερα γραφειο! Θα δινει η μαμα μου μητρικο γαλα με μπουκαλι κι εχω φτιαξει αποθεμα-τραπεζα γαλατος. Θα ηθελα να ρωτησω ποσα γραμμαρια πινουν τα παιδακια σας; Εγω λογω θηλασμου δεν εχω ιδεα ποσο πινει! Και θελω μα αποκτησω μια εικονα για να ξερω ποσο θα αντλω!

Σας ευχαριστω πολυ!

tt1b1872.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...