Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Ουτε εγω αντεχω! Ευχαριστιεμαι να τη βλεπω να πινει αλλα ειλικρινα ποναω!Και σημερα με τους κολικους ηρεμουσε μονο στο στηθος.Εν τω μεταξυ πινει και ταυτοχρονα τεντωνεται και οπως μετακινει το κεφαλι δεξια αριστερα παιρνει και τη θηλη μαζι. Αουτςςςςς!!!Ειλικρινα δε ξερω πως μπορουν οσες θηλαζουν αποκλειστικα. Εδω εμας με μεικτη και πχ ετρωγε στηθος και μπουκαλι στις 3 τη νυχτα και υστερα απο μια μιαμιση ωρα ηθελε παλι!!Εχω γινει βαμπιρ!!Τωρα καταφερε και κοιμηθηκε.Μεχρι και πιπιλα της δωσαμε που δεν ηθελα με τιποτα αλλα μπας και ηρεμησει και την πεταει δε τη θελει.

Πωπω τα ιδια ακριβως ομως οτι γραφει το περασα αχαχαχα σαν να με ακουω ειναι!!!

Μεχρι κ για την πιπιλα δεν ηθελα να της δωσω αλλα την ξεκινησα γτ ειχε στοματιτιδα κ με την πιπιλα επαιρνε το φαρμακο....τωρα την δινω καποιες φορες να ηρεμει αλλα την πεταει περα απο 1 την chicco που του αρεσει!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια να ρωτήσω ξέρει καμιά σας πως βάζω ticker;; Ξέρω πάω στην υπογραφή μου και εκεί πρέπει να βάλω το link από το lilypie αλλά μετά κάτι πρέπει να κάνω λάθος και δεν μου το βγάζει :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ουτε εγω αντεχω! Ευχαριστιεμαι να τη βλεπω να πινει αλλα ειλικρινα ποναω!Και σημερα με τους κολικους ηρεμουσε μονο στο στηθος.Εν τω μεταξυ πινει και ταυτοχρονα τεντωνεται και οπως μετακινει το κεφαλι δεξια αριστερα παιρνει και τη θηλη μαζι. Αουτςςςςς!!!Ειλικρινα δε ξερω πως μπορουν οσες θηλαζουν αποκλειστικα. Εδω εμας με μεικτη και πχ ετρωγε στηθος και μπουκαλι στις 3 τη νυχτα και υστερα απο μια μιαμιση ωρα ηθελε παλι!!Εχω γινει βαμπιρ!!Τωρα καταφερε και κοιμηθηκε.Μεχρι και πιπιλα της δωσαμε που δεν ηθελα με τιποτα αλλα μπας και ηρεμησει και την πεταει δε τη θελει.

Να ρωτησω,στη μικτή υπάρχει ωράριο,δλδ ανα 3ωρο τη μέρα και 4ωρο τη νύχτα?Διότι αν μετα το γεύμα,μετα απο μια ίαση ωρα θέλει Αλί,ποσά μπιμπερο κανεις την ημερα???Νόμιζα είναι 8 μπιπερο την μέρα,λάθος?Και αναρωτιέμαι τι είναι βολικοτερο,θηλασμός και ξένο μετα ή μισά γεύματα βυζι και μισά ξένο?

F4oIp2.png

Γεια σας!Πριν λιγο γυρισα απο το επαναληπτικο ντοπλερ!Ο μικρος ειναι 3050,ακριβως στον μεσο ορο, δεν εχει εμπεδωθει ακομα στην λεκανη, κατα τ'αλλα ολα οκ.Επομενο ραντεβου την επομενη Πεμπτη με τον γιατρο μου..ελπιζω να μην μου κανει αυτη την περιβοητη εξεταση τραχηλου (αουτςς)

F4oIp2.png

Δεν υπάρχει βολικότερο όταν έχεις παιδί και δη μωρό... Τη μεικτή ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ να την κάνεις. Το μωρό δεν χορταίνει απ το στήθος οπότε θα φτιάξεις ΚΑΙ σκονόγαλα. Αμέσως μετά. Όχι σε μια ώρα, ούτε στο επόμενο γεύμα. Εγώ πάντως που σε όλα τα γεύματα δίνω και γάλα σε σκόνη, 2 φορές την ημέρα βάζω αποστειρωτή. Δεν είναι και τα ύστερα του κόσμου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω,στη μικτή υπάρχει ωράριο,δλδ ανα 3ωρο τη μέρα και 4ωρο τη νύχτα?Διότι αν μετα το γεύμα,μετα απο μια ίαση ωρα θέλει Αλί,ποσά μπιμπερο κανεις την ημερα???Νόμιζα είναι 8 μπιπερο την μέρα,λάθος?Και αναρωτιέμαι τι είναι βολικοτερο,θηλασμός και ξένο μετα ή μισά γεύματα βυζι και μισά ξένο?

Εγω τον ταιζα οποτε ξυπνουσε γτ ετσι κ αλλιως οταν πεινανε ξυπνανε ειμαι κατα στο να τον ξυπναω εγω...

Του εδινα απο 10 λεπτα εως και 20 στο καθε στηθος κ συν απο 60-80ml ξενο γαλα...μερικες φορες κ παραπανω ειδικα οταν αρχισα να μην εχω αυξησα το ξενο το οποιο το εδινα σε καθε γευμα μαζι με το στηθος!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Αρα αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ευκολοτερο για τη μαμα να λειψει αν χρειαστει απο το σπιτι παραπανω απο 2ωρες,αφου εχει ΚΑΙ να θηλασει ΚΑΙ καπακι μετα το μπιμπερο.σωστα? Ωχχχ..

F4oIp2.png

Αρα αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ευκολοτερο για τη μαμα να λειψει αν χρειαστει απο το σπιτι παραπανω απο 2ωρες,αφου εχει ΚΑΙ να θηλασει ΚΑΙ καπακι μετα το μπιμπερο.σωστα? Ωχχχ..

Oπως σου τα ειπανε τα κοριτσια ακριβως. Εγω ξεκιναω με στηθος 10 με 20 λεπτα και μετα μπουκαλι το οποιο παιζει ποσο θα πιει καθε φορα. Το λογικο ειναι καθε 4 ωρες και στη μεικτη αλλα σχετικο.Εμενα σημερα ας πουμε τρωει καθε τρεις.Δε τρωει πολυ και πειναει παλι!Οποτε κανω υπομονη,την ταιζω οποτε θελει και λεω που θα παει?Θα μεγαλωσει και θα στρωσει προγραμμα χαχα! Μπουκαλια εγω πηρα 6.Οσα και να παρεις την αποστειρωση δε τη γλιτωνεις.Μπελαλιδικη αλλα και τι να κανουμε...

Ααα οσο για το αν μπορεις να λειψεις..εγω παντως εχει τυχει να ειμαι κουρασμενη να τη βαλω στο στηθος οποτε της δινω μονο μπουκαλι.Δε θα παθει κ τιποτα.Θα δεις οτι θα ειναι φορες που δε θα θες να τη βαλεις.Θα εισαι πτωμα χαχα!

ZpmAp3.png

Oπως σου τα ειπανε τα κοριτσια ακριβως. Εγω ξεκιναω με στηθος 10 με 20 λεπτα και μετα μπουκαλι το οποιο παιζει ποσο θα πιει καθε φορα. Το λογικο ειναι καθε 4 ωρες και στη μεικτη αλλα σχετικο.Εμενα σημερα ας πουμε τρωει καθε τρεις.Δε τρωει πολυ και πειναει παλι!Οποτε κανω υπομονη,την ταιζω οποτε θελει και λεω που θα παει?Θα μεγαλωσει και θα στρωσει προγραμμα χαχα! Μπουκαλια εγω πηρα 6.Οσα και να παρεις την αποστειρωση δε τη γλιτωνεις.Μπελαλιδικη αλλα και τι να κανουμε...

Ααα οσο για το αν μπορεις να λειψεις..εγω παντως εχει τυχει να ειμαι κουρασμενη να τη βαλω στο στηθος οποτε της δινω μονο μπουκαλι.Δε θα παθει κ τιποτα.Θα δεις οτι θα ειναι φορες που δε θα θες να τη βαλεις.Θα εισαι πτωμα χαχα!

Εννοειται! Και περα απο την κουραση, αν κανουμε μικτο και μετα το 40ισμα ας πουμε και εχουμε καποιες εξωτερικες δουλειες την ημερα που μπορει να μας κρατησουν και ενα 3ωρο εκτος σπιτιου, πειραζει αν χαθει εκεινος ο θηλασμος και δωθει μονο ξενο? Η ας πουμε ενα βραδυ που θελουμε να βγουμε (μην πεσετε να με φατε..δεν ειμαι ΠΟΛΥ σουρτουκω!!) αν δεν θηλασουμε εκεινο το γευμα και δοθει μονο ξενο, πειραζει? Γενικοτερα,αυτο που δεν αντεχω ειναι τον περιορισμο-εγκλεισμο αυτες τις λιγες φορες που θα πρεπει-θελω να βφω εκτος σπιτιου..μην μας σαλεψει κιολας!!:roll:

F4oIp2.png

Εννοειται! Και περα απο την κουραση, αν κανουμε μικτο και μετα το 40ισμα ας πουμε και εχουμε καποιες εξωτερικες δουλειες την ημερα που μπορει να μας κρατησουν και ενα 3ωρο εκτος σπιτιου, πειραζει αν χαθει εκεινος ο θηλασμος και δωθει μονο ξενο? Η ας πουμε ενα βραδυ που θελουμε να βγουμε (μην πεσετε να με φατε..δεν ειμαι ΠΟΛΥ σουρτουκω!!) αν δεν θηλασουμε εκεινο το γευμα και δοθει μονο ξενο, πειραζει? Γενικοτερα,αυτο που δεν αντεχω ειναι τον περιορισμο-εγκλεισμο αυτες τις λιγες φορες που θα πρεπει-θελω να βφω εκτος σπιτιου..μην μας σαλεψει κιολας!!:roll:

Οχι καλε σιγα!Αυτο ελειπε.Πρεπει να ειμαστε και εμεις καλα! Εγω ειναι φορες που δεν τη βαζω στο στηθος γιατι πολυ απλα θελω να βγω στη βεραντα μου και να απολαυσω εναν καφε και ενα τσιγαρο.Ε μαα πια!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!'Εχω χαθεί αλλά που και που σας διαβάζω.Κορίτσια νυστάζω συνέχεια.....Η μπέμπα μου ξυπνάει τη νύχτα κάθε 3ωρο για φαί και μετά το μάτι γαρίδα!Ενώ τη μέρα με το ζόρι ξυπνάει στο 4ωρο και μετά βυθίζεται σε λήθαργο!Πως τα έμπλεξε έτσι;Σημειωτέον οτι εμείς σαραντίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.Την Κυριακή την πήγα πρώτη φορά με το αμάξι στη μαμά μου αλλά βόλτα με καρότσι δεν έχουμε κάνει ακόμα.Δε βοηθάει άλλωστε και ο καιρός.Τις σταγόνες D3 fix τις παίρνουμε κι εμείς αλλά κυρίως λόγω της προωρότητας.Προς το παρόν μόνο τη θηλάζω αλλά όταν θέλω να λείψω της δίνει ο άντρας μου μπουκάλι με το γάλα μου που έχω φυλαγμένο στην κατάψυξη από τότε που ήταν στη θερμοκοιτίδα.Πολύ με βόλεψε αυτή η κάβα κορίτσια!Όταν τελειώσει θα δώσω και ξένο άμα τύχει,δε θα σκάσω κιόλας.άλλωστε όταν επιστρέψω στη δουλειά μετά από κανά δίμηνο όπως σκοπεύω δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τις αυπνίες.

Στην πρώτη μου κόρη κι εγώ το γάλα το είχα σταματήσει ελαττώνοντας γεύματα(βέβαια είχε ήδη αρχισει να μειώνεται κατά πολύ από μόνο του) κι έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με χάπια.

Να ζήσουν τα καινούρια μωράκια σε όλες τις μανούλες!

Rock_me

Τι ήταν αυτό που πάθατε!Τρέλα μιλάμε!Πολύ καλά έκανες και μας το έγραψες να είμαστε υποψιασμένες!Όχι σαν κι εμένα που την πάτησα με την πρώτη μου κόρη που παρουσίασε αλλεργία στο γάλα όταν ήταν 3 μηνών και πήγε να μου μείνει το παιδί!

Επειδή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει και η μπέμπα το ίδιο πρόβλημα προς το παρόν έχω αποκλείσει από τη διατροφή μου τα γαλακτοκομικά κατόπιν υποδείξεως των παιδιάτρων στο μαιευτήριο.Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι η μπέμπα είναι πολύ ήρεμη ενώ η μεγάλη μου κόρη ούρλιαζε από τους πόνους όταν ήταν μωράκι και μου έλεγαν κολικοί είναι.Και τελικά ήταν η αλλεργία που της την επιδείνωνα εν αγνοία μου μιας και έπινα άφθονο γάλα τότε

Rock_me

Τι ήταν αυτό που πάθατε!Τρέλα μιλάμε!Πολύ καλά έκανες και μας το έγραψες να είμαστε υποψιασμένες!Όχι σαν κι εμένα που την πάτησα με την πρώτη μου κόρη που παρουσίασε αλλεργία στο γάλα όταν ήταν 3 μηνών και πήγε να μου μείνει το παιδί!

Επειδή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει και η μπέμπα το ίδιο πρόβλημα προς το παρόν έχω αποκλείσει από τη διατροφή μου τα γαλακτοκομικά κατόπιν υποδείξεως των παιδιάτρων στο μαιευτήριο.Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι η μπέμπα είναι πολύ ήρεμη ενώ η μεγάλη μου κόρη ούρλιαζε από τους πόνους όταν ήταν μωράκι και μου έλεγαν κολικοί είναι.Και τελικά ήταν η αλλεργία που της την επιδείνωνα εν αγνοία μου μιας και έπινα άφθονο γάλα τότε

Αυτο για τα γαλακτοκομικα μας το ειχαν πει και εμας στα μαθηματα ανωδυνου για προληψη τυχων αλλεργιων.Οποτε δεν εχω πιει καθολου γαλα αγελαδινο οσο θηλαζω.Μας ειπαν μονο για γαλα αγελαδινο συγκεκριμενα.Εμας μαλλον κολικοι ειναι τωρα γιατι την βλεπω που ζοριζεται και μαζευει τα ποδαρακια της στη κοιλια.

ZpmAp3.png

καλησπερα κοριτσια .. εμεις χθες είχαμε παιδίατρο. .καναμε υπερηχο ισχυων και ειναι μια χαρά. .ο μπεμπης ειναι 4 κιλα σε ενα μηνα πηρε 1200γρ με θηλασμό μονο και μας ειπε ειναι τελεια μεγαλωνει γρηγορα ,περίμετρος κεφαλιού 37.5 και υψος 54 εκατοστα αλλα δεν τον μετρησε καλά γιατι ειχε λυγισμένα ποδαράκια ..ολα καλα μας ειπε ειναι..μου ειπε να του δινω 10μλ την μερα χαμομήλι γιατι διψαει λεει γι αυτο γκρινιαζει εγω φοβαμαι να δωσω μπουκάλι μην μαθει με αυτο μετα αλλα αφου το ειπε ο γιατρος θα τον ακουσω τι να κάνω. .επόμενο ραντεβού 13/2 για εμβόλιο. .

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα κοριτσια .. εμεις χθες είχαμε παιδίατρο. .καναμε υπερηχο ισχυων και ειναι μια χαρά. .ο μπεμπης ειναι 4 κιλα σε ενα μηνα πηρε 1200γρ με θηλασμό μονο και μας ειπε ειναι τελεια μεγαλωνει γρηγορα ,περίμετρος κεφαλιού 37.5 και υψος 54 εκατοστα αλλα δεν τον μετρησε καλά γιατι ειχε λυγισμένα ποδαράκια ..ολα καλα μας ειπε ειναι..μου ειπε να του δινω 10μλ την μερα χαμομήλι γιατι διψαει λεει γι αυτο γκρινιαζει εγω φοβαμαι να δωσω μπουκάλι μην μαθει με αυτο μετα αλλα αφου το ειπε ο γιατρος θα τον ακουσω τι να κάνω. .επόμενο ραντεβού 13/2 για εμβόλιο. .

Σιγουρα οι φανατικες θα σου ελεγαν να μην τολμησεις να δωσεις μπουκαλι τωρα, διοτι δεν εχεις εδραιωσει ακομα θηλασμο και υπαρχει φοβος συγχυσης θηλων και οτι λεει μπουρδες κλπ...τολμας ομως να το κανεις και να παρεις τετοια ευθυνη??:roll:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...