Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Εμείς σήμερα γινόμαστε 1 μηνών !!! Δεν το πιστεύω μεγαλώνουμε κ ομορφαινουμε !!! Calliope συμφωνώ για τον απο θηλασμό καλυτερα με μείωση γευμάτων κ εγω σιγα σιγα μειώνω δεν εχω κιόλας πολυ γάλα κ όπου να ναι θα σταματήσει . Πρέπει να γινει σταδιακή μείωση για να μην μείνει γάλα μέσα . Οι φανατικές του θηλασμού θα μας έκραζαν τωρα που σταματάμε τόσο νωρίς . Τι να κανουμε τωρα.

Που λέτε για το συγγενολοι εμένα δεν ήρθε κανείς ακόμα ευτυχώς !! Μονο οι γονείς μου κ η πεθερά μου την έχουν δει . Καλυτερα γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς σήμερα γινόμαστε 1 μηνών !!! Δεν το πιστεύω μεγαλώνουμε κ ομορφαινουμε !!! Calliope συμφωνώ για τον απο θηλασμό καλυτερα με μείωση γευμάτων κ εγω σιγα σιγα μειώνω δεν εχω κιόλας πολυ γάλα κ όπου να ναι θα σταματήσει . Πρέπει να γινει σταδιακή μείωση για να μην μείνει γάλα μέσα . Οι φανατικές του θηλασμού θα μας έκραζαν τωρα που σταματάμε τόσο νωρίς . Τι να κανουμε τωρα.

Που λέτε για το συγγενολοι εμένα δεν ήρθε κανείς ακόμα ευτυχώς !! Μονο οι γονείς μου κ η πεθερά μου την έχουν δει . Καλυτερα γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις .

Είσαι από τις τυχερές εγώ έχω πέσει στην περίπτωση και αδιάκριτοι είναι και να τα μαθαίνουν όλα θέλουν και να δουν το σπίτι μας και το μωρό μας λες και αν σαραντίσει πρώτα θα τους πέσει ο απαυτός ή δεν θα μπορούν να ενεργηθούν. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. :( Να πω δε ότι φέρνουν και δώρα ούτε κατά διάνοια μόνο να τους ταίζουμε αρέσκονται.(Εκτός από κανά δύο άτομα που εκτιμώ και σέβομαι οι άλλοι μας κληρώθηκαν στα τσιπίνια.)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Calliope* Πωπω πρεπει να ποναει πολυ! Εμενα με βλεπω με ψευδοθηλες αν συνεχισει να με ποναει.Ακομα αντεχω να τη βαζω σε καθε γευμα 10 λεπτα με ενα τεταρτο καθε φορα.Δε ξερω για ποσο ακομα ομως.

LITTLE_STAR Το μικρακι σου δεν εχει αναγκη εκει μεσα.Μια χαρα θα ειναι.Παρολα αυτα θα σου προτεινα να κατσεις στο σπιτι σου αν προκυψει το χειροτερο.Δε χρειαζεται να υποστεις ολη αυτη τη κατασταση.Δεν εισαι εσυ αυτη που θα εκπροσωπησει την οικογενεια σου τη δεδομενη στιγμη.Τη θεση σου θα την καταλαβουν ολοι.Να εισαι σιγουρη.Οσο για τη στεναχωρια του αντρα σου και των λοιπων συγγενων εχω να πω οτι ευτυχως η δυστυχως οι μεγαλες αλλαγες στη ζωη μας ερχονται με εναν θανατο η μια γεννηση. Οποτε να δεις που μολις ερθει το μπεμπακι σας θα σας χαροποιησει ολους και θα παρει πρωταγωνιστικο ρολο!

Οσο για τους συγγενεις και μενα μονο οι γονεις μας εχουν ερθει προς το παρων, ευτυχως δλδ και κανα δυο φιλες μου.Χαλαρα περιμενω μια μερα με ηλιο να κανουμε τη πρωτη μας εξορμηση.Δε θα περιμενω να σαραντησω.Θα λαλησω μεσα στο σπιτι.

ZpmAp3.png

κοριτσια καλησπερα επειδη κ μεις με τον θηλασμο εχουμε τρελαθει να ρωτησω απο 5 αντλησεις που εκανα βγαζω ελαχιστο ετσι κ αλλιως λογω κακης ψυχολογιας καθε μερα μειωνω κ μια αντληση σημερα πχ εχω φτασει τις 2 αντλησεις μονο..εχω επιπεδες θηλες κ δεν την βαζω ναθηλασει οτι βγαζω το δινω με το μπιμπερο η μικρη δεν εχει υπομονη να ψαξεινα βρει θηλη φανταζομαι οτι σταδιακα θα κοπει χωρις να μου δημιουργησει θεμα...

uOZHp12.png

Κορίτσια ο σαραντισμός δεν προφυλάσσει από κάτι... Είναι "έθιμο" της εκκλησίας, όχι επιστημονικό όριο για κάτι που αφορά στα μωρά. Θα έλεγα δε, πως υπάρχει για να συνέλθει η μαμά απ τη γέννα και να μην πρέπει μέσα στην κούρασή της να έχει και το σπίτι στην εντέλεια για τυχόν επισκέψεις. Είναι χειμώνας και όποιοι έχουν λογική έχουν ήδη δηλώσει πως θα μας επισκεφθούν μόλις έρθει η άνοιξη. Εκτός απ τη στενή οικογένεια, μόλις χθες δέχτηκα επισκέψεις από αγαπημένα πρόσωπα που μένουν πολύ μακριά και έτυχε να βρίσκονται εδώ αυτές τις μέρες. Αν ο άλλος δεν είναι ασθενής, το μωρό δεν θα το φάει, θα το δει μόνο. Σκεφτείτε εμας με μεγαλύτερα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Τι θα έπρεπε να κάνουμε; Να διώξουμε τα παιδιά απ το σπίτι; Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να αποχωριστώ το παιδί μου παρά μόνο να λάβω τα μέτρα μου, όσο μπορώ φυσικά.

Για τον αποθηλασμό, στο 1ο μου παιδί έγινε χημικός αποθηλασμός αλλά τις πρώτες μέρες οπότε δεν είχε προλάβει να εδραιωθεί ο θηλασμός. Τυπικά ούτε εσείς έχετε εδραιώσει θηλασμό καθώς δεν έχετε σαραντίσει ακόμα. Επομένως θα σας πει κάποιος πως δεν ξέρετε αν έχετε γάλα. Εγώ αν και θηλάζω με ψευτοθηλές εξ αρχής, η μια θηλή είναι τραυματισμένη και πονάω.Δεν έχει ματώσει ώστε να μη μπορώ να το προσφέρω στο μωρό επομένως κάνω υπομονή να επουλωθεί. Η κατακράτηση γάλακτος στους μαστούς είναι κάτι που τρέμω. Η μαμά μου απ τον δικό μου θηλασμό είχε γάλα στους μαστούς της (είχαν μετατραπεί σε ασβεστώματα βέβαια) και οδήγησαν γιατρό σε λανθασμένη -ευτυχώς- διάγνωση. Γι αυτό δεν παίζουμε με αυτά.

Κι εγώ όταν έρθει η ώρα, σκέφτομαι τη μείωση της προσφοράς του στήθους και όχι τα χάπια. Θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου που θα τον δω στις 40 ημέρες απ τον τοκετό.

Παιδίατρο εμείς έχουμε την Τρίτη οπότε και θα έχουμε κλείσει 1 μήνα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Rock_Me πονεσε την πρωτη μερα γτ κατεβηκε γαλα κ γεμισε το στηθος αλλα αυτο την 1η μερα μονο...αλλα καλυτερα οταν νοιωσεις οτι δεν παει αλλο να ελαττωσεις τα γευματα!!!

Εχω να σου πω ομως οτι μονο με το ξενο δεν ειναι κατι ευκολο ετσι? ειδικα αν ξυπναει συνεχεια πρεπει να αποστειρωνεις συνεχεια να εχεις παντα ζεστο νερο σε θερμο για να μην του καθυστερεις το γευμα κ αλλα πολλα!!!

LITTLE_STAR περαστικα να ειναι αλλα εσυ κοιτα πρωτα την υγεια σου κ το μωρο σου....ειναι κατι στεναχωρο αλλα οταν γεννησεις με το καλο θα σου απαλυνει οποιονδηποτε πονο νοιωθεις!!!

enseignante Αν θελεις δωσε καποια στοιχεια παραπανω να τα προσθεσω!!:D:D

giouli16 Συμφωνω απλα δεν ενημερωθηκα κ εγω σωστα μην νομιζεις αλλα για αυτο το ανεφερα για να ξερετε κ εσεις!!

Να σου πω πολυ που με νοιαζει αν εγω δεν ειχα καλη ψυχολογια αυτες τις τους νοιαζει αυτες υποστηριζουν αυτο που πιστευουν σωστο αλλα δεν τους νοιαζεις ΕΣΥ!!!

s.ria Και εγω αυτο επαθα εχω να σου πω λογω κακης ψυχολογιας δεν κατεβαζα γαλα κ ετσι οταν πηγα να αντλησω εβγαλα κ απο τα 2 στηθη 10gr μονο...απογοητευτηκα κ λεω αστο...ασε που το παιδι μου γκρινιαζε γτ δεν ετρωγε!!!

Οσο για τον σαραντισμο συμφωνω με την ravT...!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως καποια κοπελα γνωριζει για την επιλοχεια καταθλιψη πολυ φοβαμαι οτι κατι τετοιο παει να μ συμβει.. δεν θελω να το πιστεψω ομως νιωθω διαφορα πραγματα κ η ψυχολογια μ εχει πεσει στα πατωματα.

uOZHp12.png

Καλησπερα κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως καποια κοπελα γνωριζει για την επιλοχεια καταθλιψη πολυ φοβαμαι οτι κατι τετοιο παει να μ συμβει.. δεν θελω να το πιστεψω ομως νιωθω διαφορα πραγματα κ η ψυχολογια μ εχει πεσει στα πατωματα.

Να σου πω την αληθεια ετσι ενοιωθα οσο θηλαζα...ειχε πεσει η ψυχολογια μου κ εκλαιγα πλεον νοιωθω καλυτερα γτ εχω περισσοτερη ελευθερια δινοντας ξενο χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο απλα ξερω ανα πασα στιγμη θα με βοηθησει ο αντρας μου!!! Και παλι καποιες φορες με πιανει ενα παραπονο!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ακομη δεν μου εχει κοπει εντελως το γαλα,ισως φταιει κ αυτο...επισης την μεγαλυτερη διαρκεια της μερας ειμαι μονη ..ο αντρας μ δουλευει πολλες ωρες κ η μαμα μ ερχεται μονο το βραδυ γιατι εχει να προλαβει η καημενη κ αλλα πραγματα...δεδομενης της καταστασης που ειδε οτι ειμαι χαλια, μου ειπε να παω να μεινω καποιες μερες εκει να προσεχει κ εκεινη το μωρο...δεν ξερω τι να κανω. νιωθω τεραστια συναισθηματικη φορτιση αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι η μονη λυση για να τα καταφερω..

uOZHp12.png

Ακομη δεν μου εχει κοπει εντελως το γαλα,ισως φταιει κ αυτο...επισης την μεγαλυτερη διαρκεια της μερας ειμαι μονη ..ο αντρας μ δουλευει πολλες ωρες κ η μαμα μ ερχεται μονο το βραδυ γιατι εχει να προλαβει η καημενη κ αλλα πραγματα...δεδομενης της καταστασης που ειδε οτι ειμαι χαλια, μου ειπε να παω να μεινω καποιες μερες εκει να προσεχει κ εκεινη το μωρο...δεν ξερω τι να κανω. νιωθω τεραστια συναισθηματικη φορτιση αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι η μονη λυση για να τα καταφερω..

Να πας αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα...επισης εφοσον θα εχεις βοηθεια μπορει σε καποια γευματα να του δινεις μονο ξενο...κ αν σκεφτεσαι τον απογαλακτισμο αυτος ειναι ο μονος τροπος κ ξεκινα απο τα βραδυνα γευματα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

s.ria Βρε μην κάθεσαι και στεναχοριέσαι ζήσε το θαύμα σας γιατί τα παιδιά είναι πραγματικά θαύματα επί γης (και δεν το λέω με θρησκευτική χροιά) και μην σκας για τον θηλασμό. Γενικά να μην σκας για τίποτα. Εγώ τι να πω που δεν έχω και οικονομική επιφάνεια και ένας θεός ξέρει πως τα βγάζουμε πέρα με ένα μισθό και αυτός χαμηλός. Θα μου πεις ο καθένας κοιτάζει την καμπούρα του. Σωστά. Κοίταζε το κοριτσάκι σας δες το προσωπάκι της. Είχαμε τόσο καιρό στην κοιλίτσα μας τα μπεμπάκια μας και τώρα τα έχουμε στην αγκαλιά μας. Βάλε και άκου μουσική. Γράφε μας αν θες και πιο συχνά αν σε βοηθάει κι αυτό. Κι εγώ μόνη μου την περνάω και τρώω και όλο το ξενύχτι χωρίς βοήθεια. Αν ωστόσο δεις ότι δεν τα καταφέρνεις πήγαινε στην μαμά σου αλλά προσπάθησε το πρώτα. Αλλά μην στερείς κι από τον άντρα σου την δυνατότητα να βλέπει την μικρή σας σε καθημερινή βάση. :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να πας αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα...επισης εφοσον θα εχεις βοηθεια μπορει σε καποια γευματα να του δινεις μονο ξενο...κ αν σκεφτεσαι τον απογαλακτισμο αυτος ειναι ο μονος τροπος κ ξεκινα απο τα βραδυνα γευματα!!!

Αυτο θα κανω να μπορεσω να συνελθω οσο για τον απογαλακτισμο εχω περιοριστει σε 2 αντλησεις κ σημερα μαλιστα ειδα λιγοτερο γαλα το πρωι..

s.ria Βρε μην κάθεσαι και στεναχοριέσαι ζήσε το θαύμα σας γιατί τα παιδιά είναι πραγματικά θαύματα επί γης (και δεν το λέω με θρησκευτική χροιά) και μην σκας για τον θηλασμό. Γενικά να μην σκας για τίποτα. Εγώ τι να πω που δεν έχω και οικονομική επιφάνεια και ένας θεός ξέρει πως τα βγάζουμε πέρα με ένα μισθό και αυτός χαμηλός. Θα μου πεις ο καθένας κοιτάζει την καμπούρα του. Σωστά. Κοίταζε το κοριτσάκι σας δες το προσωπάκι της. Είχαμε τόσο καιρό στην κοιλίτσα μας τα μπεμπάκια μας και τώρα τα έχουμε στην αγκαλιά μας. Βάλε και άκου μουσική. Γράφε μας αν θες και πιο συχνά αν σε βοηθάει κι αυτό. Κι εγώ μόνη μου την περνάω και τρώω και όλο το ξενύχτι χωρίς βοήθεια. Αν ωστόσο δεις ότι δεν τα καταφέρνεις πήγαινε στην μαμά σου αλλά προσπάθησε το πρώτα. Αλλά μην στερείς κι από τον άντρα σου την δυνατότητα να βλέπει την μικρή σας σε καθημερινή βάση. :)

Εχεις δικιο κοπελα μ αλλα πιεζομαι πολυ κ απο το να χειροτερεψω τα πραγματα νομιζω οτι καλυτερα να δεχτω βοηθεια...κ μενα παιδι μ μονο ο αντρουλης μ δουλευει σαν πρωταρης κ αυτος προσπαθει να με βοηθησει αλλα δυσκολευεται ειναι κ οι ωρες που δουλευει πολλες οποτε καλυτερα για μας να ειμαι στην μαμα μ μηπως κ μετα τις 40 ημερες τα πραγματα αλλαξουν κ δεθω περισσοτερο κ με την μικρη μ καθως ακομη νιωθω χαμενη ισως κ λογω των προβληματων που αντιμετωπισα στο νοσοκομειο..

uOZHp12.png

Ολες τραβαμε τα ζορια μας βλεπω!

Και μενα σημερα κλαιει ολη μερα η μικρη μου.Μαλλον αρχισαν τα οργανα των κολικων.Θα δειξει.Με ποναει και το στηθος γιατι ειναι λαιμαργη.Σκεφτομαι να βαλω ψευδοθηλες να προσπαθησω και αυτη τη λυση πριν τα παρατησω.Γενικως μια μερα πολυ πιεσμενη η σημερινη.Τι εκανα? Βγηκα μια βολτα μονη μου με τα ποδια για λιγο και γυρισα.Να δουμε πως θα ξημερωσουμε αποψε!!

Calliope* Μεικτη δινω και τωρα.Εχουμε μπει ηδη στο χορο των αποστειρωσεων!! Και αυτο μεγαλο πακετο ειναι!

ZpmAp3.png

Ολες τραβαμε τα ζορια μας βλεπω!

Και μενα σημερα κλαιει ολη μερα η μικρη μου.Μαλλον αρχισαν τα οργανα των κολικων.Θα δειξει.Με ποναει και το στηθος γιατι ειναι λαιμαργη.Σκεφτομαι να βαλω ψευδοθηλες να προσπαθησω και αυτη τη λυση πριν τα παρατησω.Γενικως μια μερα πολυ πιεσμενη η σημερινη.Τι εκανα? Βγηκα μια βολτα μονη μου με τα ποδια για λιγο και γυρισα.Να δουμε πως θα ξημερωσουμε αποψε!!

Calliope* Μεικτη δινω και τωρα.Εχουμε μπει ηδη στο χορο των αποστειρωσεων!! Και αυτο μεγαλο πακετο ειναι!

Α οποτε ξερεις... εγω παντως δεν αντεχα ρε εσυ και εμενα δεν ετρωγε συνεχεια ετσι φανταζομαι τωρα αλλες οι οποιες θηλαζουν καθε 1 ωρα πως αντεχουν???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Α οποτε ξερεις... εγω παντως δεν αντεχα ρε εσυ και εμενα δεν ετρωγε συνεχεια ετσι φανταζομαι τωρα αλλες οι οποιες θηλαζουν καθε 1 ωρα πως αντεχουν???

Ουτε εγω αντεχω! Ευχαριστιεμαι να τη βλεπω να πινει αλλα ειλικρινα ποναω!Και σημερα με τους κολικους ηρεμουσε μονο στο στηθος.Εν τω μεταξυ πινει και ταυτοχρονα τεντωνεται και οπως μετακινει το κεφαλι δεξια αριστερα παιρνει και τη θηλη μαζι. Αουτςςςςς!!!Ειλικρινα δε ξερω πως μπορουν οσες θηλαζουν αποκλειστικα. Εδω εμας με μεικτη και πχ ετρωγε στηθος και μπουκαλι στις 3 τη νυχτα και υστερα απο μια μιαμιση ωρα ηθελε παλι!!Εχω γινει βαμπιρ!!Τωρα καταφερε και κοιμηθηκε.Μεχρι και πιπιλα της δωσαμε που δεν ηθελα με τιποτα αλλα μπας και ηρεμησει και την πεταει δε τη θελει.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...