Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

giouli16 και Rock_me από πόνους χαμηλά δηλαδή δεν έχετε μονό εγώ αισθάνομαι κάτι τραβήγματα; Επίσης ο παιδίατρος που βρήκατε αν βρήκατε σας είπε να κάνετε προληπτικά υπερηχογράφημα ισχίων γιατί εμένα είπε πως αυτή η εξέταση γίνεται προληπτικά όταν το μωρό θα πλησιάζει τις 40 μέρες.

Εγω αισθανόμουν πόνο κ τράβηγμα απο τα ράμματα για 15 μερες σχεδόν . Βέβαια εγω έκανα περινεοτομή κ είχα κ 9 ράμματα . Στις αρχές ο πονος ήταν ανυπόφορος μπορω να σου πω . Εγω γέννησα στο ιασω κ τον υπέρηχο ισχύων τον συμπεριλάμβαναν στις προαιρετικές εξετασεις κ οποίος ήθελε πλήρωνε γις να τις κάνει . Κ ο υπερηχος γινόταν μετα τις 40 μερες . Επίσης κ ο παιδίατρος μου μου ειπε καλο ειναι προληπτικά να γινει γύρω στις 40 μερες .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

enseignante Εγω απο τη καισαρικη αισθανομαι δε θα το ελεγα τραβηγμα, μουδιασμα ισως εκει στην τομη αλλα οχι κατι αλλο. Σιγουρα ομως θα διαφερει απο οτι αισθανεσαι εσυ με τον φυσιολογικο τοκετο. Για το υπερηχογραφημα ισχιων δεν μας ειπαν κατι εμας.

ravT Ετσι ακριβως κανω και εγω με τα γευματα της και τη μεικτη διατροφη και εννοειται χωρις τυψεις χαχα. Ναι η αληθεια ειναι οτι μου γκρινιαζει και οταν ειναι λερωμενη π.χ αλλα χωρις τα αλλα σημαδια καταλαβαινω οτι δεν ειναι απο πεινα χαχα.Και μεις τον δικο σου τροπο χρησιμοποιουσαμε για το γαλα αλλα επειδη ξυπναγε ουρλιαζοντας (γαλα θελω τωρα το θελω...)ρωτησαμε τον παιδιατρο και μια μαια και μας ειπαν αυτον τον τροπο ετσι ωστε να γλιτωνουμε καποια λεπτα.Για τον θερμο τους ειπαμε και εμεις και μας ειπαν οτι ο θερμος πως θα αποστειρωθει? Βεβαια νταξει και μεις που δε μεγαλωσαμε με αποστειρωμενα τα παντα μια χαρα ειμαστε αλλα ειπαμε να τους ακουσουμε τωρα που ειναι μικρουλι ακομα.

Οσο για το περιστατικο, αχ δεν ηξερα οτι θα εξεταστει απο ειδικευομενο και μολις πηρανε το παιδι μεσα μας διωξανε χωρις να μπορω να ξερω τι γινεται. Σαν αρχαριοι και μεις τις καναμε τις βλακειες μας.Η εμπειρια ειναι αλλιως.Η επιμελητρια εκεινης της βραδιας εφημερευε κατω στα εκτακτα και απλα ανεβηκε να υπογραψει αυτο που "ταχα"ειδε η ειδικευομενη χωρις να το δει η ιδια.Βιταμινη D και μενα μου γραψανε και ας κανω μεικτη διατροφη.Σημερα της δωσαμε τις πρωτες δυο σταγονιτσες.

ZpmAp3.png

Σιγά μην τους άφηνα να πάρουν το παιδί μου να το εξετάσουν χωρίς την παρουσία μου. Τώρα θα ξέρετε αλλά να που την περάσατε τη φουρτούνα...

Aν την περασαμε λεει???

Τωρα εβαλα μυαλο!!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κλαιει με το που ξυπναει οποτε ξερω οτι ειναι επειδη πειναει αλλα τα νεογεννητα συνηθως μονο για φαγητο κλαινε.Το βαζω στο στηθος και το διαπιστωνω. Τα σταδια πεινας ξεκινανε με ανησυχια μετα ανοιγουν το στομα και γυρνανε το κεφαλι ψαχνοντας,τεντωνονται,βαζουν χερι στο στομα και τελος αρχιζουν και κλαινε χαχα.Ε εκει πια το καταλαβαινεις στανταρ χεχε.

Ναι εχω παρει 6 μπιμπερο οσα ειναι κ τα γευματα της μιας μερας ετσι ωστε να αποστειρωνω μια φορα τη μερα μονο.Μετα το αποστειρωμα βραζω νερο το βαζω στα μπιμπερο να ειναι ετοιμο κ μολις κρυωσει τα βαζω ψυγειο.Οταν ερθει η ωρα για μαμ βγαζω μπιμπερο και το ζεσταινω σε ενα κατσαρολακι τυπου μπεν μαρι, βαζω και τη σκονη κ ετοιμο.

Και εγω το δικο σου τροπω για τα μπιμπερο γνωριζω..απλα αντι για μπεν μαρι, εχω παρει τον θερμαντηρα...το ιδιο πραγμα ειναι βασικα..

F4oIp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother: ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610)19/01/2015

mommy to be!! Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.pngLITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2200gr)2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/1/15..Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3.080gr)11/01/2015

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 ...Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png13/01/2015

mama-mpempouli:ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3530gr)13/01/2015

enseignante: Γεννησε (3000gr) 13/01/2015

cookie_mother:ΠΗΤ19/1/15..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3.560gr)16/1/2015

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....Γεννησε κοριτσάκι baby-laughing-icon.png(3610gr)19/01/2015

mommy to be!! Baby-carriage-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια επιτελους εχω ξανα το λαπτοπ κ ετσι εφτιαα κ την λιστα μας αν κατι εχω γραψει λαθος πειτε μου να το διορθωσω!!

Λοιπον τα νεα μου ειναι οτι σταματησα τον θηλασμο δεν ειχα πολυ γαλα κ ετσι εμενε νηστικο το μικρουλη μου + οτι με κουραζε + οτι το μωρο μου ειχε αρχισει να μπερδευεται...απο το Σαββατο ξεκινησα χαπια κ εχω να σας πω οτι ειναι οτι πιο επιπονο εχω νοιωσει ποτε...για αυτο αν καποια θελησει να σταματησει να ενημερωθει ωστε να το κανει με μειωμενα γευματα κ οχι αποτομα...μιλαμε πονεσα περισσοτερο κ απο την καισαρικη!!!

Το μωρο μου συνεχιζει να εχει στοματιτιδα κ δεν ξερω γτ:confused::confused:

Για τα μπιμπερο εχω να σας πω οτι εγω φτιαχνω το νερο στον βραστηρα ετσι οπως εκαναν κ στην κλινικη...ποια ειναι η διαφορα???δηλ στο σπιτι μας θα παθουν κατι ενω στις κλινικες όχι?

Απο την καισαρικη εγω εχω ενα μουδιασμα το οποιο οσο παει κ ελαττωνεται αιμα μια εχω πολυ μια σταματαει κ μια λιγο μπερδεμα θα ελεγα!!

Βιταμινη D δινουν στα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα...τα μωρακια με μεικτη τροφη την λαμβανουν απο το γαλα σε σκονη!!

Rock_Me περαστικα σας και την επομενη κοιτα να δει το μωρο σου ενας γιατρος που να ξερει τους αρεσει η οχι ειναι η δουλεια τους!!

Να ζησουν και τα υπολοιπα μωρακια της ομαδας!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια επιτελους εχω ξανα το λαπτοπ κ ετσι εφτιαα κ την λιστα μας αν κατι εχω γραψει λαθος πειτε μου να το διορθωσω!!

Λοιπον τα νεα μου ειναι οτι σταματησα τον θηλασμο δεν ειχα πολυ γαλα κ ετσι εμενε νηστικο το μικρουλη μου + οτι με κουραζε + οτι το μωρο μου ειχε αρχισει να μπερδευεται...απο το Σαββατο ξεκινησα χαπια κ εχω να σας πω οτι ειναι οτι πιο επιπονο εχω νοιωσει ποτε...για αυτο αν καποια θελησει να σταματησει να ενημερωθει ωστε να το κανει με μειωμενα γευματα κ οχι αποτομα...μιλαμε πονεσα περισσοτερο κ απο την καισαρικη!!!

Το μωρο μου συνεχιζει να εχει στοματιτιδα κ δεν ξερω γτ:confused::confused:

Για τα μπιμπερο εχω να σας πω οτι εγω φτιαχνω το νερο στον βραστηρα ετσι οπως εκαναν κ στην κλινικη...ποια ειναι η διαφορα???δηλ στο σπιτι μας θα παθουν κατι ενω στις κλινικες όχι?

Απο την καισαρικη εγω εχω ενα μουδιασμα το οποιο οσο παει κ ελαττωνεται αιμα μια εχω πολυ μια σταματαει κ μια λιγο μπερδεμα θα ελεγα!!

Βιταμινη D δινουν στα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα...τα μωρακια με μεικτη τροφη την λαμβανουν απο το γαλα σε σκονη!!

Rock_Me περαστικα σας και την επομενη κοιτα να δει το μωρο σου ενας γιατρος που να ξερει τους αρεσει η οχι ειναι η δουλεια τους!!

Να ζησουν και τα υπολοιπα μωρακια της ομαδας!!!:D:D:D

Eμας με μεικτη διατροφη μας την εδωσαν παρολα αυτα τη βιταμινη γιατι θυμαμαι χαρακτηριστικα τη παιδιατρο που ειπε "θα σας τη δωσω και εσας τη βιταμινη γιατι ειναι χειμωνας και που θα βρειτε ηλιο?"

Γιατι πονεσες με τον απογαλακτισμο? Ποναει το στηθος λογω αλλαγης ορμονων? Για πες να ξερω αν και εγω οταν ερθει η ωρα σκεφτηκα απλα να ελαττωσω τα γευματα της. Με εχει κουρασει η αληθεια ειναι και να σκεφτεις οτι δινω και μπουκαλι.Που να τη ταιζα με αποκλειστικο θηλασμο. Αλλα ειναι τοσο λαιμαργη που με ποναει μερικες φορες απο τη βιασυνη της.Να'ναι καλα η λανολινη!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Eμας με μεικτη διατροφη μας την εδωσαν παρολα αυτα τη βιταμινη γιατι θυμαμαι χαρακτηριστικα τη παιδιατρο που ειπε "θα σας τη δωσω και εσας τη βιταμινη γιατι ειναι χειμωνας και που θα βρειτε ηλιο?"

Γιατι πονεσες με τον απογαλακτισμο? Ποναει το στηθος λογω αλλαγης ορμονων? Για πες να ξερω αν και εγω οταν ερθει η ωρα σκεφτηκα απλα να ελαττωσω τα γευματα της. Με εχει κουρασει η αληθεια ειναι και να σκεφτεις οτι δινω και μπουκαλι.Που να τη ταιζα με αποκλειστικο θηλασμο. Αλλα ειναι τοσο λαιμαργη που με ποναει μερικες φορες απο τη βιασυνη της.Να'ναι καλα η λανολινη!

Γτ μαζευει γαλα το στηθος κ πρηζεται παρα πολυ δεν κανει να το βγαλεις κ οσο να ναι το στηθος φαντασου οτι γινεται σαν πεπονι αλλα ολο αυτο διαρκει 1 μερα την επομενη γυριζει το γαλα κ ξεπρηζεται!!! Οταν νοιωσεις οτι δεν αντεχεις κανε αυτο ελλατωσε τα γευματα ειναι λιγοτερο επιπονο...επισης εγω το εκοψα νωρις!!

Και εμενα με ειχε κουρασει κ ισως κ για λογους ψυχολογικους πιστευω δεν ειχα!!! Αχ κ εμενα με πονουσε πολυυυυυ γτ ηταν λαιμαργος!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κοριτσια μου την βοηθεια σας

Η πεθερα μου που παλευει σχεδον 2μισι χρονια με τον καρκινο και τελευταια δεν πηγαινε πολυ καλα το πραγμα, απο χτες βραδυ μπηκε νοσοκομειο και σημερα που την εξετασε ο γιατρος της ειδαν οτι εχουν πεσει ολα...τα λευκα πολυ χαμηλα, σε σημειο και η σκονη στον αερα να της κανει κακο..μου ειπε ο αντρας μου οτι την βγαζει δεν την βγαζει την βραδια..ο ιδιος εφυγε εκτακτως απο το γραφειο πριν λιγο, παει στο νοσοκομειο και μου ειπε οτι δεν ξερει τι ωρα θα επιστρεψει... του ειπα να παω και ειπε δεν υπαρχει λογος, στην κατασταση μου..θα ηθελα να παει ομως καποιος δικος μου ( ο πατερας μου βασικα) εκει, να μας εκπροσωπησει σαν οικογενεια, αλλα του τηλ.του συζυγου και δεν τον βρηκα...ποιος ξερει τωρα..

Τεσπα, ειμαι πολυ στενοχωρημενη, θελαμε η γυναικα να προλαβει να δει το εγγονι της..το θεμα ειναι εγω τωρα τι κανω? Αν ω μη γενοιτο γινει το κακο, εννοειται θα παραστω στην κηδεια..τον συζυγο δεν ξερω σε τι ψυχολ.κατασταση θα ειναι τις επομενες μερες...αντι να ειμαστε χαρουμενοι για το γεγονος που ερχεται, θα ειναι ο καημενος χαλια..πολυ δυσκολες καταστασεις κοριτσια..δεν ξερω πως να την χειριστω την ολη φαση...

F4oIp2.png

LITTLE_STAR εμένα η μαία μου είχε χάσει την μητέρα της όντας έγκυος και μάλιστα πολύ πριν μπει στον 9ο (γύρω στον 5ο/6ο) και όμως γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι παρά το πένθος τους το μωρό ήρθε και τους έφερε αισιοδοξία. Να σκέφτεσαι θετικά για σένα και το μωρό σου και τίποτα να μην σε πτοεί σε λίγο θα το κρατάς στην αγκαλίτσα σου και όλα τα άλλα θα σου μοιάζουν ασήμαντα ακόμα και ο θάνατος.

Calliope* Σε ευχαριστώ που με πρόσθεσες στην λίστα συγκινήθηκα δεν ξέρω γιατί να είστε καλά όλες οι κοπέλες εδώ στο φόρουμ κι ας μην γνωριζόμαστε :) Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως φέτος θα γιορτάζω κι εγώ στην γιορτή της μητέρας.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

καλησπερα κοριτσια ..τι κανετε?

εμεις καλα μεγαλωνουμε ,αυριο γινομαστε 1 μηνων,πεμπτη εχουμε παιδιατρο, συνεχιζουμε αποκλειστικο θηλασμο και μ αρεσει παρολο που τις τελευταιες μερες ειναι συνεχεια στο στηθος και τον παιρνει υπνος και μετα ξαναπειναει..απο την αρχη τον παιρναμε καποιες ωρες της νυχτας και κοιμοταν μαζι μας για να τον θηλαζω κιολας τις τελευταιες δυο βραδιες δεν κοιμαται αν δεν τον παρει υπνος στο κρεβατι μας..το μονο που αποστειρωνω ειναι οι ψευδοθηλες γιατι με τετοιες θηλαζει και η πιπιλα που παιρνει που και που ..βιταμινη d παιρνουμε και εμεις καθε μερα και υπερηχο ισχυων θα κανει την πεμπτη που θα παμε παιδιατρο, αυτο με τα τιναγματα το κανει και εμενα καποιες φορες στον υπνο του ομως σαν τρεμουλο μαλλον απο ονειρο λεω θα ειναι..

εγω λοχεια ειχα τις πρωτες μερες κανονικο αιμα και τωρα καφε ..

να σας ζησουν και τα νεα μπεμπακια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα κοριτσια ..τι κανετε?

εμεις καλα μεγαλωνουμε ,αυριο γινομαστε 1 μηνων,πεμπτη εχουμε παιδιατρο, συνεχιζουμε αποκλειστικο θηλασμο και μ αρεσει παρολο που τις τελευταιες μερες ειναι συνεχεια στο στηθος και τον παιρνει υπνος και μετα ξαναπειναει..απο την αρχη τον παιρναμε καποιες ωρες της νυχτας και κοιμοταν μαζι μας για να τον θηλαζω κιολας τις τελευταιες δυο βραδιες δεν κοιμαται αν δεν τον παρει υπνος στο κρεβατι μας..το μονο που αποστειρωνω ειναι οι ψευδοθηλες γιατι με τετοιες θηλαζει και η πιπιλα που παιρνει που και που ..βιταμινη d παιρνουμε και εμεις καθε μερα και υπερηχο ισχυων θα κανει την πεμπτη που θα παμε παιδιατρο, αυτο με τα τιναγματα το κανει και εμενα καποιες φορες στον υπνο του ομως σαν τρεμουλο μαλλον απο ονειρο λεω θα ειναι..

εγω λοχεια ειχα τις πρωτες μερες κανονικο αιμα και τωρα καφε ..

να σας ζησουν και τα νεα μπεμπακια..

Να σου ζήσει ο μπέμπης άντε κοντεύετε να σαραντίσετε με το καλό εύχομαι. Εμείς είμαστε ακόμα 2 εβδομάδων.

Κορίτσια να ρωτήσω με το συγγενολόι πως την παλεύετε εμένα θέλουν να έρχονται συνέχεια να βλέπουν το μωρό και ακόμα δεν έχουμε σαραντίσει ρε γαμώτο και δεν κάνει καλό. Και είναι και μικρό το σπίτι μας. :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...