Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Να σου ζήσει Κωνσταντινο-μαμά!

Little star ποιον έχεις παντρευτεί καλή μου; Τον σουλτάνο; :-P

Είναι σημαντικό να έχεις ΠΛΗΡΗ υποστήριξη απ τον άνθρωπό σου αλλιώς θα περάσεις δύσκολα.

ΕΥΤΥΧΩΣ είμαι τυχερή. Ο σύζυγος δεν κάνει δουλειές γενικώς (δική μου επιλογή) αλλά στις εγκυμοσύνες (και ειδικά σε αυτή τη 2η) έκανε τα πάντα. Τα ΠΑΝΤΑ! Και πάνω απ όλα για να μη κουράζομαι ανέλαβε και εξακολουθεί να έχει την φροντίδα του μεγάλου μας παιδιού.

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου περί οικιακών εργασιών, σήμερα μετρώ 19 μέρες απ τη γέννα και 14 απ όταν επέστρεψα στο σπίτι. Είναι 5 μέρες τώρα που έφυγε η μαμά μου και τα κάνω όλα εγώ. 1 μεγάλο παιδί, 1 νεογέννητο και το σπίτι. Είναι η κατασκευή μας τέτοια, μην ανησυχείς θα τα καταφέρεις. Όχι όπως πριν, σίγουρα όχι με τις ίδιες δυνάμεις αλλά θα τα καταφέρεις. Αν δεν τα καταφέρνεις, να πεις στον σύζυγο πως όχι μόνο θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει ξεχάσει τις συνήθειες που έχει αλλά θα πρέπει να δημιουργήσει νέες όπως το σκούπισμα για παράδειγμα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου ζήσει Κωνσταντινο-μαμά!

Little star ποιον έχεις παντρευτεί καλή μου; Τον σουλτάνο; :-P

Είναι σημαντικό να έχεις ΠΛΗΡΗ υποστήριξη απ τον άνθρωπό σου αλλιώς θα περάσεις δύσκολα.

ΕΥΤΥΧΩΣ είμαι τυχερή. Ο σύζυγος δεν κάνει δουλειές γενικώς (δική μου επιλογή) αλλά στις εγκυμοσύνες (και ειδικά σε αυτή τη 2η) έκανε τα πάντα. Τα ΠΑΝΤΑ! Και πάνω απ όλα για να μη κουράζομαι ανέλαβε και εξακολουθεί να έχει την φροντίδα του μεγάλου μας παιδιού.

Για να απαντήσω στο ερώτημά σου περί οικιακών εργασιών, σήμερα μετρώ 19 μέρες απ τη γέννα και 14 απ όταν επέστρεψα στο σπίτι. Είναι 5 μέρες τώρα που έφυγε η μαμά μου και τα κάνω όλα εγώ. 1 μεγάλο παιδί, 1 νεογέννητο και το σπίτι. Είναι η κατασκευή μας τέτοια, μην ανησυχείς θα τα καταφέρεις. Όχι όπως πριν, σίγουρα όχι με τις ίδιες δυνάμεις αλλά θα τα καταφέρεις. Αν δεν τα καταφέρνεις, να πεις στον σύζυγο πως όχι μόνο θα έπρεπε ΗΔΗ να έχει ξεχάσει τις συνήθειες που έχει αλλά θα πρέπει να δημιουργήσει νέες όπως το σκούπισμα για παράδειγμα...

Μαλλον δεν τα εγραψα σωστα..ο συζυγος δεν ειναι..σουλτανος!Καθε μερα οταν γυρναει απο τη δουλεια στρωνει το κρεβατι μας, μαζευει το μπανιο οταν τελειωσουμε με τα μπανια μας και βαζει σκουπα μερα παρα μερα/σφουγγαριζει καθε βδομδα.Επισης απλωνει το πλυντηριο τις περισσοτερες φορες και με βοηθεια με το πλυσιμο καμιας κατσαρολας.. Τα περισσοτερα τα εκανε και πριν, απλα απο την στιγμη της εγκυμοσυνης μου, ολα τα παραπανω τα κανει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εκεινος..Οποτε αυτο που μου ειπε ειναι οτι τωρα, αφου γεννησω και δεν θα εχω πλεον προβλημα με σκυψιμο, κουβαλημα λεκανης η στρωσιμο κρεβατιου και μια και θα ειμαι σπιτι και δεν θα δουλευτω μεχρι να παει το παιδι 9 μηνων, να τα κανω εγω πλεον, ωστε οταν γυρναει απο τη δουλεια στις 7 να ασχολειται με το μωρο και οχι με δουλειες..Εννοειται οτι τα βαρια τα κανει η γυναικα που εχουμε καθε 15 (εννοω δεν εχει απαιτηση να κανω μπαλκονια και πατζουρια!!) και συμφωνησαμε τον πρωτο καιρο, πχ μεχρι να 40ησει το μωρο και να μπουμε σε μια σειρα με τον θηλασμο (να μην ειμαι 24 ωρες/24ωρο με το μωρο στο βυζι) να ερχεται η γυναικα πχ 3 φορες/βδομαδα για καμια ωριτσα να στρωσει πχ το κρεβατι, να μαζεψει το μπανιο η να κανει κανα σιδερο..Ετσι και εγω θα ασχολουμαι μονο με το μωρο και ο συζυγος οταν επιστρεφει δεν θα κανει χιλιες δουλειες αφου θα εχει φαει το νυχτερινο ξενυχτι.. Μην βιαστειτε να μου πειτε γιατι γυναικα κ οχι μαμα/πεθερα. Δεν ειμαι τρελη να θελω να πληρωνω, αλλα η μανα μου εργαζεται κ η πεθερα ειναι με την παλιοαρρωστια και δεν υπαρχουν δυναμεις...Τσαντιστηκα που θελει ομως να του σερβιρω!Αυτο δεν το αλλαζει με τιποτα και δεν μπορω να το καταλαβω...αχ ελληνιδες μανες!Μωρε ευτυχως που εχω γιο, να του τα μαθω αλλιως!

F4oIp2.png

καλησπερα κοριτσια..εχει καμια βδομαδα με ταλαιπωρει ο λαιμος μου τσουζει βηχαω τωρα ειμαι καλυτερα..ο μπεμπης πολυ ησυχος ξυπναει μονο 2 φορες το βραδυ να φαει..

μαμα κων/νου να σου ζησει παντα γερο και καλοτυχο να ειναι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Ε μα εννοείται πως δεν τα έγραψες σωστά...

Άποψή μου είναι πως αφού ο άνθρωπος σε βοηθάει ήδη, πρέπει να κάνει υπομονή για ένα χρονικό διάστημα έπειτα απ τον τοκετό. Εγώ που είμαι και από καισαρική, σου είπα ήδη πως τα κάνω μόνη μου. Μόνο βάρος δεν επιτρέπεται να σηκώνω ακόμα. Άρα μιλάμε για 10 μέρες και όχι για 40. Μόλις γεννήσεις θα δεις επίσης πως δεν θα θες ξένο άνθρωπο (μεταξύ μας, ούτε και συγγενή... ) στα πόδια σου. Άρα η λύση είναι κάπου στη μέση.

Τώρα για το σερβίρισμα, τι να σου πω εμένα ο δικός μου σύζυγος έκοψε τη διαιτολόγο (στην οποία πηγαίνει για λόγους υγείας) για να μη με επιβαρύνει με την παρασκευή ιδιαίτερου φαγητού. Είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας. Αν ο δικός σου έφυγε απ τη μαμά, έχει συνηθίσει αλλιώς από κάποιον που ηταν χρόνια εργένης.

Σε κάθε περίπτωση, ψυχραιμία!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί βιάζεσαι να γεννήσεις κοριτσάκι; Το μαγνήσιο καταστέλλει τις συσπάσεις και το έπαιρνα μέχρι την ημέρα που έκανα εισαγωγή για να γεννήσω.

Το λεω γιατι νομιζα οτι οταν μπουμε στον μηνα μας τις θελουμε τις συσπασεις,οχι?

Εντωμεταξυ πηγα για πεπατημα σημερα, μιαμιση ωρα..μπας και φυγει λιγο η δυσπνοια κ εμπεδωθει κιολας...ο μικρος ριχνει κατι τεντωματα τωρα...ουφφφ...

F4oIp2.png

Καλησπέρες μπόλικες γέννησα κι εγώ στις 13/1 με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο μωράκι 3 κιλών όλα μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις το μωράκι σου. Όσες περιμένετε ακόμα χαρείτε την γλυκιά αυτή αναμονή γιατί μετά θα νοσταλγείτε τις κλωτσιές και τις τούμπες στην κοιλίτσα σας. Με τα λόχεια πως πάτε; Εμένα αν και έχει πέσει η κοιλιά το αίμα καλά κρατεί. Αφήστε που έχω ρουφηχτεί έφυγαν όλα πρηξίματα κ.ο.κ. Καλύτερα από πριν με βρίσκω. Και κάτι ακόμη υπερηχογράφημα ισχίων θα κάνετε εσείς εμένα η παιδίατρος το σύστησε προληπτικά όταν θα κοντεύουμε να σαραντίσουμε.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπέρες μπόλικες γέννησα κι εγώ στις 13/1 με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο μωράκι 3 κιλών όλα μέχρι στιγμής πάνε πολύ καλά. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις το μωράκι σου. Όσες περιμένετε ακόμα χαρείτε την γλυκιά αυτή αναμονή γιατί μετά θα νοσταλγείτε τις κλωτσιές και τις τούμπες στην κοιλίτσα σας. Με τα λόχεια πως πάτε; Εμένα αν και έχει πέσει η κοιλιά το αίμα καλά κρατεί. Αφήστε που έχω ρουφηχτεί έφυγαν όλα πρηξίματα κ.ο.κ. Καλύτερα από πριν με βρίσκω. Και κάτι ακόμη υπερηχογράφημα ισχίων θα κάνετε εσείς εμένα η παιδίατρος το σύστησε προληπτικά όταν θα κοντεύουμε να σαραντίσουμε.

Να σου ζησει και ευχαριστουμε! Ξεφουσκωσες,ε? Αν επιτρεπεται ποσα κιλα ειχες παρει..? ετσι για να υπολογιζω και εγω τι περιπου θα χασω..Εχω παρει 16..Οσο για το μωρακι, ο φοβος μου ειναι πως θα το κραταω, πως θα το σηκωνω,θα τρεμω μην μου πεσει η το πιασω αγαρμπα το κεφαλακι του..:confused: Δεν εχω ιδεα απο τοσο μωρα...

F4oIp2.png

Κορίτσια μου!!

Ήρθε η ώρα και για τα δικά μου νέα!!

Γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι την προηγούμενη Παρασκευή στο Ιασώ. Ξεκίνησα με τεχνητούς πόνους στις 20.30 και γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο -ανώδυνα- στις 16.45 έναν γλύκα παίδαρο 3.560!

Γυρίσαμε σπίτι μας την Δευτέρα με πολύ καλή ανάρρωση και προσαρμοζόμαστε σχετικά γρήγορα!!

Θηλάζω αποκλειστικά, ο μπέμπης παίρνει βάρος και είναι πολύ συνεργάσιμος (αν εξαιρέσουμε τις φορές που μας κατουράει ότι τον έχουμε αλλάξει και καθαρίσει!!)

Βρήκαμε παιδίατρο και ησύχασα και από αυτό και σήμερα έπεςε ο αφαλός μας!

Πια το μόνο που με αγχώνει είναι πως θα κρατήσω τον θηλασμό επιστρέφοντας στο γραφείο μου (είμαι ψυχολόγος κι έχω βάλει πάλι ραντεβού από 02/02 σκέφτομαι όμως να το μεταφέρω 09/02 για να εδραιωθεί ο θηλασμός και να έχω εικόνα προγράμματος γευμάτων. Άραγε θα καταφέρω να συνεχίσω να θηλάζω και να δουλεύω; Θα ήθελα τις πολύτιμες γνώμες σας σε αυτό!

Αυτά από εμένα!! Ότι απορία έχετε εδώ είμαι!!!

Σας φιλωωωωωωωωώ!!!!

tt1b1872.aspx

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..εμενα εχει κολικους ο μπεμπης και εχει λιγο γκρινια ο καημενος μουγκριζει στον υπνο του μαζευει ποδαρακια..

να σας ζησουν τα μωρακια κοριτσια παντα υγιης να ειναι..

και εμενα μου ελειψε πολυ η κοιλια και οι κλωτσιες..

εγω ειχα βαλει συνολο 15,5 κιλα ξεκινησα 49 και γεννησα 64,5 οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ειχα χασει 6 κιλα πηγα στα 58 και τωρα εχασα αλλα 3 ειμαι 55 κιλα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Να σου ζησει και ευχαριστουμε! Ξεφουσκωσες,ε? Αν επιτρεπεται ποσα κιλα ειχες παρει..? ετσι για να υπολογιζω και εγω τι περιπου θα χασω..Εχω παρει 16..Οσο για το μωρακι, ο φοβος μου ειναι πως θα το κραταω, πως θα το σηκωνω,θα τρεμω μην μου πεσει η το πιασω αγαρμπα το κεφαλακι του..:confused: Δεν εχω ιδεα απο τοσο μωρα...

Γύρω στα 9 κιλά πρέπει να είχα πάρει απλά εγώ ήμουν από πριν γεματούλα και τώρα αν και δεν έχω ζυγιστεί είμαι αρκετά πιο ξεφουσκωμένη από πριν μείνω έγκυος όσο για το μωρό μην ανησυχείς με το που το κρατήσεις στα χέρια σου όλα τα άγχη σου θα λυθούν ως δια μαγείας εγώ πιο πολύ αγωνία είχα για να γνωριστώ με το μωρό μου παρά με τα διαδικαστικά. :wink:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

καλησπερα κοριτσια τελικα ενω θα μπαιναμε με προκληση 19/01 τα μεσανυχτα η μικρη θελησε να βγει 19/01 πρωι πρωι απο τις 7 το πρωι στο μαιευτηριο ξεκινησαμε με φυσιολογικο κ καταληξαμε σε καισαρικη πολυ ασχημη εμπειρια παρολα αυτα με την μπεμπα τα ξεχασαμε ολα......για τον θηλασμο δεν το συζητω σημερα κατεβασα γαλα μονο με θηλαστρο καθως η μικρη με δακγωνε κ δεν ειχα σταγονα εννοειται οτι δινω κ ξενο καθως η μικρη απο 3610 που γεννηθηκε εφτασε τα 3 κιλα σιγουρα οι υποστηρικτες του θηλασμου θα με κραξουν αλλα οταν το παιδι μενει νηστικο κ δεν δινουν συμπληρωμα παρα μονο οταν φτασαμε στο αισχατο σημειο τι να πω σιγουρα επειδη ειναι πειναλω σε συνδιασμο με το μητρικο θα τις δωσω κ ξενο..

Στις κοπελες που γεννησαν οτι καλυτερο ευχομαι το ιδιο κ στις κοπελες που περιμενουν..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...