Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα.

Για όσες προσπαθούν και θέλουν να θηλάσουν και θέλουν βοήθεια, μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και απο σύμβουλο θηλασμού-γαλουχίας απο εδώ

http://www.mitrikosthilasmos.com/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια εμεις σημερα πηγαμε στον γιατρο....τα νεα για τα κιλα πολυ καλα περισσοτερο απο οτι περιμεναμε εινσι φαγανος....3680 εφτασε σε 7 μερες

Βεβαια ειχαμε κ τα αρνητικα οπως οτι εχουμε στοματιτιδα κ μικρη ομφαλοκοιλη ο ομφαλος του παροτι ειναι 10 ημερων δεν εχει πεσει ακομα....

Επισης μαλλον ξεκινανε και οι κολικοι...

Τωρα για τον θηλασμο εγω ξεκινησα να δινω δικο μου ανα 10 λεπτο συν ξενο απο 60gr-80gr οσο δεν ειχα εγω γαλα ... Πλεον ο μικρος προτιμει το δικο μου απο οτι το ξενο...θα δειξει πως θα συνεχισω γτ το βραδυ με το ξενο κοιμαται πιο πολυ...βεβαια τωρα με τους κολικους θα δινω κ χαμομηλακι μηπως κ ηρεμει...

Κατα τ αλλα ολα κυλανε ομαλα!!!:D

Το τηλιο μου ειπανε οι μαιες εμενα οτι ειναι καλυτερο για τους κολικους.Το χαμομηλι τους ενισχυει και δεν το προτεινουν πλεον.Ψαξτο μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως. Οσο για το θηλασμο τα ιδια με σενα κ εγω ναι.Προτιμαει το δικο μου αλλα το ζηταει καθε 1μιση ωρα.Δε προλαβαινω οχι να κοιμηθω αλλα ουτε να φαω οποτε και μενα με βλεπω με μεικτη διατροφη για να προλαβαινω να παρω και καμια ανασα και να κοιμαμαι και το βραδυ γιατι αποψε ας πουμε τη βγαλαμε στο στηθος και στις 2 και στις 4 και στις 6.Νυσταααααααααα!!

ZpmAp3.png

Το τηλιο μου ειπανε οι μαιες εμενα οτι ειναι καλυτερο για τους κολικους.Το χαμομηλι τους ενισχυει και δεν το προτεινουν πλεον.Ψαξτο μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως. Οσο για το θηλασμο τα ιδια με σενα κ εγω ναι.Προτιμαει το δικο μου αλλα το ζηταει καθε 1μιση ωρα.Δε προλαβαινω οχι να κοιμηθω αλλα ουτε να φαω οποτε και μενα με βλεπω με μεικτη διατροφη για να προλαβαινω να παρω και καμια ανασα και να κοιμαμαι και το βραδυ γιατι αποψε ας πουμε τη βγαλαμε στο στηθος και στις 2 και στις 4 και στις 6.Νυσταααααααααα!!

Ελα ντε!Αυτα ακουω και λεω ποσο εφικτο ειναι να εισαι ολη μερα με το μωρο στο βυζι?Εννοω αυτο που λενε οσες θηλασαν αποκλειστικα για καιρο..:roll:

F4oIp2.png

Ελα ντε!Αυτα ακουω και λεω ποσο εφικτο ειναι να εισαι ολη μερα με το μωρο στο βυζι?Εννοω αυτο που λενε οσες θηλασαν αποκλειστικα για καιρο..:roll:

Oι φανατικες θα σου πουν οτι γουσταρουν κιολας αλλα εγω οχι. Η αληθεια ειναι οτι νιωθεις τρομερη ευχαριστηση να το βλεπεις να τρωει απο το στηθος σου,να σε κοιταει στα ματια ακομα και οταν το παιρνει ο υπνος με το στηθος στο στομα.Τρελαινομαι!!!!!Αλλα ειλικρινα θα σου λειπει υπνος!!! Σήμερα ο παιδιατρος μου ειπε να δινω σε καθε γευμα ενα τεταρτο στο ενα στηθος, δεκα λεπτα στο άλλο και μετα συμπληρωμα ξενο και οσο πιει. Για να χορταινει και να μη ξυπναει και ενδιαμεσα τη νυχτα!Για να δουμε κατα ποσο θα στρωσει το προγραμμα της.Κατα τα αλλα ειναι υγιεστατη ευτυχως!Αυριο παω να κοψουμε τα ραμματα και θα τη παρουμε μαζι μεσα στο αμαξι!Λαλησα και εγω μεσα στο σπιτι!

ZpmAp3.png

Oι φανατικες θα σου πουν οτι γουσταρουν κιολας αλλα εγω οχι. Η αληθεια ειναι οτι νιωθεις τρομερη ευχαριστηση να το βλεπεις να τρωει απο το στηθος σου,να σε κοιταει στα ματια ακομα και οταν το παιρνει ο υπνος με το στηθος στο στομα.Τρελαινομαι!!!!!Αλλα ειλικρινα θα σου λειπει υπνος!!! Σήμερα ο παιδιατρος μου ειπε να δινω σε καθε γευμα ενα τεταρτο στο ενα στηθος, δεκα λεπτα στο άλλο και μετα συμπληρωμα ξενο και οσο πιει. Για να χορταινει και να μη ξυπναει και ενδιαμεσα τη νυχτα!Για να δουμε κατα ποσο θα στρωσει το προγραμμα της.Κατα τα αλλα ειναι υγιεστατη ευτυχως!Αυριο παω να κοψουμε τα ραμματα και θα τη παρουμε μαζι μεσα στο αμαξι!Λαλησα και εγω μεσα στο σπιτι!

Εμένα χωρις συμπλήρωμα δεν χορταίνει ούτε κατα διάνοια !!!! Καλός ο αποκλειστικός θηλασμός αλλά δεν πάλευεται !!! Οσο μπορούμε θα θηλάσουμε !!! Rock me για πες εντυπώσεις για Τσανάδη ; Έμεινες ευχαριστημένη ; Ολα καλα ;;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα χωρις συμπλήρωμα δεν χορταίνει ούτε κατα διάνοια !!!! Καλός ο αποκλειστικός θηλασμός αλλά δεν πάλευεται !!! Οσο μπορούμε θα θηλάσουμε !!! Rock me για πες εντυπώσεις για Τσανάδη ; Έμεινες ευχαριστημένη ; Ολα καλα ;;

Μια χαρα!! Προσπαθησε να παμε για φυσιολογικο αλλα ειμαι στενη και δε θελαμε να τραυματιστουν οι ωμοι του μωρου.Παρολα αυτα η μεγαλη αποκλιση του υπερηχου μας διεψευσε.Δεν εφταιγε ο καημενος.Σε δυο διαφορετικα μηχανηματα καναμε υπερηχους και οι δυο 4 κιλα παιδι μου βγαζανε,χαχα (και παραπανω). Δεν μετανιωσα για τη καισαρικη, και τα δυο εχουν τον πονο τους.Περνουσε και με εβλεπε καθε μερα και δεν ζητησε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ZpmAp3.png

Γεια σας κοριτσια!Πολυ χαιρομαι που διαβαζω για τα μωρακια σας! Μου ειπε η μαια 2 πραγματακια που με παραξενεψαν, πειτε μου την γνωμη σας:

1.Προετοιμασια των θηλων με μασαζ με αμυγδαλελαιο για να μην μου τις τραυματισει το μωρο.

2.Αν το μωρο κανει ικτερο και πεσει σε ληθαργο στο μαιευτηριο να του δωσουν ξενο γαλα, διοτι με τον ικτερο δεν θα μπορει να θηλασει λογω υπνηλιας..

F4oIp2.png

Μανουλες κ προσεχως μανουλες τι κανετε;;;

Εμεις πολυ καλα η στοματιτιδα χαρη σε μια κρεμα περασε ο αφαλος επιτελους επεσε χθες γτ με ειχε αγχωσει!!!!

Ο δικος μου συνεχιζει να τρωει μονο απο μενα κ καταει το ωραριο του αν κ πλεον μενει πολλες ωρες ξυπνιος το πρωι....βεβαια καποιες φορες θα του δωσω κ ξενο...

Πανες αλλαζουμε μπολικες...μεχρι να αλλαξουμε την 1 εχει κατουρησει κ χεσει αλλες 2....αχαχαχα

Γεννησε καμια αλλη μανουλα;;;

Βεβαια την λιστα θα την επιμεληθω οταν ξανα εχω λαπτοπ γτ χαλασε κ δεν εχω...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πως τα πάτε οι καινούργιες μανούλες με τα μωράκια σας? Και αλήθεια, πόσες έχουμε μείνει ακόμη να γεννήσουμε???

Εγώ ακόμη περιμένω...Ουφ... Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό κι ελπίζω να έχουμε κανένα σημάδι, γιατί έτσι όπως πάει νομίζω δεν θα γεννήσω ποτέ!!!

Κορίτσια που γεννήσατε μία ερώτηση: σήμερα είδα μια κουκκίδα αιματάκι στο εσώρουχο. Είχε καμμιά σας κάτι παρόμοιο? Λέτε να είναι σημάδι ότι θα γεννήσω ή τσάμπα όνειρα κάνω???

καλημερα κοριτσια ..τι κανετε? εμενα ηρθε 4 μερες η μαμα γερμανια δεν μπορουσε παραπανω γιατι δουλευει σημερα εφυγε και ακομα κλαιω μου λειπει ηδη την ειχα παρεα με βοηθουσε και με το μωρο..

ο μπεμπης θηλαζει αποκλειστικα τον θηλαζω στο ενα γευμα απο το ενα στηθος στο επομενο απο το αλλο ειναι λαιμαργος φοραω ψευδοθηλες και μου ματωσε το στηθος προχθες οπως θηλαζε ακομα και με αυτες..το δεξι στηθος με ποναει οταν τρωει απο εκει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα νυν και μέλλουσες μανούλες! Πως σας βρίσκω; Εμείς σήμερα διανύουμε την 18η μέρα της ζωής μας και όταν δεν πονάμε είμαστε εξαιρετικά παιδάκια!

Θηλάζουμε, αλλά όχι αποκλειστικά γιατί δεν μας φτάνει αλλά στη μαμά αρκεί καθώς η κόρη μου δεν θήλασε. Για μένα είναι νίκη στην ψυχολογία μου καθώς με είχαν κάνει (οι φανατικές του θηλασμού) να πιστεύω πως εγώ ευθύνομαι που δεν τα είχα καταφέρει στο 1ο παιδί. Είναι θέμα του παιδιού λοιπόν. Μπορεί να έχω επίπεδες θηλές αλλά ο γιος μου έπιασε την ψευτοθηλή ενώ η κόρη μου δεν τα είχε καταφέρει. Ποια η διαφορά; Στο μέγεθος του στόματός του! Γι αυτό μην αφήνετε κανέναν να σας στεναχωρεί.

Ο θηλασμός, για άτομα αγχώδη σαν εμένα, είναι δύσκολος. Είναι δύσκολος γιατί αν το μωρό πονάει, αναρρωτιέσαι αν ευθύνεται η διατροφή σου, άρα εσύ ταλαιπωρείς το μωρό σου.

Έχουμε και νεογνική ακμή (σύμφωνα με όσα διάβασα, δεν είμαι πολύ της ενόχλησης του παιδιάτρου για το παραμικρό), φυσιολογική για πολλά βρέφη, φεύγει μόνη της. Άλλο άγχος αυτό μήπως έχει κάποια αλλεργία από κάτι που έφαγα ή στο απορρυπαντικό που πλένω τα ρούχα μου και στα οποία ακουμπάει.

Το πρόγραμμα φαγητού είναι στις 3-3,5 ώρες και τις περισσότερες φορές τον ξυπνάω για να φάει. Σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, θηλάζω εναλλάξ για όσο επιθυμεί ο μικρός. Άλλες φορές είναι 10 -15 λεπτά και άλλες 30 λεπτά. Στην αρχή που θήλαζα και απ τους δυο μαστούς, φτάναμε τη μια ώρα. Δεν ενστερνίζομαι απόλυτα την άποψη του παιδιάτρου ότι μετά τα 15 λεπτά το παιδί δεν πίνει αλλά πιπιλάει αλλά ούτε και την απορρίπτω καθώς κάποιες φορές έχω καταλάβει πως όντως δεν πίνει.

Συμπλήρωμα δίνω σχεδόν σε κάθε γεύμα 30-60 μλ είτε σκόνη είτε δικό μου αντλημένο. Το 1 απ τα βραδινά γεύματα (συνήθως αυτό των 3-4 τη νύχτα) είναι αποκλειστικά ξένο γάλα.

Η κούραση είναι μεγάλη καθώς ο ύπνος δεν ξεπερνά τις 5 ώρες κάθε βράδυ και αυτές σπασμένες στα 3. Τις μέρες που είναι ο σύζυγος στο σπίτι, κλέβω 1-2 ώρες μέσα στην ημέρα αλλά τις μέρες που λείπει με ένα μεγαλύτερο παιδί στο σπίτι καταλαβαίνετε πως η κούραση είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Καλά από πάνες έχουμε ξεπαραδιαστεί, καλά να ναι το παιδάκι μας βέβαια!

Ο αφαλός του έπεσε πολύ νωρίς, στις πρώτες 10 ημέρες της ζωής του. Ένα βράδυ είδα και αιματάκι και τρόμαξα αλλά ο παιδίατρος είπε πως είναι φυσιολογικό.

Για τις τσιμπλίτσες που αναφέρατε αρκετές, στην 1η εξέταση είχε και ο μικρός και ο γιατρός σύστησε ελαφρύ μασάζ κάτω απ τα ματάκια (πλαι στη μύτη), καθάρισμα με ορό και γαζούλα και τομπρέξ κολλύριο. Είπε δε πως απ την στιγμή που ξεκίνησε από τόσο μικρός, θα βγάζει συχνά έως τους 6 μήνες. Πληροφοριακά μιλώντας, δεν χρειάστηκε το κολλύριο καθώς σταμάτησε να βγάζει τσιμπλίτσες!

Σας αφήνω, ήρθε η ώρα για το φαγητό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

RavT κ εμείς έχουμε νεογνικη ακμή και μας ειπε θα φύγει κ εγω σκέφτηκα μήπως ειναι καμία αλλεργία αλλα θα δείξει αν επιμείνει θα το ψάξουμε!!!

Επίσης το βραδυ του δίνω ξένο γάλα κ ξυπνάω μονο μια φορά το βραδυ...πανω κατω έχουμε το ίδιο προγράμμα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

RavT κ εμείς έχουμε νεογνικη ακμή και μας ειπε θα φύγει κ εγω σκέφτηκα μήπως ειναι καμία αλλεργία αλλα θα δείξει αν επιμείνει θα το ψάξουμε!!!

Επίσης το βραδυ του δίνω ξένο γάλα κ ξυπνάω μονο μια φορά το βραδυ...πανω κατω έχουμε το ίδιο προγράμμα!!!

Μανουλες, να σας ρωτησω ως απειρη,περα απο το μωρο,προλαβαινετε κατι αλλο στο σπιτι?Με τον συζυγο καυγαδιζουμε κ λεει οτι δν γινεται να μην κανω τπτ..πχ μετα τις πρωτες δεκα μερες..η αληθεια ειναι οτι εχω τρελα νευρα τις τελ.μερες,ισως οτι σταματησα απο την δουλεια κ δν την παλευω σπιτι τωρα..κ εχω τον δικο μου να θελει καθε βραδυ να του ζεσταινω κ να του σερβιρω,ενω εκεινος χαζευει στον υπολογιστη..τα νευρα μου..

F4oIp2.png

Κοριτσια μου Καλημεραααααα!!!!!!

Τι κανετε????

Χαθηκα γιατι δεν ειχα χασει τον κωδικο μου αλλα εχθες αξιωθηκα και εψαξα και το βρηκα!

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!

Γεννησαμε και εμεις!!!!!!!

Λοιπον ξεκιναω να σας γραψω τα νεα μου:

Την προηγουμενη Τριτη ειχα προγραμματισμενο ραντεβου για καισσαρικη στις 6:30 το πρωι,το βραδυ ομως στις 2:45 εσπασαν τα νερα και τρεχαμε σαν τους τρελους,και τελικα στις 5:20 ειδα τον πριγκιπακο μου!!!!Τον βαλαμε κατευθειαν στο στηθος και θηλασε!!

Ειχαμε προγραμματισει να βγουμε μια μερα μερα νωριτερα,την Παρασκευη,γιατι ημουν καλα και εγω και το μωρο,αλλα τελικα βγηκαμε την Κυριακη γιατι ανεβασε ικτερο.

Η αναρρωση μου ηταν πααααααααρα πολυ καλη, σε αντιθεση με την προηγουμενη καισσαρικη που εκανα,ποναγα υποφερτα και καθε μερα ημουν και καλυτερα!Τωρα ποναω ακομα λιγο αλλα ειμαι τελεια συγκριτικα με την πρωτη που ειχα γονατισει απο τους πονους.

Επιτελους γυρισαμε σπιτακι μας,αλλα ο μεγαλος μου μετα απο δυο ωρες ανεβασε πυρετο και αναγκαστηκα να τον στειλω στο πατρικο μου ωστε να μην κολλησει το μωρο και ακομα δεν εχει επιστρεψει και μου λειπει....

Θηλαζουμε αποκλειστικα,δεν του εχω δωσει καθολου συμπληρωμα,και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη γι'αυτο αλλα φοβαμαι μην συμβει κατι και αναγκαστω να το κοψω(κανενα πετρωμα κτλ.),απο χθες με τραυματισει στην δεξια θηλη και ποναω λιγακι,ειμαι συνεχεια με το στηθος εξω μπας και επουλωθει.

Εχθες ηρθε η παιδιατρος και μας ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα!Ο αφαλος του επεσε στο μαιευτηριο,ευτυχως το γλυτωσα γιατι με ανατριχιαζε.

Αυτα τα νεα μου κοριτσια μου!

cookie mother ημασταν μεσα τις ιδιες μερες νομιζω:rolleyes:Σε ποιον οροφο ησουν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...