Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Θα ειμαι σε δικλινο δωματιο και παμε για φυσιολογικο τοκετο, θα σας στειλω νεα μολις ανακτησω δυναμεις :)

Απιστευτο πως περασε ο καιρος! Τωρα προτεινω να επαναπροσδιορισουμε το θεμα σε 'νεες μανουλες', θα εχουμε πολλα να λεμε!!!

Κ εγώ δικλινο,απλα δεν ξέρω απλό ή σουπεριορ..Ναι, θα τα λέμε εδώ!Να δουμε αν θα καταφ πούμε κ να θηλασουμε, διότι όπως διαβάζω και στις αλλες ομάδες,οι πιο πολλές δίνουν κ συμπλήρωμα..ίσως τελικά το να το εχεις το μωρο πανω σου όλη μέρα να μην παλέυεται με τιποτα :confused: ιδωμεν

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα πήγα Ιασώ, με εξέτασε ο γιατρός μου, όλα είναι πολύ καλά λ, ο μπέμπης σε πολύ καλή θέση κι έτσι Παρασκευή 7.30 μπαίνω για πρόκληση τοκετού!

Έφτασε και η δική μου σειρά :) Αν κάποια κοπέλα γέννησε Ιασώ, ας μου στείλει λίγες πληροφορίες, για το αν χρειάστηκε συγκεκριμένα πράγματα- για οτιδήποτε μπορεί να είναι άξιο αναφοράς.

Επίσης...βλαστοκύτταρα κρατήσατε κορίτσια..; Μεγάλο δίλημμα!

Σας φιλώ!!!!!!

Φρόσω

Εύχομαι όλα να πάνε καλα !! Εγω γέννησα στο Ιασω με πρόκληση κ εγω 27/12/2014 κ με φυσιολογικό τοκετό ! Μας παρείχαν τα πάντα σερβιέτες εσώρουχα μιας χρήσης αφρόλουτρο σαμπουάν κ αντισηπτικό για την ευαίσθητη περιοχή . Εγω ήμουν σε τρίκλινο είχα κ καλη παρεούλα κ οι μερες πέρασαν γρήγορα ! Στον τρίτο όροφο ήμουν κ οι μαίες εκει ήταν πολυ καλές κ μας βοήθησαν αρκετά με οτι χρειαζόμασταν . Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές . Περιμένουμε νεα σου την Παρασκευή !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Εύχομαι όλα να πάνε καλα !! Εγω γέννησα στο Ιασω με πρόκληση κ εγω 27/12/2014 κ με φυσιολογικό τοκετό ! Μας παρείχαν τα πάντα σερβιέτες εσώρουχα μιας χρήσης αφρόλουτρο σαμπουάν κ αντισηπτικό για την ευαίσθητη περιοχή . Εγω ήμουν σε τρίκλινο είχα κ καλη παρεούλα κ οι μερες πέρασαν γρήγορα ! Στον τρίτο όροφο ήμουν κ οι μαίες εκει ήταν πολυ καλές κ μας βοήθησαν αρκετά με οτι χρειαζόμασταν . Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένη σε γενικές γραμμές . Περιμένουμε νεα σου την Παρασκευή !

Στο ΙΑΣΩ απο αυτα που σας εδωσαν (εσωρουχα κλπ) τι χρεωνουν?

F4oIp2.png

Στο ΙΑΣΩ απο αυτα που σας εδωσαν (εσωρουχα κλπ) τι χρεωνουν?

Ολα ειναι μέσα στην τιμή του δωματίου , δεν χρεώνεσαι κάτι επιπλέον . Όπως κ τα φαρμακα που σου δίνουν δεν τα χρεώνεσαι . Αν βέβαια σου τελειώσουν πχ οι σερβιέτες κ ζητήσεις άλλες επιπλέον εκει χρεώνεσαι .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Ολα ειναι μέσα στην τιμή του δωματίου , δεν χρεώνεσαι κάτι επιπλέον . Όπως κ τα φαρμακα που σου δίνουν δεν τα χρεώνεσαι . Αν βέβαια σου τελειώσουν πχ οι σερβιέτες κ ζητήσεις άλλες επιπλέον εκει χρεώνεσαι .

Σε ευχαριστω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?πηγαμε παιδιατρο τον εξετάσε ειδε αυτάκια λαιμό και τον ζούληξε και την κοιλιά εβγαλε γουλια γιατι ειχε φαει πριν μας ειπε ολα καλα ειναι,της ειπα οτι χθες εκανε δυο φορες εμετο και ειναι φυσιολογικό λεει να βγαζει γουλιτσες και εμετο , τον ζυγισε και ειναι 3350 κιλά πηρε 500γρ σε 13 μέρες μια χαρα μας ειπε, για τις τσιμπλες στα μάτια ειπε φυσ. ορο το μονο που εχει ειναι διογκωμενες λεει λιγο οι ρωγες του το στηθος αν δεν περασει αργότερα μόνο του θα παρει αντιβιωση η επόμενη εξεταση την αλλη εβδομάδα που πρέπει να γινει ειναι υπερηχος στα ποδια γοφο την κανουν αυτη την εξεταση εδω την γραφουν στο βιβλιαριο

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειδα συμπληρωνετε το βαρος γεννησης...ο δικος μας γεννηθηκε 2720.

Μετά την πρώτη εξέταση της παιδιατρου στο σπιτι, σημερα ειναι να ξαναπάμε, ειμαι περιεργη τι βαρος πηρε, μια και τον εχω με αποκλειστικο θηλασμό, και ενω ανησυχουσα αν τρωει καλα, αρχισε να μου κανει μικρους εμετους και η απάντηση της παιδιατρου ηταν οτι μαλλον τρωει περισσοτερο απο το κανονικο( το λαιμαργο μωρο μου!!!) και για αυτο τα βγάζει, ξεκινησαμε με 2 μικρα γευματακια του 10 λεπτου με ρεψιμο αναμεσα ανα 2 η 3 ωρες και μια χαρα! Η αλλη εκδοχη ηταν για πιθανοτητα πυλωρικης στενωσης η γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης, εμφανιζεται περιπου απο 20 ημερων, και κοντεψα να τρελαθω!!!Ευτυχως ολα καλά,απλά κλαιει πολύ τωρα που τον εβαλα σε προγραμμα.Καλά τα λένε για τον απεριοριστο θηλασμο οταν και καθε φορα που το μωρο ζητάει , αλλά και για τη μαμα ειναι πολυ δυσκολο, και το μωρο αν ειναι λαιμαργο εχει θεματα!

Εσεις πως τα πατε με το θηλασμο?

Περιμενουμε ακομα μωρακια να γεννηθουν!!!Με το καλο!

Ζωή

Καλημέρα κορίτσια!

Ειδα συμπληρωνετε το βαρος γεννησης...ο δικος μας γεννηθηκε 2720.

Μετά την πρώτη εξέταση της παιδιατρου στο σπιτι, σημερα ειναι να ξαναπάμε, ειμαι περιεργη τι βαρος πηρε, μια και τον εχω με αποκλειστικο θηλασμό, και ενω ανησυχουσα αν τρωει καλα, αρχισε να μου κανει μικρους εμετους και η απάντηση της παιδιατρου ηταν οτι μαλλον τρωει περισσοτερο απο το κανονικο( το λαιμαργο μωρο μου!!!) και για αυτο τα βγάζει, ξεκινησαμε με 2 μικρα γευματακια του 10 λεπτου με ρεψιμο αναμεσα ανα 2 η 3 ωρες και μια χαρα! Η αλλη εκδοχη ηταν για πιθανοτητα πυλωρικης στενωσης η γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης, εμφανιζεται περιπου απο 20 ημερων, και κοντεψα να τρελαθω!!!Ευτυχως ολα καλά,απλά κλαιει πολύ τωρα που τον εβαλα σε προγραμμα.Καλά τα λένε για τον απεριοριστο θηλασμο οταν και καθε φορα που το μωρο ζητάει , αλλά και για τη μαμα ειναι πολυ δυσκολο, και το μωρο αν ειναι λαιμαργο εχει θεματα!

Εσεις πως τα πατε με το θηλασμο?

Περιμενουμε ακομα μωρακια να γεννηθουν!!!Με το καλο!

Ζωή

Γεια σου κοριτσι, οταν λες τον εβαλες σε προγραμμα εννοεις ανα 3 ωρο 10λεπτα γευματα?Στο ενδιαμεσο που κλαιει τι κανεις?Του δινεις χαμομηλι, πιπιλα? Αχ, πιπερι στο στομα θα μας εβαζαν οι φανατικες τωρα!!

F4oIp2.png

Τα νέα μας απο τον γιατρό είναι οτι ο μικρός είναι 2.630,δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα,αλλα το κεφαλι ειναι προς τα κατω, τράχηλος 2,5 κ επόμενο ραντεβού για επαναληπτικό Ντόπλερ στις 29 με τον ειδικό γιατρό,ενω εκείνος θα με δει στις 5/2.Μου είπε οτι πριν της 37 εβδομαδες θεωρειται πρόωρο..απο οτι κατάλαβα έχουμε μέλλον..κ είχα μια ελπίδα για αιγωκερακι..(μην παρεξηγειθειτε οι υδροχοινες,είναι κ ο πατερας μου,απλα οι αιγωκεροι θεωρούνται πιο σοβαροί,του προγράμματος και παίρνουν απο λογια )

F4oIp2.png

καλησπερα κοριτσια ελεγα οτι την επομενη φορα που θα γραψω θα εχω γεννησει....αλλα η μικρη μου εχει αλλα σχεδια...σημερα πηγαμε στο νοσοκομειο η μικρη ειναι μια χαρα με εξετασε κολπικα ο γιατρος εχει κατεβει η μπεμπα αλλα διαστολη 0 και τραχηλος κλειστος...οποτε την δευτερα το βραδυ εκτος απροοπτου θα μπω με προκληση εκτος αν αποφασισει να εμφανιστει νωριτερα.το κοριτσι μας...χαιρομαι απο την μια που ο γιατρος με αφησε μεχρι τελος μηπως βγει μονη της(την δευτερα που θα μπω θα ειμαι 41 εβδομαδων)απο την αλλη αγχωθηκα που ξερω οτι δευτερα θα περασουμε αυτη την διαδικασια καλυτερα πιστευω να ερθει ξαφνικα ολο αυτο..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κοριτσι, οταν λες τον εβαλες σε προγραμμα εννοεις ανα 3 ωρο 10λεπτα γευματα?Στο ενδιαμεσο που κλαιει τι κανεις?Του δινεις χαμομηλι, πιπιλα? Αχ, πιπερι στο στομα θα μας εβαζαν οι φανατικες τωρα!!

Οι εμετοι σταματησανε οπως ειπα, αλλά το προγραμμα θα σταματησει επισης, μετα απο ενα εφιαλτικο 36 ωρο που κρατησε γιατί Δυστυχως το μωρο (19 ημερων σημερα)δεν εχει παρει καθολου βαρος, από τοτε που βγηκε απο τα προωρα και μου ειπε να του δινω μεγαλυτερα γευματα και 3 φορες τη μερα συμπληρωμα των 30γρ απο δικο μου αντλημενο γαλα. Θα το ξαναζυγισουμε σε 1 βδομαδα , και αν και παλι δεν εχει παρει βαρος, αρχιζουμε με συμπληρωμα ξενο γαλα, και φυσικα αυτο θα ειναι η αρχη του τελους για το θηλασμο...Προσπαθω πολύ και εκεινος επισης, αλλα δεν μπορει να φτασει 1μηνος και να μην εχει ανακτησει το βαρος γεννησης! Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο αλλο προβλημα....διαβαζω διάφορα...

Γεια σας!! Στο σπιτάκι μας και εμεις απο χθες και μπαινουμε σε προγραμμα σιγα σιγα. Σημερα ηταν μια κουραστικη μερα οπου προσπαθουσα να συμμαζεψω απο τη μια πραγματα, δωρα και πλυντηρια απο οσα εφερα απο το νοσοκομειο και απο την αλλη να εχω και τη μικρη στο στηθος πολλες ωρες.Πραγματι ειναι πολυ κουραστικο. Ειναι γευματα που δε θελει καθολου στηθος αλλα ειναι και αλλα που μπορει να κατσει και μιση ωρα στο ενα.Παρόλα αυτα ειναι φαγανη και παντα θελει και το συμπληρωμα της. Τωρα αν αργοτερα της φτασει το μητρικο δε ξερω.Ο παιδιατρος εμας θα ερθει τη Κυριακη να τη δει πρωτη φορα.

Ζωή* Με δεκαλεπτα ξεκινησα και εγω αλλα εκλαιγε μετα απο αυτα γιατι ηθελε και καμια 40αρια ml μπουκαλι.Παντως και το ξενο να αρχισεις δεν υπαρχει προβλημα.Δε ξερω γιατι λενε οτι τα μωρα μετα δε θελουν στηθος.Εμενα μια χαρα τα κανει και τα δυο.Με το ξενο προφανως χορταινει και με το δικο μου παιρνει ολα τα καλα απο τη μια αλλα χαλαρωνει και νιωθει ασφαλεια οποτε δεν νομιζω οτι κοβεται απο τη στιγμη που ηδη θηλαζες.

ZpmAp3.png

Καλησπερα κοριτσια εμεις σημερα πηγαμε στον γιατρο....τα νεα για τα κιλα πολυ καλα περισσοτερο απο οτι περιμεναμε εινσι φαγανος....3680 εφτασε σε 7 μερες

Βεβαια ειχαμε κ τα αρνητικα οπως οτι εχουμε στοματιτιδα κ μικρη ομφαλοκοιλη ο ομφαλος του παροτι ειναι 10 ημερων δεν εχει πεσει ακομα....

Επισης μαλλον ξεκινανε και οι κολικοι...

Τωρα για τον θηλασμο εγω ξεκινησα να δινω δικο μου ανα 10 λεπτο συν ξενο απο 60gr-80gr οσο δεν ειχα εγω γαλα ... Πλεον ο μικρος προτιμει το δικο μου απο οτι το ξενο...θα δειξει πως θα συνεχισω γτ το βραδυ με το ξενο κοιμαται πιο πολυ...βεβαια τωρα με τους κολικους θα δινω κ χαμομηλακι μηπως κ ηρεμει...

Κατα τ αλλα ολα κυλανε ομαλα!!!:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Οι εμετοι σταματησανε οπως ειπα, αλλά το προγραμμα θα σταματησει επισης, μετα απο ενα εφιαλτικο 36 ωρο που κρατησε γιατί Δυστυχως το μωρο (19 ημερων σημερα)δεν εχει παρει καθολου βαρος, από τοτε που βγηκε απο τα προωρα και μου ειπε να του δινω μεγαλυτερα γευματα και 3 φορες τη μερα συμπληρωμα των 30γρ απο δικο μου αντλημενο γαλα. Θα το ξαναζυγισουμε σε 1 βδομαδα , και αν και παλι δεν εχει παρει βαρος, αρχιζουμε με συμπληρωμα ξενο γαλα, και φυσικα αυτο θα ειναι η αρχη του τελους για το θηλασμο...Προσπαθω πολύ και εκεινος επισης, αλλα δεν μπορει να φτασει 1μηνος και να μην εχει ανακτησει το βαρος γεννησης! Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο αλλο προβλημα....διαβαζω διάφορα...

Να εμπιστευεσαι τον παιδιατρο!καλος κ αγιος ο θηλασμος (κ βγαζεις κ με θηλαστρο,σου βγαζω το καπελο!) αλλα αν το μωρακι σου εχει αναγκη κ απο ξενο για να παρει τα πανω του κ το απαραιτητο βαρος που πρεπει,τοτε αυτο προεχει!πανω απο ολα η υγεια του!μην αρχιζεις να νιωθεις τυψεις για το θηλασμο.μετα απο τοσα που εχω διαβασει κ ακουσει,ειναι λιγο κ θεμα τυχης-λαχειου!

F4oIp2.png

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας

Εγώ πλέον συνεχιζω να τον θηλαζω οσο και οποτε θελει συν 30 γρ γαλα μου τρεις φορες τη μερα απο το θηλαστρο.

Ελπιζω να παρει βαρος, αυτη τη βδομαδα.

Τυψεις δεν θα εχω γιατι προσπαθω πολύ , αν για καποιο λογο το γαλα μου δεν τον βοηθαει να μεγαλωσει, θα παμε στο ξενο αναγκαστικα. Οπως ειπατε το σημαντικο ειναι να αρχισει να μεγαλωνει.

Απλα προσευχομαι να μην ειναι κατι πιο σοβαρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...