Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας!!εμας μας ξεγελασαν κατι υγρα και νομισαμε οτι σπασανε τα νερα και χθεσ το βραδυ ηρθαμε νοσοκομειο!Τελικα οχι αλλα για να μη πηγαινοερχομαι καναμε εισαγωγη απο χθες και σημερα γενναμε. Ελπιζω τωρα νωρις το πρωι!! Οποτε μπορεσω θα σας γραψω διοτι απο το κινητο δυσκολευομαι.

με το καλο κοπελα μ να δειτε την μπεμπουλα σας...:D:D

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!εμας μας ξεγελασαν κατι υγρα και νομισαμε οτι σπασανε τα νερα και χθεσ το βραδυ ηρθαμε νοσοκομειο!Τελικα οχι αλλα για να μη πηγαινοερχομαι καναμε εισαγωγη απο χθες και σημερα γενναμε. Ελπιζω τωρα νωρις το πρωι!! Οποτε μπορεσω θα σας γραψω διοτι απο το κινητο δυσκολευομαι.

Με το καλο κοριτσάκι μου !! Ολα να πάνε καλά!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε....

Εγω απο την Παρασκευη ειμαι σπιτι με τον μικρο μου πριγκηπα δυσκολευτηκα στην αρχη ειδικα με το που μπηκαμε σπιτι γτ δεν ειχαμε οργανωθει καλα καλα κ αρχισε ο μικρος να κλαιει ειχα μεινει κ μονη μου γτ ο αντρας μου ειχε παει να παρει κατι τελευταια πραγματα κ ετρεχα πανικοβλητη κατα τ αλλα ολα καλα ο μικρος ξυπναει ανα 3ωρο με 4ωρο θηλαζει αλλα τρωει κ ξενο γαλα διοτι ειναι λιγο φαγανουλης κ λαιμαργος!!!

Κλαιει μονο οταν τον αλλαζουμε :confused::confused::confused:

Ειναι τελειος κοριτσια πραγματικα ειναι πολλα συναισθηματα μαζι δεν υπαρχει τον κοιταω κ λιωνω απλα!!!:D:D:D

Εγω σημερα αρχισα να περπαταω χωρις να καμπουριαζω γτ με τραβουσαν τα ραμματα αρκετα κ πονουσα!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ελπιζω να εχεις γνωρισει ηδη την μικρη σου!!:D:D

Με το καλο κ οι υπολοιπες θα τρελαθειτε σας λεω!!!:tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Καθυστέρησα να γράψω και πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω γιατί είναι πολλά τα νέα μου......Μπήκαμε όπως ήταν προγραμματισμένο, τη Δευτέρα 5/1 για πρόκληση....το μπεμπάκι μου είχε πάρει θέση και ξεκινήσαμε στις 8.30 το πρωί την όλη διαδικασία, με ορό και υποθετάκι..κάποια στιγμή , επειδή έκανα πολύ συχνές συσπάσεις αλλά η διαστολή δεν προχωρούσε, ο γιατρός μου εσπασε τα νερά και από κει και πέρα όλα προχώρησαν πολύ γρήγορα...

Κορίτσια, δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για την επισκληρίδιο αλλά εγώ, ένα έχω να πω : Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΗΥΡΕ !!!! Από τη στιγμή που μου την έκαναν και μετά , δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ !!!! Ούτε συσπάσεις, ούτε περινεοτομή, ούτε ραψίματα, τίποτα τίποτα!!! Γέννησα στις 2.30 το μεσημέρι ένα υγιέστατο μωρούλι, 3040 γρ, έμεινα στην ανάνηψη μέχρι τις 4.30 για να δουν ότι ήταν όλα καλά (μου μέτραγαν συνεχώς πίεση, επίπεδα οξυγόνου) και με πήγαν στο δωμάτιο. Στις 6 με σήκωσαν να περαπατήσω κ για τουαλέτα κ αυτό ήταν....εννοείται βέβαια ότι μου έδιναν συνέχεια παυσίπονα γιατί τα ραμματάκια κ η τομή πονάνε αρκετά και τώρα που είμαι σπίτι συνεχίζω με υπόθετα γιατί αλλιώς δεν παλεύεται ο πόνος, δοκίμασα να τα κόψω κ τα είδα ολα !!!!

Το μπεμπάκι μου είναι αξιολάτρευτο...........Κορίτσα, είναι ιδέα μου ή είναι ο πιο όμορφος και ο πιο γλυκός και το πιο καλό μωρό του κόσμου..??? Κάνω προσπάθειες για αποκλειστικό θηλασμό αν και του έχουμε δώσεις μερικές φορές συμπλήρωμα τη νύχτα όταν το δικό μου δεν έφτανε κ το μωρό πεινούσε........Έχω και άλλα πολλά να πω αλλά προς το παρόν με καλεί το καθήκον...η καλή μας αγελάδα έχω γίνει.........Πολλά φιλιά σε όλες και σε εκείνες που δεν έχουν γεννήσει εύχομαι , με ΚΑΝΕΝΑΝ πόνο !!!

SW8up3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png (2200gr) 2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3040gr)5/01/2015

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png11/01/2015

mommy to be Baby-carriage-icon.png

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

rock me και νταλια να σας ζησουν τα μπεμπακια..γερα και καλοτυχα να ειναι..

εμεις ολη μερα ειμαστε μαμ κακα και νανι, ειναι πολυ ησυχος και το βραδυ ξυπναει ανα τριωρο να θηλασει..εμενα απο την μια μερια με ποναει μονο λιγο η τομη..ανυπομονω να παμε παιδιατρο να δω ποσο βαρος πηρε με τον θηλασμο να το δει κιολας γιατι το ματακι του το ενα εχει ολο τσιμπλουλες το καθαριζω με φυσ.ορο τι αλλο μπορω να κανω?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα μου να σου ζήσει κι εσένα ο λεβεντάκος!

Έχω κάτι μέρες να μπω αλλά λίγο τρέχω να τα προλάβω όλα και να κοιμηθώ λιγάκι μιας και το βράδυ σε κομματιάζει αυτός ο διακεκομένος ύπνος.Άντε κοντεύουμε όλες σιγά σιγά να μπούμε στη λίστα ΜΟΜΜΥ!!

Εγώ κοριτσια στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 21 κιλά ,τώρα λόγω της διατροφής που έκανα λόγω του ζαχάρου πήρα μόνο 7 και μέχρι τώρα έχω χάσει 9!!!Ναι,είμαι 2 κιλά λιγότερο από πριν μείνω έγκυος!(Να κι ένα καλό από το ζάχαρο!)Και περιττό να σας πω οτι αφού γέννησα πλακώθηκα στους κουραμπιέδες και στα μελομακάρονα λες και δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου!Πιστεύω πάντως οτι ο θηλασμός ευθύνεται που δεν μου "κάθονται" αυτά που τρώω...

Φιλιά σε όλες!

καλησπερα κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια στις νεες μανουλες....

Εγω αν και πρωτη στη λιστα δεν βλεπω η μπεμπα να μου κανει την χαρη συντομα..μιλησα με τον γιατρο μου ειπε οτι τσαμπα αγχωνομαι κ αν μεχρι την πεμπτη δεν δουμε κατι να γινεται την Παρασκευη θα ξαναπαω στο νοσοκομειο να με δει εχουμε μεχρι τις 15 -16 περιθωριο λεει κ ολα θα πανε καλα....

Για να δουμε ελπιζω να βαρεθει μεχρι την Πεμπτη κ να μας κανει την χαρη να βγει μονη της...με το περπατημα βλεπω λιγα παραπανω συμπτωματα πονακια χαμηλα στη μεση κ μερικες συσπασεις οποτε ισως κατι παει να γινει...

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

rock me και νταλια να σας ζησουν τα μπεμπακια..γερα και καλοτυχα να ειναι..

εμεις ολη μερα ειμαστε μαμ κακα και νανι, ειναι πολυ ησυχος και το βραδυ ξυπναει ανα τριωρο να θηλασει..εμενα απο την μια μερια με ποναει μονο λιγο η τομη..ανυπομονω να παμε παιδιατρο να δω ποσο βαρος πηρε με τον θηλασμο να το δει κιολας γιατι το ματακι του το ενα εχει ολο τσιμπλουλες το καθαριζω με φυσ.ορο τι αλλο μπορω να κανω?

Γεια σου Κορίνα!! Το πρόγραμμα των νεογέννητων μοιάζει πολύ τελικά...κι εμείς μαμ κακά και νάνι είμαστε αλλά δυστυχώς το βράδυ το περνάμε ξύπνιοι ως επί το πλείστον...που θα πάει , θα γυρίσουν οι ώρες μας...όσο για το ματάκι, κι εμείς έχουμε τσιμπλίτσες και μας είπε για ορό η παιδίατρος αλλά μας έγραψε και ένα κολλύριο σε περίπτωση που δεν υποχωρούν...μέχρι στιγμής όμως βάζουμε μόνο ορό και είναι σε νορμάλ επίπεδα.....

SW8up3.png

Γεια σας!! Ευχαριστουμε για τις ευχες!!Γεννησαμε Κυριακη 1 το μεσημερι οπως ειχα γεννηθει και εγω χεχε! Η μικρη μας εχει παρει τα μυαλα ηδη. Μεγαλη αποκλιση βεβαια ο υπερηχος μιας και να σας θυμησω οτι μας την εβγαζε 4.040 και τελικα η μικρη μας γεννηθηκε 3.080!!! Πονανε λιγο τα ραμματα αλλα κατα τα αλλα σουπερ! Δεν μετανιωσα τη καισαρικη αν και εχει μια καποια ταλαιπωρια μετα. Η μικρη μου προς το παρων θηλαζει μολις κανα τεταρτο την ημερα και μετα δινω συμπληρωμα. Μακαρι να αρχισει να πινει περισσοτερο αλλα σε θα σκασουμε κιολας. Πεμπτη θα ειμαστε και εμεις στο σπιτακι μας και περιμενουμε πως κ πως.Ειναι μαγικο το πως αλλαζει η ζωη μας οταν πρωτοαντικριζουμε το παιδι μας!

ZpmAp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα πήγα Ιασώ, με εξέτασε ο γιατρός μου, όλα είναι πολύ καλά λ, ο μπέμπης σε πολύ καλή θέση κι έτσι Παρασκευή 7.30 μπαίνω για πρόκληση τοκετού!

Έφτασε και η δική μου σειρά :) Αν κάποια κοπέλα γέννησε Ιασώ, ας μου στείλει λίγες πληροφορίες, για το αν χρειάστηκε συγκεκριμένα πράγματα- για οτιδήποτε μπορεί να είναι άξιο αναφοράς.

Επίσης...βλαστοκύτταρα κρατήσατε κορίτσια..; Μεγάλο δίλημμα!

Σας φιλώ!!!!!!

Φρόσω

tt1b1872.aspx

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Σήμερα πήγα Ιασώ, με εξέτασε ο γιατρός μου, όλα είναι πολύ καλά λ, ο μπέμπης σε πολύ καλή θέση κι έτσι Παρασκευή 7.30 μπαίνω για πρόκληση τοκετού!

Έφτασε και η δική μου σειρά :) Αν κάποια κοπέλα γέννησε Ιασώ, ας μου στείλει λίγες πληροφορίες, για το αν χρειάστηκε συγκεκριμένα πράγματα- για οτιδήποτε μπορεί να είναι άξιο αναφοράς.

Επίσης...βλαστοκύτταρα κρατήσατε κορίτσια..; Μεγάλο δίλημμα!

Σας φιλώ!!!!!!

Φρόσω

Με το καλό εύχομαι!Γέννα αργότερα απο σένα Ιασώ οποτε εσύ θα μας δώσεις πληροφορίες!Σε τι δωμάτιο θα είσαι?Όσο για τα βλαστό κύτταρα δεν θα κάνω κάτι,κ λόγω τιμής και διότι έχω ακούσει οτι είναι ψιλοαπατη..

F4oIp2.png

Θα ειμαι σε δικλινο δωματιο και παμε για φυσιολογικο τοκετο, θα σας στειλω νεα μολις ανακτησω δυναμεις :)

Απιστευτο πως περασε ο καιρος! Τωρα προτεινω να επαναπροσδιορισουμε το θεμα σε 'νεες μανουλες', θα εχουμε πολλα να λεμε!!!

tt1b1872.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...