Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια!

λοιπόν εγώ πήγα στο γιατρό χτες, στις 39+1 και ο μπεμπης λέει ειναι 3.600!

την κάτσαμε την βάρκα!!!

διαστολή έχω εκέι στα 2 εκατοστά, συσπάσεις γράφει το μηχάνημα μπολικούτσικες αλλά όχι περιοδικές που οδηγούν σε τοκετό :(

έχει κατέβει κάπως προς τα κάτω αλλά τέρμα κάτω δεν τον λες!

αν μέχρι τετάρτη δεν με πίασουν οι πόνοι τότε μπαίνω για πρόκληση.. έχουμε μαλακό τράχηλο λέει ο γιατρός θα πάνε όλα καλά λεει.. αντε μακάρι!!!

δεν γίνεται να τον αφήσουμε άλλο θα βγεί 5 κιλά έτσι που το πάει!!!!

Rock_Meκαι s.ria είστε από πάνω μου στη λίστα! δεν πιστεύω να γεννήσω πρώτη από εσάς????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mama_mpempouli άντε βρε κορίτσι υπέροχα τα νέα σου

LITTLE_STAR και s.ria σας ευχαριστώ για την εμψύχωση το θετικό κατά την μαία μου είναι ότι έχω πόνους περιόδου και πίσω στην μέση άρα ευελπιστώ να πάρει από μόνο του μπρος το μωράκι μου όσο θα πλησιάζω στην ΠΗΤ μου. Τώρα αυτό με το φαγητό είναι τεράστια καταπίεση να θες να πλακώσεις (καλή ώρα εγώ) τις σοκολάτες και να τις κοιτάς μονάχα. Αλλά τέλοσπαντων κομμάτια να γίνει. Από Αθήνα στο Μητέρα δεν γεννάει καμιά σας;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας μανουλες και κοιλιτσες!

Μολις γυρισα απο γιατρο.Με εξετασε στη λεκανη για να δουμε αν η χοντρουλα μου θα χωρεσει να βγει φυσιολογικα.Δυστυχως ειμαι στενη και δε θα τα καταφερουμε οποτε Δευτερα πρωι κλεισαμε καισαρικη (εκτος απροοπτου χεχε).Απο τη μια στεναχωρηθηκα αλλα τωρα πια δε με νοιαζει γιατι θα δω το μωρουλι μου.Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Συμφωνω με την Rav enseignante σε οτι σου ειπε!!

mama-mpempouli

Μην αγχωνεσαι καθολου.Εγω μπαινω καισαρικη επειδη ειναι 4035 η μπεμπα χαχαχα.

s.ria

Ολα καλα θα πανε.Και εγω αυριο τις κλεινω τις 40 αλλα τιποτα..Παντως μην αγχωνεστε.Εγω παροτι καισαρικη τελικα ειλικρινα η χαρα μου ειναι απεριγραπτη.Δε θα περνανε οι μερες μεχρι Δευτερα!

ZpmAp3.png

Rock_Me πωωωωωωωω τη δευτέρα θα γίνεις μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια τέλεια να πάνε ολά καλά!!!!!! (που θα πάνε δεν το συζητώ)

την λεκάνη πως την εξέτασε? με το χέρι?

enseignante Ιασώ γεννάω εγώ!

κορίτσια κι εγώ έχω γίνει θρεφταράκι αλλά τι να κάνουμε... θα τα χάσουμε το ξέρω!!!!!!!!!!

Rock_Me πωωωωωωωω τη δευτέρα θα γίνεις μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια τέλεια να πάνε ολά καλά!!!!!! (που θα πάνε δεν το συζητώ)

την λεκάνη πως την εξέτασε? με το χέρι?

enseignante Ιασώ γεννάω εγώ!

κορίτσια κι εγώ έχω γίνει θρεφταράκι αλλά τι να κάνουμε... θα τα χάσουμε το ξέρω!!!!!!!!!!

Εγω στα +15 κιλα 3 βδομαδες πριν σταματησα να ζυγιζομαι.Δε βαριεστε, θα τα χασουμε!Εβαλε ενα τζελ στα δαχτυλα του και προσπαθησε να δει κατα ποσο χωρανε στον κολπο μου δυο δαχτυλα (ανοιχτα ομως).Τιποτα δε καταλαβα απο πονο απλα καταλαβα και εγω οτι δεν περνουσανε μεσα.Καθολου επωδυνο παντως!Το περιμενα πολυ χειροτερο.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγω στα +15 κιλα 3 βδομαδες πριν σταματησα να ζυγιζομαι.Δε βαριεστε, θα τα χασουμε!Εβαλε ενα τζελ στα δαχτυλα του και προσπαθησε να δει κατα ποσο χωρανε στον κολπο μου δυο δαχτυλα (ανοιχτα ομως).Τιποτα δε καταλαβα απο πονο απλα καταλαβα και εγω οτι δεν περνουσανε μεσα.Καθολου επωδυνο παντως!Το περιμενα πολυ χειροτερο.

Εμένα πάλι που μου έκανε ψηλάφηση χθες ακόμα πονάω μάλλον έχει γίνει υπερευαίσθητη η περιοχή (ενώ πριν μείνω έγκυος στο ΠΑΠ δεν χαμπάριαζα τίποτα). Να ρωτήσω βρε κορίτσια ισχύει ότι οι πρώτες εγκυμοσύνες παίρνουν όλες τις μέρες ή είναι μύθος;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εμένα πάλι που μου έκανε ψηλάφηση χθες ακόμα πονάω μάλλον έχει γίνει υπερευαίσθητη η περιοχή (ενώ πριν μείνω έγκυος στο ΠΑΠ δεν χαμπάριαζα τίποτα). Να ρωτήσω βρε κορίτσια ισχύει ότι οι πρώτες εγκυμοσύνες παίρνουν όλες τις μέρες ή είναι μύθος;

Εμενα ολες τις πηρε αλλα δεν ισχυει. Αναλογα τη περιπτωση.

ZpmAp3.png

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε? χαθηκα γιατι ειχαμε μετακομιση και δουλειες μολις τακτοποιηθηκαμε στο σπιτι ηρθε ο μπημπης βιαστικος στις 38 εβδομαδες ακριβως γεννησα..σαββατο βραδυ πεφτουμε για υπνο σε μιση ωρα ξυπναω απο ενα πονο σηκωνομαι να παω τουαλετα και σπανε τα νερα ετοιμαζομαστε γρηγορα και παμε κλινικη εκει με βαζουν καρδιοτοκογραφο ειχα συσπασεις μου κανουν υπερηχο ακομα αναποδα ο μπεμπης μου λενε θα κανεις καισαρικη οπως ειχαμε πει..με βαζουν στο δωματιο με τον αντρα μου και με αφηνουν ολο το βραδυ εκει οι συσπασεις αρχισαν να δυναμωνουν ειχα πονους καθε 2 λεπτα αλλα δεν μου εδιναν κατι να μην ποναω αφου θα κανω καισαρικη ακομα λιγο θα γεννουσα φυσιολογικα ..στις 7 το πρωι ερχονται με ετοιμαζουν για το χειρουργειο ετοιμαζεται και ο αντρας μου γιατι θα ηταν μεσα μου κανουν επισκληρηδιο αλλα δεν με επιασε και ετσι μου εκεναν ολικη αναισθησια ..στις 28/12/14 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ 2980 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 52 ΕΚΑΤΟΣΤΑ..οταν το ειδα εκλαιγα ακομα δεν πιστευω οτι ειναι δικος μου ειναι ενας κουκλος, πολυ ησυχος και θηλαζουμε αποκλειστικα ..σημερα επεσε και ο αφαλος μας..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε? χαθηκα γιατι ειχαμε μετακομιση και δουλειες μολις τακτοποιηθηκαμε στο σπιτι ηρθε ο μπημπης βιαστικος στις 38 εβδομαδες ακριβως γεννησα..σαββατο βραδυ πεφτουμε για υπνο σε μιση ωρα ξυπναω απο ενα πονο σηκωνομαι να παω τουαλετα και σπανε τα νερα ετοιμαζομαστε γρηγορα και παμε κλινικη εκει με βαζουν καρδιοτοκογραφο ειχα συσπασεις μου κανουν υπερηχο ακομα αναποδα ο μπεμπης μου λενε θα κανεις καισαρικη οπως ειχαμε πει..με βαζουν στο δωματιο με τον αντρα μου και με αφηνουν ολο το βραδυ εκει οι συσπασεις αρχισαν να δυναμωνουν ειχα πονους καθε 2 λεπτα αλλα δεν μου εδιναν κατι να μην ποναω αφου θα κανω καισαρικη ακομα λιγο θα γεννουσα φυσιολογικα ..στις 7 το πρωι ερχονται με ετοιμαζουν για το χειρουργειο ετοιμαζεται και ο αντρας μου γιατι θα ηταν μεσα μου κανουν επισκληρηδιο αλλα δεν με επιασε και ετσι μου εκεναν ολικη αναισθησια ..στις 28/12/14 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ 2980 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 52 ΕΚΑΤΟΣΤΑ..οταν το ειδα εκλαιγα ακομα δεν πιστευω οτι ειναι δικος μου ειναι ενας κουκλος, πολυ ησυχος και θηλαζουμε αποκλειστικα ..σημερα επεσε και ο αφαλος μας..

Nα σας ζησει!! Γερο και τυχερό να ειναι!!:D

ZpmAp3.png

Κορινα να σας ζησει ο κουκλος σας..οτι καλυτερο ευχομαι

Rock_me αντε την Δευτερα θα δεις την ζουζουνα σου δεν πειραζει για την καισαρικη 4 κατι η μικρη τσουπωτουλα μια χαρα κ γω με +16 κιλα σταματησα να ζυγιζομαι πλεον...

λες να τα καταφερουμε κ μεις μεχρι την τοτε? Οπως κ να εχει που θα παει θα βγει..

Μακαρι ολα να πανε καλα για ολες τις μανουλες εν αναμονη...

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Κορινα να σας ζησει ο κουκλος σας..οτι καλυτερο ευχομαι

Rock_me αντε την Δευτερα θα δεις την ζουζουνα σου δεν πειραζει για την καισαρικη 4 κατι η μικρη τσουπωτουλα μια χαρα κ γω με +16 κιλα σταματησα να ζυγιζομαι πλεον...

λες να τα καταφερουμε κ μεις μεχρι την τοτε? Οπως κ να εχει που θα παει θα βγει..

Μακαρι ολα να πανε καλα για ολες τις μανουλες εν αναμονη...

Kαι αυτο με το περπατημα σχετικο.Αλλοι γιατροι λενε βοηθαει αλλοι παλι οχι. Οπως και να σου τυχει (μες στη βδομαδα και εσυ δλδ) το βασικο ειναι να βγουνε γερα και αυτα και εμεις.Τα αλλα ειναι λεπτομερειες οι οποιες ετσι κ αλλιως θα ξεχαστουν μολίς τα δουμε!! χιχι

ZpmAp3.png

Να σου ζησει!!:D:D

F4oIp2.png

καλησπερα..κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια ..παντα γερα και καλοτυχα να ειναι..με το καλο και οι υπολοιπες..

εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα αλλα παιδιατρος δεν μας ειδε απο τοτε που βγηκαμε απο την κλινικη ελπιζω να παιρνει βαρος παντως δειχνει να χορταινει..ειναι πολυ ησυχος και το βραδυ ξυπναει καθε 4 ωρες μονο για φαι..καθεται και μονος στην κουνια και χαζευει γυρω γυρω και ακουει τραγουδακια απο το περιστρεφομενο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας!!εμας μας ξεγελασαν κατι υγρα και νομισαμε οτι σπασανε τα νερα και χθεσ το βραδυ ηρθαμε νοσοκομειο!Τελικα οχι αλλα για να μη πηγαινοερχομαι καναμε εισαγωγη απο χθες και σημερα γενναμε. Ελπιζω τωρα νωρις το πρωι!! Οποτε μπορεσω θα σας γραψω διοτι απο το κινητο δυσκολευομαι.

ZpmAp3.png

Γεια σας!!εμας μας ξεγελασαν κατι υγρα και νομισαμε οτι σπασανε τα νερα και χθεσ το βραδυ ηρθαμε νοσοκομειο!Τελικα οχι αλλα για να μη πηγαινοερχομαι καναμε εισαγωγη απο χθες και σημερα γενναμε. Ελπιζω τωρα νωρις το πρωι!! Οποτε μπορεσω θα σας γραψω διοτι απο το κινητο δυσκολευομαι.

Με το καλο κοριτσι!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...