Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια στα γρηγορα 1 συμβουλη....μακρυα πεθερες και μαναδες ειδκα στην κλινικη να ερθουν να δουν το μωρο και μετα σπιτια τους...

enseignante εγω ειχα φλεβιτσες στην κοιλια δεν εκανα ραγαδες κ τωρα εφυγαν σε μενα ετσι....παιζει ρολο το δερμα...

και πως τους το λες Καλλιοπάκι αυτό?? θα πω στον άντρα μου να τους το πει γιατί εγώ στεναχωριέμαι και κολώνω λίγο!

πως ειναι το αγοράκι σου???

μεγάλος φαινεται φτου φτου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

enseignante Ναι απο οτι καταλαβαινω δυστυχως εννοεις ραγαδες. Ειτε ευθυνεται η συσταση του δερματος και βγαινουν ειτε το αποτομο μεγαλωμα της κοιλιας οπως την επαθα εγω μιας και μετα τον εκτο αρχισα να φαινομαι εγκυος. Μου ειπαν οι μαιες και πηρα την κρεμα της frezyderm (πανακριβη 27 ευρω η ατιμη)οχι για να φυγουν αλλα τουλαχιστον να μην ειναι σε εξαρση.Οντως ηρεμησαν αλλα ειναι ακομα εδω.Το τι θα γινει μετα τον τοκετο ειδωμεν.Μακαρι να φυγουν και στις δυο μας!

Η κοιλια και μενα εχει πεσει και το καταλαβαινω γιατι με ενοχλει το κεφαλακι της στο περπατημα και παω σκυφτη απο την πιεση.Πονακια επισης εχω ολη μερα σχεδον αλλα σταματανε.Δεν ερχονται μια και καλη τα δυνατα για να τελειωνουμε χαχαχα.

Calliope* χαχαχαχα στα ζαλισαν φανταζομαι.Να δεις εμενα η δικια μου η πεθερα σημερα που ακουσε για καισαρικη πως μου τα πρηξε.Δεν γυρισε να μου πει "να βγειτε καλα εσυ και η μπεμπα",μου ειπε "εε θα σε σκισουν περισσοτερο αλλα θα κανεις φυσιολογικο".Μου γυρισε το ματι!Για το νοσοκομειο ξεκαθαρισα.Στο σπιτι δεν το συζητω.Μονο σαν επισκεπτες και γεια σας!!Δε θα μας τρελανουν αυτες!

ZpmAp3.png

enseignante, εγώ παρόλο που έχω συσπάσεις και διαστολή, η κοιλιά μου ψηλά μου φαίνεται!

Rock_Me, ναι για φυσιολογικό πάω και θα προτειμούσα να μην κάνω και τεχνητούς πόνους να σου πω την αλήθεια αλλά να σκάσει μύτη μόνος του!

δεν το βλέπω όμως δυστυχώς και έχω απογοητευτεί...:(:(:(

κατα τ΄άλλα πλένω και σιδερώνω- κάνω και κανένα φαγάκι που και που!

φανελάκια μακρυμάνικα του έχω 10 κολαριστά... λέτε να πάρω κι άλλα?

από κοντομάνικα έχω άπειρα γιατί μου δώσανε κιόλας!

το φαρμακείο του του το έχετε έτοιμο??

Οσο και να κωλωνεις αν σε ζαλισουν και πολυ να δεις που θα τους το πεις και μονη σου! Οι τεχνητοι ειναι επωδυνοι οντως. Ουτε εγω τους θελω.Δεν εχουν διαλειμματα οι πονοι αυτοι.Παρολα αυτα ελπιζω να τους γλιτωσεις.Ε κοιτα και εμενα αν δε με βαλει καισαρικη σιγουρα με τεχνητους θα με βαλει μετα για να μη παρει αλλο βαρος.Αν και ειμαστε τοσο κοντα πια.Οποτε δικοπο μαχαιρι.Ειτε καισαρικη ειτε τεχνητοι τα ιδια .....αντε μη πω!Εδω θα παρηγοριομαστε!χαχα

Οχι βρε μη φορτωνεσαι αλλα.Εγω πηρα λιγοτερα απο σενα και με τα σημερινα δεδομενα του βαρους της μαλλον δεν θα προλαβει καν να τα βαλει.Δε θα της κανουν.Περιμενε να δεις βαρος και μετα παρε.Ασε που τα κοντομανικα θα μας ειναι πιο πρακτικα μας ειπαν οι μαιες σε σχεση με τα μακρυμανικα.

Φαρμακειο?? Οχι.Μονο φυσιολογικο ορο πηρα για μυξουλες,καθαρο οινοπνευμα και βαμβακι.Ετσι κ αλλιως την δευτερη μερα που θα ειμαστε στο σπιτι θα ερθει ο παιδιατρος ειπε οποτε θα μας ενημερωσει τι χρειαζεται.

ZpmAp3.png

Καλά αυτό με τα σόγια κορίτσια δεν αντέχεται. Είναι η νοοτροπία τέτοια που θέλουν να χώνονται. Τι να πει κανείς. Εγώ πλέον έχω γίνει αναίσθητη. Από το ένα αυτί θα μου μπαίνουν από το άλλο θα μου βγαίνουν.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια καλησπερα πηγαμε κ μεις για NST σημερα, μια χαρα βγηκε συσπασεις ειχα πολλες αλλα δεν καταλαβα ΚΑΜΙΑ...ο γιατρουλης μ δεν πολυθελει προκληση αν καταλαβα καλα οποτεσ αν μεχρι την Κυριακη δεν γινει κατι του τηλεφωνω την Δευτερα κ βλεπουμε εχουμε περιθωριο λεει 12 με 15 του μηνα μας υπολογιζει...

Αχ βρε κοριτσια νιωθω τοσο κουρασμενη απο το αγχος.εχω 2 μερες να κοιμηθω σκεφτομαι ποτε θα καταλαβω καμια συσπαση. Νιωθω εντελως απροετοιμαστη οτι δεν ξερω τι με περιμενει..

(Για καισαρικη ξεκινησαμε να σκεφτομαστε κ μεις λογω θεματος υγειας αλλα τελικα προς φυσιολογικο μας βλεπω)

Rock_me τι μεγαλο μωρακι 4 κιλα πω πω μην σε αγχωνει η καισαρικη ,πιστευω οτι ο γιατρος σας θα πραξει αναλογα με τις συνθηκες ωστε να μην υπαρχει κινδυνος για σενα κ για το μωρακι.

Οσο για τα σογια ειναι ενα θεμα που σκεφτονται ολοι, εμενα τα πεθερικα μ ειναι εκτος Αθηνων κ λογω υγειας δεν θα μπορεσουν να ερθουν να μας δουν ακομη οποτε μαλλον απο τις τυχερες ειμαι..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα πηγαμε κ μεις για NST σημερα, μια χαρα βγηκε συσπασεις ειχα πολλες αλλα δεν καταλαβα ΚΑΜΙΑ...ο γιατρουλης μ δεν πολυθελει προκληση αν καταλαβα καλα οποτεσ αν μεχρι την Κυριακη δεν γινει κατι του τηλεφωνω την Δευτερα κ βλεπουμε εχουμε περιθωριο λεει 12 με 15 του μηνα μας υπολογιζει...

Αχ βρε κοριτσια νιωθω τοσο κουρασμενη απο το αγχος.εχω 2 μερες να κοιμηθω σκεφτομαι ποτε θα καταλαβω καμια συσπαση. Νιωθω εντελως απροετοιμαστη οτι δεν ξερω τι με περιμενει..

(Για καισαρικη ξεκινησαμε να σκεφτομαστε κ μεις λογω θεματος υγειας αλλα τελικα προς φυσιολογικο μας βλεπω)

Rock_me τι μεγαλο μωρακι 4 κιλα πω πω μην σε αγχωνει η καισαρικη ,πιστευω οτι ο γιατρος σας θα πραξει αναλογα με τις συνθηκες ωστε να μην υπαρχει κινδυνος για σενα κ για το μωρακι.

Οσο για τα σογια ειναι ενα θεμα που σκεφτονται ολοι, εμενα τα πεθερικα μ ειναι εκτος Αθηνων κ λογω υγειας δεν θα μπορεσουν να ερθουν να μας δουν ακομη οποτε μαλλον απο τις τυχερες ειμαι..

Μακαρι φυσιολογικα να πας που για να σου το ειπε αρα το θεμα υγειας δεν ειναι εμποδιο.Την "παλιο"προκληση κανεις μας δε τη θελει.Μακαρι να σου ερθει φυσικα.Οσο για τις συσπασεις το οτι δεν τις καταλαβαινεις ειναι πολυ καλο γιατι σημαινει οτι εχεις δυνατο οργανισμο.Του τοκετου θα τις καταλαβεις γιατι ειναι πιο εντονες. Και εγω κουρασμενη νιωθω που δεν μπορω ουτε να περπατησω.Σε νιωθω.

Και εγω για τη καισαρικη το ιδιο σκεφτομαι,οτι θα κανει οτι ειναι σωστο.Τοσες κοπελες κανουν,δε βαριεσαι.

Ααα και για τα σογια??? ΝΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ!!χαχαχα

Αντε να δουμε ποια απο τις δυο μας θα μας πει την εμπειρια της πρωτη χεχε!

ZpmAp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png (2200gr) 2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png28/12/2014

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2720gr)2/01/2015

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3420gr)5/01/2015

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png5/01/2015

mommy to be Baby-carriage-icon.png

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια καλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας πιστεύετε πως θα καταφέρω 10-15 μέρες μόλις γεννήσω να λείπω γύρω στις 5 ώρες 3 φορές την εβδομάδα από το σπίτι ή κάτι τέτοιο θα είναι αδύνατον και από πλευράς θηλασμού και από πλευράς δεσίματος με το μωρό μου; Έχω πελαγώσει και το θέμα είναι πως έχω ανάγκη τα χρήματα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα κοριτσια!Τι παγωνια ειναι αυτη?Μπρρρ

Σημερα θα παρω 2 παιδιατρους τηλ.που εχω βρει να παω απο εκει να τις δω λιγακι..Βασει της εμπειριας σας (δευτερομανουλες Help) η μια ειναι νεα σε ηλικια (αντε να ειναι 2-3 χρονια μεγαλυτερη μου) και εχει και χαρτι συμβουλου αποκλειστικου θηλασμου απο οτι ειδα στο ιντερνετ. Η αλλη ειναι 50 αρα, εμπειρη (την ξερουν και οι γονεις μου) αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ασχοληθει φανατικα με θηλασμο... Ποια να προτιμησω? Η λογικη μου λεει την 50αρα, ως εμπειρη..η αλλη μπορει να εχει ολη την ορεξη και την καλη διαθεση, αλλα η ηλικια της δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας πιστεύετε πως θα καταφέρω 10-15 μέρες μόλις γεννήσω να λείπω γύρω στις 5 ώρες 3 φορές την εβδομάδα από το σπίτι ή κάτι τέτοιο θα είναι αδύνατον και από πλευράς θηλασμού και από πλευράς δεσίματος με το μωρό μου; Έχω πελαγώσει και το θέμα είναι πως έχω ανάγκη τα χρήματα.

Γεια σου κοριτσι.Δεν ξερω καθολου να σου απαντησω πανω σε αυτο, αλλα γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο που θα εχετε να σου πει?

F4oIp2.png

Τα μωρά τρώνε κάθε 3-4 ώρες μάξιμουμ. Ειτε θηλάσεις αποκλειστικά, είτε δίνεις κ ξένο, λύση υπάρχει. Στην 1η περίπτωση παίρνεις θήλαστρο, αντλείς γεύμα κ το αφήνεις στο ψυγείο να το δώσει αυτος που θα φροντίζει το μωρό. Στη 2η περίπτωση ειναι αυτονόητο πως το παιδι θα πιει γάλα σκόνη.Αν δεν επιθυμείς κατι απ τα δυο, οχι δε μπορεις να λειψεις τοσες ωρες. Οι φανατικες του θηλασμου θα σου πουν πως ο θηλασμος δεν εχει ωραριο κ πως το παιδι μπορει να ναι ολη μερα στο στηθος.

Γνωμη μου ειναι πως αν εσυ αισθανεσαι καλα κ εχεις κ αναγκη, επελεξε μια λυση κ πηγαινε για δουλεια.

Στα δικα μας, σημερα ηρθε ο παιδιατρος κ μας βρηκε μια χαρα! Συνεχιζουμε με μεικτη διατροφη ελπιζοντας καποια στιγμη να καταφερουμε να χορταινουμε χωρις συμπληρωμα!

Ευχαριστω ολες για τις ευχες! Με το καλο και οι υπολοιπες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς εμένα η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα. 38+6 σήμερα πήγα χθες στον γιατρό μου λέει είναι ψηλά το μωρό και έλα σε μία εβδομάδα. Με έβαλε να περπατάω κιόλας. Δεν ξέρω αν θα προσφέρει κάτι αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρω όλες τις μέρες και με βλέπω στο τέλος να μου λέει δεν κατέβηκε πάλι και να πηγαίνω για καισαρική. Αφήστε που έχω και την μάνα μου να μου λέει μην τρως και μην τρως. Προσπαθώ να φανώ δυνατή αλλά το δάκρυ πάει σύννεφο. :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αχχχ, μην κλαις βρε κοριτσι! Αυτες οι μαναδες..και μενα τα ιδια μου λεει...εχω παρει 15,5 κιλα, εφτασα δλδ αισιως τα 71 αλλα...χεστηκα! Τον φαγαμε τον γαιδαρο καλεεε...η ουρα εμεινε!Ο,τι και να χρειαστει να κανεις, να εινια υγιες το μωρακι και συ πανω απο ολα!

F4oIp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς εμένα η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα. 38+6 σήμερα πήγα χθες στον γιατρό μου λέει είναι ψηλά το μωρό και έλα σε μία εβδομάδα. Με έβαλε να περπατάω κιόλας. Δεν ξέρω αν θα προσφέρει κάτι αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρω όλες τις μέρες και με βλέπω στο τέλος να μου λέει δεν κατέβηκε πάλι και να πηγαίνω για καισαρική. Αφήστε που έχω και την μάνα μου να μου λέει μην τρως και μην τρως. Προσπαθώ να φανώ δυνατή αλλά το δάκρυ πάει σύννεφο. :(

Μην σε παιρνει απο κατω εγω την Δευτερα κλεινω 40 εβδομαδες κ ακομη τπτ..απο χθες ελαχιστα πονακια εως καθολου κ απο συσπασεις καταλαβαινω ελαχιστες.. αν μεχρι την Δευτερα δεν γινει κατι θα κλεισουμε ραντεβου Τεταρτη κ βλεπουμε...Οσο για περπατημα χθες, σημερα κ αυριο θα κανω οσο μεγαλυτερη αποσταση μπορω.. Για να δουμε θα βοηθησει οντως??????

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...