Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!Στις 2/1 γεννησα κ εγω τον πριγκιπακο μου! Ολα πηγαν καλα, ο μικρος γεννηθηκε 2.720, θηλαζουμε (κατι που δεν καταφερα στην κορη μου) κ πολυ το χαιρομαι κ σημερα θα παμε στο σπιτι μας!

Να ζησουν ολα τα νεα μωρακια κ με το καλο τα επομενα!

Να σου ζήσει!

Προς το παρόν όλες μας τα καταφέρνουμε με το θηλασμό!Μπράβο μας!

Κορίτσια πόσο όμορφες μέρες με τόσες χαρές!

Αντε σιγά σιγά να συναντήσουμε ολες τα μωρακια μας!!

Μεχρι τωρα εχουμε καμία με φυσιολογικό τοκετό; Να μας δώσει τα φώτα της..;!

tt1b1872.aspx

Kαλημεραααα!!

Νωρις νωρις ξυπνησα σημερα.Εχω λίγο αγχος η αληθεια ειναι.Ειναι η πρωτη φορα στους εννεα μηνες που θα παω με αγχος στο γιατρο.

1)Γιατι ισως να ειναι η τελευταια μου επισκεψη σημερα

2)Γιατι αγχωνομαι για το βαρος της μην ανεβηκε πολυ και καταληξω καισαρικη και

3) Γιατι δε θελω να μπω με τεχνητους.Θελω να ερθει μονο του.Θεωρω οτι οποιαδηποτε παρεμβαση ειναι πιο επωδυνη.

Πφφφ ειδωμεν!

cookie_mother Υπαρχει ευτυχως και με φτ. Ελπιζω να μας ενημερωσει αν και καθε γυναικα ειναι διαφορετικη και μπορει να τα βιωσει ολα τελειως διαφορετικα.

ZpmAp3.png

Aχ! Γυρισα απο γιατρο λοιπον...Ποια τα νεα μου??

Η μπεμπα βαση υπερηχου εφτασε τα 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ και ενω μου ειπε οτι η πητ μου μεταφερεται απο τις 10 Γεναρη στις 12 επειδη το μωρο ειναι μεγαλο να εχω στο μυαλο μου την πιθανοτητα καισαρικης. Θα παω παλι παρασκευη οπου θα με κοιταξει κολπικα και τη λεκανη να δει κατα ποσο θα μπορεσω να ανταπεξελθω φυσιολογικα.Δε θελουμε να φρακαρει στους ωμους μου ειπε.Να πω την αληθεια φοβηθηκα και λεω χιλιες φορες καισαρικη να βγει το παιδι καλα και ας μη θελω!

Τωρα ολη μερα θα σκεφτομαι την καισαρικη.Γαμωτοοο!! :(:(:(

Που εμοιασε αυτο το παιδι τοσο βαρυ??

s.ria Ειχες και εσυ γιατρο, τι εγινε?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

ravT και Calliope*να σας ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σφιζουν απο υγεια τα γλυκουλακια σας!!!!!!

Rock_Me πηγε 4 κιλά??? πω πω το μπουλουκακι!! εν τω μεταξυ λένε πως έχουν και αποκλίσεις οι υπέρηχοι... μηπως ανήκεις στην περίπτωση αυτη?? κι εμένα πάντα μεγάλος βγαίνει!

Δεν ήξερα ότι μπορεί από τώρα να σου πει αν δει την λεκάνη σου αν χωράει η όχι! την ώρα του τοκετου νόμιζα το βλέπεις αυτο και ελπίζεις να χωρέσει! :roll:

εγώ πήγα στις 30/12 ημουν 38 w και ο μπέμπης ήταν 3200 kg. το μηχάνημα κατέγραψε συσπάσεις μπόλικες και γι αυτό μου έκανε εξέταση τραχήλου και διαπίστωσε διαστολή 2 εκατοστά! από εκέινη την μέρα περιμένω να γεννήσω αλλά τίποτα!!! :evil:

εχω πονάκια από εκέινη την μέρα αλλά μπέμπη δεν βλέπω.. τι γίνεται ρε κορίτσια???

ravT και Calliope*να σας ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σφιζουν απο υγεια τα γλυκουλακια σας!!!!!!

Rock_Me πηγε 4 κιλά??? πω πω το μπουλουκακι!! εν τω μεταξυ λένε πως έχουν και αποκλίσεις οι υπέρηχοι... μηπως ανήκεις στην περίπτωση αυτη?? κι εμένα πάντα μεγάλος βγαίνει!

Δεν ήξερα ότι μπορεί από τώρα να σου πει αν δει την λεκάνη σου αν χωράει η όχι! την ώρα του τοκετου νόμιζα το βλέπεις αυτο και ελπίζεις να χωρέσει! :roll:

εγώ πήγα στις 30/12 ημουν 38 w και ο μπέμπης ήταν 3200 kg. το μηχάνημα κατέγραψε συσπάσεις μπόλικες και γι αυτό μου έκανε εξέταση τραχήλου και διαπίστωσε διαστολή 2 εκατοστά! από εκέινη την μέρα περιμένω να γεννήσω αλλά τίποτα!!! :evil:

εχω πονάκια από εκέινη την μέρα αλλά μπέμπη δεν βλέπω.. τι γίνεται ρε κορίτσια???

Χμμ και σενα μεγαλουτσικος ειναι χεχε.Εχουν αποκλιση αλλα σκεφτομαι οτι και 200 γραμμαρια κατω να ειναι βαση αποκλισης παλι μεγαλη θα βγει χαχα.Και βαση αυτων των νεων δεδομενων νομιζω φοβαμαι να τη βγαλω φυσιολογικα. Ειπε οτι μπορει να μετρησει καποια κοκαλα στη λεκανη και να δει αν μπορει να βγει κολπικα. Τωρα..τι να πω,δε ξερω!Εσυ φυσιολογικα πας?

Πωπω δυο διαστολη τοσες μερες τωρα??Πωπω ταλαιπωρια!!Σε καταλαβαινω,λογικο ειναι!!

ZpmAp3.png

Κορίτσια πόσο όμορφες μέρες με τόσες χαρές!

Αντε σιγά σιγά να συναντήσουμε ολες τα μωρακια μας!!

Μεχρι τωρα εχουμε καμία με φυσιολογικό τοκετό; Να μας δώσει τα φώτα της..;!

Καλησπέρα !!! Εγω γέννησα φυσιολογικά στις. 27/12 με πρόκληση . Ειναι μοναδική εμπειρία κ δεν θα την άλλαζα με καισαρικη . Βέβαια είχα δύσκολο τοκετό εγω γιατί δεν μπορούσα να κανω επισκληρίδειο λογω κάποιων ιατρικών λόγων κ υπέφερα από τους πόνους απο τις 8 που μπήκαν οι τεχνιτοί πονοι μεχρι τις 12 25 που γέννησα . Είχα θέμα το μικρό μεγεθος λεκάνης μου κ έτσι ο γιατρος μου έβαλε βεντούζα στο τέλος . Αν κάνεις επισκληρίδειο νομίζω δεν θα έχεις θέμα . Ολα θα πανε καλα !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Κορίτσια γεια σας βλέπω όλες ετοιμαζόμαστε όσες δεν έχουμε γεννήσει ακόμα δηλαδή. Ήθελα να ρωτήσω ξέρετε αν φεύγουν τελείως οι φλέβες που έχουν πεταχτεί στα πλάγια λόγω του ότι μεγάλωνε η κοιλιά τόσους μήνες; Δεν με ενδιαφέρει να γίνω μοντέλο απλά θα ήθελα να ξέρω μέχρι ποιου σημείου διορθώνονται και με τι τρόπο.:confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια γεια σας βλέπω όλες ετοιμαζόμαστε όσες δεν έχουμε γεννήσει ακόμα δηλαδή. Ήθελα να ρωτήσω ξέρετε αν φεύγουν τελείως οι φλέβες που έχουν πεταχτεί στα πλάγια λόγω του ότι μεγάλωνε η κοιλιά τόσους μήνες; Δεν με ενδιαφέρει να γίνω μοντέλο απλά θα ήθελα να ξέρω μέχρι ποιου σημείου διορθώνονται και με τι τρόπο.:confused:

Ραγαδες εννοεις?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Όχι δεν εννοώ τα λευκά σημάδια εννοώ κάτι σαν φλέβες κόκκινες όμως που έχουν πεταχτεί στα πλαϊνά σε μένα τουλάχιστον τέτοια είναι.:confused:

Οι χρονιες ραγαδες ειναι λευκες.Οι καινουριες ομως πρωτα ειναι κοκκινο-μωβ καπως ετσι και μετα γινονται λευκες. Για φλεβες δε γνωριζω.Εγω ραγαδες εβγαλα στη κοιλια απο την αποτομη αυξηση βαρους και ακομα ειναι μωβ.Βαζω κρεμα μπας και τις σωσω αλλιως μετα μονο με λειζερ μου ειπαν.Οσο ειναι μωβ υπαρχει μια πιθανοτητα να φυγουν κιολας.Οι ασπρες ομως δε φευγουν.

ZpmAp3.png

Οι χρονιες ραγαδες ειναι λευκες.Οι καινουριες ομως πρωτα ειναι κοκκινο-μωβ καπως ετσι και μετα γινονται λευκες. Για φλεβες δε γνωριζω.Εγω ραγαδες εβγαλα στη κοιλια απο την αποτομη αυξηση βαρους και ακομα ειναι μωβ.Βαζω κρεμα μπας και τις σωσω αλλιως μετα μονο με λειζερ μου ειπαν.Οσο ειναι μωβ υπαρχει μια πιθανοτητα να φυγουν κιολας.Οι ασπρες ομως δε φευγουν.

Ωχ ναι ε; Καλά δεν πειράζει ας αδυνατίσω τουλάχιστον και ας φαίνονται τα σημαδάκια. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κιόλας. :) Γενική απορία σας έχει πέσει εσάς η κοιλιά; Εμένα έχει κατέβει για τα καλά κατά πως την κόβω και είμαι στις 38+4 προς το παρόν. Έχω και κάτι πόνους περιόδου. Λέτε να πλησιάζει η πολυπόθητη στιγμή;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια στα γρηγορα 1 συμβουλη....μακρυα πεθερες και μαναδες ειδκα στην κλινικη να ερθουν να δουν το μωρο και μετα σπιτια τους...

enseignante εγω ειχα φλεβιτσες στην κοιλια δεν εκανα ραγαδες κ τωρα εφυγαν σε μενα ετσι....παιζει ρολο το δερμα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

enseignante, εγώ παρόλο που έχω συσπάσεις και διαστολή, η κοιλιά μου ψηλά μου φαίνεται!

Rock_Me, ναι για φυσιολογικό πάω και θα προτειμούσα να μην κάνω και τεχνητούς πόνους να σου πω την αλήθεια αλλά να σκάσει μύτη μόνος του!

δεν το βλέπω όμως δυστυχώς και έχω απογοητευτεί...:(:(:(

κατα τ΄άλλα πλένω και σιδερώνω- κάνω και κανένα φαγάκι που και που!

φανελάκια μακρυμάνικα του έχω 10 κολαριστά... λέτε να πάρω κι άλλα?

από κοντομάνικα έχω άπειρα γιατί μου δώσανε κιόλας!

το φαρμακείο του του το έχετε έτοιμο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...