Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα!!! Εμεις σιγα σιγα προσαρμοζόμαστε κ μπαίνουμε σε πρόγραμμα! Θηλάζω οταν η μικρή το θέλει κ βγάζω κ με το θήλαστρο, δίνω σύμπληρωμα το βράδυ γιατι τ δικό μου δεν φτάνει. Την Τετάρτη περιμένουμε την παιδιατρο για πρώτη φορά να μας ζυγήσει κ να μας βοηθήσει σχετικά με θηλασμο, γάλατα κτλ. Η μικρούλα μας έχει ξετρελάνει όλους! Ειναι πραγματικά ευτυχια αυτο που ζούμε! Αντε κοριτσια όσες μείνατε γρήγορα να το ζήσετε!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες σας!!!!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω συχνά. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έχουν γεννήσει! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!

Calliope και Ντάλια σήμερα είδα είναι η δική σας μέρα! Με το καλό σας εύχομαι και θα περιμένουμε νέα!

Little star μήπως μπορείς να μου πεις λίγο για τα χαρτιά? Τί έγραψες στην εξουσιοδότηση? Και το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ τελικά καταργείται ή όχι????? Τα ίδια χαρτιά είναι να κάνω κι εγώ αλλά νομίζω ότι μου ξεφεύγουν πολλά πράγματα! Ουφ...

Εγώ ραντεβού με γιατρό έχω την Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τι θα μου πει. Το μόνο περίεργο που παρατήρησα είναι ότι δεν έχω πάρει καθόλου βάρος από την τελευταία φορά που ζυγίστηκα στις 28/10. Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό??? Εγώ νόμιζα ότι τώρα θα μπαίνουν πιο εύκολα!

Και κάτι τελευταίο: τα κορίτσια που νοικιάσατε το ηλεκτρικό θήλαστρο της ameda μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο σας κόστισε?

Καλησπερα, εγραψα οτι εξουσιοδοτω τον συζυγο μου οωπς ενεργησει αντι εμου για την διαδικασια εισπραξης του επιδοματος λοχειας και των συμπληρωμ.παροχων οαεδ. Δεν νομιζω να καταργειται.Ειναι η διαφορα των χρηματων μεταξυ των 2 επιδοματων ΙΚΑ (μητροτητας κ λοχειας) κ του μισθου σου οπως θα επρεπε να ειναι αν εργαζοσουν κανονικα αυτες τις 56+63 ημερες...

F4oIp2.png

panmarne Aχ πως να γλιτωσει καποια την καταθλιψη με πεθερα μεσα στο σπιτι. Καμια φορα και με τις ιδιες τις μητερες μας. Εγω ξεκαθαρισα ηδη οτι δεν θελω κανεναν. Ειναι μια περιοδο προσαρμογης για το ζευγαρι πιστευω και συμφωνω μαζι σου.

Χαιρομαι που θηλαζεις και εσυ και η giouli16. Mακαρι να τα καταφερουμε και μεις οι υπολοιπες!

Αντε και στα δικα μας επιτελους!!!!!!!!!!Κουραστηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

ZpmAp3.png

Τι ωραια να ακους ολες αυτες τις ομορφες εμπειριες..

Συμφωνω με την Rock_Me. Κουραστηκαμεεεε... αντε νομιζω οτι πιο γρηγορα περασαν 9 μηνες παρα οι μερες μεχρι την Τεταρτη που θα δουμε που βρισκομαστε..ελπιζω να αποφασισουν να βγουν τα μικρακια μας σιγα σιγα...:D

uOZHp12.png

Τι ωραια να ακους ολες αυτες τις ομορφες εμπειριες..

Συμφωνω με την Rock_Me. Κουραστηκαμεεεε... αντε νομιζω οτι πιο γρηγορα περασαν 9 μηνες παρα οι μερες μεχρι την Τεταρτη που θα δουμε που βρισκομαστε..ελπιζω να αποφασισουν να βγουν τα μικρακια μας σιγα σιγα...:D

Και εγω Τεταρτη θα παω.Αντε να δουμε επιτελους!Οντως αυτες οι τελευταιες μερες περνανε απιστευτα βασανιστικα αργα!!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

panmarne Aχ πως να γλιτωσει καποια την καταθλιψη με πεθερα μεσα στο σπιτι. Καμια φορα και με τις ιδιες τις μητερες μας. Εγω ξεκαθαρισα ηδη οτι δεν θελω κανεναν. Ειναι μια περιοδο προσαρμογης για το ζευγαρι πιστευω και συμφωνω μαζι σου.

Χαιρομαι που θηλαζεις και εσυ και η giouli16. Mακαρι να τα καταφερουμε και μεις οι υπολοιπες!

Αντε και στα δικα μας επιτελους!!!!!!!!!!Κουραστηκαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Κι εγώ το ξεκαθάρισα αυτή τη φορά, αν και είχα έναν ψυχρό πόλεμο...τέλος πάντων...καλή καρδιά...σημασία έχει ότι είμαστε καλά μέσα στο σπίτι, το απέξω δεν με αφορά!

Την πρώτη φορά με την κόρη μου (που ήταν και το δύσκολο, γιατί τώρα όσο να πεις υπάρχει μία εμπειρία) ξεκίνησα το θηλασμό χαλαρά και χωρίς άγχος. Έλεγα ότι αν δεν γίνει δεν θα σκάσω κιόλας, έδινα και συμπλήρωμα για λίγο καιρό μέχρι να ορθοποδήσω στην περίοδο της λοχείας. Όταν κάποια στιγμή ένοιωσα καλύτερα το πήρα πατριωτικά....Άλλωστε ο θηλασμός ξαφνικά ήταν πολύ βολικός: ούτε αποστειρωτές, ούτε θήλαστρα, ούτε τίποτα. Το δε γάλα μου ήταν....τι να σας πω τώρα...τίγκα στη θερμίδα...είχε και βουτυράκι....:mrgreen: να πάει τζάμπα?????? και κάπως έτσι κάθισα μία μέρα τότε με την μικρή μου και κάναμε μαραθώνιο θηλασμό και ....αυτό ήταν... Πάντως ναι, η αλήθεια είναι ότι όταν πονάει το στήθος στην αρχή, που νομίζω όλες το περνάνε αυτό, σε πιάνει ΤΡΟΜΟΣ!!!!!

Κορίτσια που περιμένετε με το καλό εύχομαι. Με έναν πόνο και με γερά μωράκια!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλλιόπη μου να σου ζήσει ο πρίγκηπας!Κουκλάκι ζωγραφιστό!Περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες.Πάντως power μου φάνηκες,χαλαρή κι ευτυχισμένη!

Ντάλια μου κι εσύ θα πρέπει να έχεις γεννήσει τώρα,να σου ζήσει!Όταν μπορέσεις πες μας τα νέα σου

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες σας!!!!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω συχνά. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έχουν γεννήσει! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!

Calliope και Ντάλια σήμερα είδα είναι η δική σας μέρα! Με το καλό σας εύχομαι και θα περιμένουμε νέα!

Little star μήπως μπορείς να μου πεις λίγο για τα χαρτιά? Τί έγραψες στην εξουσιοδότηση? Και το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ τελικά καταργείται ή όχι????? Τα ίδια χαρτιά είναι να κάνω κι εγώ αλλά νομίζω ότι μου ξεφεύγουν πολλά πράγματα! Ουφ...

Εγώ ραντεβού με γιατρό έχω την Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τι θα μου πει. Το μόνο περίεργο που παρατήρησα είναι ότι δεν έχω πάρει καθόλου βάρος από την τελευταία φορά που ζυγίστηκα στις 28/10. Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό??? Εγώ νόμιζα ότι τώρα θα μπαίνουν πιο εύκολα!

Και κάτι τελευταίο: τα κορίτσια που νοικιάσατε το ηλεκτρικό θήλαστρο της ameda μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο σας κόστισε?

Λοιπόν για το θήλαστρο:Αγορά κοστίζει 145 ευρώ και ενοικίαση για ένα μήνα 40 ευρώ (το μηχάνημα)+20 ευρώ το αναλώσιμο(δηλ.το εξάρτημα που βεντουζάρει στο στήθος μαζί με το μπιμπερό συλλογής).Συνολικά εγώ έδωσα 60 ευρώ για ένα μήνα και όντως δε θα το χρειαστώ περισσότερο.Οι 2 μήνες αντί για 80 το έχουν προσφορά 70 ευρώ(το μηχάνημα).Υπάρχουν διάφορες εταιρείες αλλά πάνω κάτω οι τιμές στη Αθήνα είναι αυτές

Καλημέρα κοριτσια...επειδή γράφω απο κιν θα γράψω ότι μπορω...

Χθες το πρωί μπήκα χειρουργείο με έπιασαν κλάματα κ κρισαρα νόμιζα θα με χειρουργήσουν χωρις να με κοιμόσουν θα σας πω περιληπτικά όταν πάω σπίτι...

Γέννησα τον πρίγκηπα μου 3400 απο 3100 που μου έλεγε ο γιατρός ειναι φοβερά ήσυχος σε βαθμό που κλαει αν τον ξυπνήσεις... Έχω τρομερό αγχος το πως θα το πιάσω τα πάντα αλλα τα καταφέρνω... Χθες το βάλαμε το βράδυ λίγο στήθος αλλα δεν είχε κατέβει γάλα όποτε δώσαμε ξένο κ σημερα θα ξεκινήσω θηλασμό αν κ εμενα δεν με πόνεσε ο μικρός έχω να πω θα δείξει...

Πόνους είχα αρκετούς χθες αλλα σηκώθηκα το απόγευμα γτ είχα πιαστεί επίσης όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πραγματικά ειναι φοβερό το ότι όλοι οι πόνοι εξαφανίζονται... Αυτά τα λίγα...

Ευχαριστώ για τις ευχές και με το καλό οι υπόλοιπες πραγματικά ειναι κατι μαγικό :D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Χθες το πρωί μπήκα χειρουργείο με έπιασαν κλάματα κ κρισαρα νόμιζα θα με χειρουργήσουν χωρις να με κοιμόσουν θα σας πω περιληπτικά όταν πάω σπίτι...

Γέννησα τον πρίγκηπα μου 3400 απο 3100 που μου έλεγε ο γιατρός ειναι φοβερά ήσυχος σε βαθμό που κλαει αν τον ξυπνήσεις... Έχω τρομερό αγχος το πως θα το πιάσω τα πάντα αλλα τα καταφέρνω... Χθες το βάλαμε το βράδυ λίγο στήθος αλλα δεν είχε κατέβει γάλα όποτε δώσαμε ξένο κ σημερα θα ξεκινήσω θηλασμό αν κ εμενα δεν με πόνεσε ο μικρός έχω να πω θα δείξει...

Πόνους είχα αρκετούς χθες αλλα σηκώθηκα το απόγευμα γτ είχα πιαστεί επίσης όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πραγματικά ειναι φοβερό το ότι όλοι οι πόνοι εξαφανίζονται... Αυτά τα λίγα...

Ευχαριστώ για τις ευχές και με το καλό οι υπόλοιπες πραγματικά ειναι κατι μαγικό :D

Να σας ζησει κοπελα μου καλοτυχος να ειναι...:D:D

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!Στις 2/1 γεννησα κ εγω τον πριγκιπακο μου! Ολα πηγαν καλα, ο μικρος γεννηθηκε 2.720, θηλαζουμε (κατι που δεν καταφερα στην κορη μου) κ πολυ το χαιρομαι κ σημερα θα παμε στο σπιτι μας!

Να ζησουν ολα τα νεα μωρακια κ με το καλο τα επομενα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα σε ολες!Στις 2/1 γεννησα κ εγω τον πριγκιπακο μου! Ολα πηγαν καλα, ο μικρος γεννηθηκε 2.720, θηλαζουμε (κατι που δεν καταφερα στην κορη μου) κ πολυ το χαιρομαι κ σημερα θα παμε στο σπιτι μας!

Να σας ζήσει ραβδάκι μου! Όπως επιθυμείτε να τον δείτε! Καλό σαραντίσμο να έχετε!

Να σου ζησει και σε σενα το μωρουλι σου! Γερο, τυχερο, ευτυχισμενο, τα παντα!! Με το καλο στο σπιτακι σας και με μπολικο γαλα χεχε.

ZpmAp3.png

Calliope να σου ζήσει το μωρακι σου γερό κ καλότυχο να ναι !! Μην αγχώνεσαι με το θηλασμό μετα την Τρίτη μέρα αρχίζει να ερχεται το γάλα ! Να μας φιλήσεις τον μικρούλη σου στα ζουμερά μπουτάκια του ! Φιλάκια !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου ! Γέρος κ δυνατός να ειναι !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...