Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/2015....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png (2200gr) 2/12/2014 baby2?: ΠΗΤ14/01/2015..Γέννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(2820gr)11/12/2014

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png22/12/2014

panmarne:ΠΗΤ 07/1/2015..Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(3600gr)27/12/2014

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15...Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png(3100gr)27/12/2014

korina89: ΠΗΤ 11/01/15....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png(2980gr)28/12/2014

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....Γεννησε αγοράκιbaby-laughing-icon.png28/12/2014

mommy to be Baby-carriage-icon.png

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια..που χαθηκατε καλε ολες σημερα?

Εγω βγηκα μια βολτιτσα αλλα παιδευτηκα αρκετα. Απο χθες νιωθω τρομερη πιεση στην κυστη μου και πολυ πόνο χαμηλα στη μεση στη λεκανη. Απο μια γρηγορη ερευνα διαδικτυακα θελω να ελπιζω οτι η μπεμπα περασε στην λεκανη μου για αυτο και νιωθω σαν να μου πεφτει το μωρο και κανω πολυ μικρα βηματα στο περπατημα.Επισης την καταλαβαινω πολυ χαμηλα στο επιμαχο σημειο οπου και οι κινησεις της ψιλοπονανε.Ολα αυτα δυστυχως μεχρι την Τεταρτη που εχω γιατρο δε μπορω να τα σιγουρεψω.

ZpmAp3.png

Γεια σας κορίτσια!Ζωή να σου ζήσει το μωράκι!

Εμείς καλά.Η μπέμπα σήμερα πρώτη φορά τη νύχτα έφαγε στις 12 και μετά μέχρι τις 6 δεν είχε ξυπνήσει και την ξύπνησα εγώ για να την ταίσω.Τι ανέλπιστο δώρο για τη μάνα ήταν αυτός ο 6ωρος συνεχόμενος ύπνος!Για να δω ήταν τυχαίο ή κατάλαβε το κορίσι μου τη διαφορά μέρας νύχτας;Τη ζύγισα σήμερα μία εβδομάδα αφού την πήραμε από το μαιευτήριο.Την πήραμε 2940 και σήμερα ήταν 3210.Τη Δευτέρα το πρωί έχω καλέσει την παιδίατρο να την δει και να μας δώσει τυχόν οδηγίες.

Φιλιά σε όλες!

Calliope και Ντάλια έρχεται η Δευτέρα.Ετοιμαστείτε για την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σας!Με το καλό!

Γτ θα γεννησεις με κασισασρικη;;;;

Όχι καλέ, φυσ τοκετό αλλά θα μου κάνει πρόκληση.. έχω πολύ αυξημένους κάτι ηπατικούς δείκτες, τρομακτικά πρησμένα πόδια και δε θέλει να το ρισκάρει ο γιατρός ........

SW8up3.png

ζωη να σας ζησει το μωρακι σας, καλοτυχο να ειναι.

Νταλια Calliope ηρθε σχεδον η Δευτερα ολα καλα θα πανε..

Εμεις περιμενουμε την Τεταρτη να δουμε τι θα μας πει.. απο προχθες εχω κατι πονακια κ τσιμπιες χαμηλα, κ χθες ανα διαστηματα ναυτια κ νομιζα οτι θα αδιαθετησω ,για να δουμε αν προετοιμαζεται η μπεμπα..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια! Λοιπον, τι μου εχει μεινει απο δουλειες:

1.πλυντηριο για τα ρουχα μαιευτηριου δικα μου και 3-4 ρουχαλακια ακομα του μωρου και να φτιαξω τη βαλιτσα (αυριο θα παρω και 2 σουτιεν θηλασμου να εχω)

2.Να ανεβασω το πορτ μπεμπε απο την αποθηκη και να το στρωσω. Την κουνια την στρωσαμε (ετσι για εφε περισσοτερο!) αλλα ρε κοριτσια, δεν στρωνεται οπως το δικο μας κρεβατι...τι εννοω, λογω των καγκελων το πανοσεντονο και το κουβερλι δεν μπαινουν ομορφα μεσα...ετσι ειναι το σωστο? Δεν εχω ιδεα..

3.Να πλυνω τα μπιμπερο..( 1 ωριτσα δουλεια, μεχρι να τακτοποιησω αποστειρωτη και θερμαντηρα, να υπαρχουν καλου κακου..)

4. Ενα τηλ.στην παιδιατρο που μου προτειναν και ειναι κοντα μας και κατι τελευταια χαρτια (εξουσιοδοτηση στον συζυγο για μετα, για το επιδομα λοχειας και του ΟΑΕΔ το συμπληρωματικο)..

Βασει υπερηχου, 7/1 μπαινω στον μηνα μου (ΠΗΤ 11/2 και επειδη ο 9ος ειναι 5 εβδομαδες)..η ημερολογιακη ΠΗΤ μου ειναι 17/2, αλλα ο γιατρος που μου εκανε β επιπεδου και doppler ειπε οτι πρεπει να παιρνω την υπερηχογραφικη ΠΗΤ...απο την αλλη, πολυ χαλαρο βρισκω τον γυναικολογο μου...το doppler εγινε στις 18/12 και επομενο ραντεβου εχω στις 15/1..Κουβεντα για ωριμανση τραχηλου κλπ... και αν γεννησω πριν τις 15??Δεν θα μου εχει κανει ουτε αυτην την περιβοητη κολπικη εξεταση..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ! ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ, ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ!

F4oIp2.png

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια! Λοιπον, τι μου εχει μεινει απο δουλειες:

1.πλυντηριο για τα ρουχα μαιευτηριου δικα μου και 3-4 ρουχαλακια ακομα του μωρου και να φτιαξω τη βαλιτσα (αυριο θα παρω και 2 σουτιεν θηλασμου να εχω)

2.Να ανεβασω το πορτ μπεμπε απο την αποθηκη και να το στρωσω. Την κουνια την στρωσαμε (ετσι για εφε περισσοτερο!) αλλα ρε κοριτσια, δεν στρωνεται οπως το δικο μας κρεβατι...τι εννοω, λογω των καγκελων το πανοσεντονο και το κουβερλι δεν μπαινουν ομορφα μεσα...ετσι ειναι το σωστο? Δεν εχω ιδεα..

3.Να πλυνω τα μπιμπερο..( 1 ωριτσα δουλεια, μεχρι να τακτοποιησω αποστειρωτη και θερμαντηρα, να υπαρχουν καλου κακου..)

4. Ενα τηλ.στην παιδιατρο που μου προτειναν και ειναι κοντα μας και κατι τελευταια χαρτια (εξουσιοδοτηση στον συζυγο για μετα, για το επιδομα λοχειας και του ΟΑΕΔ το συμπληρωματικο)..

Βασει υπερηχου, 7/1 μπαινω στον μηνα μου (ΠΗΤ 11/2 και επειδη ο 9ος ειναι 5 εβδομαδες)..η ημερολογιακη ΠΗΤ μου ειναι 17/2, αλλα ο γιατρος που μου εκανε β επιπεδου και doppler ειπε οτι πρεπει να παιρνω την υπερηχογραφικη ΠΗΤ...απο την αλλη, πολυ χαλαρο βρισκω τον γυναικολογο μου...το doppler εγινε στις 18/12 και επομενο ραντεβου εχω στις 15/1..Κουβεντα για ωριμανση τραχηλου κλπ... και αν γεννησω πριν τις 15??Δεν θα μου εχει κανει ουτε αυτην την περιβοητη κολπικη εξεταση..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ! ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ, ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ!

Mην αγχωνεσαι για την περιβοητη εξεταση.Εγω εχω μολις 6 μερες μεχρι να φτασω στην ΠΗΤ και ακομη δεν μου εχει ελεγξει τραχηλο.Δεν υπαρχει λογος να μας πειραζουν εκει χωρις καποια αιτια. Ετσι κανουν καποιοι γιατροι τουλαχιστον,οχι ολοι.

ZpmAp3.png

Καλησπερα κοριτσια

Εγω εδω στην αγωνια το αγχος κ η ωρα που δεν περναει....Ολα ετοιμα εκτος απο μενα κ την ψυχολογια μου!!!

Οταν μπορεσω θα μπω να πω τα νεα μου κ φυσικα να με βαλω στην λιστα με τις μανουλες...χιχι:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Όχι καλέ, φυσ τοκετό αλλά θα μου κάνει πρόκληση.. έχω πολύ αυξημένους κάτι ηπατικούς δείκτες, τρομακτικά πρησμένα πόδια και δε θέλει να το ρισκάρει ο γιατρός ........

Νταλια κ εσυ με το καλο κ καλη επιτυχια να εχουμε!!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια

Εγω εδω στην αγωνια το αγχος κ η ωρα που δεν περναει....Ολα ετοιμα εκτος απο μενα κ την ψυχολογια μου!!!

Οταν μπορεσω θα μπω να πω τα νεα μου κ φυσικα να με βαλω στην λιστα με τις μανουλες...χιχι:D:D

Ax πως σε ζηλευω!!!! Ολα θα πανε σουπερ!!! Με το καλο το νινακι σου!!!!!

Υ.Γ Ξυπνησα σημερα και ετρεξα να ψαξω αν γεννησατε.Νομιζα ηταν Δευτερα.Οτι να ναι!

Γερα με τσαμπουκα και στις δυο σας!!χεχε

Περιμενουμε νεα σας!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια !!

Τελευταίες ώρες χαλάρωσης και ένας ωραίος ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ νυχτερινός ύπνος απόψε (ελπίζω όχι ο τελευταίος, χιχιχι) και αύριο γεννάμε !! Επτά το πρωί θα είμαι στο μαιευτήριο και με τη βοήθεια του Θεού σε λίγες ώρες θα έχω το μπεμπάκι μου.......Ανώδυνα ελπίζω....και χωρίς πολλά πολλά ψαχουλέματα από μαίες κ γιατρό ............:P..........Πολλά φιλάκια σε όλες και ευελπιστώ ότι θα έχω να διηγηθώ μια πολύ όμορφη εμπειρία μετά από αύριο!!

SW8up3.png

Καλησπερα κοριτσια

Καλή επιτυχία, όλα να πάνε τέλεια !!!! Μην ανησυχείς, κι εγώ μια απ'τα ίδια..θα πάω τώρα για ύπνο και ελπίζω να ηρεμήσω κ να μη σκέφτομαι....μετά από αύριο όμως, θα είμαστε σε θέση να δίνουμε επαγγελματικές συμβουλές στις επόμενες μανούλες ;)

SW8up3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες σας!!!!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω συχνά. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έχουν γεννήσει! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!

Calliope και Ντάλια σήμερα είδα είναι η δική σας μέρα! Με το καλό σας εύχομαι και θα περιμένουμε νέα!

Little star μήπως μπορείς να μου πεις λίγο για τα χαρτιά? Τί έγραψες στην εξουσιοδότηση? Και το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ τελικά καταργείται ή όχι????? Τα ίδια χαρτιά είναι να κάνω κι εγώ αλλά νομίζω ότι μου ξεφεύγουν πολλά πράγματα! Ουφ...

Εγώ ραντεβού με γιατρό έχω την Τετάρτη και ανυπομονώ να δω τι θα μου πει. Το μόνο περίεργο που παρατήρησα είναι ότι δεν έχω πάρει καθόλου βάρος από την τελευταία φορά που ζυγίστηκα στις 28/10. Τώρα αυτό είναι φυσιολογικό??? Εγώ νόμιζα ότι τώρα θα μπαίνουν πιο εύκολα!

Και κάτι τελευταίο: τα κορίτσια που νοικιάσατε το ηλεκτρικό θήλαστρο της ameda μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο σας κόστισε?

Κορίτσια γεια σας!!

Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω και εγώ τα νέα μας! Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Στην κόρη μου είχα περάσει μία μίνι (5 ημερών) επιλόχειο κατάθλιψη την οποία αυτή την φορά δεν την έχω. Βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι αυτή τη φορά στο σπίτι είμαστε μόνο εμείς, οπότε προφανώς δεν πιέζομαι από άλλους παράγοντες. Την προηγούμενη φορά ήταν η μητέρα του άντρα μου εδώ, δηλαδή έμεινε στο σπίτι μας μία εβδομάδα και πραγματικά, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω την γυναίκα, μου ήταν πολύ δύσκολο. Ας πούμε ότι έφταιγε το δικό μου το μυαλό. Πάντως, όπως και να το κάνουμε, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα προσωπική, είναι μία φάση που προσπαθείς μεταξύ άλλων να βρεις τις ισορροπίες σου, οπότε αναπόφευκτα δεν χωρούν άλλοι μέσα στο σπίτι.

Θηλάζουμε... ναι θηλάζουμε... Συμφωνώ με όλες όσες λέτε ότι δεν είσαστε φανατικές του θηλασμού. Και πραγματικά επειδή έχω παρακολουθήσει κι εγώ διάφορα ευτράπελα στην τιβι....άντε ας μη μιλήσω...

Ωστόσο θήλασα και την μικρή μου 8 μήνες και της έκανε καλό για όλους τους λόγους που ξέρετε (αντισώματα κλπ) και τώρα το κάνω για έναν λόγο παραπάνω. Είναι χειμώνας και ο μικρός πρέπει να έχει μία ασπίδα προστασίας δεδομένου ότι η αδερφή του σε δύο εβδομάδες θα πάει σχολείο και κυκλοφορούν ιώσεις.

Τις τρεις προηγούμενες μέρες πέθανα στον πόνο, οπότε αναγκαζόμουν να βγάζω γάλα με το θήλαστρο (boriiiiing), αλλά σήμερα κάπως έφτιαξε η κατάσταση. Θηλάσαμε κανονικά. Ελπίζω και υπολογίζω, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να τον θηλάζω μέχρι το Μαϊο που θα είναι 5 μηνών +, και θα έχει μπει για τα καλά η άνοιξη και θα έχουν υποχωρήσει οι ιώσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να το τραβήξω πολύ γιατί είναι και αγόρι και δεν θέλω να πάθει μαμακίαση, θέλω να είναι ανεξάρτητος...τι σκέφτομαι τώρα ε!!!

Όσον αφορά εμένα....αγαπώ δύο παιδάκια ξαφνικά, ενώ μέχρι χτες αναρωτιόμουν πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό....και έχω ερωτευτεί ακόμα πιο πολύ τον άντρα μου....και από ό,τι φαίνεται και εκείνος νοιώθει το ίδιο.

Εύχομαι σε όλες σας να πάνε όλα κατ΄ευχήν!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...