Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια χρονια πολλα κ καλη χρονια!!!

picgifs-happy-new-year-173645.gifpicgifs-happy-new-year-190171.gif

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια του 2015!!!

Πως τα περασατε? Εμεις ηρεμα αφου εδω εγινε χαμος μονο που δεν πνιγηκαμε απο την κακοκαιρια αφου φανταστειτε δεν βρισκαμε δρομο να γυρισουμε σπιτι κ δεν ειχαμε παει κ μακρυα!!!

baby2? ΜΠραβο το προσπαθεις οσο μπορεις κ ειναι πολυ θετικο αυτο μας δινεις κ εμας δυναμη!!

LITTLE_STAR Αν με ακουγε να σου πω δεν θα με ενοιαζε αν εγω ποναω τι να κανω να πιεστω κ να χαλασω την ψυχολογια μου...επισης δεν λενε οτι πρεπει να εισαι ηρεμη γτ αλλιως μεταδιδεις στο παιδι την κακη ψυχολογια? Ε εμενα με νοιαζει να μεταφερω στο παιδι μου καλη ψυχολογια κ να το κανω χαρουμενο!!:D:D:D

Επισης συμφωνω με Rock_Me!!!:tongue::tongue::tongue:

Συμφωνω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Calliope* Πωπω ναι, τα ειδα στη τηλεοραση και τα δικα σας εκει κατω χθες.Εσεις πολυ νερο, εμας μας πηρε και μας σηκωσε ο αερας,δεν ειχαμε ρευμα ουτε νερο, χαμος.Ευτυχως δεν αποφασισε να βγει χθες η μπεμπα.Ακομα θα τρεχαμε χαχαχαχαχα

ZpmAp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!! Εμείς χθες πρωτοχρονιά φύγαμε απο αθήνα κ ήρθαμε στο σπιτι μας !! Πάντως ο ΦΤ ειναι μοναδικό συναίσθημα κορίτσια , το να το βλέπεις να βγαίνει κ να στο βάζουν πάνω σου ειναι απίστευτο . Οποία μπορει ας το προσπαθήσει . Οσο για το θηλασμό εγω αναγκάστηκα να αγοράσω θηλαστρο γιατί μια μέρα μπήκε στην λάμπα κ έπρεπε να του πηγαίνω το γάλα . Σε καθε γεύμα δίνω δικό μου κ λιγο συμπλήρωμα .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!! Εμείς χθες πρωτοχρονιά φύγαμε απο αθήνα κ ήρθαμε στο σπιτι μας !! Πάντως ο ΦΤ ειναι μοναδικό συναίσθημα κορίτσια , το να το βλέπεις να βγαίνει κ να στο βάζουν πάνω σου ειναι απίστευτο . Οποία μπορει ας το προσπαθήσει . Οσο για το θηλασμό εγω αναγκάστηκα να αγοράσω θηλαστρο γιατί μια μέρα μπήκε στην λάμπα κ έπρεπε να του πηγαίνω το γάλα . Σε καθε γεύμα δίνω δικό μου κ λιγο συμπλήρωμα .

Μπραβο!Καλως ορισατε με το νινι σας!! Ετσι φτιαξε με για τον φτ γιατι ενω τωρα ειμαι απολυτα αποφασισμενη φοβαμαι μη με πιασει κανας πανικος της τελευταιας στιγμης.

ZpmAp3.png

Καλησπερα κοριτσακια εγω εδω στην αναμονη για την Δευτερα..

Σημερα πηγα κ εκανα τον προεγχειρητικο ελεγχο...μιλησα με τον αναισθησιολογο στο γραφειο του που ειναι κατω στα χειρουργεια επαθα σοκ κ τλκ δεν συζηταω καν για κατι αλλο περα απο ολικη ναρκωση!!!:confused::confused::confused:

Rock_Me Α και εσεις χαλια δηλ....πωπωπω δεν υπαρχει αυτο που ζησαμε ολοι αυτες τις μερες!!!

giouli16 επιτελους να πατε σπιτακι σας με το μωρακι σας!!!

Πως πας εχεις μπει σε καποιο προγραμμα με το μωρο σου??

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα πηγα κ εκανα τον προεγχειρητικο ελεγχο...μιλησα με τον αναισθησιολογο στο γραφειο του που ειναι κατω στα χειρουργεια επαθα σοκ κ τλκ δεν συζηταω καν για κατι αλλο περα απο ολικη ναρκωση!!!:confused::confused::confused:

Rock_Me Α και εσεις χαλια δηλ....πωπωπω δεν υπαρχει αυτο που ζησαμε ολοι αυτες τις μερες!!!

Calliope προσπαθούμε να μπούμε σε προγραμμα σιγα σιγα !! Μεχρι στιγμής ειναι γενικά ήσυχο μωρακι μονο αν πεινάει γκρινιάζει παρά πολυ, διαφορετικά πίνει το γαλατάκι του κ κοιμάται . Το μονο άσχημο ειναι οτι δεν θέλει καθόλου να πιάσει στήθος κ αναγκάζομαι να το βγάζω με το θήλαστρο ! Ευτυχώς εχω κ την βοήθεια της μητέρας μου για αρχή κ μας εχει δείξει πολλά πράγματα !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Calliope προσπαθούμε να μπούμε σε προγραμμα σιγα σιγα !! Μεχρι στιγμής ειναι γενικά ήσυχο μωρακι μονο αν πεινάει γκρινιάζει παρά πολυ, διαφορετικά πίνει το γαλατάκι του κ κοιμάται . Το μονο άσχημο ειναι οτι δεν θέλει καθόλου να πιάσει στήθος κ αναγκάζομαι να το βγάζω με το θήλαστρο ! Ευτυχώς εχω κ την βοήθεια της μητέρας μου για αρχή κ μας εχει δείξει πολλά πράγματα !

Τουλαχιστον ειναι ησυχη ... Δεν εχει πιασει καθολου;;; ευτυχως που την εχεις κ σε βοηθαει, βεβαια μεχρι ενα βαθμο ειμαι υπερ της βοηθειας!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γιατί επαθες σοκ?Που κατεβηκες στα χειρουργεια η σου ειπε τιποτα?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες !!

Εμείς σήμερα πήγαμε για καρδιοτοκογράφημα, όλα ήταν καλά, μου είπαν ότι είχα δύο πολύ δυνατές συσπάσεις γέννας τις οποίες εγώ βέβαια ούτε που κατάλαβα...δεν ξέρω πως γίνεται αυτό...Κατά τα άλλα, λόγω πολλών παραγόντων , προγραμματίσαμε τοκετό για Δευτέρα πρωί !!!!!! Μπορώ να πω ότι από τη σημερινή μέρα, αυτό που μου έμεινε ήταν η κολπική εξέταση του γιατρού (Μπλιαχ και άουτς!!!!!).....Αλλά μετά δε θα θυμάμαι τίποτα , θα βλέπω το μπεμπάκι και όλα θα έχουν περάσει !!

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναγράψω σύντομα, αλλά θα προσπαθήσω.....Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

SW8up3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες !!

Εμείς σήμερα πήγαμε για καρδιοτοκογράφημα, όλα ήταν καλά, μου είπαν ότι είχα δύο πολύ δυνατές συσπάσεις γέννας τις οποίες εγώ βέβαια ούτε που κατάλαβα...δεν ξέρω πως γίνεται αυτό...Κατά τα άλλα, λόγω πολλών παραγόντων , προγραμματίσαμε τοκετό για Δευτέρα πρωί !!!!!! Μπορώ να πω ότι από τη σημερινή μέρα, αυτό που μου έμεινε ήταν η κολπική εξέταση του γιατρού (Μπλιαχ και άουτς!!!!!).....Αλλά μετά δε θα θυμάμαι τίποτα , θα βλέπω το μπεμπάκι και όλα θα έχουν περάσει !!

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναγράψω σύντομα, αλλά θα προσπαθήσω.....Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

Γτ θα γεννησεις με κασισασρικη;;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλη χρονια !!!

Με το καλό τα μωράκια που ερχονται!

Εγώ γεννησα λιγο προωρα στις 35weeks+5days, 28/12/14 το αγοράκι μου.

Σπάσανε τα νερα και Ειχα ενα δυσκολο φυσιολογικο τοκετό μονο με δικους μου πονους...Το μωρό μπηκε στα προωρα για παρακολουθηση για την αναπνοή του, ανεβασε και λιγο ικτερο, αλλά μάλλον αυριο ή την Κυριακη τον παιρνουμε σπιτι. Καταφερα με κοπο να διατηρησω το θηλασμο οσο το μωρο δεν μπορουσε να θηλάσει αλλά η χαρά μου ειναι μεγάλη τις τελευταιες 3 μερες που πηγαινω και τον θηλάζω επιτελους!Στην αρχή ετρωγε και συμπλήρωμα ξενο γαλα, σημερα χορτασε αποκλειστικά με το δικό μου.Εχω νοικιάσει της Amenda ενα επαγγελματικο θηλαστρο για το σπιτι για ενα μηνα για να του δινω συμπλήρωμα δικό μου γάλα, να δυναμωσει ο μικρουλης μου και να κοιμαται καλύτερα μια και κουραζεται λιγο πιο ευκολα απο τα τελειομηνα μωρακια στο στήθος,Φυσικά και να βγαλω γαλα να υπαρχει στην καταψυξη! Με στηρίξανε πολύ και στο μαιευτικό τμημα του νοσοκομειου και στο τμημα προωρων να διατηρησω το θηλασμο!!!

Ευχομαι σε οσες γεννησανε να εχουνε μια υπεροχη χρονια με τα μικρά τους και σε οσες περιμένουν, εναν ομορφο τοκετο και υγιή μωρα!!!

Οπότε είστε δυο για τη Δευτερα. Ευχομαι με το καλο τα μωρακια σας και στις δυο.

Ντάλια 7 Ναι και εγω το ξερω οτι καποιες συσπασεις καποιες γυναικες δεν τις καταλαβαινουν. Ειναι το πως αντιλαμβανεται η καθεμια τον πονο. Οσο για την κολπικη εξεταση. Ασε και εγω αυτο θελω να αποφυγω αλλα δεν το βλεπω χεχε.

Ζωή* Να σου ζησει το αγορακι σου!!!Παντα γερο και τυχερο να ειναι!:D:D:D

Και αφου τα καταφερες και με τον θηλασμο ολα σουπερ!

ZpmAp3.png

Καλη χρονια !!!

Με το καλό τα μωράκια που ερχονται!

Εγώ γεννησα λιγο προωρα στις 35weeks+5days, 28/12/14 το αγοράκι μου.

Σπάσανε τα νερα και Ειχα ενα δυσκολο φυσιολογικο τοκετό μονο με δικους μου πονους...Το μωρό μπηκε στα προωρα για παρακολουθηση για την αναπνοή του, ανεβασε και λιγο ικτερο, αλλά μάλλον αυριο ή την Κυριακη τον παιρνουμε σπιτι. Καταφερα με κοπο να διατηρησω το θηλασμο οσο το μωρο δεν μπορουσε να θηλάσει αλλά η χαρά μου ειναι μεγάλη τις τελευταιες 3 μερες που πηγαινω και τον θηλάζω επιτελους!Στην αρχή ετρωγε και συμπλήρωμα ξενο γαλα, σημερα χορτασε αποκλειστικά με το δικό μου.Εχω νοικιάσει της Amenda ενα επαγγελματικο θηλαστρο για το σπιτι για ενα μηνα για να του δινω συμπλήρωμα δικό μου γάλα, να δυναμωσει ο μικρουλης μου και να κοιμαται καλύτερα μια και κουραζεται λιγο πιο ευκολα απο τα τελειομηνα μωρακια στο στήθος,Φυσικά και να βγαλω γαλα να υπαρχει στην καταψυξη! Με στηρίξανε πολύ και στο μαιευτικό τμημα του νοσοκομειου και στο τμημα προωρων να διατηρησω το θηλασμο!!!

Ευχομαι σε οσες γεννησανε να εχουνε μια υπεροχη χρονια με τα μικρά τους και σε οσες περιμένουν, εναν ομορφο τοκετο και υγιή μωρα!!!

Ζωη συγχαρητηρια κοπελα μου κ με το καλο να τον παρεις σπιτι!!!

Να σου ζησει και να ειναι παντα υγιης κ γερο...

picgifs-baby-14448.gif

Συγχαρητηρια σε οσους σε βοηθησαν γτ ειναι κατι το οποιο πλεον δεν γινεται κ εσυ ησουν τυχερη!!!

Απο οτι διαβασα ομως κ εσυ ησουν πολυ ηρεμη σε ολο αυτο κ αυτο σε βοηθησε...:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...