Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοΡίτσι μου.

Καλώς ήρθαν τα νεα μωράκια. Να τα χαίρεστε οι μανούλες. Με το καλό και οι υπόλοιπες. Ένα έχω να σας πω. Σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Οι στιγμές με τη μπέμπα στο σπίτι δε συγκρίνονται με τίποτα.

Εγώ είμαι στο σπίτι από την Παρασκευή. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα.

Η τομή πονάει πολύ λίγο.

Με το θηλασμό είχα μεγάλο θέμα.

Η μπέμπα μου πλήγωσε τις θηλες. Πονούσε πάρα πολύ. Σε κάθε θηλασμό έκλαιγα. Όλη μέρα σκεφτόμουν την ώρα του θηλασμού με τρόμο. Τη δεύτερη μέρα αποφάσισα ότι δε θέλω να περναω έτσι τις πρώτες μερες με το μωρό στο σπίτι. Φώναξα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι ή οποία δε βοήθησε και πολύ διότι είχα ήδη πληγές. Έτσι αποφάσισα να πάρω θήλαστρο. Πήρα ένα ηλεκτρονικό και βγάζω έτσι. Βέβαια δε φτάνει. Ένα στα δυο τάισμα είναι με δικό μου γάλα και ένα με ξένο. Σήμερα ξεκίνησα και τάισμα με ψευοθηλες με την ελπίδα να αυξήσω την παραγωγή και να της δίνω μόνο το δικό μου.

Αυτά τα δικά μου.

tt1ac959.aspx

Καλησπέρα κοΡίτσι μου.

Καλώς ήρθαν τα νεα μωράκια. Να τα χαίρεστε οι μανούλες. Με το καλό και οι υπόλοιπες. Ένα έχω να σας πω. Σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Οι στιγμές με τη μπέμπα στο σπίτι δε συγκρίνονται με τίποτα.

Εγώ είμαι στο σπίτι από την Παρασκευή. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα.

Η τομή πονάει πολύ λίγο.

Με το θηλασμό είχα μεγάλο θέμα.

Η μπέμπα μου πλήγωσε τις θηλες. Πονούσε πάρα πολύ. Σε κάθε θηλασμό έκλαιγα. Όλη μέρα σκεφτόμουν την ώρα του θηλασμού με τρόμο. Τη δεύτερη μέρα αποφάσισα ότι δε θέλω να περναω έτσι τις πρώτες μερες με το μωρό στο σπίτι. Φώναξα σύμβουλο θηλασμού στο σπίτι ή οποία δε βοήθησε και πολύ διότι είχα ήδη πληγές. Έτσι αποφάσισα να πάρω θήλαστρο. Πήρα ένα ηλεκτρονικό και βγάζω έτσι. Βέβαια δε φτάνει. Ένα στα δυο τάισμα είναι με δικό μου γάλα και ένα με ξένο. Σήμερα ξεκίνησα και τάισμα με ψευοθηλες με την ελπίδα να αυξήσω την παραγωγή και να της δίνω μόνο το δικό μου.

Αυτά τα δικά μου.

Καλημέρα Hope, να σου ζήσει το μωράκι σου !! Το μήνυμα σου είναι πολύ ελπιδοφόρο για όλες εμάς που δεν έχουμε γεννήσει ακόμη , ο θηλασμός θέλει όντως επιμονή και υπομονή και εσύ απ'ότι φαίνεται διαθέτεις και από τα δυό σε αφθονία !!! Έβλεπα χτες το σεμινάριο της Πατσούρου για το θηλασμό στο youtube και έλεγε ακριβώς αυτό, ότι υπάρχουν γυναίκες που λόγω πληγωμένων θηλών, σκέφτονται με τρόμο την ώρα του θηλασμού.......

Να σε ρωτήσω , όταν βγάζεις με το θήλαστρο δεν πονάς ? ποιο πήρες ? Έτσι για να ξέρουμε για παν ενδεχόμενο....:wink:.....

SW8up3.png

Kαλημερααααα!!!

Εμενα αυτο το βιντεο της Πατσουρου οπως εχουμε ξανα συζητησει μου φανηκε λιγο τραβηγμενο.Θα προσπαθησω να θηλασω εννοειται αλλα δε θα φτασω στο σημειο να ποναω αφορητα και να συνεχιζω μονο και μονο για να λεω παραεξω "να δειτε,θηλαζω"!!!Ο θηλασμος απο οτι καταλαβα και βλεπω και εδω απο τις νεες μανουλες ειναι και θεμα τυχης και θεμα μωρου και θεμα πολλων πραγματων.Αλλες τα καταφερνουν και αλλες οχι!Μακαρι να τα καταφερουμε ολες μας παρολα αυτα.

Θελω να ρωτησω κατι γιατι χθες ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο μου και σημερα και αυριο δε θελω να τον ενοχλησω.Παιρνει καμια σας ακομη φυλλικο,ασβεστιο,μαγνησιο και σιδηρο?Εχω ακομα μολις 10 μερες για την πητ μου και αν δε κανω λαθος το μαγνησιο ειναι για να αποτρεπει τις συσπασεις.Μηπως ομως στη φαση που ειμαι εγω τις θελουμε πια?Τι να κανω?(Πριν 12 μερες που τον ειχα ρωτησει παλι μου ειχε πει,ναι τα συνεχιζεις κανονικα ολα).

Καλα να περασουμε σημερα και να μη κουραστουμε πολυ χεχε!

ZpmAp3.png

Όντως ο θηλασμος θέλει πολύ υπομονή. Τα παιδιά που θηλάζουν αποκλειστικά μπορεί να είναι και όλη μέρα στο στήθος για το πρώτο 40ημερο. Με το θήλαστρο της έχω βάλει ένα πρόγραμμα. Το κόστος όμως είναι ότι τρώει και ξένο. Η κάθε μανούλα αποφασίζει ανάλογα με τις προτεραιοτητες της.

Το θήλαστρο δε με πονάει σχεδόν καθόλου. Πήρα ένα ηλεκτρικό. Το lactaline plersonal της ameda. Είναι διπλό,δηλαδή μπαίνει ταυτόχρονα και στα δύο στήθη και διπλής φάσης, δηλαδή αντλεί και βοηθά στην παραγωγή. Αυτό είναι το σημαντικοτερο, ώστε να μη μειώνεται η παραγωγή. Αυτά κατάλαβα απο Όσα μου είπε η σύμβουλος θηλασμού. Επιπλέον πήρα και κάψουλες μαγιά μπύρας.

Για τη ραχιαία και την επισκληριδιο δεν κατάλαβα καλά πολύ καλά τη διαφορά. Αν κατάλαβα καλά πάντως η ραχιαία πιάνει αμέσως και περνάει πιο γρήγορα ενώ η επισκληριδιος θέλει περισσότερο χρονο.αυτά με κάθε επιφύλαξη.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας εμένα με βρήκε η τελευταία μέρα του χρόνου να παίρνω amoxil λόγω πονόλαιμου και κατ'εντολήν του γιατρού μου βέβαια. Ευτυχώς δεν έχω πυρετό ούτε καταρροή. Μάλλον θα το περάσω ξώφαλτσα. 37+4 μετράω σήμερα και συνεχίζω. Αφήστε δε που τρώω τις φλασιές μου του τύπου αν θα το καταλάβω αν θα τα φέρω εις πέρας στην γέννα κ.ο.κ. Αν και η γέννα μπροστά στα σόγια φαντάζει παιχνιδάκι. :| Οι φρεσκομανούλες με τα πεθερικά/σόγια κ.ο.κ. πως την βγάλατε;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα κοριτσια

Ηope και baby2 τι ωραια που τα λετε αν και βλεπω εχετε και οι 2 θεμα με τραυματισμο στις θηλες σας περαστικα να ειναι κ εχω να πω οτι επειδη οι περισσοτερες εχουν θεμα εγω που δεν αντεχω τον πονο παρακαλω να εχω την δυναμη να το αντεξω ουτε εγω ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου και φανατικη αλλα θα ηθελα να θηλασω για κανα 6μηνο...

Εχω ηδη προμηθευτει θηλαστρο με αυτα που ακουω!!!:tongue::tongue::tongue:

Rock_Me Εγω συνεχιζω να παιρνω φυλικο σιδηρο κ μαγνησιο κ μου ειπαν οτι θα συνεχισω κ μετα απο την γεννα να παιρνω καποια!!!

Με επιφυλαξη τωρα γτ μπορει να μην καταλαβα καλα!!!

Εδω Χανια ειναι τωρα ενα 12ωρο που βρεχει αστματητα κ πολυ πραγματικα δεν το εχω ξανα ζησει αυτο και ειχαμε ενα σωρο δουλειες σημερα...οι οποιες εγιναν κ με το παραπανω!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια

Ηope και baby2 τι ωραια που τα λετε αν και βλεπω εχετε και οι 2 θεμα με τραυματισμο στις θηλες σας περαστικα να ειναι κ εχω να πω οτι επειδη οι περισσοτερες εχουν θεμα εγω που δεν αντεχω τον πονο παρακαλω να εχω την δυναμη να το αντεξω ουτε εγω ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου και φανατικη αλλα θα ηθελα να θηλασω για κανα 6μηνο...

Εχω ηδη προμηθευτει θηλαστρο με αυτα που ακουω!!!:tongue::tongue::tongue:

Rock_Me Εγω συνεχιζω να παιρνω φυλικο σιδηρο κ μαγνησιο κ μου ειπαν οτι θα συνεχισω κ μετα απο την γεννα να παιρνω καποια!!!

Με επιφυλαξη τωρα γτ μπορει να μην καταλαβα καλα!!!

Εδω Χανια ειναι τωρα ενα 12ωρο που βρεχει αστματητα κ πολυ πραγματικα δεν το εχω ξανα ζησει αυτο και ειχαμε ενα σωρο δουλειες σημερα...οι οποιες εγιναν κ με το παραπανω!!!

Ναι εψαξα και εγω στο ιντερνετ και ειδα οτι και αλλες κοπελες τα επαιρναν και τις 40 εβδομαδες καθως και οσο θηλαζαν.Αρα σωστα τα ειπες!Εδω παλι εχει τοσο αερα που εχω τρομαξει πραγματικα.Τα πηρε και τα σηκωσε ολα.Αχ μπεμπουλα μου σε τι ψοφοκρυο θα ερθεις ??

Και εγω μακαρι να τα καταφερω με το θηλασμο αλλα αν δω οτι ποναω τα παραταω.Το παν ειναι να ειμαστε καλα και ψυχολογικα!

ZpmAp3.png

Αν σας ακουγε καμια κοπελα απο τις σουπερ φανατικες του θηλασμου θα σας ελεγε οτι πονατε διοτι το μωρο δεν τοποθετειται καλα στην θηλη..:roll:

Δεν νομιζω ομως οτι ειναι αυτο ΠΑΝΤΑ, σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις,σωστα?Απλα καποιες ειμαστε πιο ευαισθητουλες στον πονο (βαζω και εμενα μεσα) και θελώ να δω πραγματικα ποσο θα αντεξω!

Α, οσο για το θηλαστρο, η σχολη Πατσουρου λεει οχι θηλαστρο πριν τις 40 μερες διοτι υπονομευει την παραγωγη...τωρα, αν ποναμε...:confused::confused:

F4oIp2.png

Αν σας ακουγε καμια κοπελα απο τις σουπερ φανατικες του θηλασμου θα σας ελεγε οτι πονατε διοτι το μωρο δεν τοποθετειται καλα στην θηλη..:roll:

Δεν νομιζω ομως οτι ειναι αυτο ΠΑΝΤΑ, σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις,σωστα?Απλα καποιες ειμαστε πιο ευαισθητουλες στον πονο (βαζω και εμενα μεσα) και θελώ να δω πραγματικα ποσο θα αντεξω!

Α, οσο για το θηλαστρο, η σχολη Πατσουρου λεει οχι θηλαστρο πριν τις 40 μερες διοτι υπονομευει την παραγωγη...τωρα, αν ποναμε...:confused::confused:

χαχα εμ δεν ειναι μονο το μωρο σιγουρα, καλα λες!Βλακειες.Εγω δε θεωρω τον εαυτο μου "ευαισθητο" απλα δεν μου αρεσουν οι παντος τυπου φανατισμοι οποτε θα το προσπαθησω και αν τα καταφερω καλως. Οσο για το θηλαστρο δε ξερω.Ουτε πηρα,ουτε προκειται.Αν τα καταφερω ετσι καλως παλι αν οχι θα δωσω ξενο.Αλλα θα προσπαθησω,δεν το συζητω!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

χαχα εμ δεν ειναι μονο το μωρο σιγουρα, καλα λες!Βλακειες.Εγω δε θεωρω τον εαυτο μου "ευαισθητο" απλα δεν μου αρεσουν οι παντος τυπου φανατισμοι οποτε θα το προσπαθησω και αν τα καταφερω καλως. Οσο για το θηλαστρο δε ξερω.Ουτε πηρα,ουτε προκειται.Αν τα καταφερω ετσι καλως παλι αν οχι θα δωσω ξενο.Αλλα θα προσπαθησω,δεν το συζητω!

Μe too!

F4oIp2.png

Καλή χρονιά σε όλες!2015 ευχές για υγεία,χαρά.αγάπη,γερά μωρά και καλούς φίλους!!

Σχετικά με το θηλασμό: Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκα θήλαστρο για να βγάζω γάλα και να την ταίζουν τις 16 μέρες που ήταν στη θερμοκοιτίδα.Νοίκιασα το ίδιο που είπε η hope1234 ,το lactaline της ameda.Καθόλου δε με πόναγε κι έβγαζα κι εγώ ανά τρίωρο όσο δεν είχα το μωρό κοντά μου για να μη σταματήσει η παραγωγή γάλακτος.Ένα συρτάρι με γάλατα έχω γεμίσει στην κατάψυξη.Μου λέει ο άντρας μου τί θα τα κάνουμε τόσα γάλατα;Κρίμα είναι να πάνε χαμένα.Εγώ έχω σκοπό να τα δώσω κάποια στιγμή στη μπέμπα(6 μήνες κρατάνε) άμα έχω σταματήσει το θηλασμό αλλιώς...θα σας φτιάξω μία τούρτα σούπερ!θρεπτικότατη!Αχαχαχαχα....

τις πρώτες 2-3 μέρες που ήρθε το μωρό σπίτι χρησιμοποιούσα μια φορά τη μέρα και το θήλαστρο γιατί δεν άδειαζε το στήθος μου από το μωρό και πόναγε.Είχα διαβάσει οτι σιγά σιγά όταν θηλάζει το μωρό ρυθμίζεται η παραγωγή γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση κι έτσι κι έγινε!Δε χρειάζομαι πια το θήλαστρο,μια χαρά τα καταφέρνει και μόνη της.Όσο για τις πληγωμένες θηλές βάζω μία επανορθωτική κρέμα για τις θηλές της frezyderm,(κανονικά πρέπει να τις αφήνεις όσο το δυνατόν εκτεθειμένες πράγμα αδύνατο χειμωνιάτικα)χρησιμοποιώ και τις θηλές σιλικόνης και πιστεύω σε κανά δυο μέρες θα έχουν φτιάξει εντελώς.Αυτά από μένα,μη σας τρομάζει ο θηλασμός.Αν πετύχει,πέτυχε!Αν όχι δε θα είστε λιγότερο καλές μανούλες!Φιλιά σε όλες!

Καλη Χρονια σε όλες μας με υγεια,χαμόγελα και γερα μωρακια..!!Οτι επιθυμει η καθεμια να της το φερει το 2015.

baby2? Χαιρομαι που τα καταφερνεις καλυτερα και δε πονας τοσο πια.Μακαρι να τα καταφερουμε ολες μας!

ZpmAp3.png

Καλημερα κοριτσια χρονια πολλα κ καλη χρονια!!!

picgifs-happy-new-year-173645.gifpicgifs-happy-new-year-190171.gif

Με το καλο να ερθουν τα μωρακια του 2015!!!

Πως τα περασατε? Εμεις ηρεμα αφου εδω εγινε χαμος μονο που δεν πνιγηκαμε απο την κακοκαιρια αφου φανταστειτε δεν βρισκαμε δρομο να γυρισουμε σπιτι κ δεν ειχαμε παει κ μακρυα!!!

baby2? ΜΠραβο το προσπαθεις οσο μπορεις κ ειναι πολυ θετικο αυτο μας δινεις κ εμας δυναμη!!

LITTLE_STAR Αν με ακουγε να σου πω δεν θα με ενοιαζε αν εγω ποναω τι να κανω να πιεστω κ να χαλασω την ψυχολογια μου...επισης δεν λενε οτι πρεπει να εισαι ηρεμη γτ αλλιως μεταδιδεις στο παιδι την κακη ψυχολογια? Ε εμενα με νοιαζει να μεταφερω στο παιδι μου καλη ψυχολογια κ να το κανω χαρουμενο!!:D:D:D

Επισης συμφωνω με Rock_Me!!!:tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...