Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

καλησπερα ..τι κανετε?

εγω επλυνα 2 τελευταια πληντυρια μωρουδιακα ρουχακια και πετσετες..

ανυπομονω να παω την παρασκευη γιατρο να δω τον μπεμπη και να δω ποσα γραμμαρια πηρε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!Βλεπω καποιες ηδη γεννατε, αχ τι ωραια! Και οι υπολοιπες εχετε μπει στο μηνα σας, τελεια! Ηθελα να σας ρωτησω κατι, σχετκα με τη βαλιτσα μαιευτηριου. Γενναω Ιασω και ειδα στο site τι χρειαζεται, απλα καποιες διευκρινισεις θελω! Εσωρουχα σλιπ τι παιρνουμε μαζι?Αυτα της μιας χρησης που βρισκουμε και στο φαρμακειο? Ειδα κατι chicco... η τα κλασσικα μας? Και επισης που θα βρω οικονομικες πυτζαμες-νυχτκα?
Καλημέρα!

κι εγώ κοιτάω για νυχτικά οικονομικά μιας και δεν πρόκειται να τα ξαναβάλω! αλλά δεν έχω βρει κάτω από 30..

στο φαρμακείο τα βρίσκεις τα μιας χρήσης ναι, μας δίνουν στο ιασω αλλά ας έχεις κι ένα κουτάκι εξτρα. το ίδιο και με τις σερβιέτες λοχείας, θα πάρω κι ενα κουτί δικες μου!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω ειμαι κομματια,εχθες το πρωι εκανα κουζινα σκουπισμα,σφουγγαρισμα και ολο το μςσημερι σιδερωνα...παει η μεση μου...σημερα σηκωθηκα και ενω ενιωθα χαλια,εφτιαξα την ντουλαπα του Κωνασταντινου γιατι καποια πραγματα τα εβγαλα γιατι θα τα χρησιμοποιω για τον μπεμπη,οποτε επρεπε να την οργανωσω διαφορετικα...τωρα νιωθω οτι δεν αντεχω να κανω βημα....

Littlie star kai mama-mpempouli,οταν γεννησα χρησιμοποιησα τα εσωρουχα μιας χρησης που μου εδωσαν στο Ιασω τις πρωτες 2 μερες και υστερα εβαλα κανονικα εσωρουχα,σερβιετες δεν με εφτασαν και χρησιμοποιησα ενα ακομα πακετο λοχειας και υστερα εβαλα τις κανονικες,αυτες τις ημερες εχει ο Βεροπουλος 50% εκπτωση στις evry day(αν δεν κανω λαθος).

Μπυζαμες βρηκα σε μια βιοτεχνια με 15ε τη μια,σαν σχεδια δεν λενε πολλα αλλα ειναι βαμβακερες.Αν γκουγκλαρετε στο skrouz θα σας βγαλει καποιες οικονομικες.

Rock-me αφου σου ειπαν οτι εχει 15 γιατι το πληρωσες 45?Οντως πανακριβο αλλα δεν πειραζει αφου το πηρες φορατο να το ευχαρηστηθεις!;)

Baby2 μου,ευχομαι ολα να πανε καλα!Τωρα που εισαι?επεστρεψες σπιτι?Αντε κοντευει ο καιρος που θα παρεις την μπεμπουλα σου αγκαλιτσα!!!!

Καλησπέρα κορίτσια όσες γεννήσατε ή γεννάτε εύχομαι κάθε καλό για εσάς και τα μπεμπάκια σας. Ήθελα να ρωτήσω εσείς πήρατε/θα πάρετε πάνες αγκαλιας και αν ναι ποσες ; Εχω που έχω μικρό σπίτι σε λίγο θα κάνουμε ακροβατικά από τα πράγματα :roll: Κατά τα άλλα από ψυχολογία πως πάτε; Εγώ μία ξυπνάω με φουλ αισιοδοξία μία ξυπνάω φουλ στο άγχος/πανικό του αν θα τα καταφέρω.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

mama konstantinou

Και εγω ετσι κουραζομαι αλλα μας ειπε σημερα στα μαθηματα οτι ειναι πολυ καλο να κινουμαστε, οτι ειδους κινηση οποτε συνεχιζω απτοητη χεχε.

Το βρηκε στο ιντερνετ 15.Εγω η ηλιθια για να μην αργησω να το παραλαβω πηγα και το πηρα εδω σε ενα με κοσμηματα και υποθετοντας οτι θα εχει το πολυ κανα 20αρικο δε ρωτησα τιμη.Με επιασε εγκεφαλικο :tongue:.

enseignante Οι πανες αγκαλιας (τις βαμβακερες εννοεις φανταζομαι) εμας η μαια μας ειπε οτι ειναι οι πιο χρησιμες απο ολα οσα θα παρουμε. Τις χρησιμοποιεις παντα στο μωρο ειτε για να το εχεις αγκαλια εσυ η οσοι αλλοι μεσα στο σπιτι η και στο νοσοκομειο, η παντα μεσα απο τις κουβερτες (αν πχ εχεις μαλλινη η ακρυλικη), στο καροτσι, πορτ μπεμπε,παντου.Οποτε εγω πηρα 7-8.Εμας τις ζηταει και στη λιστα του το νοσοκομειο πεντε.'Οσο για το αγχος μια απο τα ιδια.Με βοηθανε πολυ τα μαθηματα βεβαια.Σημερα αποφασισα οτι δε θα κανω επισκληριδιο ας πουμε.Το'χω!!!!Ετσι λεω σημερα τουλαχιστον χαχα!Μακαρι να ειχα μαθηματα μεχρι τη μερα που γενναω.Τρομερη βοηθεια(για μενα).

ZpmAp3.png

Καλημερα κοριτσια πως ειστε?

Nice με το καλο το μωρακι και στο σπιτι!!

enseignante οι πανες αγκαλιας ειναι το πιο χρησιμο παρε αρκετες μεχρι και 15...μην ξεχναμε οτι ειναι χειμωνας κ αν δεν εχεις στεγνωτηριο δεν θα προλαβαινεις να τις πλενεις κ να στεγνωνουν!!

Απο αγχος δεν το συζητω εχω αρκετο!!!:confused::confused::confused:

Rock_Me Τελικα το φορεσες ή τσαμπα τα λεφτα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!χαχα το φορεσα Calliope* μου για να το αποσβεσω χαχαχα.

Εχει στρωσει καμια σας κουνια, πορτ μπεμπε η κατι απο ολα τελοσπαντων να μας πει πως τα εστρωσε? Καποια ειχε πει οτι ηδη το εκανε! Να δω αν τα εχω σωστα στο μυαλο μου!

ZpmAp3.png

Καλημερα!!!χαχα το φορεσα Calliope* μου για να το αποσβεσω χαχαχα.

Εχει στρωσει καμια σας κουνια, πορτ μπεμπε η κατι απο ολα τελοσπαντων να μας πει πως τα εστρωσε? Καποια ειχε πει οτι ηδη το εκανε! Να δω αν τα εχω σωστα στο μυαλο μου!

Εγω δεν εχω φτιαξει τπτ...την αλλη εβδομαδα θα ερθει η κουνια αλλα οχι το στρωμα μαλλον μονο το λικνο θα στρωσω αλλα θα αυτοσχεδιασω νομιζω!!!:tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εμας το καθισμα αυτοκινητου δεν μετακινειται (ολιγον τερας) οποτε θα βγαλω το μωρο με πορτ μπεμπε και μετα θα το βαλουμε στο καθισμα οποτε εχω να στρωσω κουνια και πορτ μπεμπε. Και εμεις θα αυτοσχεδιασουμε ειπαμε αλλα θα παρω και καμια ιδεα μη κανω καμια βλακεια. Την αλλη βδομαδα θα τα στρωσω μιας και αυριο μπαινω στο μηνα μου! Πως περασε ο καιρος..απιστευτο!:D

ZpmAp3.png

ΚΑλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε?????

Εγω απο χθες τεμπελιαζω ελεεινα......δεν εχω κουνηθει...απο το κρεβατι στοι καναπε και τουμπαλιν...σημερα σηκωθηκα καλες 12:30:oops: αλλα το ειχα πραγματικα αναγκη...Θυμαστε εχθες που σας ελεγα πως νιωθω κομματια?Ακομα δεν εχω συνελθει εντελως αλλα ειμαι καλυτερα,νιωθω ομως εντονες συσπασεις και νιωθω πονους χαμηλα,μαλλον ανοιγει η λεκανη...

Νιωθω αγχωμενη βρε κοριτσια γιατι μου εχουν μεινει 2 πλυντηρια ακομα για το μωρο και πρεπει να τα σιδερωσω,αλλα δεν νομιζω να τα κανω εγω,μαλλον θα ερθει η μαμα μου.Εχω ακομα να κανω ψωνια,αλλα ελπιζω μεχρι τελος της εβδομαδας να τα εχω τελειωσει.Πρεπει να βαψουμε και το κρεβατι που θα παρει και ο μικρος μου ωστε να ελευθερωθει η κουνια και να ετοιμαστει...Πολλα μου φαινονται και εχω αγχωθει...Αλλα πιστευω οτι ολα θα μπουν σε μια σειρα:rolleyes:

Πριν λιγο μου ηρθαν τα δειγματακια απο την προδερμ,μου εστειλα 2 πακετα και μεσα εχει πολλα προιοντα και ικανοποιητικες ποσοτητες!

Καλήσπερα στην παρέα!Πως είστε;Εγω απ την προηγούμενη Τρίτη έχω αγχωθεί πολυ καθώς έχω είτε συσπάσεις, είτε πόνους περιόδου.Σήμερα ο γιατρός μου είπε πως δεν βλέπει να φτάνω την ημερομηνία της προγραμματισμένης καισαρικής κ την Πέμπτη που θα παω για nst και πάλι να κρατώ κ μια βαλιτσούλα μη χρειαστεί να μείνω μέσα για ενδοφλέβια...Εχω αγχωθεί πολυ κ για το μωρό γιατι θέλω 15 μέρες ακόμα για να μπω στον μήνα μου,πέφτει μέσα στα Χριστούγεννα κ με απασχολεί πολυ κ η φροντίδα του πρώτου μου παιδιου...Πολυ πολυ αγχος...Μεχρι την Πέμπτη,θα τη βγάλω ξάπλα κ ο Θεος βοηθος

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

mama konstantinou πως σου τα εστειλαν τα δειγματα εστειλες καποια αιτηση?

Και εγω σημερα νοιωθω εξαντλημενη ξαπλωμενη ολη μερα να φτιαξω λιγο το παιδικο κ να ασχοληθω ηθελα αλλα δεν τα καταφερα!!

ravTτι να πω μακαρι τουλαχιστον να κανει λιγο υπομονη ο μπεμπης σου και μπεις στον μηνα σου ...

Εμενα ρε κοριτσια μου ειπε οτι θα παω μεχρι τελους κ ας εχω συσπασεις τι να πω!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/201....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png (2200gr) 2/12/2014

mommy to be Baby-carriage-icon.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

panmarne: ΠΗΤ 07/01/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

korina89: ΠΗΤ 11/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ravt ευχομαι να πανε ολα καλα!

Καλλιοπη εστειλα μηνυμα στην σελιδα τους στο facebook και τους ζητησα δειγματα για βρεφικα προιοντα.

Και μενα μου ειπε οτι θα με δει μολις μπω στο μηνα μου και επειδη μπαινω 27/12 θα παω απο την νεα χρονια.

Κορίτσια μου τι κάνετε?

Εγώ σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη! Πριν λίγο γυρίσαμε από το ντόπλερ και το μωρό είναι πολύ καλά. Δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο, αν και είναι αρκετά μεγάλο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι ήδη 3100!!!!! Γιγαντάκι θα βγάλω, αλλά από τη στιγμή που η περίμετρος της κοιλιάς και τα αμνιακά είναι καλά δεν με πειράζει. Αισθάνομαι τουλάχιστον πως οι στερήσεις που περνάω πιάνουν τόπο.

Η γιατρός μου είπε ότι δεν είχα καθόλου συσπάσεις κ ότι καλό είναι να φτάσω τις 38 εβδομάδες. Την Παρασκευή θα πάω κ στο γιατρό μου να δω τι θα αποφασίσουμε. Πάντως το βλέπω για την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα.

RavT υπομονή. Σου εύχομαι να κρατηθεί το μωράκι σου δυο εβδομάδες ακόμη. Ο, τι μπορείς να φορτώσεις στον κόκορα φόρτωσε το.

tt1ac959.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι ωραία που ξεκίνησαν τα γεννητούρια. Άντε να πάρουμε και οι υπόλοιπες τις βδομαδούλες μας και να γεννήσουμε με το καλό! Εγώ χρειάζομαι 1,5 εβδομάδα για να τελειώσω τρεις εργασίες που έχω για το πανεπιστήμιο και μετά είμαι έτοιμη! Του το λέω του τοσοδούλη μου να μην βιάζεται....λίγο χρόνο θέλει και ο ίδιος αλλά και η μανούλα:tongue:

Η κορούλα μου ανυπομονεί να υποδεχτεί το αδερφάκι της...και πρέπει να σκεφτούμε τι δώρο θα της φέρει ο αδερφούλης της όταν θα έρθει σπίτι από το νοσοκομείο....:rolleyes:

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...