Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

giouli16 Α αφου μπορεις να φερεις γυναικα αυτο κανε για να μην κουραζεσαι.Και εγω θα εφερνα για τις γιορτες αλλα μου ειπε ο καλος μου οτι θα μου κανει αυτος γενικη οποτε καλυτερα ετσι.

panmarne Το'χω νιωσει και εγω αυτο αλλα τελικα δεν ηταν οσο χαμηλα νομιζα.Ρωτησα τη μαια τι θα νιωσω οταν το κεφαλακι της μπει στη λεκανη και μου ειπε οτι νιωθεις ενα "μπουκωμα"πολυ χαμηλα.Ακομα το νιωθω που και που.

ΥΓ Πεταχτηκα μεχρι το ικα για μια γρηγορη δουλεια και μου εκανε εντυπωση ποσο ζωα ειμαστε....Ουτε ενας δεν μου ειπε "περνα" που ειμαι με τη κοιλια στο στομα!!!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rock me πολύ χαίρομαι που το αναφέρεις αυτό. Όταν ήμουν έγκυος στην μικρή μου το 2010-2011 όλοι έδειχναν μία παραπάνω προσοχή, ευαισθησία και ευγένεια απέναντι στις εγκύους. Τώρα ...τίποτα ρε παιδί μου. Και η κοιλιά μου είναι σαφέστατα μεγαλύτερη. Το συζητούσαμε πριν λίγο καιρό με τον άντρα μου και λέγαμε ότι κάτι έχει όντως αλλάξει...προς το χειρότερο πάντα...

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Οντως προς το χειροτερο! Και το παρατηρω παντου και ειδικα στις ουρες στα σουπερ μαρκετ!!Και δυο πραγματα να χουμε στα χερια κανεις δε μας ειπε μια φορα περαστε μη στεκεσαι ορθια με 2 πραγματακια.Απαραδεκτοι!Μονο στο νοσοκομειο οταν παω με σεβονται!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!

πως παμε?? ζοριζόμαστε ξέρω αλλά πάει έφυγε ο γαιδαρος!

τι διαβασα για το ΙΑΣΩ? αυτό μας έλειπε!

θα μιλήσω με τον γιατρό μου το απόγευμα που είναι διευθύνων σύμβουλος στο ΙΑΣΩ και θα σας πω αν έχουμε κάποιο νέο..

οι εξετάσεις σας κάθε μήνα πως πάνε?

εγώ έχω θέμα με λευκά και αιματοκρίτη...

είμαι 34w + 1d και τα λευκά κάθε μήνα και αυξάνονται, στη σημερινή έφτασα αισίως στα 14.700 :confused:

έχω αγχωθεί δεν ξέρω κάθε μήνα ανεβαίνουν απο 1.000 μονάδες, μόνο στον προγενετικό είχα φυσιολογικές τιμές!

ο αιματοκρίτης με δυο legofer τη μερα είναι ακόμα στο 34 με φ.τ. 36-46 %

έχετε τιποτα αντίστοιχο???

επίσης για να μην αισθάνομαι μειονεκτικά απέναντι σας άρχισα από χτες να έχω κάτι μικρά τσιμπηματάκια χαμηλά... :cry::cry::cry:

Κοριτσια γυρισα απο τον γιατρο...ο μπεμπης μας ειναι 2300gr το κεφαλακι του κατω ολα καλα μου ειπε ο γιατρος τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να γεννησω νωριτερα επειδη εχω τα πονακια κ μου το απεκλεισε για την ωρα...κλεισαμε ημερομηνια για καισαρικη στις 5/1/2015 εκτος απροοπτου..

Επομενο ραντεβου στις 22/12 οπου θα κανουμε και καρδιοτοκογραφο!!!

Ο καημενος ξεκινησε να μου λεει για το πως θα καταλαβω οτι γενναω κ του λεω να σε ενημερωσω οτι θα κανω καισαρικη παρολα αυτα εκανε μια μικρη ενημερωση ετσι απλα για να γνωριζω!!!

Αυτο παλι με την προτεραιοτητα το ζω κ εγω 2 φορες εχω παει στο ταχυδρομειο κ τπτ στο περιμενε ημουν!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

mama-mpempouli Αν δεν ανησυχουν τον γιατρο σου οι εξετασεις μη αγχωνεσαι τζαμπα.Δεν υπαρχει λογος.Τα δικα μου νουμερα δεν τα θυμαμαι αλλα δεν μου ειπε κατι αρα ολα οκ. Αυτα τα τσιμπηματα ειναι ατιμα ασε...

Calliope*

2300 μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης σου και οριστε δε θα γεννησεις νωριτερα που αγχωνοσουν χεχε. Παρολα αυτα τελικα θα γεννησεις πριν απο μενα. Μα καμια δεν γενναει πριν απο μενα με φτ να μαθω κανα κολπο?κλαψ :tongue::tongue:

ZpmAp3.png

Α ξεχασα να σας πω πως εφτασα αισιως τα 70 κιλα απο 54 που ξεκινησα 16 κιλα πάνω... η γραμματεας του γιατρου μου που ειναι διατροφολογος μου ειπε οτι μεχρι εδω καλα ειμαι κ οτι να προσπαθησω να μην παρω αλλα!!

Πως γινεται αυτο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::tongue::tongue::tongue::tongue:

mama-mpempouli Εγω αυριο μαλλον θα κανω τις εξετασεις ή την Δευτερα αλλα την προηγουμενη φορα ειχα 34 αιματοκριτη επεσε απο 36 που ημουν σταθερη κ παιρνω ενα χαπι σιδηρο την ημερα!!

Ο γιατρος μου ειπε οτι αν εχει πεσει θα μου δωσει κ αλλο αλλιως καλα ειμαι βεβαια εγω του ειπα οτι εχω πολλες ζαλαδες!!

εσενα ο γιατρος τι σου ειπε???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Α ξεχασα να σας πω πως εφτασα αισιως τα 70 κιλα απο 54 που ξεκινησα 16 κιλα πάνω... η γραμματεας του γιατρου μου που ειναι διατροφολογος μου ειπε οτι μεχρι εδω καλα ειμαι κ οτι να προσπαθησω να μην παρω αλλα!!

Πως γινεται αυτο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::tongue::tongue::tongue::tongue:

mama-mpempouli Εγω αυριο μαλλον θα κανω τις εξετασεις ή την Δευτερα αλλα την προηγουμενη φορα ειχα 34 αιματοκριτη επεσε απο 36 που ημουν σταθερη κ παιρνω ενα χαπι σιδηρο την ημερα!!

Ο γιατρος μου ειπε οτι αν εχει πεσει θα μου δωσει κ αλλο αλλιως καλα ειμαι βεβαια εγω του ειπα οτι εχω πολλες ζαλαδες!!

εσενα ο γιατρος τι σου ειπε???

Μια απο τα ιδια χθες.Με εδειξε παραπανω. Αρα αισιως ειμαι στα 14-15 παραπανω συνολο. Η μαια μου ειπε οτι φταιει και το οτι ημουν καπνιστρια πριν και οτι ακομα το θελω μιας και δεν ειχα συμπτωματα που να με αποτρεψουν.Μου ειπε να προσπαθησω να μη παρω αλλα μονο και μονο γιατι οσα λιγοτερα κιλα λεει τοσο λιγοτερες ωρες τοκετος. Ο γιατρος μου απο την αλλη ολα καλα τα βλεπει.Εγω σιδηρο,μαγνησιο,ασβεστιο και φολικο παιρνω απο την αρχη ασταματητα. Ισως για αυτο δεν εχω διακυμανσεις στις εξετασεις μου.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια κ εγω +15 και ελπιζω να σταματησει να γραφει το κοντερ σιγα σιγα!!! τουλαχιστον να παρω κανα 2 ακομα! πως θα τα χάσουμε μετά σκέφτομαι ! αντε κ αν θηλάσουμε καλά θα είμαστε αν όχι θα μας φάει η δίαιτα!!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

καλησπερα..τι κανετε?

καλλιοπη μια χαρα ο μπεμπης και η λιστα πολυ ωραια ,πητ εχω ομως 11/01..

εγω εχω γιατρο σε μια εβδομαδα και ανυπομωνω να δω ποσο πηρε αυτη την φορα ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

giouli16 αυτο με στεναχωρει κ εμενα πως θα τα χασουμε??

Rock_Me και εγω απο την αρχη τα παιρνω μονο το ασβεστιο σταματησα αλλα δεν εχει να κανει με τις ζαλαδες!!!

korina89 θα το διορθωσω:D:D:D αλλα νομιζω αυτη την πητ μας ειχες δωσει!!!:rolleyes::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/201....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png (2200gr) 2/12/2014

mommy to be Baby-carriage-icon.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

panmarne: ΠΗΤ 07/01/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

korina89: ΠΗΤ 11/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

giouli16 Αμ δεν σταματαει να ανεβαινει το ρημαδι.Και ανεβαινει και τραγικα γρηγορα.Απο τον πανικο μου χθες την εβγαλα με πορτοκαλια. Μονο χθες κρατησε βεβαια γιατι σημερα εφαγα διπλα.πφφ. Με το θηλασμο οντως κατι μπορει να γινει.Βεβαια μπορει να χανεις αλλα λενε οτι σε εξαντλει κιολας οποτε πεινας και πολυ.Δεν ξερω.

korina89

Και εγω ανυπομονω ποσο πηρε γτ σαν να επαιρνε πολυ μου φαινοταν.Ειδωμεν αυριο!

Calliope* Η μαια μου ειπε οτι κακως τα παιρνω ακομα ολα.Θα τον ρωτησω αυριο γιατι τα βαρεθηκα η αληθεια ειναι αν και για να μου τα δινει κατι θα ξερει.Ναι οντως, με τις ζαλαδες δεν εχουν να κανουν.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...