-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 20 λεπτά , dimi.tra είπε:
Ναι είναι αρκετοί γυναικολόγοι που κάνουν και ιατρεία έξω ή κάνουν απογευματινά ραντεβού στα νοσοκομεία επι πληρωμής αλλά χειρουργούν στα νοσοκομεία μέσα. Έτσι γλυτώνεις τουλάχιστον την αμοιβή της κλινικής. Αλλιώς θα κλείσεις ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στην γυναικολογική και θα τους πεις τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο θα ήταν καλό να πάρεις και καμία γνώμη για κανέναν γιατρό στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικοί είναι απαράδεκτοι. Και η αλήθεια είναι από σχόλια που έχω ακούσει αργούν υπερβολικά τα Ραντεβού για χειρουργεία ειδικά αν δεν είναι επείγον.
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα...Θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα πιο εντατικά..Γιατί απογοητεύομαι κ κάνω πίσω....Κ άντε πάλι να μαζέψω τη σκέψη μου... Επίσης αν κάποια κοπέλα έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με δεδομένα πάνω από 35 χρόνων, κανονική ωορρηξία κάθε μήνα(πλήρη ανταπόκριση σε φάρμακα εξωσωματικής ,πήρα τις λιγότερες μονάδες,πριν χρονιά τουλάχιστον )και πρόβλημα μόνο με τις σάλπιγγες με πολύ καλό σπέρμα θα με ενδιέφερε η γνώμη της
-
Μανουλες ιανουαριου 2015
-
Θέματα
-
- 7.313 απαντήσεις
- 913.952 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.056 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.861 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.154.366 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.645 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.313 απαντήσεις
- 913.945 εμφανίσεις
-
- 28.258 απαντήσεις
- 3.513.618 εμφανίσεις
-
- 811 απαντήσεις
- 33.290 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 258 εμφανίσεις
-
- 946 απαντήσεις
- 95.568 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 714 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 261 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 189 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 472.055 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 279 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα