Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Nice να σας ζησει ολα μια χαρα πηγαν βιαζοταν το μικρακι να κανει χριστουγεννα μαζι σας...

Καλα η νεα λιστα ειναι θεικη...

Rock_me συσπασεις σαν πρωταρα ουτε και γω εχω ,νομιζω τουλαχιστον καθως δεν ξερω καν πως ειναι...χαχαχ

οσο για δουλειες εμας ο ιδιοκτητης αποφασισε τελευταια στιγμη να βαλει αλουμινια σε οοολο το σπιτι(τον ειχαμε πιεσει για μια πορτα καθως ειχε χαλασει και δεν φτιαχνοταν)..κ ενω ξερει οτι γενναω εγινε ολοκληρη φασαρια γιατι ηθελε να τα βαλει μες στα χριστουγεννα...τον πεισαμε για την επομενη βδομαδα κ οι δουλειες εχουν μεινει stand by...καλλιοπη χαρα στο κουραγιο σου!!!!!

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nice να σας ζησει ολα μια χαρα πηγαν βιαζοταν το μικρακι να κανει χριστουγεννα μαζι σας...

Καλα η νεα λιστα ειναι θεικη...

Rock_me συσπασεις σαν πρωταρα ουτε και γω εχω ,νομιζω τουλαχιστον καθως δεν ξερω καν πως ειναι...χαχαχ

οσο για δουλειες εμας ο ιδιοκτητης αποφασισε τελευταια στιγμη να βαλει αλουμινια σε οοολο το σπιτι(τον ειχαμε πιεσει για μια πορτα καθως ειχε χαλασει και δεν φτιαχνοταν)..κ ενω ξερει οτι γενναω εγινε ολοκληρη φασαρια γιατι ηθελε να τα βαλει μες στα χριστουγεννα...τον πεισαμε για την επομενη βδομαδα κ οι δουλειες εχουν μεινει stand by...καλλιοπη χαρα στο κουραγιο σου!!!!!

Γκρρρ κατι ξερω απο κατι τετοιους "ιδιοκτητες"....Εμενα παιζει αν ερχοταν τωρα και εβλεπε οτι ειμαι εγκυος μπορει να ζητουσε αυξηση ενοικιου για το μωρο!!!

ΥΓ ουτε εγω ξερω πως ειναι οι συσπασεις.Ενιωσα κατι πονους περιοδου μια μερα που κουραστηκα πολυ αλλα δεν ξερω αν ηταν αυτο.Θα δω τι θα πει το non stress τη Παρασκευη!

ZpmAp3.png

Απο το μεσημερι δεν εχω κατσει πηγα σουπερ μαρκετ γυρισαμε με τον αντρα μου εκατσα να μαγειρεψω...πιτσα εφτιαξα σπιτικη...και τωρα τελειωσα με τα ψωμακια μου και ειπα να φτιαξω κ 2 κεικ...τα χω παιξει!!!

Αλλα αν με πιασει η ορεξη ρε παιδι μου κωλο δεν βαζω κατω!!!:confused::confused::confused:

Μιαμ!!!!Μιαμ!!!!Πιτσα!!!Εμεις το εχουμε καθιερωσει και φτιαχνουμε καθε Σαββατο βραδυ!Ειναι θεικη!!!

Ποπο βρε Καλλιοπη ποσα πραγματα εκανες???

Εγω βρε κοριτσια δεν την παλευω να κανω και πολλα...ελαχιστα πραγματα κανω,και παραπονιεμαι για την μεση μου...εχθες πηγα σουπερ που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και μου βγηκε η γλωσσα...

Ωραια δεν την εκανα μου πηρε λιγη ωρα παραπανω αλλααα νομιζω αξιζε!!!

Ναι εσυ εχεις κ το παιδι δεν μενει καποιος εκει κοντα σε εσενα?

Δυστυχως δεν εχω καποιον,ο μονος που θα μπορουσε να ερθει ειναι η μαμα μου ή η αδελφη μου αλλα θελουν περιπου 35-40 λεπτα απο την ωρα που θα τους παρω να φτασουν...

Αυτο ισχυει για το πρωι,αν συμβει κατι το απογευμα εχω μια ξαδελφη μου που μενει λιγο πιο πανω και κανουμε πολυ παρεα και θα τρεξει αλλα το πρωι δουλευει κι αυτη...

Θελω να πιστευω ομως πως δεν θα μου τυχει γιατι αλλιως με βλεπω να περνω τον μικρο παραμασχαλα και να τρεχω...:tongue::tongue::tongue:

Μιαμ!!!!Μιαμ!!!!Πιτσα!!!Εμεις το εχουμε καθιερωσει και φτιαχνουμε καθε Σαββατο βραδυ!Ειναι θεικη!!!

Ποπο βρε Καλλιοπη ποσα πραγματα εκανες???

Εγω βρε κοριτσια δεν την παλευω να κανω και πολλα...ελαχιστα πραγματα κανω,και παραπονιεμαι για την μεση μου...εχθες πηγα σουπερ που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου και μου βγηκε η γλωσσα...

Δυστυχως δεν εχω καποιον,ο μονος που θα μπορουσε να ερθει ειναι η μαμα μου ή η αδελφη μου αλλα θελουν περιπου 35-40 λεπτα απο την ωρα που θα τους παρω να φτασουν...

Αυτο ισχυει για το πρωι,αν συμβει κατι το απογευμα εχω μια ξαδελφη μου που κανουμε πολυ παρεα και θα τρεξει αλλα το πρωι δουλευει κι αυτη...

Θελω να πιστευω ομως πως δεν θα μου τυχει γιατι αλλιως με βλεπω να περνω τον μικρο παραμασχαλα και να τρεχω...:tongue::tongue::tongue:

Ασε ενα εχω να σου πω ....εχω πεσει νεκρη σε εναν καναπε κ δεν σηκωνομαι παρα μονο να παω στο κρεβατι....

Ελπιζω να μην σου τυχει αλλιως νομιζω το πιο βολικο ειναι να τον παρεις μαζι κ να ερθουν στην κλινικη να στον κρατησουν...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι παλι!

Λοιπον πηρε τηλ στο Ιασω μια φιλη μου που γενναει τον Φλεβαρη,της ειπαν οτι τελικα η επισχεση εγινε αλλα δεν μπορουσαν να της πουν τιμη και να τους ξαναπαρει Παρασκευη ή απο την επομενη εβδομαδες.Επισης της ειπαν να μην αγχωνεται γιατι μπορει να ξαναλαξουν τα πραγματα.

Αντε να δουμε τι μας περιμενει.....

Λοιπον σημερα πηγα και παρηγγειλα μπυζαμες.Τελικα παρηγγειλα ανοιξιατικες,δηλαδη λεπτο υφασμα,μακρυ παντελονακι και αμανικο μπλουζακι.Ζητησα να μου ετοιμασουν 2 και μια ρομπα μακρυμανικη αλλα ψιλοελαφρυα,μηπως κρυωνω ή θελω να κατεβω λιγο κατω.Νυχτικο δεν πηρα,γιατι δεν τα συμπαθω και εχω ενα καλοκαιρινο απο τοτε που γεννησα τον Κωνσταντινο μου και ειναι σχεδον αφορετο,οποτε θα παρω αυτο.

Baby 2 τι πιστευεις θα ειμαι ενταξει με αυτα?ή θα κρυωνω?Οταν πηγαινα στο μαγαζι σκεφτομουν αυτα που μας ελεγες οτι εχει πολυ ζεστη και γι'αυτο ζητησα κοντομανικα.

Το μονο κακο ειναι οτι δεν ειχε εκει ετοιμα σχεδια να μου δειξει,γιατι ειχε μονο χειμωνιατικα και ετσι του περιεγραψα πως τα θελω και θα μου τα ραψει και θα παω να τα δοκιμασω την αλλη εβδομαδα,ελπιζω να ειναι ομορφα σχεδιακια και να μην ειναι χαλια αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα πληρωσω μονο 60ε και ειναι και βαμβακερες,οποτε λεω δεν βαριεσαι μπυζαμες ειναι,μεσα στο σπιτι θα τις φοραω μετα,οποτε δεν θελω να ξεπαραδιαστω.....στο Λητω πριν 3 χρονια ειχα παρει 60ε την μια....

Την αλλη εβδομαδα λεω να παω να ψωνισω οτι χρειαζομαι για την βαλιτσα,να την ετοιμασω και να ειμαι ετοιμη,να μου φυγει κι αυτη η δουλεια....

Μια χαρά θα είσαι!Πίστεψέ με δε θα κρυώνεις!Κι εγώ πρέπει να πάω να πάρω αλλά δεν έχει χρόνο ο άντρας μου κι εγώ δεν οδηγώ πια μακρινές αποστάσεις.Μόνο τα απαραίτητα:Να πάω το παιδί σχολείο ή στις δραστηριότητες.Αν δεν προλάβω θα τη βγάλω με τις καλοκαιρινές πιτζάμες που είχα πάρει όταν γέννησα στο ΛΗΤΩ και είναι σχεδόν αφόρετες.Σακάκι κοντομάνικο με κουμπιά το απάνω και μακρύ παντελόνι το κάτω.Νομίζω όμως οτι την πρώτη μέρα θα με βολέψει νυχτικό από άποψη άνεσης

Κορίτσια καλησπέρα ή καλημέρα. Δυστυχώς το μωράκι μας δεν κρατήθηκε και σήμερα στις 17.46 γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2200 γρ το οποιο για προληπτικούς λόγους βρίσκεται στην θερμοκοιτίδα αλλά είναι μια ΚΟΥΚΛΑ. Θα σας πω λεπτομέρεις με την πρώτη ευκαιρία. Φιλάκια σε όλες...

Να σας ζήσει nice!να είναι γερή και τυχερή!Μας έκανες ποδαρικό με ένα υγιέστατο μωράκι!Άντε ,με το καλό όλες μας!!

hope1234 πες μου λίγο τιμές από το ζάχαρό σου ή στείλε μου π.μ για να συγκρίνω με τις δικές μου.Κι εμένα ξεφεύγει μερικές φορές κι ανησυχώ...

Calliope* H λίστα είναι σούπερ!!!

Με τέτοια κλωτσια που εφαγα πρωι πρωι πως να μη σηκωνομουν απο τα αγρια χαραματα? πφφφ!

Καλη μέρα να έχουμε ολες μας!

Καλημερα κ απο μας, μια απο τα ιδια η χορευταρου μου απο τις 4 με εχει ξυπνια...

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Rock me τι κανείς ;;; Θα παω κ εγω αυριο για nst . Μπορει να ειμαστε δίπλα δίπλα !!! Χιχιχι ! Εγω συνήθως παω πρωι γιατί με πηγαίνει ο άντρας μου πριν να πάει στην δουλειά.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Rock me τι κανείς ;;; Θα παω κ εγω αυριο για nst . Μπορει να ειμαστε δίπλα δίπλα !!! Χιχιχι ! Εγω συνήθως παω πρωι γιατί με πηγαίνει ο άντρας μου πριν να πάει στην δουλειά.

Καλημερααα! Τον ξαναπηρα ενα μισαωρακι χαχα! Χμμ εγω παω κατα τις 12μιση με 1 παντα γιατι ο δικος μου δουλευει βραδια κυριως και δινω μαχη να τον σηκωσω το πρωι.χαχα.Εσυ πως εισαι?

ZpmAp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια! Ομολογώ ότι μετά από δύο μέρες απόλυτου καθισιού σήμερα νοιώθω πολύ καλύτερα....μόνο έχω να πω ότι πριν λίγο ένοιωσα δύο τσιμπηματάκια τόσο χαμηλά που, όπως είπα και στον άντρα μου, νόμιζα ότι θα κοιτάξω κάτω και θα δω κανά χεράκι να με χαιρετάει.....:roll:

Πρέπει να είναι αρκετά χαμηλά....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλημερααα! Τον ξαναπηρα ενα μισαωρακι χαχα! Χμμ εγω παω κατα τις 12μιση με 1 παντα γιατι ο δικος μου δουλευει βραδια κυριως και δινω μαχη να τον σηκωσω το πρωι.χαχα.Εσυ πως εισαι?

Δεν βλεπω να συναντιόμαστε !! Εγώ καλυτερα ειμαι εχω τωρα 2 μερες που δεν ένιωσα συσπασεις κ οσο μπορω κάθομαι κ κάτω . Σήμερα έφερα μια γυναίκα να καθαρίσει λιγο γιατί εγω πλέον δεν την παλεύω με τις δουλειές τις χοντρές .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...