Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

H λιστα μας αλλαζει σιγα σιγα υφος......

Εγω τον Μαρινάκη....

Ναι το ειδα κ εγω αρχισαν τα γεννητουρια της Λιστας !!! :D σε ποια εβδομαδα ηταν η Κοπελα που γεννησε ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Tι θα κανω με τις ζαλαδες 2πλυντηρια ηθελα να σιδερωσω κ δεν μπορουσα...:confused:

Μαμα κων/νου ολες ετσι ειμαστε εγω λεω να μπω στον μηνα μου κ μετα δεν με νοιαζει...το μονο που με φοβιζει ειναι μην κ δεν προλαβω να κανω καισαρικη εμαι πολυ φοβιτσιαρα!!!

Νομιζω οτι δεν ειναι ευκολο να γινει αυτο.Εστω οτι σου σπανε τα νερα νωριτερα απο το προκαθορισμενο ραντεβου που εχεις,θα πας στο μαιευτηριο και θα σε ετοιμασουν για το χειρουργειο.Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!

Εγω ξερεις τι αγχος εχω?Μη με πιασουν οι πονοι,σπασουν τα νερα κτλ και ειμαι μονη με το παιδι...

Νομιζω οτι δεν ειναι ευκολο να γινει αυτο.Εστω οτι σου σπανε τα νερα νωριτερα απο το προκαθορισμενο ραντεβου που εχεις,θα πας στο μαιευτηριο και θα σε ετοιμασουν για το χειρουργειο.Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!

Εγω ξερεις τι αγχος εχω?Μη με πιασουν οι πονοι,σπασουν τα νερα κτλ και ειμαι μονη με το παιδι...

Ωραια δεν την εκανα μου πηρε λιγη ωρα παραπανω αλλααα νομιζω αξιζε!!!

Ναι εσυ εχεις κ το παιδι δεν μενει καποιος εκει κοντα σε εσενα?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Eμένα με ψιλο παρηγορησε χθες αυτο που ειπε η μαια στα μαθηματα οτι ο πονος της γεννας κατατασσεται τριτος. Πρωτος ειναι ο πονος του δοντιου,μετα ο κολικος νεφρου και μετα η γεννα.Ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο αλλα με συμφερει να το σκεφτομαι ετσι θετικα χαχα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Ωραια δεν την εκανα μου πηρε λιγη ωρα παραπανω αλλααα νομιζω αξιζε!!!

Ναι εσυ εχεις κ το παιδι δεν μενει καποιος εκει κοντα σε εσενα?

Calliope, τέλεια την έκανες τη λίστα!!!!!!!!!!!!

tt1ac959.aspx

Nice να σας ζήσει το κοριτσάκι σας! Αντε και στα δικα μας με το καλο!

Calliope* η λιστα τα σπαει !! Το χεις το χεις!!!

Κορίτσια ουτε εγω καταλαβαίνω συσπάσεις ... Η ειμαι ντιπ αναίσθητη η ειμαι ντιπ ασχετη !! Ενα απ τα δυο ;)

Ελπιζω αν με πιάσουν πόνοι γεννάς να το καταλάβω εστω ! Πφφφφφφ

Rock me επαθα περυσι κολικο νεφρου κ πραγματικα ο πονος δεν υπαρχει!!!

2 3πλες ενεσεις μου εκαναν για να ηρεμησω θυμαμαι.....κ οσοι το εχουν παθει μου ειπαν οτι οντως της γεννας πολυ πιο ηπιοι!!

Αν κ θα γεννησω με καισαρικη παντα εχω στο πισω μερος του κεφαλιου τους πονους!!!

mama-mpempouli hope1234 σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια χιχιχιχι

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Απο το μεσημερι δεν εχω κατσει πηγα σουπερ μαρκετ γυρισαμε με τον αντρα μου εκατσα να μαγειρεψω...πιτσα εφτιαξα σπιτικη...και τωρα τελειωσα με τα ψωμακια μου και ειπα να φτιαξω κ 2 κεικ...τα χω παιξει!!!

Αλλα αν με πιασει η ορεξη ρε παιδι μου κωλο δεν βαζω κατω!!!:confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Απο το μεσημερι δεν εχω κατσει πηγα σουπερ μαρκετ γυρισαμε με τον αντρα μου εκατσα να μαγειρεψω...πιτσα εφτιαξα σπιτικη...και τωρα τελειωσα με τα ψωμακια μου και ειπα να φτιαξω κ 2 κεικ...τα χω παιξει!!!

Αλλα αν με πιασει η ορεξη ρε παιδι μου κωλο δεν βαζω κατω!!!:confused::confused::confused:

χαχαχα και εγω τα ιδια μονο που μια σκουπα εβαλα σημερα και ηταν σαν να εσκαβα ολη μερα.Χαρα στο κουραγιο σου με τα δυο κεικ...(γιαμ..)

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...