Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ή καλημέρα. Δυστυχώς το μωράκι μας δεν κρατήθηκε και σήμερα στις 17.46 γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2200 γρ το οποιο για προληπτικούς λόγους βρίσκεται στην θερμοκοιτίδα αλλά είναι μια ΚΟΥΚΛΑ. Θα σας πω λεπτομέρεις με την πρώτη ευκαιρία. Φιλάκια σε όλες...

Να σου ζησει κορίτσι μου!!! Να είναι παντα καλότυχο!!! Μια χαρά είναι το 2200. Εγώ είχα γεννηθεί 2000. Σε λίγο που θα βγει απο τη θερμόκοιτίδα θα ξεχασετε όλα τα δύσκολα.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια? Μας ματιαξαν?

Πρόωρες γέννες, πόνοι, συσπάσεις, επίσχεση εργασίας? Ενα ευχέλαιο στο τοπίκ παρακαλώ. Εύχομαι, παρα τις δυσκολίες, να έχουμε όλες μια ευτυχή κατάληξη.

Εγώ πήγα εχθες στο γιατρό μου εκτακτα, διότι το ζάχαρο μου είναι πλεον ανεξελεγκτο ,παρά τη δίαιτα κ την αύξηση της δόσης της ινσουλίνης. Μου είπε οτι η μπεμπουλα φαίνεται καλά. Είναι στα ανώτερα φυσιολογικά όσον αφορα στο βαρος, το ίδιο κ τα αμνιακα. Με έστειλε για Ντόπλερ την αλλη εβδομαδα κ αν είναι ολα οκ θα κάνουμε καισαρική σε 2- 3 εβδομαδες. Θα είμαι πλέον στην 38η οποτε δε με χαλάει. Κουράστηκα κ εγώ κ κυρίως ψυχολογικά. Το θέμα είναι να είναι καλά το μωρο. Με φοβίζει η σκέψη οτι μπορεί να παθαίνει υπογλυκαιμιες κ οτι μπορεί να μπει στη μονάδα. Ο γιατρός με καθησύχασε κ μου είπε οτι θα έπρεπε να φοβάμαι σε περιπτωση που δεν υπηρχαν μονάδες. Ο λογος που υπαρχουν μονάδες είναι για παίρνουν οι γονεις γερά μωρά στο σπίτι. Κάπως με ηρέμησε με αυτά που μου είπε.

Το λεύκωμα ευτυχώς στη δεύτερη μέτρηση ηταν οριακό κ ο γιατρός λέει οτι εφόσον η πίεση είναι χαμηλή κ δεν έχω πρήξιμο είμαστε οκ.

Ουφ!!!!! Καμια φορά σκέφτομαι οτι τραβάω πολλά κ οτι είμαι πολύ ατυχή. Μετα σκέφτομαι γυναίκες που περνάνε όλη την εγκυμοσύνη ξάπλα κ αλλες που δεν κατάφεραν ποτε να μείνουν έγκυες κ έρχομαι στα ίσια μου. Κουράγιο σε όλες! Λίγο έμεινε.

tt1ac959.aspx

Κορίτσια στις συσπάσεις δύο πράγματα δεν βοηθάνε....η κούραση και...ο φόβος (ή άγχος). Γι' αυτό χαλαρά...Τεμπελιάστε και δείτε πρωινάδικα....:tongue:

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω είναι οτι ειναι απαραιτητο να εχουμε συσπασεις σε αυτη τη φαση?

ZpmAp3.png

rock me ασε εμας που έχουμε να αγχωνόμαστε βρε! αχαχχαχαχ

Εγώ κορίτσι μου στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα συσπάσεις. Σίγουρα δεν συνοδεύοταν με πόνους όπως αυτή τη φορά. Οπότε όχι, δεν είναι απαραίτητο να τις καταλαβαίνεις (διότι σίγουρα η μήτρα συσπάται).

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα ή καλημέρα. Δυστυχώς το μωράκι μας δεν κρατήθηκε και σήμερα στις 17.46 γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2200 γρ το οποιο για προληπτικούς λόγους βρίσκεται στην θερμοκοιτίδα αλλά είναι μια ΚΟΥΚΛΑ. Θα σας πω λεπτομέρεις με την πρώτη ευκαιρία. Φιλάκια σε όλες...

picgifs-baby-8363970.gif

Mε το καλο το μωρακι σας να ειναι παντα γερο τυχερο και πανω παλω υγιεστατο....εφοσον ειναι καλα μην σε αγχωνει που γεννηθηκε νωριτερα ηταν βιαστικη κ ηθελε να γνωρισει την μαμα της!!!

picgifs-baby-2087895.gif

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα κοριτσια κ εγω εχω πολλες συσπασεις κ ποναω πολυ ευτυχως αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο να δω τι θα μου πει....θελω τουλαχιστον να μπω στον μηνα μου...:confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

rock me ασε εμας που έχουμε να αγχωνόμαστε βρε! αχαχχαχαχ

Εγώ κορίτσι μου στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα συσπάσεις. Σίγουρα δεν συνοδεύοταν με πόνους όπως αυτή τη φορά. Οπότε όχι, δεν είναι απαραίτητο να τις καταλαβαίνεις (διότι σίγουρα η μήτρα συσπάται).

Ε τότε οντως πρεπει καποιος να ξεματιασει αυτο το τοπικ, δεν ειναι δυνατον να ταλαιπωρειστε ολες τοσο απο συσπασεις και πονους. Ελπιζω ολα να πανε καλα για ολες μας!

ZpmAp3.png

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω είναι οτι ειναι απαραιτητο να εχουμε συσπασεις σε αυτη τη φαση?

Εγώ πάντως δεν έχω συσπάσεις και είμαι 35+1. Η μαια μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να νιώθεις συσπάσεις, ειδικά αν είναι το πρώτο σου μωράκι.

tt1ac959.aspx

Εγώ πάντως δεν έχω συσπάσεις και είμαι 35+1. Η μαια μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να νιώθεις συσπάσεις, ειδικά αν είναι το πρώτο σου μωράκι.

Ααα οκ thanks! Γιατι προσφατα ξεκινησα τα μαθηματα και δεν ρωτησα ακομα.Διαβαζα για συσπασεις εδω και νομιζα οτι θα επρεπε να εχω και εγω.Σε 2 μερες μπαινω στις 35.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο ισχυει για ολες τις ιδιωτικες κλινικες στην Ελλαδα;;;

Εχει βγει καποιια ανακοινωση ή ετσι απλα η κλινικη το αποφασησε;;;

Katerina88 κ εγω Χανια μενω....ποιον γιατρο εχεις;;;

enseignante που να σε προσθεσουμε φιλη δεν καταλαβα...

Τον Κ.Στρατουδακη Εχω στο Νοσοκομειο !!! Εσυ ???

καλημερα κοριτσια ..τι κανετε?

εδω γερμανια εχει πολυ κρυο 1 βαθμο και χθες χιονισε λιγο αλλα σταματησε..και εγω νοιωθω πετρωματα στην κοιλια εδω και κανα μηνα ,ειδικα αμα περπαταω πολυ για ψωνια πχ νοιθω χαλια..και εμενα με ποναει που και που μεσα στην μερα η κοιλια απο προχθες ,ραντεβου με την γιατρο εχω την αλλη παρασκευη..αυτην την παρασκευη θα παω και στην κλινικη για ξεναγηση και να ρωτησω και τι χρειαζεται να παρω μαζι μου..

nice να σου ζησει η κουκλα ..να ειναι παντα γερη και καλοτυχη..αντε και θα κανετε χριστουγεννα αγκαλιτσα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

mommy!!! baby-bottle-icon.png

nice: ΠΗΤ 14/01/201....Γεννησε κοριτσάκιbaby-laughing-icon.png (2200gr) 2/12/2014

mommy to be Baby-carriage-icon.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

panmarne: ΠΗΤ 07/01/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! baby-drinking-icon.png

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!baby-drinking-icon.png

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!! baby-drinking-icon.png

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!baby-drinking-icon.png

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Να σ Ζησειιιιιιιιιιιιι !!! Σε ποια εβδομαδα Γεννησες ??? Μια χαρα Ειναι σε βαρος αντε κ με το καλο στο Σπιτι σας !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...