Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Στο Ιασώ που γνωρίζω εγω θα πλήρωνα 1300 περίπου για το τρίκλινο κ θα έβαζε κ τα υπόλοιπα ο εοππυ , τωρα μου είπανε οτι θα βγει νέο τιμολόγιο γιατί θα ειναι σε επίσχεση επειδη ο εοππυ δεν τους δίνει τα χρήματα που τους χρωςτάει. Δεν ήξεραν ακόμη ακριβώς ποσο παραπάνω θα ειναι η διαφορά . Τα ιδια μου είπανε κ στο Λητώ . Να ευχόμαστε να τους δώσει ο εοππυ τα λεφτά που τους χρωστάει για να σταματήσουν την επίσχεση .

Μη μου λες τέτοια γιατί το βλέπω το εγκεφαλικό να έρχεται!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα σε όλες μας. Δεν μπόρεσα να σας παρακολουθήσω τωρα τελευταία. Μετά από κάποια απρόσμενα προβλήματα υγείας στην οικογένεια εμφάνισα έντονες συσπάσεις κ πόνο κ βρέθηκα στο νοσοκομείο, όπου κ μάλλον θα παραμείνουμε μέχρι να γεννήσω. Οι μέχρι τώρα αγωγές που ακολουλήθηκαν δεν μπόερασαν να σταματήσουν τις συσπάσεις. Από ψυχολογία καταλαβαίνεται :( το ζάχαρο χάλια, ξεκίνησα κ ινσουλίνη... αυτά τα ωραία από εμένα. Συγγνώμη για το σεντόνι πρωί πρωί. Κουράγιο σε όλες μας....

Όλα καλά θα πάνε nice!Μην ανησυχείς!Εμένα ο γιατρός μου ήταν κατηγορηματικός :"Όταν μπει το 3...μπροστά από τις εβδομάδες μας το μωρό θα είναι μια χαρά.Μόνο το βάρος θα περιμένουν να πάρει και μετά...σπιτάκι σας!!"Σε ποιο νοσοκομείο είσαι;

Καλημέρα και καλό μας μήνα!

Κορίτσια εγώ αν σταθώ όρθια αρκετή ώρα για κανά μαγείρεμα ή άλλη δουλειά,νιώθω τρομερή πίεση από κάτω που νομίζω θα μου πέσει η κοιλιά!Η δε μέση μου με πεθαίνει!Θέλω διαδικασία για να σηκωθώ από το κρεβάτι...(και σηκώνομαι τη νύχτα κάθε τρίωρο λόγω συχνουρίας)

Οι δουλειές μου δεν έχουν τελειωμό!Ο άντρας μου λείπει συνεχώς για δουλειά (4ο Σαβ/κο στη σειρά που δούλευε) και μόνη μου κάνω ό,τι μπορώ...Μ'έχει φάει το σιδέρωμα κι ακόμα δεν έχω καν αρχίσει τα ρούχα του μωρού...Κι ακόμα και καθιστή στην πρέσα μετά από καμιά 1-1,5 ώρα η μέση μου ανοίγει και τα παρατάω!Άσε που δεν μπορώ να βολέψω και την κοιλιά μου...

Την άλλη εβδομάδα θα έρθει η γυναίκα να καθαρίσει και να στρώσουμε κι εμείς επιτέλους.(Ακόμα καλοκαιρινοί είμαστε!)Ελπίζω η μπέμπα να κάνει το χατίρι της μανούλας και να αριβάρει όταν θα τα έχω ετοιμάσει όλα!

Πολλά ζητάω;

Καλημέρα στα κορίτσια της φορουμοπαρέας. Βλέπω όλες είστε σε φάση προετοιμασιών. Εγώ πάλι είμαι πιο χαλαρή. Κοιτάω να τα κάνω όλα από λίγο κάθε φορά. Αυτό που αναφέρθηκε για τα ιδιωτικά μαιευτήρια και εμένα με πανικόβαλε λίγο αλλά είμαι αισιόδοξη και πιστεύω να διευθετηθεί το θέμα πριν να έρθουν τα μπεμπίνια μας. Και πως γίνεται βρε παιδιά 2 κυτταράκια να γίνονται κοτζάμ ανθρωπάκια μου λέτε; Με έχουν πιάσει οι συναισθηματισμοί μου πουρνό πουρνό :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσια εγω πηγα σημερα στην κλινικη που θα γεννησω κ συμμετεχει στην επισχεση απο 1100 πηγε στα 1600?...

Ρωτησα κ σε μια αλλη κλινικη η οποια δεν συμμετεχει οποτε αν δεν ληξη ολο αυτο το θεμα θα παω στην αλλη τι να κανω!!!

nice τι επαθες βρε κοριτσι μου ελπιζω το κοριτσακι σου να αντεξει λιγο ακομα τουλαχιστον να μπεις στον μηνα σου μετα δεν θα εχεις θεμα....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου...εχθες το απογευμα στα καλα του καθουμενου με επιασαν εντονοι πονοι περιοδου, ξαπλωσα,και αφου περιμενα μια ωρα και οχι μονο δεν περναγαν αλλα δυναμωναν,πηρα το γιατρο μου τηλ και με καθησυχασε,μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και να μην ανησυχω κι αν ποναω πολυ να παρω μποσκοπαν,οντως πηρα και ενιωσα καλυτερα,αλλα φοβηθηκα αρκετα και η ψυχολογια μου ειναι λιγο.....

Διαβασα για την επισχεση που λετε,ημουν που ημουν,απογινα.....γιατι δεν μας αφηνουν να γεννησουμε με την ησυχια μας??????

Πηρα τηλ στο Ιασω,και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα αν θα συμμετεχουν και θα ξερουν μεσα στην εβδομαδα,αν ομως συμμετεχουν ειναι επιπλεον 350ε που θα τα παρουμε μετα απο το ΙΚΑ.

καλησπερα κοριτσια!Τι κανετε?

Εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου...εχθες το απογευμα στα καλα του καθουμενου με επιασαν εντονοι πονοι περιοδου, ξαπλωσα,και αφου περιμενα μια ωρα και οχι μονο δεν περναγαν αλλα δυναμωναν,πηρα το γιατρο μου τηλ και με καθησυχασε,μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και να μην ανησυχω κι αν ποναω πολυ να παρω μποσκοπαν,οντως πηρα και ενιωσα καλυτερα,αλλα φοβηθηκα αρκετα και η ψυχολογια μου ειναι λιγο.....

Διαβασα για την επισχεση που λετε,ημουν που ημουν,απογινα.....γιατι δεν μας αφηνουν να γεννησουμε με την ησυχια μας??????

Πηρα τηλ στο Ιασω,και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα αν θα συμμετεχουν και θα ξερουν μεσα στην εβδομαδα,αν ομως συμμετεχουν ειναι επιπλεον 350ε που θα τα παρουμε μετα απο το ΙΚΑ.

Τι να πω και τι θα μας τα δωσουν πισω ή μπα....για αυτο εγω αν δεν ληξη θα παω στην αλλη που ειναι οικονομικη μην τρεχω να βρω κ να παρω τα λεφτα μου!!

Μην αγχωνεσαι εχω καθε μερα αυτα τα πονακια ειδικα το βραδυ που θα κοιμηθω κ αρκετα εντονοι...αλλα οπως ειπε κ ο γιατρος σου ειναι φυσιολογικοι!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Τι να πω και τι θα μας τα δωσουν πισω ή μπα....για αυτο εγω αν δεν ληξη θα παω στην αλλη που ειναι οικονομικη μην τρεχω να βρω κ να παρω τα λεφτα μου!!

Μην αγχωνεσαι εχω καθε μερα αυτα τα πονακια ειδικα το βραδυ που θα κοιμηθω κ αρκετα εντονοι...αλλα οπως ειπε κ ο γιατρος σου ειναι φυσιολογικοι!!!

Ασε εχω αγχωθει πολυ,ευτυχως τωρτα ειμαι καλα αλλα το αγχος μου εχει μεινει....

Τρομαξα πιο πολυ γιατι ο πονος ολο το απογευμα μεχρι το βραδυ που κοιμηθηκα,δεν περναγε παρα μονο τις ωρες που ειχα παρει το μποσκοπαν.Στον μικρο μου ειχα συνεχεια πονους αλλα με επιαναν,με αφηναν,δεν ηταν συνεχομενοι.

Πιστευω πως θα τα δωσουν πισω αλλα το θεμα ειναι και το ποτε,γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα αργησουν πολυ...

Καλα θα κανεις αφου μπορεις να επιλεξεις!Και εγω το ιδιο θα εκανα,να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Καλημέρα κορίτσια κ καλό μήνα σε όλες μας. Δεν μπόρεσα να σας παρακολουθήσω τωρα τελευταία. Μετά από κάποια απρόσμενα προβλήματα υγείας στην οικογένεια εμφάνισα έντονες συσπάσεις κ πόνο κ βρέθηκα στο νοσοκομείο, όπου κ μάλλον θα παραμείνουμε μέχρι να γεννήσω. Οι μέχρι τώρα αγωγές που ακολουλήθηκαν δεν μπόερασαν να σταματήσουν τις συσπάσεις. Από ψυχολογία καταλαβαίνεται :( το ζάχαρο χάλια, ξεκίνησα κ ινσουλίνη... αυτά τα ωραία από εμένα. Συγγνώμη για το σεντόνι πρωί πρωί. Κουράγιο σε όλες μας....

Ελα βρε nice...αυτα σκεφτομουν και εγω εχθες και τρομοκρατηθηκα...

Ευχομαι ολα να πανε καλα!Που ειναι σιγουρο!!!!

Mama Konstantinou με ποιον μίλησες στο Ιασω ;; Γιατί εγω πήρα τηλ κ μου είπανε οτι συμμετέχουν κ πήρα την μαία που θα εχω κ μου ειπε για διαφορά 800 ευρώ περίπου κ έπαθα ενα σοκ! Κ πήρα κ στον εοππυ τηλ κ δεν τους εχει έρθει εντολή αποζημειωσης αν καταθέσεις τα χαρτιά σου γιατί τους είπαν υπάρχουν κ κλινικές που δεν κάνουν επίσχεση , οποίος θέλει μπορεί να παει εκει ή σε δημόσιο νοσοκομειο . Μπάχαλο η κατάσταση !!! Κ εγω είχα χθες έντονους πόνους περιόδου κ σήμερα πήγα για nst κ εχω καμία συσπασούα αραιά κ που απο οτι φάνηκε .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Mama Konstantinou με ποιον μίλησες στο Ιασω ;; Γιατί εγω πήρα τηλ κ μου είπανε οτι συμμετέχουν κ πήρα την μαία που θα εχω κ μου ειπε για διαφορά 800 ευρώ περίπου κ έπαθα ενα σοκ! Κ πήρα κ στον εοππυ τηλ κ δεν τους εχει έρθει εντολή αποζημειωσης αν καταθέσεις τα χαρτιά σου γιατί τους είπαν υπάρχουν κ κλινικές που δεν κάνουν επίσχεση , οποίος θέλει μπορεί να παει εκει ή σε δημόσιο νοσοκομειο . Μπάχαλο η κατάσταση !!! Κ εγω είχα χθες έντονους πόνους περιόδου κ σήμερα πήγα για nst κ εχω καμία συσπασούα αραιά κ που απο οτι φάνηκε .

Αχ μη μου λες τετοια......

Εγω πηρα και μιλησα με το λογιστηριο,μαλιστα πηρα το πρωι και πηρα και τωρα για να ρωτησω αν η τιμη που μου ειπαν ειναι μαζι με φπα....και μαλιστα μου ειπαν οτι θα ξερουν οριστικα αν θα ισχει μεσα στην εβδομαδα...

Αχ τι μπαχαλο ειναι αυτο????

Δεν περνεις και εσυ ενα τηλεφωνο,να δουμε αν θα σου πουν τα ιδια?

Και τι να το κανουμε αν υπαρχουν κλινικες που δεν κανουν επισχεση?Εμενα ο γιατρος μου ειναι μονο στο Ιασω,αν ηταν και αλλου,που δεν την κανουν δεν θα το σκεφτομουν,αλλα τωρα 1 1/2 μηνα πριν γεννησω,δεν μπορω να κανω κατι....

Αχ μη μου λες τετοια......

Εγω πηρα και μιλησα με το λογιστηριο,μαλιστα πηρα το πρωι και πηρα και τωρα για να ρωτησω αν η τιμη που μου ειπαν ειναι μαζι με φπα....και μαλιστα μου ειπαν οτι θα ξερουν οριστικα αν θα ισχει μεσα στην εβδομαδα...

Αχ τι μπαχαλο ειναι αυτο????

Δεν περνεις και εσυ ενα τηλεφωνο,να δουμε αν θα σου πουν τα ιδια?[/quote

Πήρα κ εγω μόλις στο λογιστήριο . Δεν μου είπανε για χρήματα τίποτα μου είπανε να ξαναπάρω την Παρασκευή για να εχει ξεκαθαρίσει λιγο το τοπίο . Θα ξέρουν περισσότερα . Αντε να δούμε τι θα γινει . Γιατί αν είναι καμία διαφορά 800 ευρώ όπως μου είπε η μαία ειναι πάρα πολλά !!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Εμενα εδω ευτυχως ο γιατρος μου ειναι σε ολες τις κλινικες ενω παλια οχι!!!

mama konstantinou μην σε πιανει αγχος βρε δεν νομιζω να ειναι η ωρα σου...κατσε να λυθει κ το θεμα με την επισχεση κ μετα....:tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εμενα εδω ευτυχως ο γιατρος μου ειναι σε ολες τις κλινικες ενω παλια οχι!!!

mama konstantinou μην σε πιανει αγχος βρε δεν νομιζω να ειναι η ωρα σου...κατσε να λυθει κ το θεμα με την επισχεση κ μετα....:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα!!!Δεν ξερω μηπως ειναι καλυτερα να γεννησω τωρα????Πριν αποφασισουν την επισχεση και τρεχω και δεν φτανω?????:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...