Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας και πάλι! Έκανα την εμφάνισή μου και εξαφανίστηκα γιατί ο μπαμπάς μας δούλευε το Σάββατο και εγώ είχα στο σπίτι την ανηψούλα μου. Παίξανε με τη μικρή μου και ευχαριστήθηκαν. Τώρα περιμένουμε αγοράκι. Το οποίο όταν κουνιέται μερικές φορές νομίζω ότι κάνει στρέτσινγκ. Τόσο πολύ τεντώνει την κοιλιά μου. Αχ με έχει πιάσει και εμένα ένα άγχος με την καισαρική, με τον ερχομό του νέου μωρού. Με όλα. Κάνω ότι μπορώ για να μην κουράζομαι τώρα και τρέχουμε. Το βράδυ ο ύπνος είναι δράμα. Κάποια στιγμή σηκώνομαι και πάω στον καναπέ....Οι συσπάσεις συνεχίζονται όπως και πριν. Έχω το πολύ 10 την ημέρα και για κάποια κοπέλα που ρώτησε, είναι σαν να μαζεύεται και να τσιτώνει η κοιλιά σε ένα σημείο. Τώρα όσο προχωράει ο καιρός αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι νοιώθω μία δυσφορία πριν γίνει η σύσπαση, η οποία συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια. Ελπίζω όπως σας έλεγα να πάρω άλλες δύο εβδομάδες.

Διάβαζα και ό,τι γράψατε και για τα ρούχα. Εγώ θα κάνω καισαρική στο Ρέα και τα πράγματα που λένε να έχουμε είναι σχετικά λίγα. Π.χ. για το μωρό πρέπει να έχω μόνο το ρουχαλάκι εξόδου. Για εμένα πήρα και νυχτικό και πυτζάμα. Κάποια καλλυντικά (τα οποία θα αποδειχθούν άχρηστα είμαι σίγουρη), σερβιέτες και εσώρουχα μίας χρήσης και θα βάλω και ένα ρούχο εξόδου. Επίσης έχω βάλει στην τσάντα και τα απαραίτητα έγγραφα.

Έχω άγχος...ουφ ουφ μην αγχώνεσαι, μην αγχώνεσαι....

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια σημερα τελειωσα σχεδον την βαλιτσα ,εμεις σε δημοσιο γενναμε, δεν πηρα λιστα αλλα αν πηρα κατι λιγοτερο θα τα εχω σε κοινη θεα σπιτι ωστε να τα βρισκουν ευκολα κ να μ τα φερουν..

Ποσα να χωρεσει κ αυτη η βαλιτσα...

Οσον αφορα επισκεψεις εγω διακριτικα θα ενημερωσω μονο πολυ κοντινους συγγενεις αν θελησει καποιος να ερθει 3-4 ημερα στο μαιευτηριο πιστευω ο συνοστισμος κ η πολυκοσμια χειμωνιατικα δεν ειναι οτι καλυτερο για το μωρο...κ στο σπιτι οταν σαραντισουμε θα δεχτω κοσμο...

Τωρα αυτη την δυσφορια κ γω την νιωθω συνεχεια σαν να μην μπορω να παρω ανασα, κ ξεκινησαν κ πονοι στα πλευρα κ την πλατη..επισης 1-2 φορες νιωθω αυτο το τεντωμα σε συγκεκριμενο σημειο σαν να τσιτωνει το δερμα εσωτερικα αλλα δεν ξερω αν ειναι συσπαση η κατι αλλο...

uOZHp12.png

Κορίτσια, στις συσπάσεις τσιτώνει όλη η κοιλιά και έχεις και πόνους σαν περιόδου. Το αναφέρω γιατί υπάρχουν και πρωτομανούλες και ενώ είναι η κίνηση του μωρού, μπορεί να το μεταφράσουν ως σύσπαση.

Εγώ τα τελευταία βράδια αισθάνομαι 1-2 και απ όσο γνωρίζω έως 10 την ημέρα είναι οι φυσιολογικές προπαρασκευαστικές συσπάσεις.

Δυσφορία νιώθω πολύ συχνά, ειδικά αν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα είναι αδύνατον να αναπνεύσω.

Αισθάνομαι και ταχυκαρδία 2-3 φορές τη μέρα.

Καλά δεν συζητώ για πόνους στη λεκάνη, τη μέση αλλά και τους ώμους απ το συνεχές ξάπλωμα στα πλαϊνά.

Υπομονή, λίγο μας έμεινε! (Τα λέω για να τα ακούω!)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια, στις συσπάσεις τσιτώνει όλη η κοιλιά και έχεις και πόνους σαν περιόδου. Το αναφέρω γιατί υπάρχουν και πρωτομανούλες και ενώ είναι η κίνηση του μωρού, μπορεί να το μεταφράσουν ως σύσπαση.

Εγώ τα τελευταία βράδια αισθάνομαι 1-2 και απ όσο γνωρίζω έως 10 την ημέρα είναι οι φυσιολογικές προπαρασκευαστικές συσπάσεις.

Δυσφορία νιώθω πολύ συχνά, ειδικά αν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα είναι αδύνατον να αναπνεύσω.

Αισθάνομαι και ταχυκαρδία 2-3 φορές τη μέρα.

Καλά δεν συζητώ για πόνους στη λεκάνη, τη μέση αλλά και τους ώμους απ το συνεχές ξάπλωμα στα πλαϊνά.

Υπομονή, λίγο μας έμεινε! (Τα λέω για να τα ακούω!)

Tα ιδια με εσενα νοιωθω εχω πονους περιοδου μεχρι 3 φορες την ημερα!!!

Απο χθες εχω ταχυκαρδιες κ δεν μπορω να σηκωθω γτ ζαλιζομαι!!!

Οντως λιγο μας έμεινε η αλήθεια ειναι!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Το πρώτο μας παιδάκι γεννήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο και είχα πάρει αρκετά πράγματα μαζί μου. Θυμάμαι ότι το μόνο που μας έδιναν ήταν το γάλα του ως συμπλήρωμα για το θηλασμό. Φυσικά κάθε φορά που ερχόταν ο άντρας μου έφερνε και κάτι. Στην πρώτη φωτογραφία που βγάλαμε τα ρούχα που φορούσε ήταν φυσικά ρουχαλάκια από το σπίτι. Τώρα τα πράγματα φαίνονται πιο απλά.

Καλημέρα!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

Και κάτι για τις συσπάσεις: σε εμένα τουλάχιστον, δεν συνοδεύονται από πόνους περιόδου. Και τις είχα και στο πρώτο μου παιδάκι. Όταν δε έσπασαν τα νερά, είχα συσπάσεις, αλλά οι πόνοι περιόδου ξεκίνησαν μετά από δύο ώρες (πράγμα που ήταν καλό θα έλεγα...). Οπότε, όπως καταλαβαίνετε ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και όπως φαντάζομαι σας λένε οι γιατροί σας, οι συσπάσεις είναι ένδειξη τοκετού όταν γίνονται π.χ. 10 μέσα σε μία ώρα.

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Σορρυ κανω κ δουλειες:D

Ε νωρίς ειναι έχεις καιρό κ όπως είπες δεν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα ... Ποτέ έχεις ραντεβού με τον γιατρό;;;

Έχεις εμπειρία πάντως κάτι θα νοιωθεις...τι να πούμε οι πρώτο μανούλες;;

:tongue:Καλημερουδια !!! Στις 16 εχω Ραντεβου κ Ανυπομονω !!!

Σορρυ κανω κ δουλειες:D

Ε νωρίς ειναι έχεις καιρό κ όπως είπες δεν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα ... Ποτέ έχεις ραντεβού με τον γιατρό;;;

Έχεις εμπειρία πάντως κάτι θα νοιωθεις...τι να πούμε οι πρώτο μανούλες;;

:tongue:Καλημερουδια !!! Στις 16 εχω Ραντεβου κ Ανυπομονω !!!

Ααααα σε 2 εβδομαδες ειχες παει παλι προσφατα?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Ααααα σε 2 εβδομαδες ειχες παει παλι προσφατα?

Ειχα παει στις 18 Του Νοεμβρη !!! Λογικα πιστευω πως απο τις 16 κ μετα θα με βλεπει ποιο συχνα . . Στις αλλες Εγκυμοσυνες μου πηγενα σε κλινικη κ ειχα αλλον Γυναικολογο ο οποιος με εβλεπε καθε 15 ημερες μετα τον 7μο μηνα . . Τωρα π παω σε Νοσοκομειο δεν ξερω καν πως το κανει αυτος ο Γυναικολογος αν κ 3 γνωστες μου π πηγεναν σε αυτον τον τελευταιο Μηνα τις εβλεπε κα8ε εβδομαδα !!!

Kαλημερα και καλο μηνα!!

Πως ειστε? Εγω σημερα εκανα το πρωτο μαθημα επιτελους!!Μιλησαμε για διατροφη και μας δοθηκε και λιστα με τα απαραιτητα που πρεπει να εχουμε μαζι στο νοσοκομειο.Αρκετα χορταστικο μαθημα 2μιση ωρων(με τις ερωτησεις στο τελος φτανει τις 3 ωρες)και πολυ το ευχαριστηθηκα.Τωρα περιμενω πως και πως το αυριανο!

ZpmAp3.png

καλησπερα κοριτσια..καλο μηνα..καλως ηρθαν οι καινουργιες..

εμενα αυτες τις μερες ποναει πολυ η μεση ειδικα οταν περπαταω, και εχω και πολλες καουρες..ραντεβου στην γιατρο εχω 12/ 12..εδω εχει πολυ κρυο βγαινω και παγωνω..ανυπομωνω να γεννησω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλό μήνα κι από μένα εγώ δυστυχώς έχω πολλά νεύρα με τους γονείς μου και επειδή δεν οδηγώ και δεν υπάρχουν και λεφτά έχω κλατάρει στην κυριολεξία. Ο πατέρας μου έχει γίνει πιο βδέλλα κι από βδέλλα και δεν αντέχω αλλά ας όψεται που τώρα εγώ δεν εργάζομαι (δίδασκα γαλλικά πριν μείνω έγκυος) και τους έχουμε ανάγκη τους δικούς μου. Κατά τα άλλα προσπαθώ να είμαι ευδιάθετη και να σκέφτομαι το μωράκι μου. Βλέπω εδώ οι πιο πολλές δεν είστε πρωτομανούλες και τα έχετε όλα σε τάξη.

Εγώ πάλι είναι το πρώτο μου και έρχονται όλα απανωτά και με πανικοβάλλουν.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλό μήνα κι από μένα εγώ δυστυχώς έχω πολλά νεύρα με τους γονείς μου και επειδή δεν οδηγώ και δεν υπάρχουν και λεφτά έχω κλατάρει στην κυριολεξία. Ο πατέρας μου έχει γίνει πιο βδέλλα κι από βδέλλα και δεν αντέχω αλλά ας όψεται που τώρα εγώ δεν εργάζομαι (δίδασκα γαλλικά πριν μείνω έγκυος) και τους έχουμε ανάγκη τους δικούς μου. Κατά τα άλλα προσπαθώ να είμαι ευδιάθετη και να σκέφτομαι το μωράκι μου. Βλέπω εδώ οι πιο πολλές δεν είστε πρωτομανούλες και τα έχετε όλα σε τάξη.

Εγώ πάλι είναι το πρώτο μου και έρχονται όλα απανωτά και με πανικοβάλλουν.

Καλο Μηνα !!! Κανε υπομονη για το Μωρακι Σ !!! Κ Που θα παει θα ερθει παλι ο καιρος που θα εισαι με τον Αντρα σ κ το Παιδακι Σας !!! Παντα στην Πρωτη εγκυμοσυνη ειναι σχεδον ολοι Βδελες κ δυστιχως δεν εχεις την ηρεμια που χρειαζεσαι αλλα Πιστεψεμε , μολις Γεννησεις θα τα βαλεις Οοολα σε ταξη κ Εσυ !!! Σε ποια εβδομαδα Εισαι ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...