Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Korina , πολύ περίεργο μου φάνηκε που είπες πως θα βρεις γιατρό από το "χωριό" που μένετε! Να υποθέσω πως το "χωριό" είναι σαν τα Γιάννενα πχ; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρείτε σπίτι;

Μαρμιν, το σπιτι μας έχει τα καλά, αλλά και...........τα κακά του (ξέρεις ποια εννοώ).

Hope, ναι, εκανε το εμβόλιο το καινούργιο που δεν συνταγογραφείται ακόμη. Σκάσαμε 105 ευρουλάκια για να το αγοράσουμε, αλλά δεν πειράζει. Ας είναι θωρακισμένα τα πουλάκια μας!

καλημερα..εδω τα χωρια ειναι μεγαλα ναι, δεν ειναι σαν της ελλαδας αλλα σαν κομοπολη, δεν εχει πολλα σπιτια εδω γυρω γιατι ηρθε και πολυς κοσμος τωρα και επιλεγουν κιολας, αλλοι δεν θελουν νεαρους αλλοι δεν θελουν παιδια στο σπιτι που σου νοικιαζουν ζητανε πολλα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια μου!Πως είστε?Εμείς καλά!Γιόρτασα χθες το κοριτσάκι μου(ευχαριστώ για τις ευχές),με λιγα πραγματα και λιτά,μιας και Δούλευα και πρωι και νύχτα! Πφφφφ....Ο καιρός ψυχρός!

Κορινα μου,καλώς σας βρήκα!Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις γερο και ευλογημένο το μωρακι σας!Πως είναι τα πραγματα εκεί?Έχει φύγει και ο αδερφός μου εδώ και ενα χρονο Γερμανία!Να έχετε καλη τύχη κοπελα μου!

Μαρμιν μου,ναι είναι ιδιωτικό!:DΤι κανουν τα παιδάκια σου?

Μαρτζι μου,αποφάσισα να της το κάνω και γω,αλλά σκέφτομαι αργότερα, που θα είναι 2 δόσεις!Σου είπε για παρενέργειες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ηοpe, τι εννοείς "αργότερα που θα είναι 2 δόσεις"; Το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι 3 δόσεις. Οι πρώτες δύο είναι στο δίμηνο μέσα και μετά από ένα χρόνο η τρίτη δόση. Μας είπε ότι οι παρενέργειες είναι οι συνηθισμένες των εμβολίων : λίγη γκρίνια, λίγος πυρετός ή ανησυχία. Κι εγώ είχα μερικές αμφοβολίες για το εμβόλιο αλλά τις εβαλα στην ακρη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα κοριτσια..χρονια πολλα..εγω εκλεισα κρεβατακι και στρωμα..εδω ολα ειναι δημοσια αλλα ειναι σαν κλινικες, βρηκα την κλινικη που θα γενννησω και θα παω μαλλον πεμπτη απο κει για υπερηχο..ειδα την κλινικη σε βιντεο και ειναι πολυ ωραια και γεννας αν θες και στο νερο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

hope ωραια ειναι εδω αλλα λιγο δυσκολα για αρχη μεχρι να βρουμε σπιτι ,να προσαρμοστω..ο αντρας μου εμενε και παλια γερμανια 10 με τους γονεις του εδω τελειωσε το σχολειο και ειναι πιο ευκολα γι αυτον..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλες μου!Πως είστε?Εμείς,δόξα τον Θεο,καλά!Εαν εξαιρεσω φυσικά οτι εδώ και 3ς μέρες πονάει ο φρονιμίτης μου,και όπως καταλαβαίνετε χτυπάει παντού!Πρεπει να τους αφαιρεσω ,αλλά φοβάμαι!:rolleyes:

Μάρτζι μου,η δική μου παιδίατρος μας είπε πως είναι 4 δόσεις πριν την ηλικία των 2 ετων,ενω μετα το πέρας των 2 ετων οι δόσεις μειώνονται στις 2!Αυτό μου το επιβαιβεωσε και ένας γιατρός στην κλινική μας!Εσάς δεν σας το ειπαν?Ή μάλλον τι σας έχουν πει?

Κορίνα μου,σίγουρα θα είναι δύσκολο στην αρχή!Αλλά με τον καιρό θα συνηθίσεις και συ!Εξάλλου δεν γίνεται διαφορετικά!Ξέρω και γω,απο άτομο γνωστό,πως οι κλινικές είναι πλήρως εξοπλισμένες και πολύ καλες!Και μετα την γέννα,το κράτος/κλινικη σου στέλνει μαια για να βοηθήσει το πρωτο διαστημα με τη φροντιδα και τον θηλασμό!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλησπερα κοριτσια..σημερα πηγαμε σουπερ μαρκετ και με λιγο περπατημα πονεσε η μεση μου, ζαλιστηκα κιολας εκει μεσα παραλιγο να πεσω ειχα και ταση για εμετο, ο αντρας μου τρομαξε πολυ τωρα φοβαται να με αφηνει μονη λεει ημουν κατασπρη ,2 φορα το παθαινω απο τοτε που ηρθα ..μαλλον θα επεσε κι αλλο ο αιματοκριτης ..στις προηγουμενες εξετασεις ηταν 31..

ηρθε σημερα και το μαξιλαρι θηλασμου που ειχα παραγγειλει να δω αν θα βολευτω γιατι κανω χαλια υπνο ,πιανομαι παντου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

τι κανετε κοριτσια ?εγω χθες πηγα εδω σε μια γυναικολογο ,καμια σχεση με ελλαδα..εδω μου πηραν ιστορικο μου μετρησε πιεση, κιλα ,ουρα που τα βγαζουν την ιδια ωρα τα αποτελεσματα και αιμα..μου εκανε καρδιοτοκογραφο η μαια ηταν καλος και μετα πηγα μεσα στην γιατρο μου εδωσε κατι βιταμινες και μου εκοψε το σαλοσπιρ γιατι εδω λεει δεν τα δινουν αυτα προληπτικα δεν ειναι ελλαδα λεει εδω..μετα με πηγε για υπερηχο και μου εκανε κολπικη καλλιεργεια εδω λεει καθε φορα ετσι κανουν..μου βρηκε μικροβιο και μου εδωσε αντιβιωση ..ο μπεμπης ειναι πολυ μεγαλος μου ειπε 1750γρ και θα γεννηθει μεγαλος και με μαλωσε για τα κιλα ειμαι 60 κιλα τωρα εβαλα συνολο 11 κιλα μου ειπε να μην τρωω πολυ και οχι βραδυ πατατες μακαρονια και πιτσες και μου ειπε να πινω πολλα νερα..ραντεβου παλι σε 3 εβδομαδες..ο κολπικος μονο δεν μου αρεσε αλλα τι να κανω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε;; εγώ ολίγον τρέχω κ δεν φτάνω - μιάμιση ξύπνησε ο μικρός τον άλλαξα, ταισα κ ξανακοιμηθηκε στις δυόμιση αλλά δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου! Τον πήγα τελικά στο κρεββατακι του 2:50 κ πήρα τη μικρή που ξύπνησε κ τώρα κοιμάται τρώγοντας ή τρώει κοιμαμενη:rolleyes:

Κυριακουλα καλώς ήρθες στο κλαμπ των μεγάλων μωρών :)

οι υπόλοιπες πού χαθηκατε;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!

Ο μεγάλος μου έχει σήμερα μηνογεννέθλια :D τα τελευταία μας πριν γίνει ΔΥΟ! Μα το πιστεύετε; πριν δυο χρόνια ήμουν έγκυος στο πρώτο κ περίμενα πως κ πως να μπω στο μήνα μου κ να γέννηση κ τώρα έχω τρία! Απίστευτο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια ..εγω ξυπνησα με στομαχοπονο μπορει απο την αντιβιωση που πηρα τωρα πρεπει να πιω πολλα νερα..πηρα τηλ τον γιατρο μου ελλαδα γιατι εδω ολα μου φαινονται καινουργια και μου ειπε συνεχιζω σαλοσπιρ μεχρι 34 εβδομαδα οπως ειχαμε πει ..τον εμπιστευομαι πολυ με παρακολουθει απο την αρχη ενω αυτη εδω τωρα με γνωρισε..

μαρμιν μου να τα χιλιασει ..οντως περασε πολυ γρηγορα ο καιρος και εγινες και τριτεκνη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?

Μαρμιν μου,με το καλό να γιορτασετε τα γενέθλια του γιου σας!Να είναι ευλογημενα και τα 3!:)!Σκέφτεσαι να κανεις κάτι για εκείνη τη μέρα?

Κορίνα μου,και γω γνωριζω πως ο τομέας της υγειας,γενικώς στο εξωτερικο,σε οποιονδήποτε τομέα,είναι μακράν καλυτερος!

Καλά κανεις και ακούς και τις συμβουλες του γιατρού σου!

Σίγουρα,εαν μπορείς να περιορισεις τα κιλά,είναι καλό!Εγώ είχα βάλει,σχεδόν 20!Ο γιατρός μς μάλωνε,αλλά εγώ δεν τον άκουγαν!Δεν είναι μονο θέμα αισθητικης,αλλά υγειας!Θηρίο λοιπον το μικρουλη!:)!Τακτοποιηθηκατε?

Εμείς είμαστε καλά!Βέβαια ο σύζυγος ταλαιπωρειται ο ιωση,ευτυχώς δεν κόλλησε η μικρή!Εγώ σπίτι δουλεια!Σήμερα είμαι απόγευμα,αλλά ευτυχώς θα απολαυσω το πρωινό μου μιας και δεν έχω δουλειές!:)

Καλη βδομάδα και καλό μήνα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλημερα κοριτσια ..εγω ξυπνησα με στομαχοπονο μπορει απο την αντιβιωση που πηρα τωρα πρεπει να πιω πολλα νερα..πηρα τηλ τον γιατρο μου ελλαδα γιατι εδω ολα μου φαινονται καινουργια και μου ειπε συνεχιζω σαλοσπιρ μεχρι 34 εβδομαδα οπως ειχαμε πει ..τον εμπιστευομαι πολυ με παρακολουθει απο την αρχη ενω αυτη εδω τωρα με γνωρισε..

μαρμιν μου να τα χιλιασει ..οντως περασε πολυ γρηγορα ο καιρος και εγινες και τριτεκνη..

Πως είσαι τώρα κοπελα μου?Το σαλοσπιρ γιατί το παίρνεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

τι κανετε κοριτσια? εδω εχει κρυο και συννεφια οπως παντα..

το σαλοσπιρ το παιρνω απο την αρχη προληπτικα, εμπιστευομαι πολυ τον γιατρο μου ελλαδα, ειναι παρα πολυ καλος..

ακομα δεν βρηκαμε σπιτι, αλλα εγω ετοιμαζομαι γιατι με επιασε αγχος, πηραμε και κρεβατακι με στρωμα..

μαρτζι τι κανετε? τι κανει η μπουμπου σου?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα κοπελες μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Σηκωθηκαμε με συννεφια σημερα,αν και χθες,παρολο που ειχε χαμηλη θερμοκρασια,ειχε ηλιοφανεια που σε αποζημίωνε!

Τεταρτο απογευματινο στη δουλεια και αυριο πρωι!Επιτελους!:)

Το μενου μας εχει φακες για την μικρη,φαγητο που στην ουσια ετοιμαζω για αυριο,και για μας κρεατικο στην ψησταρια!:)

Ευχομαι να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!

Κορινα μου εσυ πως εισαι?Καλα κανεις και παιρνεις γνωμη απο τον γιατρο σου!Εξαλλου τη γιατρο εκει,τωρα την γνωρισες,η οποια,δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ειναι εξαιρετικη!

Τι καλα που πηρες πραγματακια!:)

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...