Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Marmin, μου φαίνεται πως συγκρίνεις τα ασύγκριτα!!!! Ο Θράσος ήταν ένας και μοναδικός. Γεννήθηκε πολύ μεγάλος κι αν θυμάσαι ήταν και πολύ προχωρημένος για την ηλικία του!

Τα μικρούλια μεγαλώνουν μια χαρά και είναι φοβερά!

Πέπσι μου, τρέχεις κι εσύ με 2 μωράκια αλλά έχω την αίσθηση πως το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ! Αισθάνομαι πως λάμπεις από ευτυχία!

Κορίνα, είσαι με τον αντρούλη σου; Εφτασες καλά; Μην σε χάσουμε τώρα που είσαι στην ξενιτιά!

Εμείς είμαστε καλα. Λέμε συνέχεια "ναι", "όχι" και "αννα".............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Marmin, μου φαίνεται πως συγκρίνεις τα ασύγκριτα!!!! Ο Θράσος ήταν ένας και μοναδικός. Γεννήθηκε πολύ μεγάλος κι αν θυμάσαι ήταν και πολύ προχωρημένος για την ηλικία του!

Τα μικρούλια μεγαλώνουν μια χαρά και είναι φοβερά!

Πέπσι μου, τρέχεις κι εσύ με 2 μωράκια αλλά έχω την αίσθηση πως το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ! Αισθάνομαι πως λάμπεις από ευτυχία!

Κορίνα, είσαι με τον αντρούλη σου; Εφτασες καλά; Μην σε χάσουμε τώρα που είσαι στην ξενιτιά!

Εμείς είμαστε καλα. Λέμε συνέχεια "ναι", "όχι" και "αννα".............

Δίκιο έχεις Μαρτζι μου μάλιστα το λέω συνέχεια στον άντρα μου πως δεν ειναι σωστό να τα συγκρίνουμε για πολλούς κ διαφορους λογους! Ασυνείδητα έγινε η σύγκριση κυρίως γιατί αναρωτιόμουν πως γίνεται να έχω ένα τέτοιο μωρό κ μάλιστα μισό σχεδόν κιλό βαρύτερο μέσα στην κοιλιά μου! Μα πού χωρούσε;;;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Koρίτσια, τι κάνετε;

Κορίνα, είσαι Γερμανία; Να μας πεις κάποια στιγμή τα νέα σου, οκ;

Πέπσι, θα προσπαθήσω να σε ξαναπάρω κάποια στιγμή, ίσως και σήμερα το απόγευμα. Αν δεν το σηκώσεις, δεν πειράζει. Θα καταλάβω.......

Τσερυ, πού είσαι; Γύρισες από Αμερική; Εχετε νέα της, ρε κορίτσια;

Μαρμιν;;;;

Εγώ καλά είμαι! Η μικρή κοιμάται ,ο σύζυγος πλένει το αμάξι κι εγώ είπα να σας δω λίγο και μετά θα διορθώσω κάτι γραπτά για να μην μαζεύονται! Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Koρίτσια, τι κάνετε;

Κορίνα, είσαι Γερμανία; Να μας πεις κάποια στιγμή τα νέα σου, οκ;

Πέπσι, θα προσπαθήσω να σε ξαναπάρω κάποια στιγμή, ίσως και σήμερα το απόγευμα. Αν δεν το σηκώσεις, δεν πειράζει. Θα καταλάβω.......

Τσερυ, πού είσαι; Γύρισες από Αμερική; Εχετε νέα της, ρε κορίτσια;

Μαρμιν;;;;

Εγώ καλά είμαι! Η μικρή κοιμάται ,ο σύζυγος πλένει το αμάξι κι εγώ είπα να σας δω λίγο και μετά θα διορθώσω κάτι γραπτά για να μην μαζεύονται! Σας φιλώ!

Γραπτά ακούω καλέ μην τα φορτώνεις πολύ τα καημένα τα παιδάκια :tongue::tongue: Αλήθεια τι τάξεις έχεις;; Πώς τα περνάτε εκεί τα τρία σας;; η μικρή προσαρμόστηκε;; Εμείς τα ίδια και τα γίδια δεν έχουμε νεότερα πλην του ότι σε λιγότερο από ενάμιση μήνα ο μεγάλος μου γίνεται δύο χρονών!!! Μα το πιστεύετε;;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τι κανετε κοριτσια? εγω μια χαρα..τωρα αρχισα και συνηθιζω το κλιμα εδω..το ταξιδι ηταν κουραστικο ειχε μια ωρα καθυστερηση το αεροπλανο και ειχε πολλα κενα αερος..ο αντρας μου ξετρελαθηκε με την κοιλια μου συνεχεια την φιλαει και με τον μπεμπη που συνεχεια τον κλωτσαει..καναμε πολλες βολτες αυτες τις μερες και κουραστηκα πολυ ..ψαχνω γιατρο εδω τωρα και σπιτι αλλα δεν εχει σπιτια δυσκολα βρισκεις εδω δεν θελουν παιδια ,δεν θελουν νεαρα ζευγαρια μερικοι θα βρεθει κατι που θα παει..πηγα και για ψωνια πηρα για μενα τζιν εγκυμοσυνης ,ζακετα χοντρη ,και μποτες..και για το μωρο πηρα φορμακια ,πηρα φορμα εξοδου, σαλιαρες ,γαντακια, υπνοσακο ..εδω εχει απο 14-17 βαθμους και συνηθως συννεφια ωραια ειναι ομως ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια? εγω μια χαρα..τωρα αρχισα και συνηθιζω το κλιμα εδω..το ταξιδι ηταν κουραστικο ειχε μια ωρα καθυστερηση το αεροπλανο και ειχε πολλα κενα αερος..ο αντρας μου ξετρελαθηκε με την κοιλια μου συνεχεια την φιλαει και με τον μπεμπη που συνεχεια τον κλωτσαει..καναμε πολλες βολτες αυτες τις μερες και κουραστηκα πολυ ..ψαχνω γιατρο εδω τωρα και σπιτι αλλα δεν εχει σπιτια δυσκολα βρισκεις εδω δεν θελουν παιδια ,δεν θελουν νεαρα ζευγαρια μερικοι θα βρεθει κατι που θα παει..πηγα και για ψωνια πηρα για μενα τζιν εγκυμοσυνης ,ζακετα χοντρη ,και μποτες..και για το μωρο πηρα φορμακια ,πηρα φορμα εξοδου, σαλιαρες ,γαντακια, υπνοσακο ..εδω εχει απο 14-17 βαθμους και συνηθως συννεφια ωραια ειναι ομως ..

Καλη προσαρμογή

Παντα χαρές στην οικογένεια σας

Όπου κι αν είσαι αν είναι αυτοι που αγαπάς δίπλα σου εισαι στον παράδεισο

Κι οταν πάρεις το αγορι σου αγκαλιά θα συνδέσεις τα παντα στην χωρα αυτη με αισθηματα ομορφα καθως θα τα ζεις μαζι του κ με τον ανδρα σου φυσικά.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Korina μου, καλή προσαρμογή να έχετε. Οντως, αν είσαι μαζί με αγαπημένους ανθρώπους, είσαι στον παράδεισο. Κι εμείς εχουμε πλέον προσαρμοστεί και τολ΄μω να πω πως μου αρέσει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα!:)!Μολις ανακαλυψα το θεματακι σας!Ειμαι και γω μανουλα μιας κουκλιτσας 18 μηνων!Θα μπορουσα αραγε να ενταχθω στην παρεουλα σας?

Να μοιραστω και γω μαζι σας τα αγχη και τις χαρες...:rolleyes!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

N αι, βρε κοριτσάκι! Να έρθεις στην παρέα μας! Κι εγώ έχω μία κορούλα 17 μηνών.

Τελικα προγραμματίσαμε να κάνουμε το εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα την Παρασκευή.

Μόλις τελείωσα με τα διαβάσματα και θα πάω να πέσω ξερή.

Σας φιλώ όλες!

Καληνύχτα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολυ καλη μου!Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!Πφφφ...και μένα δε με παιρνει μς τίποτα ο ύπνος!Ευτυχώς αύριο δουλεύω απόγευμα!Τι περίεργο να βρέχει στα Γιάννενα!!!:)

Και δω που μένω πολύ βροχή(Δυτική Μακεδονία)!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope καλως ηλθες στην παρεα μας. Εγω μολις τελειωσα με το ταισμα του ενος κ περιμενω να ξυπνησει το αλλο για να το ταισω.

μαρτζι τι κανετε? Συνηθισατε? Καποια στιγμη θα σου στειλω κ φωτο με τα μωρα.

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε?

Καλημέρα! Μπήκα να καλημερισω κ γω με τη σειρα μου την καινούρια! Καλώς ήρθες στο παρεακι μας κ ελπίζω να μείνεις :D! Επίσης να πω στην παλιοπεπσι ότι κ εγώ ήμουν ξύπνια εκείνη την ώρα! Ειδικά για χθες πρέπει να πω πότε κοιμήθηκα αφού η μικρή ήταν συνέχεια ανήσυχη! Τι την άλλαξα, την ταισα αλλά την πήρε ο ύπνος την ξάπλωσα μετά από λίγο ξανα κλάμα, πάλι τάισμα δεν ήθελε, την έβαλα στήθος που συνηθως κοιμάται τίποτα την ξάπλωσα διπλα μου μια από τα ίδια ταλαιπωρήθηκε το καημένο μου!

Μαρτζι δε σε πιστεύω! Θές να μας πείσεις ότι βρέχει στα Γιάννενα;;; εκτός κ αν εκεί που είσαι τώρα πιάνει άλλο νομό :tongue:

Πάντως κ εδω σημερα του δίνει κ καταλαβαίνει αλλά δεν φοβούμαι εγώ για για μένα η καλή η μέρα από τη νύχτα φαίνεται :)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα καλες μου!Σας ευχαριστώ πολύ για την ζέστη υποδοχή σας!

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας,να είναι ευλογημενα!

Μαρμιν μου,είσαι πολύτεκνη μανούλα?Τι ευτυχία?Βγαζετε δοντακια?

Πέπσι μου,πως είναι τα μικρά σου?Χωρίς να γίνομαι αδιάκριτη ποσών ετων/μηνών είναι?

Στον τόπο που μένω έχουμε ψυχρουλα με ήλιο!:)

Ευτυχώς έχω απο χθες φαγητο, φακές,οποτε σήμερα απολάμβανε την οικογένεια μου έως ότου φύγω,το μεσημέρι,στη δουλεια!

Πως θα περάσετε τη μέρα σας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Margi μου εδω ειμαι! Γυρισα αλλα που να τα προκαμω ολα η προκομενη; αρχισα κ τα γερμανικα οποτε τρεχω...με τα κορίτσια τα λεμε βεβαια καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να μπαινω κ εδω κ σε εχω χασει κ μου λειπεις γ@mwτο. Κ γω ρωτουσα για σενα πριν απο καμια βδομαδα...αναρωτιωμουν αν εχεις μεσαντζερ.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...