Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια

Οντως Μαρμινουλα τρεχω κ δεν φτανω. Οποτε κοιμουνται κοιμαμαι αλλα ειναι γλυκο τρεξιμο!!!!! Τα οαιρνεις αγκαλια κ ξεχνας τα παντα!!!!!

Μπράβο Πεπσι μου πολύ καλά κάνεις! Πολύ χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη! Εμείς χθες ήμασταν για πρώτη φορά μόνοι μας με τα δίδυμα αφού το μεγάλο τον άφησα στους γονείς μου που ήταν κ η ανηψιά μου κ μπορέσαμε να τα χαρούμε απερίσπαστοι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, τι μου κάνετε;

Πέπσι μου, σε πήρα κανα δυο φορες τηλ αλλά δεν απάντησες! Θα τρέχεις με τα μικρά σου. Θα σε ξαναπάρω σύντομα να τα πούμε και να σου ευχηθώ βεβαίως βεβαίως.

Μαρμιν, σας είπε ο γιατρός για το εμβόλιο που λέγαμε;

Κορίνα, πώς είσαι;

Εγώ τρέχω, όπως ξέρετε! Ξυπνάω κάθε μέρα στις 5 και επιστρέφω στο σπίτι κατά τις 4! Απίστευτη κούραση. Τωρα έχει κλέισει ο λαιμός μου και με δυσκολία μιλάω. Να δω πώς θα είμαι αύριο και ίσως να μην πάω.

Λέμε να πάμε να μείνουμε εκεί! Και θέλω και δεν θέλω να σας πω την αλήθεια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τι κανετε κοριτσια μου?

Εγω ετοιμαζομαι σιγα σιγα για γερμανια σε 2 εβδομαδες θα ειμαι με τον αντρουλη μου..περασε ο καιρος ,η μια βαλιτσα γεμισε ειναι ετοιμη , τωρα κανω την 2 ..επληνα και τα μωρουδιακα που εχω και τα κουβερτακια τα σιδερωσα και τα εβαλα σε σακουλα αποθήκευσης και μεσα στην βαλιτσα..ανυπομωνω να παω στον νικο εχω να τον δω 2 μηνες και να αρχισουμε και τα ψωνια σιγα σιγα..

Σε μια εβδομαδα εχω και γιατρο θα δω τον μπεμπη μου εχω να τον δω κοντα ενα μηνα.. κοριτσια δεν θελω να αφησω τον γιατρο μου ειναι πολυ καλος ποιος ξερει τι γιατρο θα πετυχω εκει..

Εδω εχει πολυ κρυο ..εσεις τι κανετε?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίτσια μου, τι μου κάνετε;

Πέπσι μου, σε πήρα κανα δυο φορες τηλ αλλά δεν απάντησες! Θα τρέχεις με τα μικρά σου. Θα σε ξαναπάρω σύντομα να τα πούμε και να σου ευχηθώ βεβαίως βεβαίως.

Μαρμιν, σας είπε ο γιατρός για το εμβόλιο που λέγαμε;

Κορίνα, πώς είσαι;

Εγώ τρέχω, όπως ξέρετε! Ξυπνάω κάθε μέρα στις 5 και επιστρέφω στο σπίτι κατά τις 4! Απίστευτη κούραση. Τωρα έχει κλέισει ο λαιμός μου και με δυσκολία μιλάω. Να δω πώς θα είμαι αύριο και ίσως να μην πάω.

Λέμε να πάμε να μείνουμε εκεί! Και θέλω και δεν θέλω να σας πω την αλήθεια.

Ωστε Μαρτζι μου ακομα πηγαινοέρχεσαι ε; φαντάζομαι κούραση! Καλή δύναμη!

Έχεις δίκιο δε σου απαντησα για το εμβόλιο! Χαλαρή την είδα τη δικιά μας, είπε να μην αγχώνομαι για αυτό , ότι πριν λίγο καιρο δεν υπήρχε καν ότι έχουμε 60 κρούσματα στην Ελλάδα το χρόνο κ πως φυσικά αν μπορώ να διάθεση το ποσό ειναι κάλο να γίνει χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούμε να περιμενουμε να συμπεριληφθεί στα υποχρεωτικά που λογικά θα γίνει σύντομα! Κ φυσικά μέσα στα άλλα μου είπε πως δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δε θα κολλήσουν τον ιό ( ώσπου να κάνουμε το εμβόλιο εννοεί)!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Koρινάκι μου, με το καλό να συναντήσεις τον αντρούλη σου!

Λογικό είναι να αγχώνεσαι, κοριτσάκι μου! Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να αλλάζεις χώρα ούσα έγκυος! Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Μαρμιν, τέρμα τα πηγαινε έλα. Θα πάμε εκεί. Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα.

Οσο για το εμβόλιο, εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να το κάνουμε, ο άντρας μου αντιδρά και λέει να περιμένουμε καθότι νέο και δεν ξέρουμε τι παρενέργειες θα έχει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Koρινάκι μου, με το καλό να συναντήσεις τον αντρούλη σου!

Λογικό είναι να αγχώνεσαι, κοριτσάκι μου! Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να αλλάζεις χώρα ούσα έγκυος! Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Μαρμιν, τέρμα τα πηγαινε έλα. Θα πάμε εκεί. Δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα.

Οσο για το εμβόλιο, εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να το κάνουμε, ο άντρας μου αντιδρά και λέει να περιμένουμε καθότι νέο και δεν ξέρουμε τι παρενέργειες θα έχει!

Margi οταν το είπα αυτό στην παιδίατρο μου είπε πως δεν υπάρχει φόβος γιατί είναι δοκιμασμένα! Τι να πω τώρα; αν φοβάται κάτι τέτοιο που καθόλου φυσικά δεν τον αδικώ ή κατηγορώ τότε μαλλον στα δισέγγονα θα περιμενει να το κάνει :rolleyes: από την άλλη αν σκεφτείς τα ένα σωρό που ακούγονται για τα δοκιμασμένα .... Εγώ απλσ κλείνω τα αυτιά κ λέω ο Θεός βοηθός! Είμαι κατά των φαρμάκων (κυρίως των περιττών) κ ως εκ τούτου δεν τρελαίνομαι για τα εμβόλια αλλά πολύ περισσότερο με φοβίζει μια κοινωνία με επιδημίες κ δή ασθενειών που σκότωσαν εκατομμύρια πριν ανακαλυφθούν τα σωτήρια φάρμακα κ εμβόλια!

Ώστε θα πατε τελικά ε; δεν εχεις κ άδικο! Να γυρνουσες σπίτι κ να ησουν άρα τη να ελεγα παλευεται αλλά τώρα που σε περιμένει κ εκεί διπλή δουλειά πολύ δύσκολο είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Αλήθεια Μάρτζι μου ίντερνετ εκεί που θα πάτε θα έχετε; Βρήκατε σπίτι ή τώρα θα ψάξεις;; Μήπως θα μείνετε σε εκείνο που πριν δυο χρόνια έμαθες ότι είσαι έγκυος;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.. τι κανετε??

Εγω τεταρτη θα δω τον μπεμπη εχω κοντα 5 εβδομαδες να τον δω απο την β επιπεδου..

Μετραω αντίστροφα για να παμε γερμανια ,την αλλη τεταρτη θα ειμαι με τον αντρουλη μου ανυπομονω..θα πω στον γιατρό τωρα που θα παω να μου γραψει καμπυλη ζαχαρου γιατι εχω ξεσκιστει να τρωω γλυκα και να μην εχω να την κανω γερμανια γιατι περναει ο καιρος..απο κιλα εχω παρει 9 μεχρι τωρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Tσα!!!

Τι κάνετε;

Σας γράφω από το σπίτι που ήμουν πριν από 2 χρόνια κι έμαθα πως ήμουν έγκυος! Ηρθαμε τελικά. Βολευτήκαμε. Η μικρή μου με τον μπαμπά της κοιμούνται τώρα κι εγώ σηκώθηκα να ετοιμαστώ για την δουλειά.

Σας ΄φιλώ. Θα ξαναμπώ σύντομα να γράψω περισσότερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Tσα!!!

Τι κάνετε;

Σας γράφω από το σπίτι που ήμουν πριν από 2 χρόνια κι έμαθα πως ήμουν έγκυος! Ηρθαμε τελικά. Βολευτήκαμε. Η μικρή μου με τον μπαμπά της κοιμούνται τώρα κι εγώ σηκώθηκα να ετοιμαστώ για την δουλειά.

Σας ΄φιλώ. Θα ξαναμπώ σύντομα να γράψω περισσότερα!

Τι συγκινητικό! Λες να σας φέρει γούρι κ δεύτερη φορα; ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κορίτσια? Εγω αυριο εχω γιατρο θα δω τον μπεμπη..και σε μια εβδομαδα θα ειμαι με τον Νίκο..

Μαρτζι τι καλα γουρλιδικο εκεινο το σπιτι..ευχομαι τωρα να ερθει και το δευτερο μπεμπε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Μαρμιν, μεγάλωσαν τα μικρούλια σου! Τι κάνουν μωρέ; Για πες μας......

Κορίνα, ανυπομονείς να δεις τον υιο βεβαίως- βεβαίως, αλλά και για τον αντρούλη σου αδημονείς και είνα πολύ φυσικό! Τόσο καιρό εχεις να τον δεις.

Πέπσι μου, πού είσαι; Σε πήρα κανά δυο φορές (θα στο ξανάπα, ε;) αλλά δεν το σήκωσες.

Η μικρή κοιμάται. Ο άντρας μου είναι έξω και μαστορεύει. Εγώ μόλις τελείωσα τα διαβάσματά μου και είπα να σας διαβάσω. Δεν ξέρω αν είναι γουρλίδικο το σπίτι. θα δείξει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα..τι κανετε?? Εγω πηγα χθες στον γιατρο ολα τελεια, ο μπεμπης βγαινει παλι μια εβδομάδα μεγαλύτερος και ειναι 1100 γρ πολυ μεγαλος λεει για την εβδομαδα που ειμαι και απο οτι υπολογισε αν συνεχισει ετσι θα γεννηθει 3700 ..με μαλωσε για τα κιλα γιατι εβαλα πολλα 9 εβαλα μεχρι τωρα και μου ειπε αν συνεχισω ετσι θα βαλω αλλα 15 και το μωρο θα βγει 4 κιλα και θα θελει καισαρικη..μου εγραψε και καμπύλη 2ωρη θα την κανω αυριο ελπιζω να ειναι καλη γιατι τρωω πολλα γλυκα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...