Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Για να μου που οι μανούλες : ενημερωθήκατε για το καινούργιο εμβόλιο που κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, δεν δικαιολογείται από τα ταμεία και το συστήνουν οι γιατροί. Είναι για τον μηνιγγιτιδόκοκκο. Εμάς μας συνέστησε η γιατρός να το κάνουμε στα τέλη του άλλου μήνα. Εσείς τι μάθατε σχετικά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Για να μου που οι μανούλες : ενημερωθήκατε για το καινούργιο εμβόλιο που κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, δεν δικαιολογείται από τα ταμεία και το συστήνουν οι γιατροί. Είναι για τον μηνιγγιτιδόκοκκο. Εμάς μας συνέστησε η γιατρός να το κάνουμε στα τέλη του άλλου μήνα. Εσείς τι μάθατε σχετικά;

Μάρτζι μου κ κάπου αλλού το διάβασα αυτό αλλά το ξέχασα μετά, τώρα όμως που θα πάμε παιδίατρο μέσα στη βδομάδα να θυμηθώ να τη ρωτηξω!

Με το πήγαινε έλα στο σχολείο πως τα πας;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τι κανετε?

εγω ειμαι τρελα ερωτευμενη με τον ΓΙΟ μου..ολα τελεια στην β επιπεδου, ολα τα οργανα του μια χαρα..εχει υψος 24 εκατοστα και βαρος 470 γραμμαρια και απο τις μετρησεις βγαινει 1 εβδομαδα μεγαλυτερος..μας εκανε υπερηχο 4d και ειναι κουκλος..εχω φωτο του και μας εδωσε και dvd ολο τον υπερηχο..κουνιοταν ολη την ωρα εβαζε τα χερια στο στομα και το ποδι..ο γιατρος λεει ειναι πολυ ευλιγιστος χαχα, ανοιγοκλεινε στο στομα και κουνουσε την γλωσσα ,και επαιρνε ολο ποζες για φωτο..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Koρίνα, τι νέα μας έχεις από την εξέταση; Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Τέτοια λοιπόν κόλπα κάνουν οι παλιογερμανοί!!!!

Και πού βρίσκεται αυτό το δωμάτιο; Στην δουλειά του Νίκου; Αχ, βρε κοριτσάκι μου, εύχομαι να είναι καλά, να σταματήσει και σε σας η ταλαιπωρία. Πόσα παίρνει ο Νίκος; Πρεπει να μου το είχες ξαναγράψει, αλλά το ξέχασα. Τα ενοίκια εκεί πού κυμαίνονται;

οχι το δωματιο ειναι σε οικοδομη σαν μεζονετα ας πουμε που ειναι χωρισμενοι σε δωματια καμια σχεση με την δουλεια το νοικιαζεις ..

ο νικος παιρνει 1300ε και μετα αναλογα τις υπερωριες..τα ενοικια για σπιτι με 1 υπνοδωματιο ειναι γυρω στα 400-450ε δεν τα εψαξα παραπανω..εκει ομως θα παιρνω επιδομα καθε μηνα 190ε για το παιδι μεχρι να γινει 18, και επιδομα που θα το μεγαλωνω και θα ειμαι ανεργη και μεγαλωνω το παιδι μεχρι να γινει 2 χρονων περιπου 400-500ε ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

οχι το δωματιο ειναι σε οικοδομη σαν μεζονετα ας πουμε που ειναι χωρισμενοι σε δωματια καμια σχεση με την δουλεια το νοικιαζεις ..

ο νικος παιρνει 1300ε και μετα αναλογα τις υπερωριες..τα ενοικια για σπιτι με 1 υπνοδωματιο ειναι γυρω στα 400-450ε δεν τα εψαξα παραπανω..εκει ομως θα παιρνω επιδομα καθε μηνα 190ε για το παιδι μεχρι να γινει 18, και επιδομα που θα το μεγαλωνω και θα ειμαι ανεργη και μεγαλωνω το παιδι μεχρι να γινει 2 χρονων περιπου 400-500ε ..

Καλη αρχη ολα να σας πανε δεξια

Ξαδέρφη του κομμωτή μου παιρνει επιδομα που είναι χωρισμενη, που θηλαζει που κανει βιολογικη διατροφη!

Του κοσμου τα επιδοματα δινουν αρκει να μην λες ψέμματα, οχι οπως εδω.

Για το παιδακι σας θα ειναι καλυτερο το μέλλον οσον αφορα την παιδεία.

Με το καλο!

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Διαφημίσεις

κι εγω που περιμενω τωρα το δευτερο να ερθει, με ενημερωσε η παιδιατρος οτι πρεπει να το κανω και αυτο στον μεγαλο. γενικα , το ακουω να συζητιεται πολυ σαν θεμα!

KORINA,ερωτεύτηκες σφόδρα; Και που είσαι ακόμη! Κάτσε να γεννηθεί με το καλό κι εκεί θα πάθεις φοβερή εξάρτηση!

Μαρμιν, το πηγαινε ελα είναι πολύ δ'υσκολο αλλά όσο να' ναι γυρίζω σπίτι μου κι αυτό είναι ένα τεράστιο συν. Θα δω τι θα κανω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

KORINA,ερωτεύτηκες σφόδρα; Και που είσαι ακόμη! Κάτσε να γεννηθεί με το καλό κι εκεί θα πάθεις φοβερή εξάρτηση!

Μαρμιν, το πηγαινε ελα είναι πολύ δ'υσκολο αλλά όσο να' ναι γυρίζω σπίτι μου κι αυτό είναι ένα τεράστιο συν. Θα δω τι θα κανω.

Δηλαδή σκέφτεσαι να το συνεχίσεις όλη τη χρονιά; ευτυχώς έχεις χρόνο να δεις αν σε βολεύει κ αν το αντέχεις για καιρό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλη αρχη ολα να σας πανε δεξια

Ξαδέρφη του κομμωτή μου παιρνει επιδομα που είναι χωρισμενη, που θηλαζει που κανει βιολογικη διατροφη!

Του κοσμου τα επιδοματα δινουν αρκει να μην λες ψέμματα, οχι οπως εδω.

Για το παιδακι σας θα ειναι καλυτερο το μέλλον οσον αφορα την παιδεία.

Με το καλο!

Ευχαριστουμε πολυ..δεν ηξερα οτι εχει τοσα επιδοματα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Ασε μαρτζι ειμαι τρελα ερωτευμενηηηη..ανυπομωνω να τον παρω αγκαλια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Ti κάνετε; Μαρμιν, τι κάνουν τα μωράκια σου; Ελπίζω καλά. Εγώ πηγαινοέρχομαι και δεν ξέρω αν θα αντέξω.

Σας φιλω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ti κάνετε; Μαρμιν, τι κάνουν τα μωράκια σου; Ελπίζω καλά. Εγώ πηγαινοέρχομαι και δεν ξέρω αν θα αντέξω.

Σας φιλω!

Μαρτζι μια χαρά είμαστε όλοι :)

Αλήθεια αν τελικά νοικιάσετε θα προλαβαίνεις να δουλεύεις κ στο σπίτι για όλα όσα χρειάζεται να ετοιμάσεις; φαντάζομαι πως δεν μπορείς με τη μικρή αν δεν την έχει για κάποιες ώρες εξ ολοκλήρου ο σύζυγος ο οποίος είναι διατεθιμένος να το κάνει; ας πούμε τώρα που σε έβαλαν να ετοιμάσεις έξι μαθηματα όσο δουλευες στο σπίτι τη μικρή την είχαν οι γονείς σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι, Μαρμιν, οι γονείς μου την κράτησαν για να προετοιμαστώ. Είναι κι αυτό ένα θέμα που το σκέφτομαι ξανά και ξανά. Πώς θα προετοιμάζομαι αν νοικιάσω. Γιατί ακόμη κι αν ο άντρας μου την κρατάει, πόσο μεγάλο πια θα είναι το σπίτι που θα μένουμε. Εδώ τώρα, που το σπίτι είναι μεγάλο κι αν πάω να απομονοθώ σε κάποιο δωμάτιο, τρέχει να με βρει και χτυπάει την πόρτα. Ε, άνθρωπος είμαι, μανούλα είμαι, να μην της ανοίξω; Την δουλειά μου την κάνω μόνο όταν πάει στους παππούδες.

Χαίρομαι που είναι καλά τα μικρά σου. Να δώσεις πολλα φιλια και στα 3!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!

Οπότε Μαρτζι μου έχεις μια πολύ δύσκολη απόφαση να πάρεις αν κ έτσι όπως τα λες δύσκολο να νοικιάσεις , έχεις δίκιο η μικρή θα σε ψάχνει όπως κ νάχει ακομη κι αν τρυπωσεις κρυφά στο δωμάτιο! Έχεις καθημερινά προετοιμασία ε; θα μπορούσες να τα ετοιμάζεις όλα σαββατοκύριακο; θα πηγαίνετε σπίτι σας το σαββατοκύριακο αν νοικιάσετε ή όχι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...