Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Εγω την πεμπτη εχω β επιπεδου ανυπομωνω..εχω να δω και τον μπεμπη 1 μηνα..

Μαρτζι μεχρι να παω 12 εβδομαδων μου φαινοταν αιωνας ,μετα που ηρθα στο χωριο δεν καταλαβα ποτε περασαν 8 εβδομαδες, ειναι και καλοκαιρι περνανε οι μερες , ετσι γρηγορα να περασουν και οι υπολοιποι να το παρω αγκαλιτσα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Εγω την πεμπτη εχω β επιπεδου ανυπομωνω..εχω να δω και τον μπεμπη 1 μηνα..

Μαρτζι μεχρι να παω 12 εβδομαδων μου φαινοταν αιωνας ,μετα που ηρθα στο χωριο δεν καταλαβα ποτε περασαν 8 εβδομαδες, ειναι και καλοκαιρι περνανε οι μερες , ετσι γρηγορα να περασουν και οι υπολοιποι να το παρω αγκαλιτσα..

Την Πέμπτη ε;;; τέλεια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Geia σας κορίτσια!

πέπσι, θα ηρέμησες τώρα! Ε, μα είπα κι εγώ! Να μην σου δίνουν την επιλογή!!!! περίεργο μου φάνηκε.

Μαρμιν, θα πας στο γάμο τελικά; Ευτυχώς θα έρθει η ξαδελφούλα.

Κορίνα, πότε θα πας Γερμανία αλήθεια;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!!!

Πήγαμε ψες στο γάμο κ περάσαμε πολύ όμορφα!!! Ο μεγάλος μου καταχάρηκε! Είχε βλέπετε και παιδική χαρά και ζωγραφική και το κυριότερο τις ξαδελφούλες του που τον πρόσεχαν κ τον έπαιζαν και τον αγαπάνε πολύ!!

Εσείς τι κάνετε; Πώς περάσατε το Σαββατοκύριακο σας;;

Μάρτζι αύριο ξεκινάς δουλειά;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Nαι, Μαρμιν, ξεκινάω αύριο και καταλαβαίνεις πώς είναι η διάθεσή μου! Από τη μια λέω πως είναι καλύτερα να ξεφύγω για λίγο από το σπίτι και την καθημερινότητα, από την άλλη όμως ολος αυτός ο δρόμος για πήγαινε- έλα είναι τόσο εφιαλτικός! Ελπίζω με την παρέα των άλλων συναδέλφων να μην καταλαβαίνω πώς περνά η ώρα!

Καλά κάνατε και πήγατε στο γάμο! Ξεφύγατε κι εσείς για λίγο! Τα μωράκια στο σπίτι κάθισαν ήσυχα; Τι είπε η ξαδέλφη που τα κράτησε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Geia σας κορίτσια!

πέπσι, θα ηρέμησες τώρα! Ε, μα είπα κι εγώ! Να μην σου δίνουν την επιλογή!!!! περίεργο μου φάνηκε.

Μαρμιν, θα πας στο γάμο τελικά; Ευτυχώς θα έρθει η ξαδελφούλα.

Κορίνα, πότε θα πας Γερμανία αλήθεια;

μαρτζι μου 15-18 οκτωμβριου θα παω ..δεν κλεισαμε εισητηριο περιμενω να πληρωθει ο νικος..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Margi πώς τα πας; ξεφεύγεις λίγο ή η κούραση είναι μεγάλη κ δεν το φχαριστιεσαι; η μικρή στους γονείς σου; κοιτάς κ για σπίτι ή δε θα μετακομισετε τελικά;

Κορίνα όλα καλα θα είναι!

Εγώ έχω λίγο τις μαύρες μου άνευ λόγου κ αιτίας για αυτό ψιλοχαθηκα! Ένα σχεδόν μόνιμο ψυχοπλάκωμα που επιδεινώνεται το πρωί που είναι ο συζυξ στη δουλειά! Ίσως βγαίνει τώρα η στενοχώρια που τραβήξαμε τι να πω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Koρίτσια μου, χάθηκα αλλά πού να προλάβω να μπω!

Ξεκίνησαμε χθες και με το "καλημέρα" φορτώθηκα 6 μαθήματα να βγάλω θέματα για τους μετεξεταστέους. Όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να πάρω 6 βιβλία, να δω την ύλη που είχαν δώσει οι συνάδελφοι και να βγάλω σε μία ημέρα 6 διαφορετικά διαγωνίσματα. Πολύ κουράστηκα. Χθες δούλευα από τις 11 ως τις 1 το βράδυ και σήμερα από 10 ως 2. Μετά ξανά τα έπιασα κατά τις 4 και τώρα επιτέλους τελείωσα......... Το περιβάλλον της δουλειάς έτσι κι έτσι. Κάποιοι συνάδελφοι φαίνονται καλοί και συνεργάσιμοι, κάποιες είναι σνομπαρίες και κάποιες πολύ απαιτητικές και κλαψιάρες............Λέω "κάποιες" γιατί από άντρες συναδέλφους είδα μόνο έναν!

Η διαδρομή είναι δύσκολη αλλά θα την παλέψω όσο μπορώ.

Κορίνα μην φοβάσαι. Όλα καλά θα πάνε. Εγώ θυμάμαι που πιο πολύ άγχος είχα στην αυχενική κι όχι στη β επιπέδου.

Μαρμινάκι, τι έπαθες μωρέ; Ελπίζω να είναι φάση και να περάσει γρήγορα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τι κανετε?

Εκλεισα τελικα εισητηριοοοοοο 15 οκτωμβριου παω επιτελους γερμανια στην αρχη θα ειναι λιγο δυσκολα βεβαια αλλα θα συνηθισω μεχρι να βρουμε και σπιτι κανα μηνα που θα καθομαστε στα δωματια αλλα υπομονη..

Πλησιαζει η β επιπεδου και αγχωνομαι..

Μαρτζι υπομονη..τη μικρη την κραταει ο αντρας σου? Δεν θα νοικιασετε εκει?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Κορίνα, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, ε; Ευχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα! Μετά και την σημερινή εξέταση θα σου φύγει για τα καλά το άγχος!

Σε τι δωμάτια θα μείνετε στην Γερμανία; Γιατί δεν ψαχνει από αρχές Οκτώβρη ο άντρας σου για σπίτι ούτως ώστε να πας και να εγκατασταθείς αμέσως; Εγκυος κοπέλα είσαι. Δεν πρέπει να ταλαιπωρείσαι, βρε κορίτσι μου.

Εμείς θα δούμε τι θα κάνουμε. Το πιο πιθανό είναι να πάμε να μείνουμε εκεί από αρχές Οκτώβρη!

Πέπσι, τι κάνεις; Πλησιάζει ο καιρός, ε;

Μαρμιν;;; Τι κάνουν τα μικρά; Ο Θρασύβουλος;

΅

Εμείς καλά! Η μικρή σταμάτησε τα αλεσμένα και τρώει πλέον μαζί μας. Προσπαθώ κι εγώ να φτιάχνω ανάλατα τα φαγητά.

Λέει αρκετές κουβεντούλες. Εχει πολλή πλάκα.

Η Τσέρυ επέστρεψε από Αμερική;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίνα, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, ε; Ευχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα! Μετά και την σημερινή εξέταση θα σου φύγει για τα καλά το άγχος!

Σε τι δωμάτια θα μείνετε στην Γερμανία; Γιατί δεν ψαχνει από αρχές Οκτώβρη ο άντρας σου για σπίτι ούτως ώστε να πας και να εγκατασταθείς αμέσως; Εγκυος κοπέλα είσαι. Δεν πρέπει να ταλαιπωρείσαι, βρε κορίτσι μου.

Εμείς θα δούμε τι θα κάνουμε. Το πιο πιθανό είναι να πάμε να μείνουμε εκεί από αρχές Οκτώβρη!

Πέπσι, τι κάνεις; Πλησιάζει ο καιρός, ε;

Μαρμιν;;; Τι κάνουν τα μικρά; Ο Θρασύβουλος;

΅

Εμείς καλά! Η μικρή σταμάτησε τα αλεσμένα και τρώει πλέον μαζί μας. Προσπαθώ κι εγώ να φτιάχνω ανάλατα τα φαγητά.

Λέει αρκετές κουβεντούλες. Εχει πολλή πλάκα.

Η Τσέρυ επέστρεψε από Αμερική;

Καλησπερα..7 εχω β επιπεδου και με επιασε το αγχος..

Μαρτζι θα μεινουμε σε δωματιο που εχει μεσα δικο του μπανιο γιατι πρεπει να εχεις 3 χαρτια μισθοδοσιας για να νοικιασεις και ο νικος μεχρι να παω θα εχει μονο 2 αρα πρεπει ενα μην να μεινουμε σε δωματιο..αν δεν παω τωρα μετα δεν θα μπορω να ταξιδεψω ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Koρίνα, τι νέα μας έχεις από την εξέταση; Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Τέτοια λοιπόν κόλπα κάνουν οι παλιογερμανοί!!!!

Και πού βρίσκεται αυτό το δωμάτιο; Στην δουλειά του Νίκου; Αχ, βρε κοριτσάκι μου, εύχομαι να είναι καλά, να σταματήσει και σε σας η ταλαιπωρία. Πόσα παίρνει ο Νίκος; Πρεπει να μου το είχες ξαναγράψει, αλλά το ξέχασα. Τα ενοίκια εκεί πού κυμαίνονται;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πήγαμε στην παιδίατρο. 9700kg και 81,5 ύψος. Καλή είναι. Το κλάμα πήγε σύννεφο όμως...........

Πολύ καλή :D μπράβο! Κλαίει κ εσενα πολύ ε;; νόμιζα πως μόνο εμάς ακούει όλο το οικοδομικό τετράγωνο: μιλάμε με το που του βγάζω τα ρουχα αρχίζει η αντίδραση κ μόλις δει τη γιατρό με τα ακουστικά ξεκινά το κλάμα! Τι κ αν του δίνει μπαλονάκι; κλάμα, κλάμα, κλάμα! Πάραυτα στο τέλος αφού φυσικά ηρεμήσει δίνει φιλακια αχαχα!

Η Τσερρυ δε γυρισε ακόμα αλλά ως το τέλος του μήνα θα έρθει θαρρώ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...