Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Mummy's babyclub

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσια μου? Εμενα πονανε τα πλευρα μου..καθε μερα ξυπναω πιασμενη..

Ο γιος μου με τρελενει με τις κλωτσιες του θελω να κλωτσαει συνεχεια..οταν αργει αγχωνομαι..μερικες φορες πιανω κατι σκληρο σε ενα σημειο στην κοιλια και μετα απο λιγο κλωτσαει νομιζω το μωρο θα ειναι εκει ε?

Πεπσι ξεκουραση τωρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 836
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

marmin 312 δημοσιεύσεις

• margi

margi 230 δημοσιεύσεις

• korina89

korina89 147 δημοσιεύσεις

• pepsi

pepsi 49 δημοσιεύσεις

Όχι καλέ, τι μπάνια! Εδώ μες στην κούραση και το τρέξιμο χωρίς να έχω βοήθεια από πουθενά. Ο άντρας μου την έχει καταβρεί. Μιλάμε ασχολείται ελάχιστα με την μικρή και μου έχει σπάσει απίστευτα τα νεύρα!

Με το ζόρι γράφω. Τόσο κουρασμένη είμαι!

Εσείς τι κάνετε;

Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ax, Pepsi μου, είναι μεγάλο άγχος τελικά το τι θα κάνω! Το πιο πιθανό σενάριο είναι να νοικιάσω από μέσα Σεπτέμβρη, να πάρω τη μικρή και τον σύζυγο και να μετακομίσουμε εκεί!

Πώς μου είστε οι υπόλοιπες;

Πέπσι μου, άντε σιγά-σιγα! Δεν μου είπες πού θα γεννήσεις τελικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίνα στη μέση ε;;; πώς περνάει ο καιρός!!

Μάρτζι μου όταν θα είσαι στη δουλειά τη μικρή θα την έχει εξ ολοκλήρου ο σύζυγος σωστά;; Ε τότε θα τα λουστεί ολα! Υπομονή!!

Εμείς είμαστε καλά!! Υπάρχουν και βράδυα που προλαβαίνω να κοιμηθώ και δίωρο ολόκληρο το οποίο φυσικά όλο και διακόπτεται από κανένα νιαούρισμα αλλά δεν πειράζει! Χθες πήγα το μεγάλο στην κρεβατοκάμαρα κατά τις δυομιση το βράδυ και την έπεσα ως τις τεσσεράμιση που θα τάιζα!! Ξαφνικά τον βλέπω μπροστά μου, μέσα στον ύπνο δεν κατάλαβα τι γινόταν νόμιζα πως ξύπνησε και πάω να τον πάρω ξανά αγκαλιά για να κοιμηθεί και πατάει τα κλάμματα! Τότε θυμήθηκα πως έπρεπε να είναι στην κρεβατοκάμαρα με τον μπαμπά του! Εκείνη την ώρα τσουπ κ ο άντρας μου που τον έψαχνε στα πατώματα και στο σαλόνι! Τον πήρα αγκαλιά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου και κοιμηθήκαμε οι τρεις μας για καμιά ωρίτσα και ούτε που έκλαψαν τα μικρά για μαμ!! Είχαμε όμως τόσο καιρό να κοιμηθούμε τριάδα που πολύ το ευχαριστήθηκα! Να είναι καλά το πουλάκι μου!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σήμερα συνειδητοποίησα πως έπρεπε να έχω ήδη μια εφεδρική κοπέλα για ώρα ανάγκης!! Την Πέμπτη κλείσαμε ραντεβού για τα δίδυμα για αυτόν τον ακουολογικό έλεγχο που κάνουν όλα τα μωράκια και τα τελειόμηνα στις εννέα το πρωί στο αχεπα! Αυτό σημαίνει πως πάλι θα πρέπει να αναστατώσουμε το μεγάλο με το να τον ξυπνάμε άγρια χαράματα για αυτόν κ να χάνει τον ύπνο του με όλα τα επακόλουθα και ας ξυπνάει με το χαμόγελο στα χείλη!! Ενώ αν είχα κοπέλα θα την φώναζα και θα ήταν αυτή μαζί του όταν ξυπνούσε!! Και το Σάββατο βράδυ παντρεύεται η πρώτη μου ξαδελφούλα και ενώ το είχα πάρει χαλαρά πως δεν θα πάω όσο κοντεύει ο καιρός μου κοστίζει όλο και περισσότερο Μα τι χαζή που είμαι τόσο καιρό να μην "εκπαιδεύσω" κάποια!! Αλλά εχουμε και το πρόβλημα κ εγώ και ο σύζυγος που δεν εμπιστευόμαστε εύκολα και μάλιστα τα μωρά μας σε ξένους! Αν ήταν γνωστή θα ήταν διαφορετικά!! Ή φίλη φίλης, ή συστημένη κτλ!! Βλέπετε μέχρι τώρα για τέτοιες εξυπηρετήσεις είχαμε τους γονείς μου οπότε δεν πρόλαβα να καταλάβω την αναγκαιότητα της!! Τεσπα τι να κάνουμε τα παιδιά θέλουν θυσίες!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σας! Τι μου κάνετε; Χαθήκαμε λίγο αλλά εγώ δεν προλαβαίνω να μπαίνω παρά αργά (τέτοια ώρα περίπου). Βλέπετε όλη μέρα τρεχω με τη μικρή. Πού να αρχίσω και τη δουλειά θα μου πείτε. Ε, τότε ζήτημα να μπαίνω μια φορά στις τόσες!

Κορίνα, έφτασες στη μέση, ε; Μπράβο! Αντε, με το καλό να φτάσεις ως το τέλος. Δεν ξέρω γιατί, αλλά, ενώ παλιότερα κοίταζα τα τικεράκια των εγκύων κι έλεγα "μα, πότε έφτασε τόσο;", τώρα μού φαίνεται πως δεν περνάνε οι εβδομάδες............Δηλαδή, αν δεν είχες το τικεράκι, και με ρωτούσες, μπορεί να σου έλεγα πως είσαι παραπάνω εβδομάδων.

Μαρμιν, αυριο πάτε για έλεγχο, ε; Καταρχήν, να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και κατά δεύτερον θα σου έλεγα να επιστρατεύσεις τη μαμά σου, γιατί, πουλάκι μου, με 3 παιδιά, εκ των οποίων τα 2 νεογέννητα και το 1 μικρούλι που δεν καταλαβαίνει ακόμη, νομίζω πως θα την χρειαστείς!

Αν όχι τη μαμά, τότε βρες μία κοπέλα...Δεν έχεις κάποια γνωστή που να την εμπιστεύεσαι; Δεν ρωτάς και την Τσέρυ μήπως έχει να σου συστήσει καμία να την παίρνεις όταν την χρειάζεσαι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα

Τι κανετε; εμεις καλα ειμαστε ξεκουραση κ σπιτι. Μαρτζι δεν σου απαντησα γιατι απλα δεν ξερω. Ενα ειναι το σιγουρο οτι θα γεννησω σε νοσοκομειο. Κ θελω παρα πολυ να ξεγεννησω κ με τον γιατρο μου. Του εχω εμπιστοσυνη. Εχω φαει κολλημα ομως με τον τροπο αναισθησιας. Εδω Θεσνικη κανουν μονο επισκληριδιο κ εγω αυτο δεν το θελω. Ενω στα Γιαννενα κανουν ολικη. Πεστο κολλημα πεστο παραξενια την επισκληριδιο τη φοβαμαι. Προσπαθω λοιπον να τα βρω με τον εαυτο μου κ να παρουμε μια αποφαση.

Διαφημίσεις

Όλα καλά κ με τα αυτάκια μας :D

Πεπσι ωτοασπίδες :)

Ειδεμή βρες ενσν ορθοπεδικό να σου δώσει γνωμάτευση περί ολικής νάρκωσης για κάποιο δήθεν πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, αν κ γνώμη μου να πας με επισκληρίδιο για δυο πολύ σημαντικούς λόγους. 1ον θα ακούσεις τα κλαμματακθα των μωρών σου κ 2ον θα τα κρατήσεις αγκαλίτσα κ γιατί όχι να τα θηλασεις κ όλας! Ασε που θα είσαι σίγουρη για το πως βγήκαν τα μωρά σου, ποσο γρήγορα έκλαψαν, ότι δε σου εδωσαν αλλα :tongue::tongue: αχαχα! Σοβαρά τώρα τόλμησε το, αξίζει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, χαίρομαι που τα μωράκια πέρασαν κι αυτόν το σκόπελο! Αντε, να φεύγουν σιγά σιγά οι έγνοιες!

Πέπσι μου, δεν ξέρω πολλά για το επισκληρίδιο. Πάντως όσες ξέρω που το έκαναν είναι πολύ ευχαριστημένες και δεν άκουσα παράπονα, παρά μόνο θετικά! Και μία ξα΄δέλφη μου που έκανε 2 καισαρικές, την πρώτη με ολική, την δεύτερη με επισκληρίδιο, λέει πως δεν έχει καμία σχέση η μία με την άλλη γέννα! Τη δεύτερη, λέει, τη χάρηκε πιο πολύ, απόλαυσε το παιδάκι της αμέσως και ήταν συναρπαστικά!

Όμως ο,τι και να λένε οι υπόλοιποι, αν εσύ δεν θες, τότε δεν θα πρέπει να πιεστείς για να το δεχτείς!

Μα, καλά, δεν υπάρχει ένας γιατρος στη Θεσσαλονίκη που να κάνει ολική; περίεργο όλο αυτό μου κάνει. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή της εγκύου πώς θέλει να γεννήσει στην καισαρική!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι να φεύγουν κ να μην ξανάρθουν κ να γίνουν δυο μωρακια γερά, δυνατά κ χαμογελαστά σαν τον αδελφουλη τους :D

Από μαμά δεν ζητάω βοήθεια ξανά ακόμα κ τα πράγματα να αλλάξουν θα είναι μόνο για ελαχιστες εξαιρέσεις! Θέλω να τα καταφέρουμε μόνοι μας κ η αλήθεια είναι πως σιγά σιγά προσαρμοζόμαστε!

βρέθηκε κ ο " από μηχανής Θεός" για το Σάββατο :D Μια φιλενάδα μου που παντρεύτηκε κ μένει σε νησί ήρθε Σαλονίκη φεύγει Δευτέρα κ χθες που μας επισκέφθηκε προσεφέρθη να μείνει αυτή με τα δίδυμα! Επάγγελμα νταντά κ με προϋπηρεσία! Πρόσεχε μόνη της 30 ημερών μωράκι :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερα

Τι κανετε; εμεις καλα ειμαστε ξεκουραση κ σπιτι. Μαρτζι δεν σου απαντησα γιατι απλα δεν ξερω. Ενα ειναι το σιγουρο οτι θα γεννησω σε νοσοκομειο. Κ θελω παρα πολυ να ξεγεννησω κ με τον γιατρο μου. Του εχω εμπιστοσυνη. Εχω φαει κολλημα ομως με τον τροπο αναισθησιας. Εδω Θεσνικη κανουν μονο επισκληριδιο κ εγω αυτο δεν το θελω. Ενω στα Γιαννενα κανουν ολικη. Πεστο κολλημα πεστο παραξενια την επισκληριδιο τη φοβαμαι. Προσπαθω λοιπον να τα βρω με τον εαυτο μου κ να παρουμε μια αποφαση.

Κι εγω το ίδιο κολλημα ειχα

Ενω η αναισθησιολογος το πήγαινε για επισκληριδιο με ακουσε που ποναγα φτικτα απο τη μεση μου κ μου εκανε ολικη, λιγο ακομη κ θα ουρλιαζα να με κοιμισουν, τοσο πολύ.

Βέβαια ακουω που το να ακους το πρώτο κλάμα κ να πάρεις αγκαλιά το μωρο είναι ανεπανάληπτο κ ζηλευω αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε ολα.

Παντως όποια αποφαση κι αν πάρεις πρέπει να σε ηρεμει κι οχι να σε αναστατώνει για να εισαι στην καλύτερη ψυχολογικη κατάσταση μετά.

LxHXp2.png

Έχει προσωπο η αγαπη , η πρόνοια του Θεού, η ελπίδα στη ζωή και το βλεπω σε σας.

uLu6p3.png

Μιλησα με τον γιατρο μου κ του ειπα οτι αγχωθηκα πολυ. Οποτε μου ξεκαθαρισε οτι θα κανουμε αυτο που με κανει να νιωθω καλα. Απλα προσπαθουσε μεχρι το τελος μπας κ μου αλλαξει γνωμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...